Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlackTriple #641 üzenetére
Wifin keresztul maximum Google-lel es egyeb cloud stolgaltatasokkal szinkronizalhatsz, a sajat gepeddel nem.
-
válasz
BlackTriple #569 üzenetére
Én csak alkalmasint próbálok PDF-et megnyitni az N8-amon, de mindig vért hányok az Adobe cucc sebességétől és kezelhetőségétől. Még akkor is, ha egy ötoldalas, többnyire szöveg PDF-ben kellene egy apróságot megnéznem, nemhogy többszáz oldalas anyagban... Kapásból tudok négy platformot mondani, ahol ez lényegesen jobban megoldott (ebből egyben a PDF a grafikus alrendszer alapjai között van, így rendszerszintű és kiváló a támogatás), valamint egyet ahol bár elég ratyi, de mégis sokkal jobb.
Vagy netalán valami Qt-os olvasó appot használsz?
-
válasz
BlackTriple #566 üzenetére
Majd valtozik a velemenyed, amint PDFeket akarsz nezegetni.
-
válasz
wertigo1984 #489 üzenetére
Csak az a baj, hogy az R380 nem volt okostelefon, a Symbiannak ilyen formában sok jelentősége nem volt rajta. Viszont a 9000 kommunikátor DOS-alapú okostelefon volt 1996-ban.
-
Szerintem a Product Code-ra gondolsz, nem az IMEI számra.
Az utóbbi erősen illegális lenne, és nem járna azzal az eredménnyel, amit leírtál.Symbian^3-nál már nem lehet PC-t módosítgatni külön, egyszerűbb fogni a Phoenixet és felrakni a legújabb független szoftvert kézzel.
-
válasz
Arthuro_Adam #441 üzenetére
Vannak dolgok, amiket szebben csinálhattam volna, de szerintem ez most tényleg jól sikerült
Főleg hogy még én is használom. A különböző felbontásokat csak szimulátorban néztem, ezért volt érdekes, hogy a valódi E6-on is fut-e. Szerencsére igen.
-
"Elméletileg az csinál c++ -ből Symbiánt." Juj.
Node elvileg az Oviban ilyenkor rá tudsz bökni, hogy letöltés, és leszedi a Smart Installerrel a neki kellő Qt frissítést (ami egyébként egy olyan környezet, amivel könnyebben és modernebben lehet alkalmazást fejleszteni Symbianra.) A 4.6 be van építve a telefonba, viszont lehet frissíteni kell 4.7.3-ra, azért nyávog. De ezt meg kéne csinálnia magától...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest