Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
Mit állítsak a facinate-n, hogy az akksit ne húzza le annyira?
-
Bubsy
aktív tag
Én már kb. minden fb kliens kipróbáltam, de maradok továbbra is az Opera Miniben történő böngészésnél.
Még a belépő adataim is megjegyzi. -
MeSKA
aktív tag
Nektek a Belle-re való frissítés után mennyire gyorsult a gyári Facebook kliens?
-
feddel
senior tag
Ez a facinate állandóan használja a műholdat?
-
Bubsy
aktív tag
xmad: fMobi. de ha csak csetelni akarsz, akkor fChat.
-
xmad
őstag
nagyon jó kis teló ez
facebook chat progit tud valaki rá?
-
Bubsy
aktív tag
válasz
cseremanus #1879 üzenetére
Mire cserélnéd?
-
R a y
senior tag
2 honap utan nekem se volt gaz a hatlappal, es mindig zsebben hordom, es abban a zsebben nincs semmi. Es vigyazok is ra.. 2honap utan mikor olvasgattam itt errol h van akinek maszatolodik csak legyintettem meg fellelegeztem h nalam ilyen nincs, de epp par napja vettem eszre h elkezdodott nalam is.. Es az enyem made in finland..
-
rocco1
csendes tag
jól felvitték a telefon árát mindenhol.még a gsmeknél is kb 25-30%-kal megdrágult.ahol én vettem ott is felemeltek rajta egy 20ast. ebből is érezhető,hogy jó elismert telefonról van szó.
Amit a tokokról tudok mondani,hogy megbántam,hogy vettem hozzá tokot. 2 hétig volt rajta nekem, és sajnos az oldal ezüstös keret résznél lehorzsolta az ezüstfestést. nem vészes ,de néhol feketés árnyalata van. ezért nem tanácsos ehhez a telohoz tok, mert aki teheti,inkább pormentes és üres zsebben tárolja,akkor nem lesz gond. a hátlap maszatolódásról pedig csak annyit, hogy már megvan 2 hónapja, de ilyet nem észleltem,szóval vagy egyeseknek kínai a hátlapjuk,vagy valami nagyon kemény dolgot csinálhatnak a készülékekkel amiért ilyen mellékhatások jönnek elő. -
xmad
őstag
megrendeltem a T től az E6 ot. holnapra ide ér
-
Bubsy
aktív tag
Sziasztok,
Használja valaki E6-on az Opera Mobil-t?
Jobb, vagy rosszabb, mint a Mini?
Köszi! -
R a y
senior tag
Használ valaki whatsapp messengert bellével? Aksitok hogy bírja vele?
-
feddel
senior tag
Gyerekek, jól látom, hogy 1.02 euróért havonta 60 percet telefonálhatok skype-ról vezetékesbe? Az 5FT/ perc.
-
R a y
senior tag
Nekem volt szilikon tokom, csak az nem gyári volt hanem utángyárott, és hasonló mint amit felettem linkeltek, csak azzal a baj h az alsó másodlagos zajszűrő mikrofonnál nem volt luk, és emiatt ha telefonáltam akkor nagyon visszhangoztam.. Most vettem egy pierre cardin tokot, amiből a telo ki becsúsztatható.. Viszont az a hátsó hátlap ára meg nem vészes, drágábbra gondoltam..
-
Bubsy
aktív tag
-
feddel
senior tag
Tudtok valami olyan játékot, amivel a reflexeimet javíthatom? Nem érdekel hogy jó-e a játék, csak hogy a reflexeket javítsa.
-
R a y
senior tag
Sziasztok
Féléves a telóm, és nekem is megjelentek azok a bizonyos maszatolódások a hátlapon. A következő a helyzet, gsm boltba vettem januárban, hologramos cucc nincs hozzá, most akkor nokia gar van erre? Nokia oldalán megnéztem és ott a garacia check szerint igen. Tehát ha beviszem nokia szervizbe akkor kezdenek ezzel vmit?
Köszi a választ! -
kutga
félisten
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy boltot ahol kapok még gyári garis E6-ot újonnan, függetlenül?
-
zorzy4
addikt
Ez nem gyermekbetegség hanem az op gyártók már nem foglalkoznak a telefonos dolgokkal ők már kézi számítógépeknek terveznek. Viszont a nokia ugye egyben telefon gyártó is, és minden rendszere egymásra épül. Ezért van pl, hogy csak a symbian tud a mai op rendszerek közül kikapcsolva ébreszteni.
-
xmad
őstag
sziasztok!
egykis segitséget szeretnék kérni tőletek, de kérlek ne legyetek elfogultak
nekem a most egy nokia E5 van. a qwerty billt imádom rajta mert szoktam msn-ezni meg facebook chatazni a telefonomon.
de kezdi már megadni magát.Ami nagyon tetszik nekem telefon az az E6 a Lumia 710 és a Lumia 800
és sajnos egyelőre nemtudok dönteni a 3 közül.. vagy szűkitsük csak a kört kettőre.. E6 és lumia 710
van valakinek esetleg tapasztalata a wp7 telókkal kapcsolatban?
melyiket ajánlanátok?
néztem T-be a lumia 710 4 ezerér elhozható mozaik XS csomagban és utána 9 hónapig 4 ezer a telefon részlet.
az E6 meg 18 ér hozható el.
-
Bubsy
aktív tag
Nem tudtok valami jó adatszámlálót?
A data counterrel az a gondom, hogy mikor bekapcsolom a telefont, mindig elindul, illetve csak akkor frissít a widget, ha megnyitom a programot és bezárom..
Előre is köszi! -
brolika
csendes tag
Sziasztok. Pár napig nem használtam a telót, kivettem belőle a mem. karit meg a simet is, és most mikor visszapakoltam bele mindent, folyamatosan villog a kis üzenetjelzős ikon a kijelző tetején, de hiába megyek bele az üzenetekbe, akárhova, nem akar eltűnni, ötlet, hogy hogyan tüntessem el? Köszi.
-
R a y
senior tag
Hello
azzal a hibával mit lehet kezdeni, ha az oldalsó lezáró csúszka néha de mostanában sokszor ha lehuzom akkor duplán működik, tehát ha épp nincs lezárva a képernyő és leakarom zárni, akkor nem záródik le hanem duplán működik ezért ugyan úgy világit a kijelző, és fordítva ha fel akarom oldani, akkor meg nem tudom mert szintén ez a helyzet csak fordítva!
köszi -
boush
tag
Jelentkezett már valakinél a Belle-le, hogy egyszerűen lefagy a teló és kikapcsol? Valamint, hogy bejövő hívásnál képtelen vagyok felvenni. Úgy értem a hívás fogadása gomb nem funkciónál, tehát hívhatom vissza az illetőt. Kurvára idegesít ez néha.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
burasu4 #1821 üzenetére
Semmi egyébről nincs szó, mint arról, hogy a telefon nem támogatja a routered! Ugyan ez volt a problémám anno a Samsung Jet-emmel, és a sógorom TPLink routerével. Egy frissebb szoftver a telefonra oldotta meg akkor a problémát! Egyébként a TPLink routerekkel gyakori ez a probléma!
-
burasu4
senior tag
Esetleg ebben nem tud valaki segíteni?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Van nekünk egy nokia e6-unk még symbian anna van rajta. Érdemes belle-re frissíteni? Tudtok pozitívumokat és negatívumokat felsorolni. Előre is köszi. -
burasu4
senior tag
Még egy probléma:
Adott egy TP-Link router és egy Nokia E6!
Megtalálja a jelet, beírom a jelszót, csatlakozik, de mégsem tölti be az oldalakat.
A gép tökéletes a routerrel, a másik telefon is. Csak ez nem. A router oldalán (192.xxx.xx) hozzá lehet rendelni a telefont IP cím alapján? Vagy máshogy?
A munkahelyen tökéletesen megy a jelszós wifin. Csak itthon nem. Ezért gondolom, hogy a routerrrel lehet valami! De ha a telefonon kell valamit állítani, akkor azt hol tehetem meg. (Igaz, a munkahelyen lévőhöz semmit nem kellett tennem, csak jelszó!)
Köszönöm előre is a segítséget! -
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Nokia Beta Labs Weather Widget programot, de nem találom a telefonomban.
Nem tudom kirakni a képernyőre, se mint webeszköz nem találom, sem mint hivatkozás...Tudna valaki segíteni?
Köszönöm előre is!
-
rocco1
csendes tag
tegnap volt egy hónapja, hogy megvan a telefon. soha semmi pénzért nem cserélném le másra, mert szerintem nincs is jobb ennél. vártam,hogy egy hónap elteltével esetleg leszűrök néhány negatívumot,de tényleg a rengeteg telefonom közül ez a legjobb. a Nokia, az Nokia!
-
Potyi70
tag
Én megtaláltam mindent, amire szükségem volt pluszként:
- Totall Recall
- Contact transfer
- Folder Play
- Handy Calendar
- Handy Clock
- Handy Expense
- Handy Safe
- Profimail
- Dropian
- Belle extra buttons
- eZSpot
- MiniBrowser
- MobWebMail
- Msg-in-Time
- RecNotes
- Sms contact
- Taskman
- Thumbnail folder
- X-plore
- Youlu
- TrackerEzekkel mi a baj, próbáltad már:
-
lcee79
addikt
megjött one x...
Nagyon fullos, mindent tud és jól...
szifonra sem cserélném el...E6 volt a második legjobb telefonom...
Telefonálni teljesen tökéletes...
Minden másra már nem annyiraHétfőn kiderül eladó e
ha esetleg valakit érdekelne...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest