-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz Balinov #8882 üzenetére
Szia! Nekem is ugyanez a gondom. Nem hiszem el hogy ezzel még nem találkozott más. Beszereztem egy Zyxel NSA-325-öt, és órák óta szívok vele. A gondom az, hogy nem tudom elérni a web interfészt LAN-on keresztül, egyszerűen nem nyitja meg. Illetve néha megnyitja, néha nem. Minden be van állítva ahogyan kell, a routeren is, és érdekes módon, mobilról, wifin keresztül gond nélkül elérem mindig. Asztali gépről meg hol megy, hol nem. Azt vettem észre, hogy ha egyszer elszáll a web interface, akkor már hiába csinálok vele akármit, lehetetlen elérni, csak a restart segít, azután aztán megint megy egy ideig. FF és IE alatt is ugyanaz a helyzet. Firmware-t frissítettem már a legújabbra, semmi változás. Össze-vissza kerestem már a netet, és találtam is néhány fórumtémát, ahol ugyanaz a helyzet mint az enyémmel. Pl. ITT és ITT is. De megoldást sehol nem találtam rá. Úgy tudom itt a fórumon többeknek is van ilyen NAS, esetleg valami ötlet hogy mi lehet a gond?
Keelah Se'lai!
-
Milli82
tag
Na a nagy teszt kedvre való tekintettel:
HDD SentinelNálam ezek vannak az NSA310 -re kötve:
WD Green WD10EZRX-00A8LB0
389 napja megy
100%
1576 indulás-leállás
pedig az LCC 219428
átalg 38°C, max 43°CSamsung HD103SJ
Ez nálam sosem volt beépítve. Csak Rackben volt(eSata) ahogy most is.
429 nap
100%
9811 indulás-leállás
atlag 40°C, max 51°CAsus AC85P - DS118
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
no-ip ingyenessége megszűnt ? Tud valaki róla valamit ?
Helyette mit lehet használni ?-.-
-
zambozoli
aktív tag
válasz betyarr #8886 üzenetére
Igaz én nem hagytam ki lépcsőt, de sosem kellett semmit újra beállítani, vagy telepíteni, és nem hiányzott adatom sem frissítés után.
Pedig volt olyan frissítés is, amit távolról elindítottam (futott a minidlna, ffp, tm), mire hazaértem kész volt és ment minden gond nélkül.
Üdv:ZZ
-
spiky03
veterán
válasz t.zolka #8887 üzenetére
Az király!
Nekem a hozzákapott winyó, az egy év után 14%-os.
A HDD sentinel kiírta, hogy 14 napja van hátra.
Jelenleg külső winyónak használom, mert a NAS-ba vettem egy 2T-et.
Remélem azért bírja még egy ideig, csak BD20/50-ek vannak rajta.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gboszi
senior tag
Volt erről szó korábban, gondoltam megosztom veletek. NSA-310S áramszünet után magától visszakapcsol
"If you're good at something, never do it for free!"
-
betyarr
veterán
4.51-es fw van nálam fenn.ha a legújabbra upgradelek akkor ugye a tm,torrentek,ffp meg miegyéb marad sértetlenül a hdd-n?azért akarom kipróbálni,mert hátha akkor ez a maxigázon pörgő venti hiba megszűnne.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
De kérlek magyarázd meg. Ha már belekezdtél!
Gondoltam tudsz valami cikkről, tanulmányról, hogy egy energiamegtakarítási funkció kikapcsolása milyen káros következményekkel jár a red esetében, hogy hátha tanulhatunk mi is valamit, de nem.
1 esetből levontál egy egész típusra hamis következtetést."Visszaviszem hátha letudom garanciáztatni, bár illő lenne, elég szégyen hogy fél év alatt meghalt kikapcsolt fejparkolgatással, a direkt anasba szánt hdd."
Ezt írta BBalu. Nem azt írta, hogy ezért ment tönkre, hanem, hogy még kikapcsolt parkoltatással is tönkrement. A kettő között van különbség, ami nem mindegy!
A hdd pedig ilyen, van ami az első nap, van ami egy hét, van ami 1 év alatt hal meg. Egy ilyenbe szaladt bele. Kellemetlen, de nincs mit ezen filozofálni, főleg fals infókat adni, hogy red alatt nem tanácsos kikapcsolni.Mindezt csak azért, hogy akik később verődnek ide, ne félinformációkból és félrevezetésekből tájékozódjanak.
Peace, részemről off. Privátban lehet folytatni, mert ez itt már a lőtéri kutyát nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Balinov
titán
sracok, v1-es NSA325-el (legfrisebb fw) van egy kis gondom, amit a megfelelo tudas hianyaban nem tudok orvosolni.
Szoval, korabbi Cicso GW-en (EPC3295, UPC) statikus IP cime volt a NAS-nak, latta is minden a belso halon, Smart tv, laptop, tab, telefonok. Lett egy masik egybemodem (HD STB+modem+router), amire csak ugy tudok minden eszkozrol csatlakozni (egyenlore, remelem ez valtozni fog), hogy ha a DHCP=Enabled.
A NAS-on be van love a 192.168.1.16 ip cimre, gyonyoruen ment a Zyxel admin felulet eleres, TM Remote Gui-val a TM elerese. Most viszont nem birom elerni. Probaltam ugy is,hogy cat5e kabelen a box-ba van bedugva, ill. laptopon direktbe rakotve a cat53 kabelre.Semmi. bongeszoben direkt ip cimet megadva sem.
Egy masik topikban ajanlottak, hogy toljak egy factory resetet, akkor elvileg visszaall az alapertelmezett DHCP-re. Ha nem lesz mas valasztasom, igy fogok tenni, de nyugtassatok meg, hogy a raid kotet tartalma nem ugrik, esetleg az FPP sem, max a beallitasok, twonky media library, ilyesmik.
Koszi
B10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
gboszi
senior tag
Nekem samsung vinyom ment el, aztán visszavittem 1 héttel a gari vége előtt (máááááázli) az Aqua-ba. Baromi rendes volt a srác, mondta megnézi. Persze, hogy nála jó volt. (aztán kiderült hogy a Nas volt a rossz)
De mondta, hogy azért hagyjam ott egy hétig tesztre. Egy hét után mentem, kérdezte, hogy mit szeretnék, mondom egy újat. Azt mondta OK, neki mindegy. Ráírta, hogy rossz, különbözetet kifizettem, s hoztam egy új, nagyobb garis vinyot.
Szóval vannak jó tapasztalatok"If you're good at something, never do it for free!"
-
betyarr
veterán
szvsz ez nem a hdd hibája.sztem a 310 egy hdd gyilkos.vagy szűk a hely,vagy rossz a tápellátás.vagy a fene se tudja.nekem is kinyiffantott bő 1 év alatt egy jóféle hita vinyót.és nem csak én vagyok így vele.keress rá a piros led-re itt a fórumban.lesz több találat is.
ha lenne pár vállalkozó kedvű fórumtárs,akik 1-2 éve ua. hdd-t használják a 310-ben és bedobnák a pc-be és rákukkantanának egy hdd sentinellel,akkor ide a rozsdás bökőt,hogy senkinek nem lenne 100%-os kondíciójú a vinyója![ Szerkesztve ]
-
BBalu
csendes tag
Sziasztok!
Kb most lesz éppen féléves az nsa310 benne a szintén vele egy időben újonnan vásárolt WD RED. Arra lettem figyelmes, hogy ftp-n nem tudok rá másolni, megnéztem a nast piros led ég a hdd-nél. Kikapcsoltam majd visszakapcsoltam hátha történik valami, a piros led nem ég viszont a zöld se
Kivettem a merevlemezt betettem gépbe, el se indul a hdd szerencsére "csak" filmek voltak rajta semmi fontos.
Visszaviszem hátha letudom garanciáztatni, bár illő lenne, elég szégyen hogy fél év alatt meghalt kikapcsolt fejparkolgatással, a direkt anasba szánt hdd.
-
zambozoli
aktív tag
Azt tudd, hogy áramszünet után csak a 00:00:00:00:00:30 MAC -címre küldött etherwake csomagra indul el!
Ha nem volt áramszünet csak simán le lett állítva, akkor a saját fizikai címére kell küldeni a csomagot.
Nálam anno ment mindkét címre így mindig elindult, ha kellett.Üdv:ZZ
-
zambozoli
aktív tag
Ha tápkimaradás után indítani akarod akkor ez megy az megy a parancssorba:
/usr/bin/etherwake -D -i "br-lan" "00:00:00:00:00:30" (a mac cím is ez ha 310-ed van!!!)Az időzítettet pedig corntab ba kell tenned ennek mintájára: ez egy wifi ki és bekapcsolás
0 23 * * * /sbin/wifi down
0 5 * * * /sbin/wifi upItt a corntab használati leírása:
[link]A tm valószínűleg rosszul van beállítva náladd, mert nálam aut elindul ha indul a nas. Nem kell semmit futtatnom indításkor.
ffp/start/transmission.sh van neked?[ Szerkesztve ]
Üdv:ZZ
-
Gelmi
tag
Köszönöm a válaszokat
Nálam is az a Vargalex van fenn
Már csak pár kérdésem van
Routerben a WOL csomag küldést lehet időzíteni ?
Például 06:00-kor szeretném indítani a Nas-t akkor azt hogy oldom meg ?A NAS újra indítása után ezt a parancsot mindig le kell futtatnom hogy a Transmission el induljon:
transmission-daemon -f -g /ffp/tm/.transmission-daemon -w /i-data/md0/public/download/ -t -u user -v password -a *.*.*.*
Azt hogy tudom kivitelezni hogy a Nas újra indítása után ez a parancs lefusson ?A válaszokat előre is köszönöm
A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében!
-
betyarr
veterán
oh,fock!és nincs ingyenes házhozszállítás...magyar honba persze
-
betyarr
veterán
válasz Avicularia #8852 üzenetére
tyűűűű!hol van az a "nálunk"?
-
krealon
veterán
válasz Avicularia #8852 üzenetére
http://forum.nas-central.org/viewtopic.php?f=249&t=8489
http://forum.nas-central.org/viewtopic.php?f=249&t=11873
320-rol megerheti valtani 325 v2-re, de 325-rol csak akkor, ha a csendesebb ventilator megeri szamodra a befektetest.
-
Avicularia
veterán
Ma akcióban 23K-ért van 325 v2 nálunk. Érdemes lenne a 320 v1-et lecserélni rá? Vagy nem ad annyival többet?
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki a nyomtatószerver funkciót? Én rákötöttem a nyomtatómat (Samsung 1665) de, van, hogy hibaüzenetet ír ki (az aktuális beállításokkal a windows nem tud nyomtatni, vagy valami hasonló) de van, hogy simán nyomtat. Azt azért megfigyeltem, hogy nem lehet kapkodni a nyomtatásnál: nyomtató bekapcsol, kicsit vár, utána word és nyomtatás, ha sitek, nem észeleli a nyomtatót. Elég gáz, mivel rendszerint reggel indulás előtt szoktam még gyorsba nyomtatni pár oldalt... Korábban gond volt, hogy átneveztem a nyomtatón a NAS menüjében, és később a win nem találta, mivel az "eredeti" nevén kereste... megoldottam úgy, hogy újratelepítettem névváltoztatás nélkül, de most meg néha nem akar nyomtatni.
Szóval valakinek van tapasztalata? -
vanRobert
tag
HI!
kb 2 napig ment nálam 100%-on, a folyamatok között a twonky 60-80%-ot zabált, szerintem újra be akart indexelni mindent. Adtam neki egy 480-as értéket, webes felületen újraindítottam, így másnap reggelre beállt normál értékre a CPU leterheltség (1-2%). Ekkor visszaraktam -1-re, újraindítás és azóta is így megy.
-
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem a 4.70-es FW-t. Azóta 100%-on teker a CPU. NAS újraindítás megvolt, vártam egy egész éjszakát, de nem csökkent az érték. Másnál is előfordul ez a jelenség? Van rá megoldás, vagy rakhatom vissza az előző FW-t?
Előre is ksözönöm a segítséget
-
gboszi
senior tag
válasz betyarr #8836 üzenetére
Mennyi ideig? Nem okoskodni akarok, csak hangosan gondolkozni, hogy ha hő alapján pörgeti a ventit, akkor attol hogy a proci már nem aktiv (annyira) meleg még van, amit kifúj...de lehet hogy nem igy van..
Bár a max közeli állapot így sem indokolt...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Érdemes frissíteni 310-es NAS-nál a 4.60-ról 4.70-re?
Jelenleg sikerült a programcsomagok közé felvarázsolni a 2.82-es Transmissiont. Ez megmarad a frissítés után? A NAS beállításai megmaradnak a frissítés után?Előre is köszönöm a válaszokat
-
betyarr
veterán
üdv!
mostanság azt csinálja a nasom,hogy ha felmegy a procihasználat,akkor a venti fordulatszáma is megnő,felmegy a maximumra,de amikor visszaesik a prochasználat a venti fordulatszáma nem esik,hanem folyamatosan a max közeli állapotban pörög (~3700 rpm).mi lelte vajon?
-
BBalu
csendes tag
válasz gigollo #8825 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális:
http://prohardver.hu/tema/re_nassoljunk_nsa-310_es_az_ffp/hsz_6753-6753.html
Feliratot minidlna-n keresztül a bd nem kezel nekem sem sajnos, azóta beszereztem egy médialejátszót huszonezerért ami hibátlanul szuperál.
Ui.: Nem tudom miért csinálja ezt a sony van egy 2014es tv-m ami nem netes, viszont végre eljutott addig hogy ismeri a külső merevlemezemen az ntfs-t és le tudja játszani az mkv-kat. (amit egyébként a samsung vagy lg nagyon régóta tud, de akkor se váltanék más márkára )
[ Szerkesztve ]
-
MarQs
senior tag
Használta/használja valaki az Anyterm progit? Böngészőből futtatható SSH terminál.
Igazából az érdekelne, hogy egy alkalmasabb médialejátszó böngetőjében hogyan muzsikál...
(Illetve, hogy egy médialejátszó böngészőjében lehet-e megadni letöltési helyet - mondjuk a NAS egyik mappáját.)
Előre is nagy thx, ha van tapasztalat, vagy ötlet![ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
gboszi
senior tag
válasz Anonymus23 #8831 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Az 1.2 is segített, valóban, nem volt benne a hivatkozásban az ffp. A ftp://ftp.zyxel-tech.de/ link már tartalmazta, így minden ok. Köszi mégegyszer.
U.i.: Akinek mac osx-re kell segítség keressen nyugodtan.
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Bár nem teljesen a témához kapcsolódik, de nem találtam olyan fórumot ahol fel tudnám tenni ezt a kérdést. Szóval nekem NSA320-asom van amiben jelenleg egy HDD van, de most szeretnék mellé rakni egy másikat is és RAID-be kötni őket. A kérdésem pedig az lenne, hogy be tudom úgy szerelni a második HDD-t, hogy a most meglévő JBOD metódust használó volume-ot átkonvertálom RAID1-re adatvesztés nélkül? Vagy mindenféleképpen új volume-ot kell létrehoznom? Köszi előre is a választ!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
''Ovatosan járj, és mindíg legyen veled egy tankhadosztály. Én ezt javaslom.''
-
Anonymus23
veterán
Milyen leírás alapján csinálod?
Az 1.3-as módszer szerint csináld, ugyanaz mindegyik Zyxelnél.;) - The Power of the Light Side
-
gboszi
senior tag
válasz Anonymus23 #8829 üzenetére
Akkor itt lehet a hiba...mert igy külön ffp nincs benne. A csinálj egy file-t amiben az ftp hivatkozás van s letölti azokat modszert csináltam amivel legalább transmission van. Mi a teendöm?
-
gboszi
senior tag
Légyszi ne küldjetek el a ...ba de lenne egy kérdésem.
Mikor ez az egész ffp lehetőség elindult telepítettem anno főleg a transmission miatt +mc+unrar. Ennyi amit extraként használtam. Aztán jött a megoldás, hogy nem kell pendrive, az is ment. Ugye most cserélve lett a cucc 310s-re és teljesen megakadtam. Utána olvastam meg minden, de nem emlékszem, hogy anno hogy volt nekem annyira egyszerű.
Transmission fent van, de jó lenne, ha bele tudnék nyulni ssh-n mc-vel. Kérdésem, hogy meg lehet most oldani pendrive nélküli módszerrel nsa310s-re mac osx alatt a dolgot? A linkelt megoldás (net korlátozás) csináltam, de nem hozott eredményt. Minden segítségre vevő vagyok, köszi."If you're good at something, never do it for free!"
-
gboszi
senior tag
Garanciális hiba miatt váltottam nsa310ről 310S-re. 4.7 fw frissítés. És lám lám a transmission a programok közt...
-
Tocika
aktív tag
Leírom, hogy pontosan mit is szeretnék megvalósítani. mert már átolvasgattam a fórumot és találtam egy két hasznos dolgot.
Először Torrentezére akarom használni a nas-t úgy, hogy a laptomon kiválasztom a letöltendő filet és azt én dönteném el, hogy ezt a laptopon futó torrent klines, vagy a nason futó tm töltse le egy általam megadott monduk torrentek mappába.
Másodszor ezt a torrent mappát azonnal megossza a dlna szerver ,hogy ha letöltődött a file akkor azt azonnal láthasam a tv-n.Addig eljutottam , hogy a tm feltudtam tenni a programcsomagoknál, viszont nem tudok beállítani fix letöltési mappát.
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy NSA310S-t és szeretnék transmissiont és minidlna-t telepíteni, de nem sikerül mert nem tudok belépni telnettel.
ha webes felületen bekapcsolom a telnetet akkor beenged kér felhasználónevet, és jelszót ,de utánna nem tudom mit kellene csinálni. -
shteer
titán
valakinek van ötlete arra, a hdd csere után a visszamásolt adat miért nem kerül hashelésre? a Tm inkább újra nekiáll letölteni
/video/download/ mappában volt korábban az adat, most az /admin/download/ mappában van - bár próbáltam a a video-ba is, de hiába
korábban ffp-s, most programcsomagos Tm fut
szerintem jónak tűnik..
-
gigollo
tag
válasz tigrici #8815 üzenetére
Értem, igazából a plexet csak azért raktam fel mert sajnos semmilyen media lejátszóm nem tud lejátszani külső feliratos filmeket. A plexel ment laptopon keresztül, viszont a laptopom meg gyenge hozzá. Esetleg FFP n belül nincs valami olyan plugin, ami mahinál a külső felirattal? minidlna t is raktam fel de sajnos avval sem megy a felirat. a Serviioval is probálkoztam, felraktam a leirás szerint de nem indul el. :S Twonky se jött be.
-
tigrici
tag
válasz gigollo #8814 üzenetére
Online felületen nem is fog lejátszani soha,sajnos a kodoláshoz kevés a vas,azaz maga a lejátszónak kell kodolnia a videót és nem a plexnek.de azért érdemes a be állitásokban kutakodni szerintem.A plexet szerintem inkább mint médiahivatkozást érdemes használni és nem mint dlna szervert.
LG-lv5590 ,Lg-La667S , NSA310 :twonky,plex,serviió,transmission.
-
gigollo
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. Felraktam egy plexet egy zyxel NSA320 ra. Teljesen jól elindul nincs semmi baja, azon kivül, hogy a Sony TV m nem látja, viszont a Sony SMP-n200 as media lejátszó igen. Viszont semmilyen formátumú videót nem tud lejátszani, azt írja hogy corrupted, or unsupported file. Viszont ha a gépre feltelepitett plexel probálom lejátszani, akkor gond nélkül megy. 3X telepitettem ujra a Nasos plexet probáltam a synergist és a netgeareset is mind a 2 ugyanazt csinálja. Valaki esetleg tudna segíteni mit ronthattam el? -
gigollo
tag
sikerült megoldani a problémát, most itt a következő
root@NSA320:~# /ffp/start/minidlna.sh start
Running /ffp/sbin/minidlnad -v -f /ffp/etc/minidlna.conf
[2014/04/21 20:17:02] minidlna.c:1022: error: Usage:
/ffp/sbin/minidlnad [-d] [-v] [-f config_file]
[-a listening_ip] [-p port]
[-s serial] [-m model_number]
[-t notify_interval] [-P pid_filename]
[-u uid_to_run_as]
[-w url] [-R] [-V] [-h]Notes:
Notify interval is in seconds. Default is 895 seconds.
Default pid file is /var/run/minidlna/minidlna.pid.
With -d minidlna will run in debug mode (not daemonize).
-w sets the presentation url. Default is http address on port 80
-h displays this text
-R forces a full rescan
-L do note create playlists
-S changes behaviour for systemd
-V print the version numberesetleg valakinek volt már ilyen hibája?
-
shteer
titán
válasz Anonymus23 #8808 üzenetére
újraindítás, reset - volt itt minden, beleerőszakoltam az ffp-t a programcsomagok közé és megnyílt az út az ssh-nak
szerintem jónak tűnik..
-
gigollo
tag
így:
*Telepítés:*
wget http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/minidlna-1.1.0-cvs-arm-1.txz
funpkg -i minidlna-1.1.0-cvs-arm-1.txz
wget http://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/libjpeg-8c-arm-1.txz
funpkg -i libjpeg-8c-arm-1.txz
wget http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/libid3tag-0.15.1b-arm-1.txz
funpkg -i libid3tag-0.15.1b-arm-1.txz
wget http://inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/sqlite-3.7.9-arm-1.txz
funpkg -i sqlite-3.7.9-arm-1.txz
wget http://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/libexif-0.6.20-arm-1.txz
funpkg -i libexif-0.6.20-arm-1.txz
(a fentiekben wget-tel letöltött fájlok a /root/ -ba kerülnek!)
*Konfiguráció:*
/ffp/etc/minidlna.conf -ot létrehozni és beleírni:
port=8200
media_dir=V,/i-data/md0/video
media_dir=A,/i-data/md0/music
media_dir=P,/i-data/md0/photo
#vagy media_dir=/i-data/md0/video
friendly_name= miniDLNA
album_art_names=Cover.jpg/cover.jpg/AlbumArtSmall.jpg/albumartsmall.jpg/AlbumArt.jpg/albumart.jpg/Album.jpg/album.jpg/Folder.jpg/folder.jpg/Thumb.jpg/thumb.jpg
inotify=yes
enable_tivo=no
strict_dlna=no
notify_interval=900
serial=12345678
model_number=1
db_dir=/ffp/tmp/minidlna
log_dir=/ffp/tmp/minidlna
* Elindítás/leállítás/újraindítás: *
/ffp/start/minidlna.sh start
/ffp/start/minidlna.sh stop
/ffp/start/minidlna.sh restart
Indítás után web-ről elérhető pl.: http://nsa320:8200
*Média rescan:*
/ffp/sbin/minidlnad -R
*Uninstall:*
/ffp/start/minidlna.sh stop
funpkg -r minidlna-1.1.0-cvs-arm-1.txz
funpkg -r libjpeg-8c-arm-1.txz
funpkg -r libid3tag-0.15.1b-arm-1.txz
funpkg -r sqlite-3.7.9-arm-1.txz
funpkg -r libexif-0.6.20-arm-1.txz
rm /ffp/etc/minidlna.conf
rm /ffp/start/minidlna.sh
rm -rf /ffp/tmp/minidlna/
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!Üdv!
miután kiadom a /ffp/start/minidlna.sh start parancsot a köv hiba üzi fogad: Running /ffp/sbin/minidlnad -v -f /ffp/etc/minidlna.conf
[2014/04/21 19:28:42] minidlna.c:628: fatal: Error reading configuration file /ffp/etc/minidlna.confesetleg valaki tudja a megoldást?
Előre is köszi! -
shteer
titán
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Az új firmware alatt a tm nektek mennyi a max amivel tölt? Nekem 7mb/s 240megás netem van. Utorrenttel van amikor 30cal is szokott jönni.
Norbi
-
shteer
titán
válasz Anonymus23 #8773 üzenetére
sikerült kimentenem a torrent fájlokat, új hdd bent de nem tudok ssh-n belépni: connection refused
már annyit kerestem rá a topikban, hogy feladtam. nem találtam megoldást. a putty nem tud bellépni se telneten se ssh-n
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DPD tapasztalatok
- Dark Souls sorozat
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla