- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baradi
senior tag
ezzel vitatkoznek, mert en barmilyen GPS eszkozt teszteltem, aminek nem volt semmi egyeb rasegitese a muhold megtalalasara (A-GPS, mobilnet, wifi, szolgaltatoi adotornyok, stb.), mindig 10 perc volt, amig jelet talalt elsore, foleg ha menet kozben voltam.
Nem a procitol fugg, hanem a GPS vevotol, ami az N8-ban nem rossz am -
baradi
senior tag
az elso, un. hideginditasnal lehet 10-15 perc a jel megtalalasa, ha csak a GPS van bellaitva, mint helymeghatarozasi lehetoseg.
Viszont ha 1 ora mulva megint elinditod, akkor mar gyorsabbnak kell lennie, mivel aznap mar leszedte a muholdak pozicioit.
Azt nem tudom viszont, hogy ez a hideginditas milyen idointervallumra vonatkozik... -
baradi
senior tag
válasz
chabeeno84 #2496 üzenetére
asz, hasznald egeszseggel ! Amugy ilyen esetben a Nokia telefonon bediktalt imei szam alapjan szinten meg tudja mondani, hogy meg meddig garis, en egyszer igy vettem telot, hogy ott az elado elott hivtam oket es csekkoltattam, hogy jo e a gari, vagy nem. Mert valjuk be, a mai technika mellett a gari level meg nem garancia a garanciara
-
baradi
senior tag
válasz
redpunkt #2402 üzenetére
Szia
A vcf kerdesnel probald meg beimportalni outlook-ba, majd onnan Nokia Suite segitsegevel szinkronizald a telora, remelem sikerul !
Divix kerdes: hang kodolastol fuggoen a gyari lejatszo viszi , amit visz, de egy jo konvertellel talan barmit megeszik, ezt nem szoktam tesztelni, sorry
-
baradi
senior tag
Tedd ki az egyik kepernyore az email widgetet, majd raboksz es szepen vegig vezet a beallitasokon.
Van lehetoseg szinkronizalas gyakorisagot, meg napszakot is megadni neki, hogy mikor csekkolja az emaileket.
Persze mindenek elott legyen valami net elerhetoseg, mert mas kulonben nem tudod elesiteni... -
baradi
senior tag
válasz
Biluxzsolt #2388 üzenetére
szamla+garancia papir
-
baradi
senior tag
Kollegak,
Sajna meg kell valnom az E6-tol, 1 honapos, szinte uj, ha valakit erdekelne:
http://hardverapro.hu/apro/nokia_e6_ujszeru_fekete_1_honapos_fuggetlen_folias/hsz_1-50.html
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
NP-n tudtok olyan Angry Birds verziot, ami jo E6 kijelzon? Anno volt, de most talalom.
Koszi -
baradi
senior tag
válasz
Rerrietllub #2307 üzenetére
probald meg exportalni vcf-be, vagy valami hasonlo formatumba, aztan azt importalni outlook-ba, onnan meg Nokia suital mar tudja szinkronizalni
-
baradi
senior tag
Ugy latom nemileg elkezdett elni az E6 topik, es en ezt annak tudom be, hogy egyre tobben jonnek ra, hogy a napi hasznalat soran inkabb hatraltato a full erinto telo kezelese, es a divat droid se akkora asz, mint elsore tunik...
Erre jo kompromisszum az E6. -
baradi
senior tag
válasz
david1989050 #2299 üzenetére
szia, szerintem a gyari lejatszo nem kezeli megfeleloen, nem E6 specifikus.
Talan egy alternativ lejatszo megoldhatja a problemat, amit viszont en nem tudok javasolni, nem nagyon hallgatok telon zenet, talan majd valaki... -
baradi
senior tag
válasz
szata.68 #2293 üzenetére
Javaslom, hogy rendeld meg egy megbizhato boltbol neten, igy van 8 munkanapja Apudnak, hogy tesztelje, es ha nem valik be, akkor minden indoklas nelkul vissza lehet kuldeni a boltnak, persze a visszakuldest neked kell intezni, de a szallitasi koltseget is visszafizetik. Csak akkor kell/lehet hasznalni az erintot, amikor pont kenyelmesebb, mint a bill., igy van kitalalva.
Amugy szuper telo az E6, siman alazza az osszes ilyen tipusu telot, es ami a legjobb, hogy a hagyomanyos telefon elonyeit egyesiti az okos telefonok elonyeivel. Talan az utolso ilyen telefon sajna...
A Symbian barki , barmit mondd, a legjobban hasznalhato es testreszabhato system, felteve ha nem akarsz naponta 20 fele ertelmetlenebbnel ertelmetlenebb progit ratolteni.
Mondom ezt ugy, hogy mellette nekem van droidos telo is, a netezesen kivul mindenben alazza az E6. -
baradi
senior tag
válasz
Rerrietllub #2285 üzenetére
mivel nekem uj qwerty billes van, es azon jol latszik a navi gomb villogasa, igy nem probaltam.
Megosztanad velunk, hogy mit allitottal rajta? Hatha valakinek hasznos lesz...Koszi
-
baradi
senior tag
válasz
Rerrietllub #2278 üzenetére
van egy jo app erre, csekkold:
-
baradi
senior tag
válasz
darthsmoke #2266 üzenetére
A navi gomb mar uj verzio, es igy valoban latni a villogasat, ha nem fogadott hivasod, vagy uzeneted van.
A csuszka talan konnyebben jar.
A beszed hangminosege nekem jobban bejon, mert anno a Nokia garis nekem kicsit mely volt. Most normal hasznalat mellett olyan 2-3-4 napot siman elmegy , ugy hogy ejszaka is be van kapcsolva.
Persze ha adsz neki egy kis gps-t, meg wifi-t, akkor kevesebb, de meg akkor is elmegy 2 napot, ami eleg jo a mai telok kozott. -
baradi
senior tag
válasz
darthsmoke #2263 üzenetére
Szia,
En is igy voltam vele, hogy 90-ert azert nem veszek mar E6-ot, es vegul a Fortuna GSM-nel vettem 59-ert, full dobozos, uj, minden tartozekaval. Eddig szuper, nincs vele gond, Belle volt rajta alapbol, en meg radobtam a re-fresh Belle-t, de azt mar csak WIFI-n. Ez mar made in china, mivel ujabb gyartas, nincs vele gond, sot megkockaztatom, hogy a csuszka, hangszoro, meg a kozepso navi gomb jobb, mint anno a Nokia garis volt.
Amugy arra figyelj, es elott csorogj, barhol is veszed (kivetel Nokia garis), hogy valoban megvan e hozza minden tartozek! Mert mostanaban sok bolt akcioban csak a keszuleket meg a toltot adja azon az aron, mint amit hirdet, es a dobozos minden tartozekaval 4-5k-val tobb.
Remelem tudtam segiteni. -
baradi
senior tag
válasz
david1989050 #2259 üzenetére
szia
ez mar nem a regi nyomkodos kategoria, ami a kijelzot illeti, hanem tokeletes. Max a nagysaga lehet, ami miatt nehany esetben korulmenyesebb. Ha netezesre akarod hasznalni, akkor szerintem olykor teljesen rendben van, de sokat arra, akkor mar kicsi a kijelzo hozza. Amugy egy nagyon igenyes, es szuper telo, en is most tertem vissza ra, es nem bantam meg es orulok, hogy meg sikerult kapni, mert sajna mar elegge kifutott...
Pedig qwerty telokat veri magasan... -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Qwerty bill-es telom van.
Nem tudjatok, hogy az miert lehet, hogy fuggetlenul attol, hogy a bevitel nyelve min van, tehat angol vagy magyar, mindenkeppen az "Y" alatt a "Z" van es forditva? Meg ebbol adodoan mas furcsasagot is produkal es neha nehez megtalalni , hogy adott karakter hol van rajta... -
baradi
senior tag
Asszem adok egy eselyt E6-nak
Szerintem meg mindig a legszebb, legigenyesebb es leghasznalhato telo, ami valoban telefon elso sorban.Sziasztok,
Van olyan lejatszo E6-ra, ami a legtobb video formatumot megeszi konvertalas nelkul hanggal egyutt? (dvix, xvid, avi stb.)
Koszi elore is! -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Van olyan lejatszo E6-ra, ami a legtobb video formatumot megeszi konvertalas nelkul hanggal egyutt? (dvix, xvid, avi stb.)
Koszi elore is! -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Akinek qwerty bill-es a teloja, attol kerdeznem, hogy ha ekezetes betut akar irni, akkor csak nyomva kell tartani pl. az "A" betut es feljon az "Á" ? Vagy hogy tudja elohivni az ekezetes betuket?
Koszi elore is !
-
baradi
senior tag
Sziasztok, tudnatok javasolni valami megbizhato gsm boltot, ahol lehet kapni fekete E6-ot ujban? Sajna ugy latom, hogy Nokia garis mar nem nagyon van. Koszi elore is
-
baradi
senior tag
Hello
Minolta kollega irta anno, ha jol emlekszem, hogy a hangszoronak kell ido, hogy "bejarodjon" es jo hangminoseget produkaljon telefonalas kozben.
Ezt mas is tapasztalta, hogy javult a hasznalat soran a hangminoseg, vagy csak o volt ilyen szerencses? -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Lenne 2 kerdesem:
1, hol lehetne venni 2 ev magyar garival E6-ot
2, ha nem sikerult magyar garisat venni, es veszek egy gsm boltos, ujat, es pl azon meg Anna megy, a vetel utan mondjuk frissitem otthon wifirol Belle-re, akkor valoszinu, hogy a magyar nyelv eltunik a telobol es ha igen, bonyolult visszarakni?Koszi
-
baradi
senior tag
koszi, ez hogy lehet amugy? Ugyan az a rendszer, mint pl. N8, de azon latszik az ora, ha ugy allitom be. Persze ki is lehet kapcsolni, de hasznos nagyon, mert nem kell a telohoz erni, hogy tudjam, volt e valami. Tudom, hogy van led E6-on, de az meg eleg gyenge fenyu, vagy nem?
Szoval, hogy hogy ugyan az a system es ennel nem lehet beallitani nagy orat lezart kijelzonel? Hatha valaki tudja... -
baradi
senior tag
Bocs, meg 1: ennel is latszik az ora/datum lezart kepernyonel? es persze ha sms vagy hivas volt az is...
-
baradi
senior tag
Kollegak,
Szeretnek kerdezni egy gyorsat:
milyen a telo hangminosege beszelgetes kozben ? Osszevetve mindjuk elozo telefonokkal?Koszi elore is !
-
baradi
senior tag
viszont sajnos a hangminosege nem sikerult valami jol, ami azt illeti, ezert levesz a telefonalasi elmenybol, sajnos... (mar akinek ez fontos szempont egy telefonnal
)
Pedig tenyleg az egyik legjobb lenne, bar igy is az, csak nem nekem, mert a beszed hangminoseg alab elvaras nalam... -
baradi
senior tag
Masnak milyen a hangminoseg tapasztalata? Tobb ful tobbet hall...
-
baradi
senior tag
Kollegak,
65ert eladom, ha valakit erdekel, Nokia garis
http://hardverapro.hu/apro/elado_3_hetes_folias_nokia_e6_2_ev_magyar_nokia_ga/hsz_1-50.html -
baradi
senior tag
Sziasztok,
megvalok tole
http://hardverapro.hu/apro/elado_3_hetes_folias_nokia_e6_2_ev_magyar_nokia_ga/hsz_1-50.html -
baradi
senior tag
sziasztok,
nem tudjatok a Nokia ugyfelszolgalat email cimet?
koszi elore is! -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Tudnatok olyan csengohang beallitast (melyik hang, emelkedo? stb.), ami ha mellettem van se kapok agyverzest, amikor megszolal, de pl. egy bavasarlokozpotban is meghallom elobb utobb?
Koszi -
baradi
senior tag
Szia,
Igazabol azt is szinte csak telefonalasra hasznaltam/hasznalom, es hangminosegben nekem az jobban fekszik. Tudom, hogy ez is jo, de az elesebb es ugy tunik, hogy nekem az jobban bejon. Meg valahogy nem "fog" meg annak ellenere sem, hogy nagyon igenyes es minosegi darab, es ossze nem hasonlithato az omnia vagy egyeb erintos, muanyagos teloval.
Nemtom, meg orlodom, de ez mar rossz, ha filoznom kell rajta... -
baradi
senior tag
Hat kollegak, nem nagyon tudom megszokni, pedig valoban jo kis telo.
Lehet, hogy megvalok tole, 1.5 hetes, 2 ev Nokia magyar garis, folia meg rajta, szerintetek mennyiert lehetne eladni? -
baradi
senior tag
Kollegak,
En meg mindig nem vagyok kibekulve a hangminosegevel, elegge tompa, masnak is ilyen?
-
baradi
senior tag
Amugy osztom velemenyedet. Tenyleg mintha elfeledkeznenek az elonyokrol, de a hatranyokrol, mintha nem.
Az nem merul fel pl senkiben, hogy szamtalan embernek nincs szuksege tonnanyi szolgaltatasra, amit valoszinu, hogy ugysem fog hasznalni a mindennapokban, hanem csak egy megbizhato telot szeretne? Meg nem akar ide-oda attuno, es csinllogo menut, mert nem arra kell a telo, hanem hasznalati eszkoz, es marhara nem erdekli, hogy milyen effekttel megy at egyik kepernyo a masikba. Raadasul azt se nagyon emlitik meg sysbian eseteben, hogy nem eleg, hogy full ingyenes es allandoan pofon egyszeruen frissitheto navigacioja van, raadasul a telohoz tartozo osszes frissites iszonyat egyszeruen letoltheto pl. wifivel a teloval, aztan mar telepited is, keszulek ujraindul, es mar kesz is az sw update. Meg nem kell ilyen, meg olyan PC-s program arra az egyszeru muveletre, hogy egy mp3-at rarakjak a telora es hallgatni tudjam.
Na szoval, aki jo telot szeretne, itten van az E6. -
baradi
senior tag
koszi szepen, de az a baj, hogy a kollega se allitgatott semmit se, ezert idegesit.
A masik:
Amikor kikapcsolt allapotbol indul a telo, akkor a Nokia logo es zene utan felugrik egy piros felkialltojel, es azt irja ki, hogy " Tel. beall.: a funkcio nem tamogatott"
Nem tudjatok, hogy ez miert van?Koszi
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Valaki nem tudna leirni az optimalis internet beallitasokat? Mert pl otthon siman megy wifin a net, de a melohelyen meg nem, pedig megtalalja es csatlakozni is tudok, de nem jon be semmi oldal. Azert gondolom, hogy a beallitasokkal lehet gond, mert a kollega E5-e siman viszi az oldalakat. Jo lenne tudni, hogy milyen beallitas befolyasolja ezeket, mert probaltam a gyari bongeszovel es operaval is, de semmi.
Koszi elore is!
-
baradi
senior tag
válasz
junglegymer #680 üzenetére
Uzenetek->Opciok->SIM uzenetek
-
baradi
senior tag
válasz
junglegymer #676 üzenetére
udv a klubban, asszem, hogy a sim-en tarolt sms-ek elertek a max korlatot, abbol kene torolni
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Update a GPS-rol: erdekes, mert mintha "fejlodne" hasznalat kozben, mert tegnap mar 7 perc alatt talalt jelet csak a beepitett GPS-el, ami meg par napja 15 perc volt. (mondjuk ebbol a 7 percbol kb. 4-et allo halyzetben toltottem a kocsiban, ugy vettem eszre , hogy ez is szamit, mert menet kozben nehezebben talal jelet)
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Szeretnem megkerdezni, hogy melyik most a bongeszok kozul a legjobban hasznalhato E6-ra es melyik verzio?
koszi elore is! -
baradi
senior tag
Nekem ha szembol nezem, akkor nem latszik a hattervilagitas fenye, de ha mas szogbol, akkor nemi fenyt fel lehet fedezni. De szerintem ha csak nem egybe lenne ontve a billentyuzet a teloval, akkor mas esetben nem megoldhato.
Amugy udv a "klubban", majd infozz a tapasztalatokrol!
-
baradi
senior tag
Nemi update!
remekul szuperal az E6, semmi fagyas, gyors, jol hasznalhato telefonalasra is !!!
Ami manapsag nem alap tulajdonsag ugy tunik a teloknal, mert mar lassan mindent tudnak, de nem mindegyik hasznalhato jol telefonalasra is...
Szerencsere az E6 nem ilyen. Eloszor jo telo, masodszor tud par extra dolgot is, ami boven eleg. Persze kinek mi az igenye: aki napi tobb orat akar netezni telon, meg mindenfele NET fuggo alkalmazasokat hasznalni, az ne vegyen E6-ot, de arra tokeletesen megfelel, hogy megnezz vele gyorsan egy oldalt. Nem erre van kitalalva, mint ahogy pl. a BB sem.
Na szep napot! -
baradi
senior tag
tegnap csekkoltam az angry birds-ot. el lehet vele baromkodni, bar azert nem erre a kijelzore van kitalalva. (nem kifejezetten jatekra hangolt telo, ami nem meglepo
.
meg a fruit ninja, ami szinten baromsag, de poenbol jo.
ami viszont kar, hogy van egy par egesz jo kis game, amit el is indul, de a kijelzo felbontasa miatt el vannak csuszva a kezelo cuccok, ami meg a telo dontogetesere hagyatkozik, azok meg total meg vannak kavarodva, szoval elvezhetetlen...
Mondom, nem erre van kitalalva, csak teszteltem... -
baradi
senior tag
valaki nem tud olna video lejatszot, ami minden formatumot visz hanggal egyutt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!