Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki ezt az alaklamazást? Katt!
Nagyon szeretnék ilyen Weather&Clock alkalmazást, de nem találok sehol sem. És ezt sem tudom telepíteni.
Joshlog mod fent van.
Tudna valaki segíteni?Köszönöm előre is!
-
burasu4
senior tag
Sziasztok. Letöltöttem az SPB Shell-t, települt is szépen, de betöltésnél azt írja ki:
"Registry is corrupted. Restore last successful configuration?" Sajnos nem ajánlja fel a regisztrációt sem....
Verzió szám: v3.8.944Aki esetleg használja a SPB Mobile Shell-t és műkösik szépen, az segítene?
Nagyon szépen köszönöm előre is! -
burasu4
senior tag
Nagyon jó időjárás widget: qooWeather_Widget. NP-on fent van. Ugyanúgy van qooBattery:widget is...
Üdv. -
burasu4
senior tag
Én a nokiánál 4000-ért rakattam rá magyar szoftot. Belle Refresh. A bolti gari ugrott, de annak nincs is értelme...
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a telefon csatlakozik a routerhez (wifi-n) de még sincs internet rajta. Számítógéppel van. Gyanítom, hogy a routert kell beállítani valahogy, de nem tudom hogy, hogy.
Router: TP-Link WR740NTud valaki segíteni??
Köszönöm előre is! -
burasu4
senior tag
Esetleg ebben nem tud valaki segíteni?
-
burasu4
senior tag
Még egy probléma:
Adott egy TP-Link router és egy Nokia E6!
Megtalálja a jelet, beírom a jelszót, csatlakozik, de mégsem tölti be az oldalakat.
A gép tökéletes a routerrel, a másik telefon is. Csak ez nem. A router oldalán (192.xxx.xx) hozzá lehet rendelni a telefont IP cím alapján? Vagy máshogy?
A munkahelyen tökéletesen megy a jelszós wifin. Csak itthon nem. Ezért gondolom, hogy a routerrrel lehet valami! De ha a telefonon kell valamit állítani, akkor azt hol tehetem meg. (Igaz, a munkahelyen lévőhöz semmit nem kellett tennem, csak jelszó!)
Köszönöm előre is a segítséget! -
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Nokia Beta Labs Weather Widget programot, de nem találom a telefonomban.
Nem tudom kirakni a képernyőre, se mint webeszköz nem találom, sem mint hivatkozás...Tudna valaki segíteni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest