Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15025) kacsa7 válasza zorzy4 (#15023) üzenetére


kacsa7
őstag

Valóban kicsit élesen fogalmaztam, aminek nagyrészt az volt az oka, hogy éreztem némi "okoskodást", kárörvendést a kérdésedben.
Néhány kisebb hiba a béta státusznak köszönhető, de ezek közül gyakorlatilag nincs olyan, ami a mindennapi használatot gátolná, ellehetetlenítené. Ezekkel együtt is összességében egy fényévekkel gyorsabb, szebb, felhasználóbarátabb felületet kapunk. Egyébként a felvetődő problémák nagyobbik része arra vezethető vissza, h. nem olvasnak körültekintően a kedves fórumtársak.
A telefonnal kapcsolatos problémák 95%-át meg tudtam oldani önerőből, némi utána járással, utána olvasással, kezdve a mindenféle egyszerűbb problémáktól a flashelésig. Nem tartom magam zseninek, mégis némi időráfordítással elsőre sikerült tökéletesen flashelnem és a felmerülő problémákat megoldanom. Ehhez képest az itt levők 2/3-a arra képtelen h. egy belle-t felrakjon. Jönnek a jaaaj mi lesz a garanciával és a jaaj miért nem bírom felrakni típusú hozzászólások.
Isten ments hogy itt pálcát törjek egyesek feje felett, vagy ítélkezzek, de számomra ez mégis nonszensz.

Ezzel kapcsolatban nem kérnék semmilyen biztos én vagyok a fasza gyerek és hasonló szintű hozzászólásokat, mivel lehetőségeimhez mérten próbáltam eddig is és ezután is segíteni a felmerülő kérdésekben.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.