Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandris
aktív tag
512-es is elég, és nem szokott összeomlani.
balinton
nézd át itt is[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Néhány hsz-el korábban írtam hogy nálam mi volt a helyzet, ha ez extrém eset akkor valaki elárulhatná hogy mi a bibi.
(#446) pacman789: nekem is gigabites minden kivéve az asztali médialejátszót (LG BD660) ami elvileg nem lehet probléma, a gond szvsz a NAS-al lehet mert ott egy kábelen kétirányú adatforgalom van ami esetleg a gyenge sávszélességet okozhatja. Neked milyen internetes sávszéled van?
[ Szerkesztve ]
-
maxsoft
csendes tag
BD50 -et épp tegnap teszteltem. Simán viszi.
1 Gbit/s a NAS és a Router között
100 Mbit/sec a WDTV és a Router között.
Ment közben a transmission és Copy az USB-ről (NTFS kb. 700 Giga)
Igaz ekkor már szaggatott volna, de a tr és a cp prioritás áttettem 19 -re
az smbd -t pedig -5 -re
CPU terhelés eközben 100% és mégis vitte a DB50-et (39Mbit/s) -
pidi13
újonc
válasz betyarr #3104 üzenetére
Minek ahoz Plex?Ha Twonky webfelületén rákattintasz egy filmre előjön egy üres oldal, "Probléma az oldal betöltése közben" hibaüzenettel.Ha megnézed az oldal címsorát a böngészőben ez látható:
http://192.168.1.3:9001/ disk/DLNA-PNAVI-OP01-FLAGS01700000/O0$3$27I11530.avi. A probléma hogy belső ip-n próbál csatlakozni, írd át a címsorban az ip-t és töltsd be az oldalt újra, elindul a film lejátszása, így:
http://85.44.xxx23:9001/disk/DLNA-PNAVI-OP01-FLAGS01700000/O0$3$27I11530.avi
Vagy másik megoldás a webes közzététel engedélyezése a nasban, ha ennél a filmfájlra jobbal klikkelsz és a "Hivatkozás címének másolása" opciót választod a legördülő listából (Firefox) felmásolja a nason lévő film direct linkjét a ramba.Ezt a linket beillesztheted a vlc mediapayer állapotsorában levő "media"-"Hálózati műsor megnyitása" menüben lévő ablakba és indul a lejátszás.Plexet és minidlna-t csak azok használnak akiknek a TV készülékük nem kompatibilis a Twonky-val.PLexet én is csak próbából telepítettem, de az iszonyatos lassúsága miatt nem jött be, egyébként konkrétan ezt nem is vizsgáltam hogy streamel-e. -
-
törölt tag
válasz betyarr #3172 üzenetére
Igen, mert ott a le/feltöltögetés lehetőségei korlátozottak szabadulólevél nélkül. Kis fájlokhoz (mint pl. a torrent), vagy szinkronizáláshoz jó megoldás lehet. Viszont nem egy sebességbajnok és az alap tárhely is elég karcsú. Ha jól tudom, még mindíg 2GB. Ezt "meghívókkal", 500MB -onként, 16GB -ig fel lehet tolni. De ez nagyon türelemjáték. Nekem 8GB -nál elfogyott a lelkesedésem.
-
törölt tag
válasz betyarr #3172 üzenetére
Igen, mert ott a le/feltöltögetés korlátozott szabadulólevél nélkül. Kisméretű fájloknál (mint pl. a torrent), vagy szinkronizáláshoz jó megoldás lehet. Nagy fájloknál nem praktikus, mert nem egy sebességbajnok és az alap tárhely is karcsú. Ha jól tudom, még most is csak 2GB. Ezen kívül van fájlméret és letöltésszám korlátozás is. FTP -lehetőség sincs. A 2GB "meghívókkal" (500MB/db) feltornázható 16GB -ig. De ez erős türelemjáték. Én 8GB -ig bírtam, ott elfogyott a lelkesedésem. Igaz, akkor még csak 200MB -ot ért egy "meghívó".
-
yuhui
csendes tag
válasz betyarr #3197 üzenetére
Nálunk a családban van két TL-WR1043ND. Az egyik tökéletesen működik, a másik kb 2 naponta eldobja a netet, és az admin felületet sem lehet elérni. Érdekes módon a "switch része" megy, mert a kábellel rákötött eszközök látják egymást. :S (Csak ha kihúzom, illetve visszadugom a tápot akkor jön helyre.)
-
FefeeX
veterán
-
yuhui
csendes tag
válasz betyarr #3200 üzenetére
Valahol olvastam, hogy custom firmware-val megoldható ez. A hétvégén úgyis fel akartam rakni rá az OpenWrt-t. Ha megoldja a problémát majd írok.
Nálam is keveset van használva a wifi, mégis ezt csinálja. De mondom kettő is van a routerből, a másik tökéletesen működik, pedig IP kamerák is mennek róla wifi-n folyamatosan, azzal még sincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
válasz betyarr #3218 üzenetére
naigen, nem a halksagrol hires, az a szeria, viszont teszi a dolgat lassan 2,5eve..Mondjuk a Samu F1 meg iszonyat strapahdd nalam...decemberben lesz 6eves de semmi baja
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Tonyk
veterán
válasz betyarr #3659 üzenetére
"dlink tulajoknak biztosan jó..."
Neked is jó lehet, mert bárki regisztrálhat. DynDns-en fut az is ha jól emléxem, csak a d-link oldalon regisztrálsz és dlinkdns benne lesz címbe amit regisztrálsz.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
zambozoli
aktív tag
válasz betyarr #4312 üzenetére
igen csak nem ott vannak a TM dolgai a gyáriban mint a leírás szerinti telepítésnél.
Őszintén szólva meg sem találtam hogy hova települt a gyári 2.77-es.Egy jobb napomon leszedem és felrakom a leírás szerint a 2.81et vagy újabbat ha lesz. ott beállítom a hozzáférést. addig töröltem a port továbbítást, így most nem lehet elérni kintről.
Üdv:ZZ
-
Tonyk
veterán
válasz betyarr #4368 üzenetére
Nyilván akkor van értelme erről írni itt, ha támogatja a routered. Szóval előbb nézd meg, mert ha nem támogatott, nem is fogod tudni megcsinálni csak gépen, de az meg nem gyere be, mert állandóan menni kellene a gépnek...
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz betyarr #4375 üzenetére
Jó, ha csak ennyi, akkor ez nem tud vpn szervert.
(#4374) zambozoli
"Álljak neki vagy maradjon a már működő https "
Tőlem kérdezed? Magadtól kérdezd!
Ha megcsinálod, bárhonnét hozzáférsz a teljes belső hálózatodhoz, nem kell kipakolni semmit a netre, elgé bejelenetkezni openvpn-nel és mintha otthon lennél.
"Hááá a "valami vacak tp-link" okosítható openVPN-re!"
Ettől a tp-link még vacak marad.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz betyarr #4417 üzenetére
Nem hiszem, hogy a #4412 -ben vázolt problémára ez megoldás lenne. Ez csak azt csinálja, hogy ne manuálisan add ki az url -t a lejátszónak. Ha csak külső hálózatból elérésnél van akadozás a tekerésnél, akkor az szerintem sávszélesség -probléma lehet. Annyit még meg lehet próbálni, hogy a lejátszóban feljebb állítod hálózati lejátszásnál a puffert. Ha a puffertár keretén belül tekersz, akkor az azonnal meg kell történjen. Ha azon túl, akkor új pufferelés indul, amit Te "akadásként" látsz. Az új pozíciótól még a kép-hang szinkront is össze kell lőnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest