Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
kösz!
akkor linkelném is: transmission remote guiEzzel a két dologgal ki lehetne egészíteni az írást az olyan kezdők miatt, mint pl.: én.
[ Szerkesztve ]
-
nikilauda
senior tag
Köszönöm a segítséget. Megtaláltam a hibát. Pendrive gondom volt. Megcsináltam.
Már csak egyetlen problémám van:
A transmission remote guival kapcsolódnék.
Távoli host: NSA310 IP címe
Port:9091
Felhasználói név és jelszó megegyezik a NAS felhasználói nevemmel és jelszavammal?
Hibaüzenetet kapok:
Found. Teh document has moved here....Ha valaki tudna segíteni tegye meg!
Köszönöm!
-
epszilon
csendes tag
Igen megoldottam, mert rájöttem,, hogy nem másol rendesen. Azért is írtam, hogy 2.71-es transmissionnal működik prímán mert a 2.61-el, 2.50-el, 2.73-al nem megy, jsoon fájlba nem jól írja a dolgokat egyik sem, csak a 2.71-es. Csomó hibát ír ki dht-re meg még mittudom én mire. 403-as error, jelszót nem lehet módosítani meg ilyenek. A létező összes verziót kipróbáltam és egyedül a 2.71-es megy nálam. Ezért bátorkodtam mondani, hogy megoldottam. Bocsánat ha megsértettelek.Külföldi oldalakon is panaszkodnak és ott is ugyan ezen problémát ecsetelik. Megoldják ott is de számomra érthetetlen módon mert én annyit értek a linuxhoz mint tyúk az ábécéhez. Olyan vagyok mint analfabéta könyvtárban nyitott könyvel a kezében. Ettől függetlenül 2 napig küszködtem és valójában 10 perc és kész. Másnak talán segít az én balfaszságom és nem fog szívni mint én. Ezért írtam le hogy jártam. Ennyi voltam. Aki segített annak köszönöm aki okoskodik annak
Ja és a cikk nagyon jó, nélküle nem is vettem volna ilyen NAS-t
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Mivel egyedül nálad találtam egyáltalán írást az NFS-ről, kérdeznélek, hogy mégis ez hogy működik? Csak mert feltettem a NAS-ra, de valami más mappát oszt meg, amiben nincs semmi... Hogy másolok oda, win alól hogy látom egyáltalán azt a mappát onnantól (TCMD-vel szoktam rendezkedni)...
Csak mert a 3D BD NAS-ról szaggat az Egreat R6S-emen, USB-n viszont tökéletesen viszi, és sok helyen olvastam, hogy az NFS-t kellene belőni...Más:
Láttam azt is hogy a TM HDDről fut nálad... Erről is érdeklődnék, hogy működik, mert ez a téma még nem is volt mikor anno megcsináltam a NAS-t, de most muszáj leszek újra csinálni, mert a TM nem indul el indításkor, rooton pedig nincs jogosultságom az SSH-n belépni az /ffp/start mappába... -
-
nandris
aktív tag
Át szerettem volna rakni az ffp- a belső lemezre, de sehogy nem akarja betenni a programcsomagba az ffp-t. 4.4-4.5-ös firmwareval is próbáltam, de valami akkor sem kerek. Talán annyi, hogy kell uninstallálni a régi ffp-t? Kíhúztam, reseteltem az egész cuccost. Azt a kiterjesztés nélküli filet hogyan csináltátok, én egy másik hasonlónak kitöröltem a tartalmát, beírtam az ftp címet, mentettem, átneveztem web_prefix névre. Öt mondat az egész, én meg legelészek vele.
-
Joshi
titán
Szerintem ezen már túl van de a NAS nálam is csinál érdekes dolgokat, a másolási ill. olvasási sebesség néha olyan alacsony hogy az kritikán aluli. Ha újraindítom akkor ok de még így is le kell állítanom a torrenteket néhány filmnél lejátszás alatt mert beszaggat mint atom.
Mintha olvastam volna hogy be lehet állítani valamilyen prioritást hogy mindig a lejátszás legyen az elsődleges. -
Joshi
titán
Nem azért vettem a NAS-ot hogy állandóan feltöltsek, én a letöltésért vettem. Beállítottam hogy éjfélkor kapcsoljon ki délelőtt 10órakor meg be, nekem ennyi üzemidő bőven elég. Számold ki hogy 1 évben mennyi spórolás már ennyi kikapcsolt idő is. Nálam a NAS 1db vinyóval fogyaszt 11-12W-ot óránként ez 0-24 üzemidővel havi ~500Ft évi ~6000Ft, a kikapcsolás után ez csak havi ~300Ft évi ~3600Ft.
-
ubid
senior tag
Köszi. Gondolom olyat nem lehet neki megmondani h hova töltse... Mert én szétszeparalva töltök... Filmek jatekok programok kulon... Gondolom ez meg egy helyre toltene mindig ... Jol gondolom?
Egyebkent miert torli ki magatol a torrentet? Safarival megnyitom dropboxba.. Save.. Lementi.. Athelyezem a drop2nas mappaba... Egy percig ottvan sztan magatol kitorol mindnet.... ..?
[ Szerkesztve ]
-.-
-
kosztya2025
tag
Amit én olvastam róla, és lényegesnek tartok azt bemásoltam alább. Erről kinek mi a véleménye?
"A legtöbb ember jogvédett tartalmak illegális cseréjére használja a torrenthálózatot, úgy mint zene-, film- vagy játékletöltésletöltés, a kiadók pedig (érthető okokból) el akarják őket kapni, így sokszor egy olyan klienst állítanak hadba amelyik kapcsolódik a torrenthálózathoz és azt figyeli, hogy melyik IP-címek mit töltenek le- vagy fel. Amíg valaki csak linux képfájlokat cserél nincsen gond, de ne legyünk ostobák és senki ne tegye a naívat, hazánkban sokan állnak a sötét oldalon.
Privát oldalról való letöltésnél elég kicsi az esélye, hogy kém- vagy rosszindulatú peer-rel találkozunk de egy publikus oldalnál nagyon megnő ez a rizikó." -
spiky03
veterán
Ha esetleg frissítetted mond el, hogy milyen lett a NAS.
Én még most sem frissítettem az enyémet.Az Edigitálon írták az egyik hosszászólásban, hogy ő nem állított le semmit se, se az FFP-t, se a TM-et, és rendben felment rá az új fw (ez nem a legújabb volt, hanem az előtte lévő, mondjuk nekem ezt ajánlja fel a NAS ha belépek a kezelő felületre). Viszont itt valaki írta, hogy frissítette erre a legújabbra, és azóta elszállt neki az FFP meg a TM.
Ha valaki meri frissíteni kérném, hogy írja le, hogy mit, hogy csinált.
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
FefeeX
veterán
Megosztanád, hogy tudsz lejátszani? Mármint csak akkor érdekes, ha mennek olyan fájlok is, amiket az iPhone alapból nem kezel (mkv, divx stb)
Ami nálam működik, az AVPlayer, FTP hozzáféréssel, mondjuk elég vicces, hogy belső wifin FTP-znem kell, viszont az meg a feliratok kódolását nem igazán akarja... Nincsenek a feliratban ékezetek, kimarad a helyük...
Tonyk: melyikre gondolsz, a Plexre, vagy a NAS frissítésre? Csak mert a NAS frissítést már a 4.50-4.51nél is írtam, mikor aztán valaki régebbit frissített és mindene úszott, így gondoltam verziószámokkal együtt közlöm ezentúl a sikeres frissítést
[ Szerkesztve ]
-
SteveL
aktív tag
Gondolkodtam rajta, de később nem tudnék mit kezdeni egy kicsi belső vinyóval, szóval pénzkidobás. Még a routeremet is cserélni kéne gigabitesre, most sakkozok a pénzzel.
Más:
Ha nincs semmilyen adatforgalom (pl. torrent sem fut), tartósan leállhat-e a merevlemez, ha rá van telepítve az FFP? Gondolok itt arra, hogy pl. a Windows fel-fel ébreszti a rendszermerevlemezt minden különösebb ok nélkül.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Nálam pl azért van azon is, mert ugye van élet a NAS előtt is.
És amik rajta voltak torrentek azok rajta maradtak, helyem meg még van a laptopon, így nem töröltem őket, és ugye a laptopot meg használom azért, amikor otthon vagyok, így nyugodhat futhat a torrent is közben. engem nem zavar. De oda már nem szedek le semmit sem, csak a NAS-ra.
Meg mint írtam, már nem megy este is a laptop csak addig amíg le nem fekszem és használatban van, mert estére már kikapcsolom.Nah nálam ezért van rajta még. Remélem azért kielégítő válasz volt?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
tigrici
tag
Uj merevlemezt csak a ZyXEL NAS Starter Utility -vel lehet incianizálni,igy vagy keresel 1 ismerőst akinél meglehet csinálni,de ha az sincs akkor szerintem megccinálhatják ott is némi magért ahol veszed a vinyót.
LG-lv5590 ,Lg-La667S , NSA310 :twonky,plex,serviió,transmission.
-
Anonymus23
veterán
A NAShoz adott/kapott windows kezelőprogram.
Értelemszerűen windows program, de valamivel először csak be kell állítani a rendszert.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Én nem tudok róla, régi fórumlakó kollegával is beszéltünk róla, és igazából ha a vinyó megy másik eszközben, akkor a NAS a ludas, firmware-t, meg bármikor lehet rajta frissíteni, így a szoftver hibát is ki tudod zárni.
Véleményem szerint NAS hardver hiba, legalábbis azok alapján, amit eddig leírtál.
A NAS garanciális még? Mert akkor azt kellene visszavinni.
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Milyen leírás alapján csinálod?
Az 1.3-as módszer szerint csináld, ugyanaz mindegyik Zyxelnél.;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest