Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2384) marcarc


marcarc
senior tag

Nem játszom a telefonon és nem is használom - nézegetem egész nap. Ettől függetlenül a mobilnet megy éjjel nappal vagy a wifi - bár tökmindegy ez must have hogy megkapjam a maileket, tudjak slacken/skypon stb kommunikálni. Ha nem látom a szöveget akkor meg emelek a fényerőn, mert szerintem erre van.

Nekem jó ha a készenléti idő magas függetlenül a SOT-tól, így nem kell hordanom magammal a töltőt. Ha viszont egyik szoftver verzióról a másikra átállás után ezek az idők feleződnek, az nekem gáz.

- az ügyfélszolgálat azt mondja kapcsoljam ki a mobil netet meg a wifit amikor nem használom. Nem turista vagyok, nekem ez részint munkaeszköz. Hogy lehet ilyet mondani? Ha nem tud értelmeset mondani miért nem adja tovább a beszélgetést valakinek akinek nem csak előre megírt javaslatai vannak?

A mostani dolgok után ma mégis vissza tettem az 5.1.9-et - csak hogy hitelesen tudjak majd az ügyfélszolgálattal beszélni, és ha minden beállítás ellenőrzése után is folyamat awake lesz a telefon és nem lesz értékelhető a készenlét akkor vszeg elválnak útjaink. A megjelenéstől kezdve semmi bajom nem volt az 5.1.9 ig, most ott tartok, hogy már az appjaimat is letöröltem és kompromisszumokkal tudom használni a készüléket és túl vagyok 3 factory reseten.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.