- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
RareAlex982 #2098 üzenetére
Nem sajna nem támogatott tudtommal.
-
feddel
senior tag
válasz
RareAlex982 #2096 üzenetére
Miért, van akinek megy?
-
RareAlex982
csendes tag
Hali!
Segítsetek. Felraktam a skype-t, de a videohivas nem megy. -
feddel
senior tag
Uninstalláltam a Microsoft app 2.0-t a telefonról, mert új (outlook.com-os) emaillel akartam regisztrálni. Most honnan tudom újra rátenni ezt az alkalmazást?
-
R a y
senior tag
Attól függ hogy állítod be az emailt.. Ha tegyük fel, az van beállítva h oránként nézze meg a leveleket, és a wifid be van kapcsolva, akkor mikor eljön az idő h nézze a leveleket, akkor fog wifire kapcsolódni és leszedni a leveleket! De ha ennyire számít a levelek h azonnal megjelenjenek, akkor inkább állíts be exchangere és az active sync legyen always on!!! Így folyamatos lesz a kapcsolat
-
ewok36
csendes tag
Dehát annál mi lehet szükségesebb, ha én magam kapcsolom be a wifi kapcsolatot, de nem tölti be a saját wifit egyből. Így sosem jelez az emailek miatt, csak ha éppen még él a már általam bekapcsolt wifi kapcsolat, bármi történik, nem kapcsolódik automatikusan.
használatiban ez van: "Automatikus átváltás egy ismert WLAN-kapcsolatra, ha az elérhető
Válasszuk a Váltás WLAN-ra > Csak ismert WLAN-ok lehetőséget.
A WLAN-varázsló alkalmazás segítségével kézi módszerrel is csatlakozhatunk WLANhálózathoz." -
zsinnyegtet
aktív tag
Először is Üdv!
Nincs véletlenül ötletetek, hogy hol tudnék venni E6-ot rendes gyári garanciával viszonylag normális áron? Ha igazán a szivemre hallgatok akkor E72-t vennék mert azt imádtam. Hű társam volt majdnem 3 évig
De azt hiszem, hogy az már visszalépés lenne....
A google csak a gsm boltokat dobálja sz@rásig ott pedig nem fogok venni valami arab billentyűzetes vackot. Néztem már a MediaM oldalát, Edigital, Speedshop de semmi.
Köszönöm szépen -
ewok36
csendes tag
Hello srácok, egy kis segítség kéne.
Bellén hol tudom beállítani, hogy az otthoni, ismert Wlan-ra automatikusan kapcsolódjon, ha be van nyomva a wi-fi? A használati utasításban van erre opció, de az még Annára vonatkozhatott, mert nincsenek olyan menüpontok, amiket ír. Hozzáférési pontnál beállítottam, hogy legyen a prioritás 1., de semmi változás, mindig ha bekapcsolom, keres, és ki kell választani a listából. -
zorzy4
addikt
Sziasztok. Be lehet a naptár jelzést ismétlőre állítani?
-
RareAlex982
csendes tag
tudtok mp4 lehátszót?
Köszi
-
feddel
senior tag
Valóban, nem nagyon látni teljes billentyűzetest az új modellek között. Amúgy semmi bajom az E6-tal, csak az újítások, rohamos fejlődés... fogyasztói társadalom.. belekényszerítik az embert :-) Azért tartom magam, ameddig csak lehet, 1 éves az E6-om.
-
feddel
senior tag
A Windows Phone oprendszeresben nincs vagy nem lesz ilyesmi mint az E6? Ilyen "üzleti", teljes qwerty bill., érintőképernyő...
-
MeSKA
aktív tag
válasz
brolika #2070 üzenetére
Nem, szerintem ez nem rendellenes! Ilyet nekem sose csinált. Olyan volt, hogy az érintőképernyő nem érzékelt, de egy bill lezárás/feloldás segített.
Nektek a Belle-nél többször fagy mint Anna-nál? Én igencsak így veszem észre: nem tudok kilépni néha egy-egy alkalmazásból, mert teljesen lefagy. (de attól tudom használni a telót, csak azt a programot nem). Ilyenkor reset. Vagy mikor friss volt a telepítés, elindítottam pl az Operát és ahogy bejött, kilépett magától. Nektek csinált ilyesmiket? -
brolika
csendes tag
Olyat csinál másnak is, hogy néha-néha elmegy a billentyűzet? Csak a billentyűzet része, nem lehet vele írni, de a telefon ezen kívül megy normálisan... Egy ki meg bekapcsolás segít rajta.
-
Potyi70
tag
válasz
RareAlex982 #2065 üzenetére
Azt nem is, de minek (én letiltottam a céges exchange fióknál)!
A Gmail-t ez fogja szinkronba tartani: [link] -
Potyi70
tag
válasz
RareAlex982 #2063 üzenetére
Ne a exchange szerver legyen, hanem a sima gmail opció, amit fel is ajánl új fiók létrehozásánál (emlékeim szerint).
Én ezt használom (gmail és Thome levelezésre) IMAP-ként: [link]
Profi, mint a neve
Az exchange a céges levelezőm, mivel kezeli az intra telefonkönyvet is. -
RareAlex982
csendes tag
hali!
Miért nem tudok az emailemnél almappába leveleket tenni?
Gmailem van, és exchange kiszolgálóként használom.
Nagyritkán azért megcsinálja, de azt írja ki, hogy érvénytelen mappa.Ötlete van valakinek?
-
Bubsy
aktív tag
válasz
RareAlex982 #2060 üzenetére
hali,
hivatkozás hozzáadása -> e-mail. -
RareAlex982
csendes tag
Segítsetek!
Sehogysem tudom kirakni a főképernyőre a kis ikont, ami mutatja az új emailokat. Csak azt tudom kirakni, ami a fél képernyőt betakarja, és mindenki látja a leveleimet. Tudtok segíteni?
Másik kérdésem az volna, ha megy a zenelejátszás, akkor melyik gombal tudom leállítani ? A képernyőt nem akarom feloldani.Köszi
-
Potyi70
tag
válasz
RareAlex982 #2057 üzenetére
Nem olyan ördöngös: http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore&page=about_symbian
-
RareAlex982
csendes tag
Honnan tudom letölteni az x-plore file manager teljes programot
-
R a y
senior tag
Most akarom elintézni.. Örülnék ha újat kapnék. Azt mondták, hogy először teljesen átvizsgálják és aztán ha nem lehet javítani akkor csere.. Applenél egyből cserélik gari időn belül az ilyet.. Viszont ha cserélik, jó lenne ha nem kínait kapnék mert az enyém made in finland, bár ezek után lehet h egy kínaival jobban járnék..
-
R a y
senior tag
Úgy tűnik az oldalsó lezáró gombom teljesen elhalálozott... Ha le akarom zárni a képernyőt, akkor kb. 5.re sikerül, ha sikerül.. Nagyon imádom ezt a telefont, de kicsit gáznak tartom ezt, január 9-én vettem...
-
Bubsy
aktív tag
válasz
RareAlex982 #2049 üzenetére
hivatkozás hozzáadása.
-
Bubsy
aktív tag
válasz
RareAlex982 #2047 üzenetére
Win live ID kell.
-
Bubsy
aktív tag
válasz
RareAlex982 #2045 üzenetére
ha jól látom, az új microsoft app-ban már így működik:
-
RareAlex982
csendes tag
tudtok olyan widgetet, ami csak egy boritékot (vagy valami) kitesz a főképernyőre, ha mail kaptam. Két fiókom van, és nem fér ki egy képernyőre.
Elég lenne egy figyelmeztetés, hogy levelem van. -
dudasj
tag
válasz
silentkiller #2043 üzenetére
Köszi.
A TR-t nem hajlandó felrakni innen sem, de találtam így néhány másikat amik viszont jónak tűnnek.
A signed belle-et eszembe se jutott beírni googliba... -
dudasj
tag
Sziasztok.
Kicseréltem az Annát Bellére. Most nem tudom visszrakni se az Alon MP3-at se a Total recordert, sajna nem engedi. Hogyan tudom visszarakni az Annát az E6-omra?
A munkámhoz elengedhetetlen hogy felvegyek minden beszélgetést, ez alapján tudom igazolni az elvégzett munka megfelel-e a kértnek.
Esetleg van a Bellére valamilyen új szignózási módszer mint az Annára?
Vagy olyan program ami helyettesítheti ezeket?
Köszi szépen előre is. -
R a y
senior tag
válasz
silentkiller #2028 üzenetére
FUUU!!!!!! Isten vagy!!!!! Ez hiányzott már nekem!!!! Már le is sz@rom a ledes hátsó izét
És ez a batterys cucc, nem hackelt telon nem is megy?:S -
thom79
tag
válasz
ez iszonyat Frankó én is ezt hiányoltam de nagyon az e72öm óta, thx
-
xmad
őstag
válasz
az az akksi kimelo progibol tudsz nekem kuldeni egy szignozottat?
-
zorzy4
addikt
válasz
silentkiller #2032 üzenetére
Kösz.
-
zorzy4
addikt
válasz
silentkiller #2030 üzenetére
Én most úgy látom, hogy van ingyenes verzió az oviban. De igen olyanra ami később vált ingyenessé, az is jó.
-
zorzy4
addikt
válasz
Ez jól hangzik, de ingyenes nincs véletlenül?
-
silentkiller
senior tag
Nem hinnem... de olyan van ami a d-pad körül is (azért írom, hogy "is" mert ettől függetlenül 3 másik helyen is tudja villogtatni a telefont) villogtatja a négy funkció billentyűt + a hívás felvevő és letévő gombokat ha érkezik egy sms, vagy nem fogadott hívás, e-mail, stb. (ezt szabadon beállítható). A trial és a bemutató videót [itt] találod. A store-ból is letölthető... Ettől a programtól kezdve nem hiányzik az E72-őm... [Ezzel] pedig 2-3 napról 4-5 napra növekedett a készenléti időm.
-
feddel
senior tag
Nekem a Facinate miatt újraindult párszor, le is szedtem.
-
RareAlex982
csendes tag
Hali!
Nem megy nálam a gyári időjáráselőrejelő. Mi lehet a gond?
-
Ukraan
aktív tag
Srácok, nem tudtok ajánlani valamilyen ebook olvasó programot, ami képes megnyitni a .mobi fájlokat? Nálam a gugli sem vezetett eredményre a kérdéssel kapcsolatban
...
-
R a y
senior tag
nincs olyan tweak esetleg E6hoz ami hogyha hívás érkezik be akkor a hátsó ledvakut villogtatja???
-
Bubsy
aktív tag
Na szóval, E6-ra is elérhető a Molome 2.1.9 a Nokia Áruházban.
Release Notes:
v2.1.9:
- Add Nokia E6 Support
- Dropbox Integration
- Add 800x800px Image Resolution
- Big Times of Filter Improvement
- Improve stability
- Fix Various BugsMás: Twitter használóknak ajánlom a szintén most frissült Tweetiant, mely szintén elérhető a Nokia Áruházban, vagy a hivatalos oldalon.
-
Bubsy
aktív tag
válasz
RareAlex982 #2013 üzenetére
Nálam minden ok.
-
RareAlex982
csendes tag
Nektek sem megy az időjárás ?
-
MeSKA
aktív tag
Na ez az új Facinate v2.0.41 nem indul el egy telefonon se... Jól megcsinálták, mindenki panaszkodik
-
thom79
tag
válasz
RareAlex982 #2008 üzenetére
Én x-plore progit használok "erre a müveletre is" ott alapból ugy látja a mappákat mint ahogy te azt felpakoltad a memkarira vagy akárhova...
-
RareAlex982
csendes tag
Hali!
Tudtok olyan p
programot, ami a kepeket mas mappábol is mutatja?
A gyári nem tetszik, minden ömlesztve van. -
MeSKA
aktív tag
válasz
RareAlex982 #2003 üzenetére
Nem E6-ot vettél?
Ki kell tenned a főképernyődre egy naptár witget-et. Sajnos egy oldalra csak egy fiók fér ki mert hatalmas a witget!
Anna-nál 3 kifért egy oldalon. Viszont így tudsz benne lapozgatni és konkrét mailt is meg lehet nyitni.
-
MeSKA
aktív tag
válasz
elpatkorado #2004 üzenetére
Szerintem nem kell, viszont mindenképpen tedd offline-ra, nehogy adatforgalmad legyen kint! De ezt írd meg kérlek, hogy elnavigált-e, mert én is megyek ki oda nem túl sokára és kellesz a navigáció! Előre is köszi!
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok. Kéne egy kis segítség: holnap megyünk Romániába és kellene az autós navigáció. Belle van a kicsikén, és éppen most tölti le Románia térképét. A kérdésem az lenne, hogy az elég, ha letöltöm a térképet amit szeretnék, vagy valamit még állítani kell? Nem vagyok annyira jártas a Symbian-ban.
-
RareAlex982
csendes tag
Vettem egy c6-ot.
Most belle van rajta.
Hogy tudom a kapott e-mail üzeneteket a főképernyőn látni?
Most csak egyet sípol, hogy jött, de nem látok semmilyen ikont, hogy e-mailem van. -
MeSKA
aktív tag
válasz
RareAlex982 #2000 üzenetére
Mikor Anna volt fent a telón, maga a program működött (videótelefonálás nem, csak chat), de mióta Belle van, a Nokia Áruház nem kínálja fel. De máshonnan biztosan lehet rá tenni.
Az érintőkijelző meg elég érzékeny és pontos, főleg ha jó hegyes újjaid vannak!Mert hát pici a kijelző. De ezzel nincs gond. Szerintem azt a videót láthattad, amin legelsőnek tűnt fel a Belle E6-on. Na de az még nem volt végleges kiadás. Nincs baj vele.
-
zorzy4
addikt
válasz
RareAlex982 #1999 üzenetére
A videókon még valószínűleg még annával van, belle már zökkenőmentesebb. Max a kis méret miatt nehézkesebb mint az n8, de nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest