Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
sikerült valakinek lekapcsolni benne a wifit?
nekem nem megy, pedig már nézegetem pár órája
-
lcee79
addikt
Hi!
Akinek van itt ilyen telója attól kérdezném:
Van vmi probléma vele ami nem tetszik benne?
(leginkább telefonálás sms, kevés gps, naptár funkció legyen jó, netet nem nagyon használom ki, mivel mindigl gép előtt vagyok...)
Tetszik a teló kinézetre meg amit olvastam róla, eddig symbianos telefonom volt/van (e51-es nokia )
GSM-lineban 66 .480-ért van (t-mobilnál valamilyen oknál fogva függő verzió 85.000... nem akarják eladni vagy nem tudom...)
Szóval érdekelne vmi felhasználói vélemény
ja és zenelejátszás ugye gyári szoftverrel nem olyan mint a mostaninál, hogy egy adatbázisba rak mindent és névsorba lejátssza... (így track-elt mixek lejátszása ugrik. Most ezt csak coreplayerrel tudom megoldani)Esetleg videó lejátszásban: ha simán ráteszek egy divx-et viszi, vagy kell progi?
-
razzorr
őstag
Az igazat megvallva soha nem akartam tapis telót,de valahogy mégiscsak az lett. E72 vagy BB volt a két kiszemelt.
Android lett ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet,ergo lassú-akadozó,gyenge üzemidő,pocsék fotó, és vhogy ez a nagy app szabadság se nyűgözött le.Ja és talán telefonálni is lehet ha jó appot szedsz le :-D
Na jó off vége.Szoval nehéz,mert a symbiant egyáltalán nem ismerem,csak lehúzza mindenki,amit nem tudok egyszerűen elhinni h.annyira gáz.
Volt már a kezemben több symbis teló is,de vhogy akkor nem éreztem azt az átütő erőt,annak ellenére hogy az e72 mindig is nagyon bejött.
Mivel E,azaz üzleti széria, gondolom jol megy a mailek szikronizálása,naptár jó lenne ha elég okos lenne,de a nettől félek,mert nem nagy a kijelző és gombokkal nehéz sajna.
Pedig elég gomb-párti vagyok. Meg hát a fotó fontos, és a doksik kezelése. Kb ennyi lenne leszűkítve amit jó lenne tudnia.
Ja meg a gps. Ami ha jol tudom ingyenes?!
Amugy az OVIban mennyi az ingyenes/fizetős cucc aránya? Mennyiben okozna nehézséget bármiben is az h.külföldről szerezném be /a nyelvet leszámitva/???Nézem a wp7,Badás waveket is,de már totál a bizonytalanság. Lassan tényleg ott járok hogy nálam a symbi is megelőzi a zöld robotot,annyira menekülnék már,csak hova...
-
-
razzorr
őstag
Hát igen a kamera azért nálam elég fontos. Ezek a droidosok szinte nullák:-D Ezért gondolkozom h.lecserélem. Vagy megmarad és hozzá mellé valami. Csak olyan kellene aminek nem 1napos akkuja van,legalább 2-3at bir. Éa mondjuk qwertz-s.
Bejön az e 72, az e 6 kevésbé,de a gáz h.nem olcsók. Pláne meg 2. telónak. -
razzorr
őstag
Hali. Van itt olyan aki esetleg e72ről váltott?
Megérte?Különbségek? -
baradi
senior tag
Kollegak,
Kerdeznem akinek mar van, hogy mik a tapasztalatok pro-kontra?
koszi elore is! -
zorzy4
addikt
Hogy kell a mapsban beállítani hogy a bkvt is figyelembe vegye, illetve a korábban megadott célpontokat, hogy lehet kitörölni?
-
zorzy4
addikt
Az új 22es szoft már fenn van a nokia oldalán. De amíg garis természetesen jobb náluk csináltatni.
-
zorzy4
addikt
-
larryking
senior tag
Nincs ékezet, és nincs rajta a wifi tiltás. Tartozékok: bőrtok, usb kábel, füles, szivacs a füleshez, rengeteg papír meg könyv, ja meg egy ilyen toldalék pendrive-hoz.
Ja, csak a miheztartás végett hivatalos nokia boltban is ugyan ez a doboz volt a púltban, semmi magyar felirat.............
-
xmad
őstag
1 év garanciával vette... eleve nem magyar lokalizációs ahol 1 év garit adnak..
attól még kibonthatta ő is nem? ugyanaz a külföldi piacra szánt cuccvan benne.. ha ő bontja ki ha nem
látom még soha nem találkoztál ázsiai piacra szánt telefonnal.. ezek többsége úgytudom újracsomagolt telefon, mert a magyar nyelvet rá kellett rakni valahogy
ha 2 év magyar szerviz garanciával veszed mint te is az magya piacra szánt, de drágábbak is mint a külföldről behozott telók
-
zorzy4
addikt
-
larryking
senior tag
Nincs ezzel gondom, bele vaarázsolom, de lehet az a baj, hogy a nokia fiókban angol lakhelyet adtam meg, mert azt gondoltam nem fog menni az appshop, mert androidon vagy akár bb-n így kell eljárni. Lehet ez kavarta meg. Ja, az angolon kívűl maláj, thai és japán nyelv van benne csak.
-
xmad
őstag
válasz
larryking #262 üzenetére
ez is egy sufni gsm.. itt is külföldi lokalizációst árulnak.. ezért tünt el neked is a magyar nyelv
ha a nokia shopban veszed vagy média amrkt ami halál drága akkor ott biztosan magyar telefont kapsz
ami megbízható bolt és MAGYAR szervíz garanciával rendelkezik (tehát nem a 24 hónapos EU meg 1 év telefon 1 év szoftver garancia meg egyéb marhaságok)
azok a következők:
SPEEDSHOP
MobilX
Edigital
Photo hall
Média Markt
na és persze a hivatalos forgalmazók (nem sufni GSM) mint pl a Nokia bolt.. vagy a samsung bolt stb stbmost nézem ahol te vetted ezt irják az E6 áráról
Akciós ár 68 000 Ft
2 év HU garancia 88 000 Ft
1 év EU garancia 73 000 FtAkciós termék!
nemtudom te mennyiért vetted de itt valószinüleg a 2 év magyar garis az ami magyar lokalizációs telefon... a többi nem az.
de megkell krédezni mert nekem az a 88 ezer is gyanús amikor a nokia shopba is 99 ezer
-
zorzy4
addikt
Új sw verzió 022,014. Sajnos a gps nekem ezzel sem működik, újabb köröm lesz a nokiánál.
-
attisx
addikt
válasz
T%hetranspor #249 üzenetére
Maps-on belül Beállítások/ Térkép/ Használt memória/ ...
-
zorzy4
addikt
válasz
tezsparker13 #250 üzenetére
Most nincs előttem a készülék de úgy emlékszem igen. És igen az üzemidő ahogy a kolléga írta. Nekem 6 nap ugyanígy.
-
larryking
senior tag
válasz
tezsparker13 #250 üzenetére
A kamerahangot ki lehet kapcsolni. Az üzemidő szerintem nagyon jó, rendszeres használat mellett 4 napig megy, amit eddig csak a bb 9000-es produkált csak. Ebben van wifi, zene, rádió, fénykép, és persze telefonálás.
-
tezsparker13
tag
Sziasztok.
E szériában eddig nem lehetett kikapcsolni az exponáló hangját a kamerának, az lenne a kérdésem, hogy itt most ki lehet?Másik dolog, folyamatos mobilinternet, napi 20perc telefonálás, 20perc zenehallgatás, 20db email írása, fogadása mellett mennyi időt bír ki a telefon?
-
T%hetranspor
csendes tag
Sziasztok!
Frissitettem a térképeket az OVI-rol és kiirta a telefon nincs elég memoria.
Esetleg vki tudna-e segiteni abban,hogy az E6-on a térképeket lehet-e futtatni memoria kártyáról?
Ha igen azt hogyan tudom átrakni?
Köszönet előre a segitségért! -
xmad
őstag
mindenhol ezt irják.. idézek:
Li-ion:
"Nincs szükség az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktől, vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol..."
Polymer:
A lítium-ion-polimer akkumulátorok töltése hasonlóan megy, mint a lítium-ionos akkumulátoroké.
Nikkel:
Szükség van formázásra (10 órás töltés, majd lemerítés 2 alkalommal) -
xmad
őstag
felesleges a 16 óra
amikor feltöltöd a telefont megáll a töltés ( az újabbaknál).. ha utána olvasol a lithium akksikról akkor irják, hogy a lithumnak káros a túltöltés, megröviditi az élettartamát.
Mobilarénán is erről regelnek a szerkesztők, na ők aztán biztos, hogy értenek hozzáViszont azt már én is hallottam hogy nem szabad hagyni hogy teljesen lemerüljön, de ez igaz bármely más akksira is
csepptöltés még a régi akksiknál volt Nikkel metálhibrides és Nikkel cadmium-nál. Lithiumnál nincs.. ezt elkéne már felejteni, meg a 16 órás töltéseket is
-
zorzy4
addikt
A kisütésről megy annyit, hogy természetesen nem kell de nem árt neki ha lemerül a közhiedelemmel szemben csak az ha úgy hagyod évekig. Ezért nem szabad kikapcsolt telefon akkuval együtt eltenni évekre a fiókba. Fel kell tölteni és levenni róla az akksit.
-
zorzy4
addikt
Senki nem írta, hogy ki kell sütni de az első 16 órás töltés nem árt neki és igen is van csepptöltés. Rengeteg járok kimondottan akku szakboltba, retro telefonjaim miatt, nem véletlenül mondják ők is amikor megveszek egyet, hogy legalább először 16 órát töltsem. Természetesen li-ionról beszélek.
-
Dottore
addikt
Így igaz.
Nem, hogy nem kell kisütni de nem is szabad. Megrövidíti az élettartamot ha hagyja rendszeresen lemerülni.
Nekem is jó egy hetet. Igaz ez egy egy éves E71.
Egy kis Battery Guide, Notebook de a lényeg ugyanaz.
-
xmad
őstag
ne haragudj de ez egy baromsag..lithium akksit nem kell kisutni..ez egy rossz beidegzodes.. Egyebkent sem tudod tul tolteni..egyreszt mert a lithiumos akksinak karos a tul toltes,ezert is van benne vedelem hh amikor tele az akksi leallitja a toltest..
Egyebkent meg en se toltottem 16orat megis egy hetig kibirja
-
drmosza
csendes tag
Üdv!
Nem tudok választani a Nokia E6 és BB készülék (Bold) között.
Időközben volt egy SE mini pro telefonom, de odaadtam a tesómnak.
Nekem most ez a két készülék szimpatikus, de nem tudom melyik éri meg jobban, hiszen funkciók tekintetében oly nagy különbségek nincsenek.
A lapátnyi okostelefonok valamiért nem jönnek be, lehet már olyan sokat nézegettem, hogy undorodom tőlük.___________________________________________________________________________
A szájkosaras kutya olyan, mint a kalitkába zárt papagáj. -
zorzy4
addikt
válasz
larryking #232 üzenetére
Most én kérnék segítséget tőled. A beállítások/alkalmazásbeállítások/helyzetmeghatároz//helymeghat.módszerek menüpontban vedd ki légy szíves a pipákat, kivéve a beépített gps elől, majd próbálj meg navigállni vele. Nekem az istennek nem akar működni. Ne legyél fedett épület alat és kb 10 percet biztos kell várni, hogy műholdat találjon. De a pipákat ki kell venni mert becsapós. Előre is kösz.
-
Potyi70
tag
Sziasztok! Van már tapasztalat arról, hogy a kijelző alá be tud szállingózni a por?
Emiatt cserélném erre az E71-et... Annál ez nagyon nagy gond, pedig 3 éve hű és elválaszthatatlan társam! -
larryking
senior tag
Fogdosom a töltőt, mert kikapcsolva is jelzett a telefon, hogy feltöltve, de nem érzem áramfelvételnek a jelét, tehát nem tölt.
-
larryking
senior tag
Észre sem vettem, hogy beszélgetés közben lelke újonc lettem..........
-
larryking
senior tag
-
-
larryking
senior tag
Amúgy hibátlan készülék, tényleg mindent tud, ami kellhet. Nagyon okos a pendrive csatoló kábel, használta már valaki? Mennyire válogatós?
A tok amit adtak hozzá egész tűrhető. Viszont a doboza az valami kínai telefon benyomását kelti, eddig ez a legrondább minőség amit láttam. Mintha fénymásolva lenne és már kopna a festék a papírról, és a párom fehér készülékének a doboza még gagyibb mint a feketéé. Tegnap töltés közben lettem figyelmes egy dologra, mivel nem olvastam végig a topikot, ezért nem tudom, hogy írták e, de jelzi ha rá van dugva a töltő. Az usb csatlakozó bemeneti nyílás vége világít. Már azt hittem ilyen vacak az összeszerelés, vissza akartam vinni, hogy hibás............ -
zorzy4
addikt
válasz
larryking #212 üzenetére
Nincs olyan, hogy wlan keresés ki?
Ja és ha 24 órás a teló de reggel este 10 és reggel 6 között meg gondom többet ment akkor, gondolom te is elhagytad a 16 órás kikapcsolva való töltést. formázást. Így ne vár bika akksit. Nagyokosok azt állítják a li-iont nem kell formázni, de igenis ráfér a 3x 16 óra kikapcsolva. -
larryking
senior tag
-
larryking
senior tag
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy E6-nak. Szokni kell rendesen. Az utolsó nokiám 3310 volt. Volt BB-m, de az más volt, mást képviselt, össze hasonlítva közel egyforma, de azért a BB az csak Blackberry.
Egy kérdés, hogy lehet a wifit teljesen kikapcsolni a készüléken? -
TooN
aktív tag
Hello!
Mondhatnám, hogy szép jó reggelt mindenkinek!
Phoenix árnylebegése elröppent felőlem.
A sokat emlegetett Projectix letöltés és az ő elhalálozása és a keresett 13 MB file és a QT és a többi megoldódott.
Ma reggel a telóval WI-FI környezetben voltam és mondom megpróbálom ami eddig nem sikerült és Projectix letöltés, ha már mondogatja, hogy 13 mb méretű file javasolt wi-fi-vel letölteni.
Ha javasolt, akkor az nekem azt jelenti, hogy én döntöm el, és nem más helyettem
Tehát indít szipkázza az adatokat és kiírja, hogy o.k.
Ez volt a reakcióm!
A titkos "dolog" amit leszívott nem a QT volt, ami így viszont már megvan és jó, hogy megvan, mert máshol kell. Ezért köszönet minden segítő PH társnak.
Szóval a titok: NOKIA SMART INSTALLER ADM
Ez az ami megjelent a telefonon, mint új program!
Gondoltam ezt megosztom veletek is, hátha valaki hasonló helyzetbe kerül és már a Phoenix lebeg a feje felett!
Yesssssss!
-----------------------------------------------------------------------
Tudom, hogy az N8-ban már megírtam, de mivel itt is sokat agyaltunk rajta, ezért itt is köszönet mindenkinek! -
dz1989
senior tag
AUTó FOKúSZT BELE!!!!!!!
A Mainap nézegetem meg és nagyon jó kis telefon csak az autófokusz marad ki ami baj (De még egy i vagy E6-01-es tipus számú változattal kijavithatják. ). Kicivel nagyobb átmérőjü kijező is lehetet volna, de ez nem annyira progréma.
Fekete és fehéren kívül kiadhatnának más szint is. -
Rusi
senior tag
Az alsó rész csak amolyan "dísz", az antenna (antennák) nem ott, hanem hátul vannak, illetve részben a fém hátlap is antennaként működik (valószínűleg a WiFi van rá kivezetve, mert ha leszedtem, a GSM térerő nem változott, mint a HTC Sensation-nél). Egyébként annyi haszna mindenképp van, hogy kényelmesebb a gépelés, mert a legalsó sort is kényelmesen el lehet érni és mivel alatta ott ez az üres rész, így nem esik ki a kezedből a telefon közben.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #204 üzenetére
Nem és azért nem 100% az info.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #202 üzenetére
Nem lötyög, és úgy tudom antenna van ott, mintha valahol ezt olvastam volna.
-
knyitogato
őstag
Akinek van: a billentyűzet alatti rész sokkal nagyobb az eddigi készülékeknél. A gyakorlatban ennek van vmi haszna? pl gépelésnél?
és ez az alsó rész mennyire illeszkedik rendesen, nem lötyög? nem mozog?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest