Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
Én azért még bízok benne, hogy a WP8-asoknál is gondolnak az "üzleti" felhasználókra, lesz 1-2 qwerty-s, ami legalább eddig bírja mint az E6, és nem a játékokra lesz kihegyezve, nálam a felhasználói élmény sem az első, hanem a stabilitásra (internetben, levelezésben, office programokban, biztonság /titkosítás stb.) Remélem épp ezt olvassák Finnországban, és összelöknek egy ilyet őszre-télre.
-
R a y
senior tag
Mert mint mondtam, már több mint 4 éve használok iPhonet, igaz szerettem meg szeretem is, de már egy kicsit unalmasnak tartom. Nem tud újat mutatni nekem. És amióta van iPadem azóta az iPhonet telefonálásra használtam csak. Meg a másik, hogy már mindenkinek iPhoneja volt. Másik szempont hogy az iPhone 4 designja látványra nem rossz persze, de kézbe fogva nekem nem az igazi, és zsebben is elég idegesítő a formája nekem.
Úgyhogy most az e6-tal nagyon meg vagyok elégedve, tetszik is, imádom, nagyon szép a kijelzője. Tényleg jó. Szeptember óta néztem, és vaciláltam hogy mit kéne venni, e6ot vagy e72-t aztán e6 mellett döntöttem. De azt nem is képzeltem, hogy ennyire be fog jönni! -
R a y
senior tag
-
zorzy4
addikt
-
polip
addikt
asszem megvan...
beállítások/kapcsolatok
ezen belül beállításo, és itt váltás WLAN-ra
át kell kapcsolni, hogy kézi!
mert a default az ismert hálózatok esetén...
így bármelyik program - ha ismert hálózatnál vagy - átvált wifire és így is marad, amíg a wifi közelében vagy
ha egész nap pl otthon vagy, vagy a cégnél, ahol van wifi, akkor végig online van a teló
-
polip
addikt
nem tom, tegnap frissítettem szoftvert és ott lett egy pár ilyen alkalmazás:
- itt és most
- bejelentkezés
- időjárás
- térképtöltő
- leírások
- autóvalmindegyiknek egységesen szép, zöld az ikonja
na ezek közül elindítottam az időjárás nevűt. kiírja faszán az időt, cellinfó alapján tudja hol vagyok, de a wifit ezután nem lehetett leállítani
aki meg tudja oldani hogy kell, ossza már meg, mert nekem csak a factory reset segített
-
boush
tag
Nos erre is adtak választ, szóval számomra meglepően korrekt gyerekekkel kerültem kapcsolatba a nokiánál. Időközben rájöttem, csak kibekapcsolni kellett a telefont, és a tömeges kijelölés is karaj. Tehát most azt mondom, hogy úgy működik végre ahogy szeretném. Bár néha csak úgy fogja magát és kapcsolódik a 3G-re, nulla adatforgalommal, de hosszú percekre. Ez mondjuk nem feltétlenül telefon hiba.
-
boush
tag
Szóval írtam, hogy mikor hívjanak, nem akkor történt meg, hanem néhány nap múlva, de korrekten visszahívtak, kalap emel.
A nokiás srác tényleg rákérdezett csomó mindenre, és javasolt megoldást. Lényeg, hogy a varázslóban fals mailcímet, jelszót kell beírni és ekkor felajánlja a manuális beállítást, ahol minden portot meg szervert egyénileg be lehet állítani. Így gyanítom nem a nokia szerveren keresztül szinkronizál. Kipróbáltam és működik egyelőre.
Egy probléma van csak: olvasottra jelölni valójában nem olvasott üzenetet csak úgy tudok, hogy bemegyek a levélbe, mintha olvasnám és ott a funkciókban kiválasztom az olvasottra jelölést, azaz a tömeges kijelölés olvasottra egyszerűen nem megy. De ez nem tudom miért van. -
Ærni
tag
Épp azért szemeltem ki ezt a készüléket, mert nem szerettem volna teljesen érintős telefont. Épp az a pár app, amit említettél (pdf olvasó, térkép, böngésző stb...) azok lvárásaimnak is megfelelkellenek csak, mert a vízmérték meg az angry birdsre ott van a iTouchom. A fényképező meg arra kéne, hogy a végzős diákok utolsó pár hónapjaiban a legnagyobb ökörségeket jó minőségben tudtjam rögzíteni. Mert erre az iPodom kamerája nem az igazi.
Ugyan gobdolom főleg üzletemberek vesznek ilyen telót, de szerintem az én elvárásaimnak is megfelel
-
lcee79
addikt
Melyik memórián van a hang?
Lehet hogy akkor épp nem találta a telefon pl mem card-ot vagy ilyesmi...Nekem múltkor azt csinálta, hogy ha beléptem telefonkönyvbe kiírta, hogy a sim kártyán levő neveket nem tudja beolvasni (nem mintha nagyon akartam volna nézegetni)
nem is érdekelt túlságosan, mert telefonálni tudtam...
Aztán mióta újraindítottam nem csinálta többet... -
lcee79
addikt
Én egy darabig használtam a gmailt a telefonon is...
De nem tűnt fel hogy visszaváltozott volna olvasatlanná, szerintem nem isF-secure-t használtam egy darabig, de mivel soha nem jött egy vírus sem a telefonomra, tényleg nem sok hasznát vettem, és amugy is csak 90 napos...
Bár most visszakerült mikor feltettem a 25.007-es firmware-t
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest