Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
baradi
senior tag
Bocs, meg 1: ennel is latszik az ora/datum lezart kepernyonel? es persze ha sms vagy hivas volt az is...
-
baradi
senior tag
Kollegak,
Szeretnek kerdezni egy gyorsat:
milyen a telo hangminosege beszelgetes kozben ? Osszevetve mindjuk elozo telefonokkal?Koszi elore is !
-
feddel
senior tag
Nem tudtok valami megoldást hogy az E6-tal lássam egy biztonsági kamera képét pl. ha a lakásból elmegyek, a lakást? Még kamerám sincs, csak kérdem.
-
R a y
senior tag
én úgy vettem észre hogy az ébresztő ha lemegy egy dallam akkor nem ébreszt tovább, hanem olyan mintha benyomtad volna a szundi gombot, és ez kurva idegesítő
-
Bubsy
aktív tag
Én még sajnos nem tudok nyilatkozni, mert a T még nem adta ki, de Feddel ezt írta korábban: "Ami tetszik a kis widget, ami a főképernyőn folyamatosan számolja a mobilnetemet, az új időjáráswidget, ami mutatja a konkrét időt épp ahol vagyok, meg az új naptár widget. Biztos van olyan is, amit még nem fedeztem fel.."
Szerintem a kisebb képernyő miatt maradtak ki az e6 frissítésből bizonyos widget-ek. -
MeSKA
aktív tag
Sziasztok!
Nektek a Belle Refresh frissítés után mi változott? Mert nekem nem sok:-Lett időjárás webeszközöm (a többi új webeszközt már egy előző frissítés után megkaptam)
-Frissült a Térképek alkalmazás v3.09-re
-Frissült az Áruház
-A gyári böngésző 8.3-ra
-Telepítés után a Microsoft App hozott egy frissítéstViszont az N8-as Belle Refresh-hez képest:
-Ugyan az maradt a zenelejátszó
-Nekem nem jelentkezik a már említett diktafon sípolása hívás közben
-Nem minden webeszköz jelent meg (órákból ugyan annyi van, Galiéria képeket se lehet kitenni stb)
-Gyorsulást nem igazán vettem észre (stabilitásról még nem tudok nyilatkozni)Kérlek írjatok vissza, nektek mi a benyomásotok! Lehet az a baj, hogy csak frissítettem az új rendszert? Lehet újra fel kéne tenni?
-
goku_sama
tag
Sziasztok,
Esetleg valaki nem járt úgy, hogy a telefonját nem akarta látni a Nokia Suite?
Nekem sajnos nem ismeri fel, illetve az MTP drivert nem hajlandó telepíteni.Van esetleg aki már járt így, és talált épkézláb megoldásT?
-
Szmájler
csendes tag
Sziasztok!
A probléma:
Barátnőm kitörölt egy zenét a microsd-ről. És a lejátszó, egy bizonyos szám utáni számokat nem játszik le, (valami üzenetet is dob, hirtelen nemtudom mit). Kikell lépni és vissza, hogy a listában azelőtt szereplőket le lehessen játszani.Valaki találkozott hasonlóval? esetleg mivel lehetne orvosolni?
Van 1-2 tippem, de hátha valakinek van valami bevált! -
feddel
senior tag
Van valami microsoft apps frissítés. Érdekes?
-
feddel
senior tag
Nem tudtok olyan alkalmazást a térképekhez/gps-hez, hogy egy szabálytalan alakú területet körbejárva kiszámolja a területét?
-
igori
tag
T-Mobil mikor adja ki a Belle Refresh (firmware: 111.140....) frissítést?
Jelenleg 111.130...... a firmware -
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a telefon csatlakozik a routerhez (wifi-n) de még sincs internet rajta. Számítógéppel van. Gyanítom, hogy a routert kell beállítani valahogy, de nem tudom hogy, hogy.
Router: TP-Link WR740NTud valaki segíteni??
Köszönöm előre is! -
feddel
senior tag
A Vibert használja valaki e6-on? Ha a programból exit-tel kilépek, akkor tudnak hívni viberen? Ha valakivel hanghívást folytatok viberen, az mindkettőnknek szedi a kilpbájtokat (kivéve wifi)?
-
feddel
senior tag
Kissé gyerekes kérdés a koromban, de:
Az asszonynak a Samsungon van olyan csengőhang, mint valami buborék kibuggyan (óvatos fing a fürdőkádban). Van valami ilyen E6-ra? -
CyDoN
senior tag
Üdv,
Tegnap találtam Viber-t nokiára! Sikerült is feltennem, viszont sehogy nem tudom használni!
Próbálta már valaki? -
xmad
őstag
nálatok nem akadozik néha az opera mini?
-
jokerke86
tag
Sziasztok!
Van itt olyan, aki E72-ről váltott erre a telefonra? Összehasonlítva milyen? Sebesség, üzemidő (legfontosabb), megbízhatóság, napfényben mennyire látszik ami a kijelzőn van, stb?
Aki E63-ról váltott: milyen a billentyűzete összehasonlítva? Az E63-nak nagyon fasza kis gumírozott gombjai vannak, öröm őket használni.
Több ismerősöm is, akinek új nokiája van elpanaszolta, hogy amikor külföldre ment és be volt kapcsolva a roaming, a telefon mobilneten jó nagy adatforgalmat generált, ami egy jó nagy számlát eredményezett. Mikor ezzel dühösen bement a szolgáltatóhoz, akkor azt mondták, hogy ilyen van, másokkal is megtörtént és még meg fog, nem tudnak semmit csinálni, mert nem lehet kikapcsolni. Az E6-os is ilyen?
Amúgy jelenleg egy E63-masom van és keresem az utódot, ami még nem döntöttem el, hogy E72 v E6 lesz.
-
Bubsy
aktív tag
T-s Belle Refresh-ről nincs valakinek infója?
Köszi! -
feddel
senior tag
-
feddel
senior tag
Tudtok valami módszert, hogy ismételt bejegyzést csináljak, úgy hogy 3 naponta ugyanazt beírom, vagy megjegyezni a napot valahogy. Nyilván nem egyesével gondoltam :-)
-
funky
tag
111.130..... vodas a teló és nics új frissítés
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Kicsit off de látom itt aktívak vagytok.Faternak van egy C7es Nokiája, egyszercsak kamera indításnál azt írja hogy: "Váratlan hiba történt.Indítsa újra a telefont"
Leformázta, hard reset....hátha...de nem
mit csináljak?Hová vigyem? Gondolom nem szoftveres gond mert azon ez segített volna...
-
Potyi70
tag
Aki használ hívásrögzítőt, figyeljen, mert a frissítés után sípolni fog (gondolom, adatvédelmi szabályzat) a beszélgetések alatt! Azon már csak a hack segít: [link]
Én belefutottam..... -
zorzy4
addikt
Nálam semmi változást nem hozott.
-
R a y
senior tag
Nekem most települ, kíváncsi leszek rá!
-
feddel
senior tag
Hát rengeteg változást nem tapasztalok eddig. Ami tetszik a kis widget, ami a főképernyőn folyamatosan számolja a mobilnetemet, az új időjáráswidget, ami mutatja a konkrét időt épp ahol vagyok, meg az új naptár widget. Biztos van olyan is, amit még nem fedeztem fel..
-
feddel
senior tag
Megjött a frissítés, lököm fel. Majd írok, ha lesz tapasztalat :-)
-
feddel
senior tag
Én azért még bízok benne, hogy a WP8-asoknál is gondolnak az "üzleti" felhasználókra, lesz 1-2 qwerty-s, ami legalább eddig bírja mint az E6, és nem a játékokra lesz kihegyezve, nálam a felhasználói élmény sem az első, hanem a stabilitásra (internetben, levelezésben, office programokban, biztonság /titkosítás stb.) Remélem épp ezt olvassák Finnországban, és összelöknek egy ilyet őszre-télre.
-
boush
tag
amennyire én tudom ez a frissítés azért nem annyira atomúj. Az alap levelező nem az Exchange szerintem, van egy simább verzió is.
Az új vásárlónak: nálam nem akad, nem fagy, néha nemárt kikapcs bekapcs, de stabil. Széthasználom én is, de kábé másfél napig bírja az akksi, bár esténként nálam is megy töltőre. Minoltánál 5 napig is nyomja, bár gyanítom kevesebb használat miatt. Nem vagyok más dolgokkal szemben ellenálló, de nekem ez előtt e71-em volt, ez meg már lassan egy éve megvan, tehát 4 éve ezt a "szériát" használom és nem csalódtam, de tököm tudja mi lesz a következő. Vélhetően nem lesz már fizikai billes. -
zorzy4
addikt
Ja de mégis.
-
R a y
senior tag
Ha van, aki használja a whatsappot, és szeretné hogy ne mindig fusson a háttérben, akkor ezzel a programmal ki-be lehet kapcsolni!!! Nagyon hasznos!!!
-
feddel
senior tag
Na van új frissítés, remélem napokon belül megkapjuk.
-
feddel
senior tag
Ma próbáltam először a Joiku spottal wifin szétszórni a telenor data netemet, de nem sikerült. Nem tudom mi lehet a baja..
-
feddel
senior tag
A Google térkép alkalmazást letöltöttem, de nem akar elindulni...
-
feddel
senior tag
válasz
RareAlex982 #2120 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van naptár a gmailban :-). És valóban elküldi a mélt ha beállítom a figyelmeztetést. Most már csak azt nem tudom, hogy mitől jobb így, mintha beírnám a telefon naptárába, emlékeztetővel.
-
feddel
senior tag
Egy láma kérdés: ami az E6-on alapból van Mail applikáció, az a Mail for exchanges?
-
duo
addikt
válasz
Potyi70 #2115 üzenetére
köszi az infót, háát. böngészés. szerintem egy oszlopba rendezett mobilweboldalakkal elvagyok. csak lefelé lépkedek, meg 8-as billentyűvel lapozok. most 2.8" as kijelzőn vagyok az nagyobb de csak qvga...
@feddel : ami az időtállóságot illeti itt 3 év múlva belle-n ha el akarom futtatni a meglévő szoftver kínálatból amit akarok, akkor el tudom szerintem, a droid körberöhög, hogy mért nincs görögdinnye mennyiségű mag a telefonban meg 8gb ram. pedig határozottan nem rossz a droid. de csak tartalomfogyasztásra.
-
feddel
senior tag
Én nyilván elfogult vagyok, elégedett vagyok az E6-tal, de írod hogy 4 évre tervezel... Szinte naponta jelennek meg új technológiák, oprendszerek stb. én a 4 évet soknak tartom, de ez mindenkinek az egyéni döntése. Ha tényleg ilyen sok időre tervezel, lehet hogy érdemes megvárni valami WP8-as készüléket, az biztos tovább élvez majd támogatásokat, meg kb. 1.5 évvel későbbi modell lesz mint pl. az E6, tehát újabb, jobb, gyorsabb, stabilabb stb lehet.
-
Potyi70
tag
Ez sosem lesz eldöntött kérdés, hogy melyik a legjobb teló, mert mindenkinek más.
Nálam a következő a helyzet:
Első és legfontosabb szempont a teljes fizikai billentyűzet, mert az érintősön nekem képtelenség írni!!!! Itt eleve szűkül a kör. Viszont a nokia alkalmatlan a böngészésre (ez az én véleményem), ezért az e6 mellett van egy ipod, amit a böngészésre használok + videó.
Az ipod-on 1 év után is 43 perc alatt írok meg egy olyan szöveget, amit az E6-on 3 perc alatt.
Mivel napi 15-20 email-t írok telefonon, ez igen fontos szempont (nem beszélve, hogy muszáj használnom az ékezetes karaktereket is...). A szervező szempontjából megtaláltam és kb. 6 éve használom a Handy calendar-t, ami számomra TÖKÉLETES (napi 10 naptár+emlékeztető bevitelhez szintén kell a teljes billentyűzet nekem!! Szóval az E6 valóban egy üzleti telefon, tudja amit kell! Céges levelezés: MfE, privát levelezés (ProfiMail)+minden beszélgetés automata rögzítése a háttérben.
Egy szó, mint száz: ha üzletit akarsz, akkor E6, ha szórakozás (videó, játék, facebook), akkor droid! A kettőt nem tudod ötvözni!
Aksinál nálam az a fontos, hogy 1 napot kibírjon, hisz minden este töltőre rakom! merül is rendesen, mivel állandó bluetooth kapcsolat, 15 percenként megy a netre frissíteni az összes postafiókom) és az említett levelezések és naptár használata (egy hosszabb napra töltő nélkül el sem indulok)
Tuningolni határtalanul lehet (rengeteg program van rá), napfényben is tökéletes, nálam stabil a rendszer. -
duo
addikt
Sziasztok!
Most váltanék e6-ra. droidról. pénzem használtra van. újonnan 1 év garival a független 66K+postaköltségért van. http://www.grando.hu/nokia-e6-00-black-1524512592
használtan 1 év garival megkímélt állapotban független ez is meg 45 körül.
http://www.hasznaltgsm.hu/gsm/keresesi_talalatok/Nokia_E6-00 tehát talán reális az ár. megéri ennyiért? hol rendeljem/vegyem? egyátalán ilyet vagy másmilyet 50K-ig? (a milyen okostelefont vegyek topikban eddig csak droidot ajánlottak, de jól körbe akarom járni a témát mielőtt vásárlásba kezdek)
belenéztem ebbe a topikba de nem volt időm az egészet átrágni (főleg hogy -sajnos-versenyben van egy droidos cucc.<- a fenntartásaim ellenére, meg egy BB is. azokat a topikokat átolvastam, itt még nem értem a feléig sem. azok alapján amit olvastam szimpatikus a cucc, de nem tudok még dönteni. az idő azonban szorít mert még augusztusban akarok venni.)Kérdésem, mik az általános tapasztalatok pro-kontra?
(ami biztos nem zavar az a kijelzőméret, meg hogy szoftveresen belle az utolsó csak bugfix meg frissítés lesz valameddig.<- legalábbis így olvastam)
kb 4 évre tervezek, ebook, böngészés- de nem olyan durva tartalomfogyasztás csak hírek blogok, kis email időjárás, zene, meg a szervezőfunkciók. (ha még pár szimpla játék is van és néha meg tudok nézni egy részt vmi sorozatból (igen 2,4"en
) már majdnem több mint ami kell.
De! mennyire stabil, könnyen kezelhető, sebesség pc nélkül mennyire lehet tuningolni?
akksiidő, napfényben olvashatóság.A segítséget előre is köszönöm!
duo.
-
feddel
senior tag
Használ valaki Sym DVR kameraprogit? A fejemre is állhatok, indításkor csippanni fog, és a piros fény világítani? Ha az extraszar front kamerát választom ki, akkor asszem nincs piros fény, de a főkameránál van.
-
feddel
senior tag
Nokia Store frissítés van.
-
RareAlex982
csendes tag
Van egy eladó E6-om T-mobilos, 1,5 hónapos.
Nem jön be ez nekem.
Keressen meg az, akit érdekel.
70000-ért adom.üdv.
-
zorzy4
addikt
válasz
gracefor #2106 üzenetére
Az e6nak nagyobb az akksija, igen többet bír legalább 5 nap, nálam egy hét. És ugye ott a symbian belle aminek elég jó az energiagazdálkodása, ezért azt ajánlom, de ha sokkal olcsóbban tudsz e5öt szerezni az sem rossz választás. De az elmondható, hogy minden qwertys nokia jól sikerült.
-
gracefor
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Napokban tervezem egy Nokia E6 vagy E5 telefon vételét, de egyenlőre nem sikerült dűlőre jutnom.
Olyan ember segítségét kérném aki esetleg rendelkezett mindkét telefonnal.
Előnyök-hátrányok?
Melyiket ajánlanátok?
Üzemidő az egyik legfontosabb tényező. Az, hogy az E6 érintős is egyben nagyon nem nyom a latba. Ellenben nehezen hiszem el hogy többet bír az E6 érintő panellel mint az E5.???Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest