- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Szeretnék kérni privát üzenetben egy StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm
-
laciki
csendes tag
Sajnos, nem sikerült telepítenem, mert "függőségi" problémáim vannak. Minden tanácsot elfogadok
-
adamp9386
csendes újonc
Üdv! Nem tudom mennyire releváns visszajelzés, de ha rákeresek a "Szárnyak" című filmre akkor valamiért minden listázott forrásban a Csingiling: a szárnyak titka indul el 🤣
Pedig a borítókép és a leírás stimmel.
Nem a világvége, nem is voltam benne biztos, hogy ez mennyire tartozik ide. Arra gondoltam, hogy esetleg a kereső hibája lehet ezért jobbnak láttam leírni. -
laciki
csendes tag
A Goohle-űrlapnál nem fogadja el a nevem, hibás url, sajnos
Már sikerült -
kascsakt
újonc
válasz
Martin Eden #92 üzenetére
-
-
Martin Eden
tag
Elnézést kérek, most átpörgettem a hozzászólásokat és megtaláltam, amire valószínűleg utalhattál. Sajnos a logout bejelentkezés nálam valamiért bug-zik, jelentettem már hibára, semmilyen böngészőben nem tudok bejelentkezni logoutra, csak a többi oldalra. Végül a PH appon keresztül sikerült ide belépve hozzászólni, de ezen a felületen nekem nem volt feltűnő az a bizonyos hozzászólas.
-
Stealth
senior tag
Sokan nem olvassák a rögzítettet. Lehet ez jó szűrő, lassan terjed, ami cél is volt.
-
Martin Eden
tag
Üdvözlet!
Ha lehetséges, szeretném én is elkérni a kiegészítőt.
Köszönjük a fejlesztésbe fektetett sok munkát! -
válasz
patex1983 #90 üzenetére
Jól érted, igen. Különben totális káosz lenne, mert minden film esetén meg kellene látogatni az összes létező forrást, rákeresni és listázni. A forrásokon tök más az elérhető infók mennyisége is. Van, ahol az adott film esetében nincs évszám/leírás/borító, míg a másiknál igen. Van, ahol kézzel veszik fel a filmeket és elírják a címet, amit ilyenkor listázva külön filmnek tekintene a kiegészítő. Az IMDB-s/trakt-os listázás egy kompromisszum, hogy gyors, részletes és jó legyen a listázó. Amint kiválasztasz egyet, úgy keresi fel csak az adott cím esetében a kieg. a forrásokat egyesével. Ha nincs találat, akkor sajnos ez van.
-
patex1983
őstag
Tehát akkor nem az addon-ban lévő oldalakon elérhető tartalmat listázza ki a kereső, hanem gyakorlatilag mindent, ami Trakt-on, vagy Imdb-n megtalálható, ezt követően pedig, ha kiválasztom az adott tartalmat lejátszásra, akkor kezdi el keresni az addon-ban lévő oldalakon?
Vagyis gyakorlatilag tök mindegy, hogy mire keresek rá, mert arra úgyis fog találatot adni (Trakt és Imdb alapján), de közel sem biztos, hogy le is fogom tudni játszani. Jól értem, amit írsz? -
laciki
csendes tag
Én is szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm
-
vargalex
félisten
válasz
patex1983 #85 üzenetére
Azért, mert ahogy Mr Dini már leírta, a listák az IMDB-ből jönnek (illetve Trakt-ból). De az simán előfordulhat, hogy a kiválasztott film/sorozat egyik forrás oldalon (amikben történő keresés megvalósításra került a StreamShark-ban) sem található meg. Persze, ha te külön az adott oldalon megtalálod, akkor jelezd kérlek, mert ebben az esetben homokszem került a gépezetbe és nem tökéletes a keresés.
-
kascsakt
újonc
Szeretném én is elkérni a StreamShark kiegészítőt.
Köszi -
patex1983
őstag
Az miért van, hogy több filmnél, sorozatnál "Nincs elérhető adatfolyam" üzenet érkezik és nem játszható le?
Ha nincs elérhető forrás, akkor miért jelenik meg az adott film/sorozat? -
kascsakt
újonc
Stream shark hoz kaphatnék egy linket . KÖSZÖNÖM SZÉPEN
-
Stealth
senior tag
Sziasztok!
Egy kérés és egy kérdés.
Filmvilág2-t nem lehetne implementálni a Streamsharkba?
A kérdés meg inkább csak észrevétel: Kodi frissítés után a TV-n elkezd rendszeresen bufferelni gyakorlatilag minden. Ez tuti Kodi hiba, mert az előző TV-n is ezt csinálta, illetve ha leszedem a Kodit, majd mindent felteszek újra, megszűnik ez a jelenség. C735 és most C805-ről beszélek. -
Zsadi
őstag
Szia!
Korábban jeleztem én is a pipa hiányát a megnézett sorozatrészek után. Ezt még annyival egészíteném ki, hogy ha manuálisan próbálom "Megnézettként megjelöl"-ni, akkor sem rak pipát az adott részhez. Lehet ez összefüggés azzal, hogy nem folytatja a következő résszel (nálam is be van állítva), de ezt nem tudom, ehhez én nem értek.
(Sajnos logot nem tudok nézni, nem vagyok box közelben.) -
válasz
Neil Watts #56 üzenetére
Szia!
Bocsi a késői válaszért! Jól érted. Az ötlet az, hogy tucat streaming oldal van, ilyen-olyan minőségben, nem egyező kínálattal és filmes adatokkal, más menürendszerrel stb. Macera mindig végigfutni az összesen. Itt jön képbe a StreamShark, ami jelenleg a legtöbb listához (műfajok, évszámok stb) IMDB-t használ, a népszerű listához és a kereséshez pedig trakt-ot használ. Majd ha megvan a film/sorozat lista az adott szűrési eredményekkel, akkor a kiegészítő még végigfut az összes népszerűbb filmes/sorozatos adatbázison, hogy a hiányzó adatokat pótolja és egységesen tudd böngészni az összes tartalmat.
Ha pedig kiválasztasz egyet, akkor a választott film/sorozat rész adata átadásra kerül az összes támogatott forrásnak és a kiegészítő megpróbál egyszerre mindenhol rákeresni az adott tartalomra. Az, hogy a keresés hogy történik, az oldalanként eltérő. Pl. a mozicsillag esetében nagyon rossz a kereső és sokszor pontatlan a találat, de egy netmozi esetében pl IMDB azonosítóra is lehet keresni legtöbbször, ami jóval növeli a hatékonyságot.
Aztán ha összeállt az összes elérhető forrás, akkor megjeleníti a kiegészítő és megkísérli lejátszani.
A magos provider jelenleg IMDB azonosítóval keres, a találatok éppen ezért pontosak. Ha nem talál IMDB-re egyezést, akkor először magyar címmel, majd eredeti címmel próbál keresni. Sorozatoknál necces az, hogy csak az éppen aktuálisan releváns évadot mutassam, mert ott a release névből kell következtetni a releváns találatokra (hiszen az IMDB ID ugyanaz minden évadnál), szóval ott lehetnek nem releváns találatok. Azért igyekszem szűrni SXY-ra a címben. De amúgy az IMDB preferálása miatt gondolom, hogy a kereső sokkal pontosabb.
Debrid támogatást nem tervezek, hacsak nem lesz valamikor egy kedvező leárazás, mert amúgy nekem nem szempont és nincs kedvem 20-25 eurót beáldozni rá egy hónapra. Egyébként technikailag a kiegészítő tudná a debridet, csak forrás nincs, ami támogatná.
#74 gyűrű
A kodi.log panaszkodik metahandleres hibára?
-
Szia!
Nem felugrik az, hanem nézetet vált. Sajnos ez egy Kodi bug eredménye. Nem lehet megbízhatóan beállítani a mappa nézetét, emiatt várok 1 másodpercet, miután leraktam a mappát, remélve, hogy addigra megjelenítette a Kodi és akkor váltom csak a nézetet. Ezért van a villogás, vagy az, hogy új oldalra lapozva idő kell, mire átáll.
Régóta létezik ez a Kodi bug és nem foglalkoztak vele: [link] [link]
Esetleg azt megpróbálhatom még, amit az utóbbi fórum posztban írnak, hogy 2x hívom meg, de ha nem segít, akkor ez sajnos ilyen marad.Amikor úgy érzed, hogy nem vált, akkor ténylegesen abban a nézetben jelent meg, mint korábban, tehát megnyitottad már azt a lapot és a Kodi gyorsítótárazta. Ilyenkor nem látod a villanást, mert eleve a jó design jelenik meg.
Szerk.: Közben kipróbáltam, nem javította meg a dolgot, úgyhogy marad a villogás. Ha valakit irritál, akkor lehet írni a linkelt Github hibajegyhez a StreamSharkot nem említve...
-
vargalex
félisten
Valaki volt olyan kedves tegnap este az űrlapon található példa adatlap URL-t (ami nyilván nem létezik) beküldeni. Köszönjük, de így nem kap hozzáférést.
Illetve megkérnénk a tisztelt felhasználókat, hogy ne küldjék be ugyan azt a felhasználói adatlapot többször, esetleg a lapcsalád különböző oldalairól elérhető linkekkel. Ezeket természetesen szűrjük, így legalább nem kaptok több felesleges privátot. -
pkollar
tag
Nem tudom, hogy ez csak nekem tünt e fel, de ha elinditom az SS-t majd kiválasztom pl. a filmek-évszámok-2024 menüket (de ez van akkor is ha más menüpontokat választok) a megjelenő filmlista kétszer ugrik fel gyors egymásutánban. Megjegyzem, hogy ez nem minden alkalommal jelentkezik, de ha kilépek a kodiból, majd belépek (wndows, vagy linux is) akkor álltalában villan igy a találati lista. Később (második, harmadik alaklommal) megszünik ez az ujrázás. Nem zavaró, de lehet hogy ez valami programhiba.
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
-
totron
addikt
Kérnék én is, privátban nem jött. Köszönöm.
-
mort23
csendes tag
Sziasztok!
Ha megoldható, szeretnék kérni én is egy linket a StreamShark letöltése érdekében.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
Weby
újonc
Sziasztok! Szeretném én is elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm!
-
Emildreambox
újonc
Sziasztok! Szeretnék én is kérni hozzáférést StreamShark kiegészítőhöz ha még lehet !Előre is köszönöm!
-
alles
újonc
Sziasztok!
Mostanában kezdek ismerkedni a Kodival, szeretném én is elkérni a StreamShark kiegészítőhöz a linket privát üzenetben.
Köszönöm szépen előre is! -
ReZolee
csendes tag
Uraim, és Uraim! Kérem, ha lehetne, ha valaki , igazán megeshetne rajtam a szívük, kérem egy linket valaki a StreamShark kiegészítőhöz, igazán hálás vagyok, és le vagyok nyűgözve. Köszönöm!
-
csobi71
csendes tag
Hello mindenkinek!Van lehetősegem arra,hogy valaki részemre is elérhetővé teszi (Mr Dini
StreamShark kiegészítőt?Előre is köszönöm!Mindenkinek jó hétvégét!
-
pelyot
csendes tag
Szeretnék kérni én is egy linket a StreamShark letöltése érdekében.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget 🙏 -
ramzess
csendes tag
Sziasztok,én is szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, tudna küldeni nekem is valaki linket a streamsharkhoz?
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Ha lehet, én is kérnék egy linket hozzá.
Köszi!
-
Mayall
tag
Sziasztok!
Én is szeretnék kérni a StreamSharkhoz egy linket.
Előre is köszönöm.Mayall
-
Stealth
senior tag
válasz
Gyurman75 #61 üzenetére
A StreamShark egy KODI kiegészítő együttes, ami képes a multimédiás tartalmakat különféle metaadat szolgáltatók adatainak használatával (pl. IMDB, TMDB, TVDB, trakt) rendszerezni, listázni, keresni és összeaggregálva megjeleníteni.
Röviden: összegyűjti a tartalomhoz tartozó linkeket és lehet választani melyikről streameljünk.Rögzíteni kellene ezt a bejegyzést, ha jól írtam a rövidített változatot.
-
Gyurman75
csendes tag
Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm én is Mr Dini munkáját. Olvasva erről a StreamShark kiegészítőról kicsit máshogy közelíti meg a filmek elérhetőségét?
Nem nekem kell egyesével vadászgatni a kiegészítők között, hanem ő keresi meg, hogy hol elérhető?Nagyon köszönöm előre is, ha valaki privát üzenetben megosztja a linkjét.
Üdv,
Gy -
eperdani
újonc
Sziasztok!
Én is megkaphatnám a StreamShark linkjét privátban?
Előre is köszönöm! -
Stealth
senior tag
válasz
Neil Watts #56 üzenetére
Igen, összevadássza a linkeket, azokról az oldalakról, amik benne vannak a kiegészítőben. És jól megy.
A magos kérdésre nem tudok választ adni. -
kaisers
aktív tag
Szia!
Szeretnék kérni egy linket én is a letöltéséhez.
Köszönöm előre is.
-
Szervusz!
Ha jol ertem a StreamShark azt csinalja, hogy minden letezo forrasbol osszevadassza a tartalmat? A changelogok alapjan nekem ez jott le.
Gondolom van benne egy kereso, abba beirom, hogy mit szeretnek nezni, o utana imdb/tmdb/trakt stb. alapjan kikeresi amennyire tudja, majd utana internetes stream oldalakrol, meg torrentrol (Ehhez kell az Elementum), visszaadja a tartalmat.
Mivel torrent reszen a mag van implementalva, igy azzal kapcsolatosan kerdeznek:
Jobban lehet vele keresni mint az Elementumos beepitett keresovel? Annal vannak nagyon zavaro mukodesi anomaliak.
Varhato esetleg idovel, hogy elemntum nelkul is menni fog a torrent resze vagy ilyen iranyba nem szeretned boviteni? Esetleg Debrid tamogatas varhato?
U.i. Ha lehet meg, akkor szeretnem elkerni az addont.
Koszi!
-
csibe1
addikt
Üdv!
Szeretném én is elkérni priviben a StreamShark kiegészítőt.
Köszi -
Tressy
senior tag
Kérnék én is egy linket ha nem gond előre is köszönöm
-
-
Prodigyik
újonc
Szia! Szeretném kipróbálni a StreamShark-ot, kérnék egy linket hozzá. Köszönöm az áldozatos munkádat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Az elmúlt pár hétben belevágtam egy újabb hobbiba. Hosszabbra terveztem ezt a blogposztot, de egyéb...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest