- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiyajin
senior tag
Már fent is van youtube-on a videója a BB 9900-nak.[link]
Gondolom hétfőig várhatunk tesztre.
Nekem is nagyon bejön, de az akksi és az ára miatt valószinüleg E6 lesz a befutó. -
zorzy4
addikt
válasz
wertigo1984 #398 üzenetére
Biztos jó ezt nokia fanként is el tudom képzelni.
-
larryking
senior tag
válasz
wertigo1984 #394 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában a blackberry a leges legjobb. Olyan szolgáltatásai vannak amit más talán nem is gondol bele a készülékébe. Az, hogy beállítod a hétközbeni és a hétvégi ki és bekapcsolást, az egyszerű, letisztult kialakitás. De meg kell egyet nézni és használni kell. Észre se veszed, hogy van telefonod..........
-
zorzy4
addikt
válasz
wertigo1984 #394 üzenetére
Az e6 vagy a bb?
-
larryking
senior tag
válasz
wertigo1984 #392 üzenetére
Blackberry
-
larryking
senior tag
válasz
wertigo1984 #389 üzenetére
Nekem van, ez már a negyedi.....
-
Dhampir
félisten
Névjegykártyát lehet vele szkennelni?
-
larryking
senior tag
válasz
wertigo1984 #387 üzenetére
Az e6 is érintös és combos.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Arthuro_Adam #386 üzenetére
Mert érdekel a BB rendszere, a nagyobb kijelző, ami az E6-osánál is nagyobb, a gyorsabb letöltési sebesség, és mert tetszik nagyon. Mindamellett, hogy utálom a tapis telókat, a 9930-ast ha akarom tapizom és ott vannak mellette a fizikális gombok is, ha szükség hozza.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
wertigo1984 #375 üzenetére
Miért?
-
larryking
senior tag
válasz
silentkiller #384 üzenetére
Van 6700 is a páromnak, az is katasztrófa, de hangosabb egy lehelettel, pont annyival, hogy tokban hallható még.
-
TaylorPro
addikt
Annánál a hard reset utáni problémákat javították. A telefon szoftver frissítés menüjéből minden komponens szépen és hiba nélkül vissza települ az Anna 1-2 frissítéssekkel! Tehát nyugodtan lehet hard resetelni. Még a Wifi auto csatlakozás hibát is javították.
-
zorzy4
addikt
Én nem tapasztaltam, persze vannak hangosabb telefonok de pl az e63 hoz képest még jobb is.
-
lcee79
addikt
Elolvastam A digitális fókusz, azaz az EDOF kamera titkai című cikket
Azon kívül, hogy makróra nem lehet használni, azon kívül nekem úgy tűnik mintha ez egy teljesen jó technika lenne. Mobilra szerintem pont ez kell...Makrózni meg szerintem egyik mobillal sem lehet jól...
De ha hirtelen valaki le akar fényképezni egy érdekes és főleg mozgó objektumot/embert akkor ezzel legalább élvezhető képet kap... (ha jól értettem a cikket)
-
TaylorPro
addikt
-
larryking
senior tag
Megosztom veletek, és lehet, hogy csak nálam fordult elő, de én 1 dolog miatt váltam meg 1 hónap után az E6-tól. Ez pedig a csörgés hangerő. Semmi, még egyszer mondom, semmi módszert nem találtam arra, hogy ez hangosabb legyen. Minden zenét, hangot ordítva játszott le, de e csengőhang nem volt hangos. És ez rosszabbodot, mikor bele raktam tokba.
És a páromé is nagyon halk, néha nem hallja ha keresik, és nem segít ezen az sem, ha magát a csengőhangot hangosítom fel szoftveresen.
Így túladtam rajta.
-
lcee79
addikt
válasz
wertigo1984 #368 üzenetére
E6 akkor ez alapján megér 66500-at.
Még megvárom a milyen hírek jönnek az IFA-ról a héten
holnap kezdik
Ha semmi olyan nem jön ki akkor megveszem ezt.. -
lcee79
addikt
T-mobilnál lement az ára....
2 éves előfizetés esetén 85.000-ről lement 70.000-re...
Megjött végre az eszük -
Dhampir
félisten
Érdeklődnék néhány tapasztalatról, hogy az antenna probléma igaz-e, olvastam arról, hogy házon belül nagyon lecsökken a térerő?
A Wi-Fi antennája érzékeny?
Most többek között egy E61-et használok (5 és fél éves), és Androidos meg Badás telefonok is átfutottak a kezemen, ezért kissé lemaradtam az újabb generációkról. Érdemes E72-t felhajtani, vagy meggyőzőbb, jobb már az E6, esetleg az E7?
-
zorzy4
addikt
válasz
wertigo1984 #358 üzenetére
Szoftverfrissítés, segíthet.
-
zorzy4
addikt
válasz
wertigo1984 #351 üzenetére
Nem de ezt már sokszor leírtam én is. Csak külsőségekben van különbség. Persze ha valami baja van már az e72nek akkor érdemes ilyet venni.
A bellét én is várom! -
kuliCo
csendes tag
A Nokia oldalán fent van, hogy erre (és pl. az N8-ra) elérhető lesz a Symbian Belle a 4. negyedévben. Az igen fasza lenne, ugyanis ahogy néztem semmilyen hiányban nem fog már szenvedni egy Andoridhoz képest...
-
polip
addikt
válasz
wertigo1984 #351 üzenetére
szvsz nem, de ez titok
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Szerintetek megérné lecserélni az E72-met E6ra? Valójában az enyémet wifi-re, gps-re és telefonálásra használom.
-
lcee79
addikt
Most néztem hogy a 640*480-as felbontás egy 2.46 colos kijelzőn az 325,2 PPI
és ezt annyira nem nyomatják sehol (pedig azért elég komoly szám ebben a szegmensben)
Az Iphone a 329,65-el a legnagyobb ami létezik, ha jól tudom...(azt eléggé kiemelték sok helyen)Szerintem az E6 a második legjobb talán...
Legtöbb telefon főleg Nokia esetében kb 200-250 PPI közt van maximum...
Szóval ez is egy jó érv mellette, szerintem legalábbis
-
polip
addikt
E6 tapasztalatok:
volt egy E72-őm, életem legjobb telefonja volt. bedőltem a marketingnek, vettem egy windows phone 7-el telepített, baromi nagy, csillogó villogó dell venue pro-t, de nem jött be...
elcseréltem szőrén egy E6-ra, amivel a maximálisan elégedett voltam eleddig. de valami fura gond ütötte fel a fejét:
a telefon egyszer csak nem csörög. hívnak, a túloldalon csörög folyamatosan, de én nem látom a hívást... reboot után okés valameddig, (pár óra, akár pár nap) de a gond előjön véletlenszerűen...egyszer csak csörög a céges mobilom és jön a kérdés: a privátod nem veszed fel? és mondom? de hisz nem is csörgött...
szóval jelenleg az 1 hónapos nokia ment vissza a szervizbe. mert nem lehet rajta telefonálni
majd írom mi lett a kaland vége
-
kuliCo
csendes tag
Mint jelenleg E6 és korábbi HTC Legend (Android 2.1 majd 2.2) tulajdonos annyit szeretnék hozzátenni, hogy
-szerintem az Android általánosságban jobb operációs rendszer, mint a Symbian, bevallom férfiasan
-Hardware-ben mérföldekkel jobb és kiforrottabb a Nokia. Pl. A HTC egyszerűen sorozatban adott ki gyári hibás BT chipeket, így pl sohasem tudtam normálisan párosítani a gyári autós BTT-mel (pedig az nem túl szar)
-A Nokia OVI Store gyakorlatilag nulla az Android Markethoz képestVISZONT!
Ezerszer inkább választanám az E6-ot a Legendhez képest, ugyanis ezzel tudok normálisan telefonálni! A HTC a folyamatos BT gond mellett állandóan dobta a vonalat, szar volt a térerő, újraindult...ja és 2X cserélték ki újra a Legendet...
Összességében a legjobb választás Nokia hardver, Android szoftver lenne, de addig is aki telefonálni akar, az Nokiát válasszon. Mondom ezt én, mint hardcore business user, értsd ezalatt: napi 3-4 óra telefonálás (ennek nagy része autós BT-n keresztül), napi 30-50 mail always on, Internet BT-n keresztül ha úton vagyok a Notebookomhoz, Calendar, Todo és Névjegy Sync Exchange Serveren keresztül az Outlookkal...
-
zorzy4
addikt
válasz
silentkiller #341 üzenetére
Értem. Majd linkelek, hova kel? De nem kell hasra esni tőle, az e72é biztos jobb.
-
silentkiller
senior tag
n.e.m. jobb
hanem közelebb áll egy "frissített" E72-höz, mint egy E6-hoz. Azért linkeltem be, hogy ti is lássátok, vannak (leszenk) alternativák az E6 mellett. Remélem, így már érthető
Attól még, hogy egy topikba egy másik gyártó készülékét is belinkelik, nem jelenti, hogy jobb, csak "fyi".
-
zorzy4
addikt
válasz
silentkiller #339 üzenetére
Ebben teljes mértékben igazad van, egy e72 után nem nagy dodás az e6. D ezt én is sokszor írtam' hogy nem érdemes lecseréllni. De még mindig nem értem miért linkellted be a samsungot mint példát, mitől jobb?
-
silentkiller
senior tag
Én nem mondtam, hogy jobb vagy rosszabb (mostanában úgy látszik, ezen a főrumon is az divat, hogy X jobb, mint az Y)
hanem, hogy miért nem tudott a Nokia egy hasonló készüléket a piacra dobni a sikeres E72 után?
Amit leirtatok az E6-ról, nem győzött meg, hogy lecseréljem az E72-ömet, amit már több, mint egy éve minden nap használok... persze, nem kötelező lecserélni (pláne ha igazán jó) de én is (mint mindenki más) egy "ütősebb" készüléket várt az E72 után.
Az viszont nincs definiálva, hogy milyen anyagokból szerelik majd össze a Samsungot, ergo lesz-e benne fém, stb.
-
lcee79
addikt
válasz
silentkiller #335 üzenetére
"A legtöbb embernek a symbian a "bóvli" (de nem akarok egy morális vitát kezdeni)."
Igazából a 2 rendszerről (tisztelet a kivételnek) olyanok szoktak véleményt alkotni sok fórumon akik még sosem látták az egyiket és a másikat istenítik vagy épp fikázzák.
Nekem volt windows 6.5, symbian, és android is...Mindegyiknek vannak
Mindegyiknek vannak előnyei hátrányai, de az a lényeg hogy összességében melyik tetszik a legjobban, mert ez subjektív...pl mondjuk 6.5 ös windowsra van a legfullosabb Igo skinezhető, millió beállítás stb, androidos az ehhez képest egy játékszoftver...
Android a market miatt jó főleg, azért sok szemét mellett van fenn jó progi is
symbian nekem stabilabb mint android. Van amit az android még nem teljesen tud, vagy próbálkozik, Symbian meg már 2000-ben is tudta...
De most hogy megjelent a belle symbianra ez már félig android....
szóval aki ez miatt nem választotta annak most már ez sem akadály."Optikai trackpad ami nagyon lemaradt az E72 után az E6-ból (szerintem)"
Érintőképernyő mellett én sem értem mi szükség lenne rá.
Samsung nálam valahogy mindig olyan, hogy képen jobban fest mint élőben (kínai gagyi hatás) szóval Samsung márkát hanyagolom én már...
-
xmad
őstag
válasz
android a tinédzsereknek való D:
symbian meg a komoly felnőtt embereknek
-
zorzy4
addikt
válasz
Ok értem de miért jobb eza telefon mint az e6? Trackpad meg minek ha van érintő.
-
silentkiller
senior tag
Optikai trackpad ami nagyon lemaradt az E72 után az E6-ból (szerintem). Miért ne lenne magyar billentyűzet ha hosszan nyomod a kiválasztott karakter?
Egyébként két symbian Nokiát használok (E72; N8 Anna) de nem tudok az androidról tiszteletlenül beszélni... A legtöbb embernek a symbian a "bóvli" (de nem akarok egy morális vitát kezdeni).
Én használtam Samsung i780-at és láttam mire képes a Samsung ha összeszedi magát. Mindezek ellenére az i780 rétegkészülék volt... Ha lett volna rendszeres WinMo frissítés hozzá, talán még ma is azt használnám (az akku, a frissítések és a kamera miatt viszont kárpótol az E72).
-
zorzy4
addikt
válasz
silentkiller #333 üzenetére
Ez miben is jobb az e6nál?
Ja látom autófókusz, 1ghz proc, ami többet eszik, az amúgy is gyengébb akkuból.
De nincs magyar bill
bóvli android
gyengébb kijelző. Szóval mitől jobb? -
silentkiller
senior tag
Egy [ilyet] miért nem tudott összehozni a Nokia a kiváló E72 után?
Samsung Galaxy M Pro (B7800) specifikációk:
- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
- HSDPA: 7,2 Mbps, HSUPA: 5,76 Mbps
- Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n (hotspot funkcióval)
- A-GPS, digitális iránytű
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő
- QWERTY, optikai trackpad
- Érintőkijelző: 2,66 col, 480×320 pixel, kapacitív
- Előlapi kamera: 0,3 megapixel
- Hátlapi kamera: 5 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
- Google Android 2.3
- 1 GHz-es processzor
- Szabványos hangkimenet, microSD-foglalat
- Akku: 1350 mAh
- Tömeg: 108 gramm
- Méret: 114 × 66 × 10 mm -
kuliCo
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap beálltam én is a táborba :-)
Az enyém német vodafone szerződéshosszabbításos, így német a billentyűzete is és az oprendszer is, viszont gyári független.
A tegnapi vásárlással egyébként saját magam fél éves szopatásának vetettem véget. Előtte ugyanis e71-esem volt (szintén német) és nagyon-nagyon meg voltam vele elégedve, de én barom lecseréltem egy HTC Legendre ahelyett hogy egy új aksit vettem volna bele. Az elmúlt hónapban egyébként már ott tartottam hogy felgyújtom a HTC-t és a helyét felszórom sóval...Amit kérdeznék: Használja valaki beépített tartóval autóban? Ha igen melyikkel?
Sokat autózok, gyári beépített BT-m van, de mivel ez lenne a navim is, így mindig teszek az autóba egy beépített fix tartót is... -
lcee79
addikt
Mondjuk szívesen vennék telefont most, de ez ennyiért sok,
Persze lehet hogy érdemes megvárni a szeptember október környékén érkező telefonokat... Vagy az azokkal együtt járó áresését a mostaniaknak
Mivel én nem akarok android oprencert (ha lehet) és nem akarok pénzt költeni sem lg sem samsung telefonokra (nem tudom miért terjedtek el annyira, nekem nem jönnek be...) és Sony Ericsson sem jön be
Minimum HTC vagy Nokia. (Windows Phone 7.5-ről sokat várnak, azt lehet hogy még kipróbálnám, de a mostani 7.-esek sem túlságosan felhasználóbarátok)
esetleg ajándékba elfogadnék egy iPhone 5-öst is, de ugye ezt senki nem fogja felajánlani ezért nem lesz olyanom sem -
zorzy4
addikt
Hát igen igazad van. Körül néztem az interneten de eléggé felment az ára, legalább is a hivatalosan forgalmazottnak. Mondjuk az az előnye, hogy ezért a pénzért mindenki, n8ast vagy más márkát fog venni, így nem jön majd annyi szembe az utcán
. Az e72 is szépen tartja az árát, hiába ami jó az jó.
-
lcee79
addikt
Sajna t-mobil nem lefele viszi az árakt hanem felfele
multkor pont egy másik fórumban soroltam fel kb 5 telefont aminek felfele ment az ára az előző héthez képest, de a Galaxy S2 2 évre 140.000 az már nevetséges...
függetlenül minden garanciával is sokkal olcsóbb már...Szóval 2 évre szolgáltató függőben jóval olcsóbban szeretném megvenni.
De mivel megkérdeztem a GSMline 66.500 ft-os ajánlatát, először is csak telefonon akarnak válaszolni, e-mailben nem nagyon... Nem tudom mi okból.
De annyit megírtak, hogy az angol nyelvű és 1 év gari...
Tehát nem vettem meg, ha fullosan lenne annyi, akkor elgondolkodtam volna rajt.ui. Vettem én már drágábban is használt készüléket külföldről behozottat, nem is volt semmi baja, de most már nem ilyen vagyok, rendes boltban vásárolt terméket akarok, és t-mobilos vagyok ezért örülnék vmi kedvezménynek...
-
lcee79
addikt
40.000-be kerülne t-mobilnál 2 évre egyből megvenném
85-ért nem fogom sajna...
Pedig jelenlegi telefonok közül még ez tetszik a legjobban...(összes telefont beleértve)
De ennyit nem ér meg szerintem. -
polip
addikt
sziasztok!
a töltéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni:
normális-e, hogy a gyári töltővel kevesebb, mint 2 óra alatt max-ra töltődik az akku?
normális-e, hogy kikapcsolt állapotban, töltőre dugva a billentyűzet világítás folyamatosan megy?
amúgy mennyit kellene bírnia az akksival? -
silentkiller
senior tag
Hmm... még sem adom el az E72 navimat
-
taga
csendes tag
-
taga
csendes tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy a jelzőfény nem akar jelezni se nem fogadott hívásnál se új üzinél,eddig az összes E-szériás telómnál ez ok volt. A pipák be vannak jelölve.köszi
-
polip
addikt
sikerült thx!
most viszont a főképernyőről tetejéről sikerült leszednem a menüt
meg tudnátok mondani mi van fenn alapból és hogy kell visszatenni?
-
baradi
senior tag
Hello
Osztom velemenyed. kicsit ugy tunik, hogy a Nokia "csak" telefonokat probal gyartani (nehany plussz funkcioval), ami a jelenlegi piacon nem meno es eladhato.
viszont jelenleg en pont ezert szimpatizalok az E6-al, mert eloszor telefon es csak utana tud egy "par" egyeb dolgot es nem forditva. -
-
lcee79
addikt
Van pár dolog a tesztekben amit nem értek...
1. Miért olyan jó az androidos telefonok értékelése, ha utána tele van a fórum 23000-1 millióhozzászólással 2 hét alatt hogy ez se jó meg az se....
2. Symbian-os Nokia telefonoknál általában a gombok hosszan nyomva extra funkcióval bírnak, azt miért nem teszik bele a videóba, szerintem jobb minősítést kapna a telefon, ha minden specifikáció be lenne mutatva, főleg ha valaki ilyen tesztek alapján dönt a vásárlásról...
3. Symbiannal az a baj, hogy.... mi is?Nekem E51-em nem fagy le (mondjuk hogy 2007 dec-ben vettem és nem jellemző hogy vmi baja lenne a programok futásának) (mondjuk ez androidos telefonokról nem mondható el...)
nincs rá sok letölthető és egyben értelmetlen használhatatlan program, viszont van rajt gyárilag sok jó ami kell a mindennapokban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motoros topic
- Hardcore café
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest