Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz Adam.d666 #610 üzenetére
Szia!
A gond az, hogy a NetMozi oldalán a "Dancing with the Stars - Mindenki táncol" műsor IMDB id-ja el van írva. Az oldalon ff1201704 szerepel, helyesen viszont tt13246948. A StreamShark NetMozi resolvere viszont az IMDB azonosítón alapszik. Ezt a NetMozi oldal üzemeltetői felé lehet jelezni, de a StreamShark/Kodi/MovieShark semmiképpen ne szerepeljen az infokban.
Ha a keresés eredményében az IMDB logora klikkelsz, akkor láthatod a hibás URL-t.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
Szerintem az a gond, hogy az
url
query paraméterre a StreamShark hív egyquote_plus
-t (mivel ugye abban szintén query paraméterek vannak). Azaz így néz ki a hívás igazából:plugin://plugin.video.streamshark/?action=moviePage&url=http%3A%2F%2Fapi.trakt.tv%2Fsearch%2Fmovie%3Flimit%3D20%26page%3D1%26query%3D
Ráadásul így a végén hozzáfűzendő keresendő szövegen duplán lesz a
quote_plus
, hiszen magára a szövegre is meghívja, majd az így kialakult teljesurl
paraméterre..
Azaz, ha pl. akép
szóra keresel, abból egyquote_plus
hívássalk%C3%A9p
lesz. Tehát azurl
paraméter ekkorhttp://api.trakt.tv/search/movie?limit=20&page=1&query=k%C3%A9p
lesz, amire a StreamShark meghívja aquote_plus
-t, így a végsőurl
paraméter ez lesz:http%3A%2F%2Fapi.trakt.tv%2Fsearch%2Fmovie%3Flimit%3D20%26page%3D1%26query%3Dk%25C3%25A9p
Ez alapján ilyenkor a felszíned keresésének ezt a hívást kellene elküldenie:
plugin://plugin.video.streamshark/?action=moviePage&url=http%3A%2F%2Fapi.trakt.tv%2Fsearch%2Fmovie%3Flimit%3D20%26page%3D1%26query%3Dk%25C3%25A9p
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Adam.d666 #590 üzenetére
Ránéztem. A StreamShark-ban direkt csak a NetMozit engedélyeztem. A voe forráson kívül az összes indult StreamShark-ban és NetMozi-ban is (néhány részt néztem meg, a Mandalori 1. évad 1. és utolsó részét és a 3. évad 1. részét, valamint a Boba Fett krónikái első részét.
Alex
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
A kódot elnézve ez azért van, mert a trakt-on nincs kitöltve az adot sorozat tvdb azonosítója. A kód ide vonatkozó része:
tvdb = item["ids"]["tvdb"]
tvdb = re.sub(r"[^0-9]", "", str(tvdb))
if tvdb == None or tvdb == "" or tvdb in dupes:
raise Exception()A keresésre adott válaszban pedig:
"show": {
"title": "Adom a napom",
"year": 2023,
"ids": {
"trakt": 235183,
"slug": "adom-a-napom",
"tvdb": null,
"imdb": null,
"tmdb": 243138,
"tvrage": null
},
"tagline": "",
"overview": null,
"first_aired": "2023-08-27T22:00:00.000Z",
"airs": {
"day": null,
"time": null,
"timezone": "Europe/Budapest"
},
"runtime": 42,
"network": null,
"country": "hu",
"trailer": null,
"homepage": null,
"status": "returning series",
"rating": 0.0,
"votes": 0,
"comment_count": 0,
"updated_at": "2024-08-14T15:19:29.000Z",
"language": "hu",
"languages": [
"hu"
],
"available_translations": [
],
"genres": [
"talk-show"
],
"aired_episodes": 55
}
Viszont a #568-as hozzászólásod teljesen felesleges volt, pont ugyan azt leírtam 1,5 órával előtte...[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz adriankoooo #565 üzenetére
Szerintem igen, mert az ha jól látom, egy konkrét epizód azonosítója. A kiegészítő pedig sorozatokat, vagy filmeket tud keresni. A sorozat azonosítója pedig tt32143577.
Persze csak mobilról vagyok, remélem nem néztem be.Alex
-
vargalex
félisten
imdb azonosítóval akkor érdemes keresni, amikor a StreamShark a trakt-on nem találja a megadott nevű filmet/sorozatot. Pl. ahogy a kolléga esetében is történt. Ha a StreamShark ad találatot (még nem a forrásokra gondolok, hanem magára a filmre/sorozatra, ugyanis ez jön a trakt-ból), akkor már az egyes resolvereken múlik, hogy tudnak-e valós találatot adni. A film címét, IMDB azonosítóját tudják használni beazonosításra. Ekkor, ha az adott forrás oldal tárolja az IMDB azonosítót és az megtalálható (persze jellemzően továbbra is csak címre lehet keresni, de a resolver össze tudja hasonlítani a találatok IMDB azonosítóját a kiválasztott film/sorozat azonosítójával), akkor egyértelmű lehet a találat. Ha viszont nem közöl ilyen adatot, akkor azt tudjuk mondani, hogy az adott cím "hasonlít-e" a keresetthez, egyezik-e a kiadás éve. Így simán lehet fals pozitív találat.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz vargalex #552 üzenetére
Megnéztem, a Netmozi oldalán az Árulók sorozat IMDB azonosítója el van írva (ff24551021 szerepel).
Alex
-
vargalex
félisten
válasz intuicio #537 üzenetére
Szia!
Ha jól látom, a Mozimixen a 2. évad nincs is feltöltve. Ez sajnos a resolver "hibája", mert feltételezi, hogy ha megtalálta a sorozatot, akkor annak minden évada és minden része fel van töltve. Azaz, pl. a 2. évad 3. rész esetén a https://mozimix.com/index.php/tvshows/az-arulok-gyilkossag-a-kastelyban/?ep=S02E03%20-%203 URL-el tér vissza (nem ellenőrizve, hogy létezik-e), ami mivel nincs feltöltve, valójában az 1. évad 1. részét adja az oldalon. És ugyan így bármelyik másik 2. évadbeli epizód (vagy akár bármilyen nem létező évad és epizód párosítás) esetén. Persze ezt mondhatnánk az oldal "hibájának" is, mert más oldalak ilyen esetben egy HTTP 404-el térnek vissza és nem az 1. évad 1. epizódjának oldalával.
A Netmozi weboldala nálam most éppen nem elérhető, de a kódot elnézve ott az lehet a baj, hogy vagy nincs kitöltve az oldalon az Árulók sorozat esetén az IMDB azonosító, vagy el van írva, ugyanis a resolver IMDB azonosító egyezés esetén ad csak találatot. Ha elérhető lesz az oldal, ránézek, mert ezen lehet finomítani, igaz így eredményezhet false pozitív találatot is.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
Milyen operációs rendszeren tapasztaljátok ezt a lassulást? Illetve nálad is a források keresése lassú, vagy már a film/sorozat keresése/browse-olása?
Én Arch Linux alatt Kodi 21.1-el, illetve CoreELEC 19.5 alatt (Kodi 19.5) nem tapasztalok lassulást. Igaz, én esténként használom.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
Szia!
Ez nem hiba. A képeden látható felugró képernyő egy captcha, ami waav, hqq, doplay, netu, stb. források esetén jön fel és meg kell oldani. A jobb alsó sarokban pedig azért látsz hibaüzenetet, mert az adott forrásról nem sikerül a lejátszás (eltávolították, stb.). De a StreamShark úgy működik, hogy ha te rányomsz egy forrásra, de onnan sikertelen a lejátszás, akkor automatikusan megy a következő forrásra és így tovább, míg egy el nem indul.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz intuicio #501 üzenetére
Sajnos a trakt keresője adja vissza ezeket a válaszokat. Esetedben pl. az api-n az árulók szóra keresve:
[gavarga@gavarga-5500 ~]$ curl -H "Content-Type: application/json" -H "trakt-api-version: 2" -H "trakt-api-key: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx" "http://api.trakt.tv/search/show?limit=20&page=1&query=árulók"
[{"type":"show","score":32.580032,"show":{"title":"R.I.S. Roma – Delitti imperfetti","year":2010,"ids":{"trakt":41189,"slug":"r-i-s-roma-delitti-imperfetti","tvdb":244891,"imdb":"tt1936662","tmdb":41392,"tvrage":null}}}]
Az arulok szóra keresve ugyan ez:
[gavarga@gavarga-5500 ~]$ curl -H "Content-Type: application/json" -H "trakt-api-version: 2" -H "trakt-api-key: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx" "http://api.trakt.tv/search/show?limit=20&page=1&query=arulok"
[{"type":"show","score":32.58084,"show":{"title":"R.I.S. Roma – Delitti imperfetti","year":2010,"ids":{"trakt":41189,"slug":"r-i-s-roma-delitti-imperfetti","tvdb":244891,"imdb":"tt1936662","tmdb":41392,"tvrage":null}}}]
Persze valószínűleg csak nincs még fenn a trakt-on ez a sorozat. A webes felületen sem találod meg.
De StreamShark keresőben nem csak szövegre, hanem IMDB azonosítóra is kereshetsz. Szóval, ha a szöveg helyett beírod a sorozat IMDB azonosítóját (tt30128014), akkor meg fogja találni.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
Mi most kedden voltunk megnézni a Gru4-et a feleségemmel és fiúkkal (a lányom táborban volt és ő már látta korábban moziban az osztálytársával). Nyilván a bemutató óta eltelt addigra 20 nap és a 20:00-kor kezdődő előadásra mentünk (dolgoztam előtte), de a 396 fős teremben összesen 28-an voltunk...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
Ugye a különbség az, hogy a külön kiegészítők az adott oldalon keresnek, míg a StreamShark trakt/tmdb/stb. oldalakon.
Nálam most a renitens keresése (cache törlés után) végtelen ciklusba kerül. Úgy látom, hogy beégetett trakt API kulccsal megy a kiegészítő, de ha időm engedi, jobban ránézek.Alex
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
válasz Trk.Adam87 #257 üzenetére
A Mozicsillag esetén változott a forrás, sajna a Streamshark-ban még nem volt időm utánahúzni.
Alex
-
vargalex
félisten
Attól, hogy te nem a Streamshark-ban nem kereséssel jutsz el egy filmhez, a provider kód számára az egy keresés lesz az adott oldalon. Sajnos a jobbmintatv keresője nem sok információt hoz fel egy adott találatra. A kontrét esetben ezt a keresést futtatja a jobbmintatv provider. Mivel az évszám nem mindig, vagy nem helyesen van kitöltve, ezért elsődlegesen csak cím egyezőséget (illetve tartalmazást) vizsgál. Ha így csak egyetlen találat van, akkor azt adja vissza (ez történik ebben az esetben). Ha több találat is van, akkor kiadási év szerinti távolság alapján sorba rendezi őket és a találatokra futtat egy-egy http kérést, ahol már elvileg az imdb id és az, hogy sorozat, vagy film is rendelkezésre áll.
Annyit lehet tenni, hogy 1 találat esetén megfutjuk ezt a kört.Alex
-
vargalex
félisten
Nyilván mindenhol a 77. hozzászólás, de ha növekvő sorrendben nézed a topic-ot, akkor az alsó (utolsó) hozzászólás után látod, ha csökkenő nézetben, akkor a felső (szintén ugye időrendben utolsó) hozzászólás előtt látod a rögzített hozzászólást.
Szerk.: Közben látom, tettél be képernyőképet is. Azon is látszik, hogy így van, ahogy írtam, te növekvő sorrendben nézed. A kolléga a PH nem hivatalos appban nézi. Van topicja is.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz dethroner #204 üzenetére
Akkor, hogy értsd: a StreamShark esetén ha egy forrás oldalt hozzáadunk, akkor a keresésnél a következő adatokat tudjuk használni:
- IMDB azonosító
- Cím
- Lokális cím (esetünkben ugye a magyar)
- Alternatív címek
- Kiadás éveÉs ennyi. Más adat felhasználására nincs lehetőség.
A frissítéssel kapcsolatban itt olvashatod a "Settings/System/Add-ons settings" alatt:
"Install updates automatically At least once a day, add-ons that are listed in a repo will automatically be updated if an update is available. If the "Notifications" option is also enabled, then the user will receive an on-screen notification about the available update and install."
Azaz naponta legalább egyszer ellenőrizni kell, hogy van-e frissítés (ha ez van beállítva).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz dethroner #202 üzenetére
Sajnos a provider kódhoz nem jut el a műsoridő. Ha pedig eljutna, akkor a Moziklub esetében a találati lista látszólag megfelelő elemeire (ahol ugye a cím részlet és a kiadás éve stimmel) újabb lekérdezés lenne szükséges, mert a találati listában ez az információ nem látható, csak a film adatlapján. Az megint más kérdés, hogy ez minden filmnél ki van-e töltve az adott oldalon (ahogy a
Másik: a boxon a kiegészítőknél a bal oldali lebegő menüben nyomj a Frissítések keresése menüpontra.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz dethroner #199 üzenetére
Nálam az Idő-re keresve is ott a 2021-es film:
Itt még nincs köze a providerekhez, csak IMDB keresés történik. Ha kiválasztod, akkor próbáljál az általunk megírt providerek megkeresni a kiválasztott filmet. Ahol van, ott nyilván igyekszünk IMDB azonosító alapján pontos egyezőségre keresni, de ahol nincs, ott sajnos cím alapján kell ezt megtennünk. Azonban a cím nem olyan egyértelmű, mint az IMDB azonosító, így ott a legtöbb esetben teljes egyezőséget nem vizsgálhatunk. Nagyjából a címmel és a megjelenés évével dolgozhatunk. Utóbbi sincs minden forrás oldalon minden film esetén kitöltve, így még rosszabb a helyzet. A Moziklub esetén sajnos nincs IMDB azonosító és ugye az Idő szóra keresve az első találat, ami évszám szerint is egyezik, az éppen a Nincs idő meghalni James Bond film, így azt adja találatnak.
Ezért is írtuk korábban többször is, hogy a találatok nem biztos, hogy pontosak lesznek.Alex
-
vargalex
félisten
A Videával inkább az a legnagyobb baj, hogy vannak nem kereshető tartalmak. Erre az egyik példa pl. a dmdamedia-n fent lévő Én vétkem című film videa-s linkje (csak login után látható, mert ugye addig csak a Filemoon linkeket mutatja az oldal/kiegészítő). Nekem ezt semmilyen kereséssel nem sikerült közvetlenül a Videán megtalálni (az URL: https://videa.hu/player?v=KPFnDxC0txeKeQhE).
Alex
-
vargalex
félisten
A találati listában a forrás oldalak által közölt minőséget (felbontást) látod. Ha ez hibás, akkor sajnos ezen nem tudunk segíteni, így a valós minőség a lejátszás elindításakor derül ki biztosan. Persze a fordítottja is előfordul: ha a forrás oldal nem közöl minőséget, akkor a StreamShark-ban SD-ként látszik, holott akar 4K tartalom is lehet mögötte.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz aldebaran #158 üzenetére
De, pontosan azt néztem, írtam is:
"Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre."A találatok:
Első találat (Mozicsillag, OK.ru, 720p) lejátszása:
Netmozi HQQ (első találat NetMozi-ból) captcha:
Netmozi HQQ találat lejátszása:
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz aldebaran #156 üzenetére
Mivel a forrásokon is iterál a kiegészítő, ahogy írtam, elképzelhető, hogy a teljes kód így van megírva, nem néztem még. Bár, valóban elég fura. Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre.
Próbáltam keresni olyan filmet, aminél talál forrást, de egyik sem indul, de "sajna" nem találtam. Olyan viszont találtam, ahol az utolsó néhány forrás nem indul, de onnan indítva a lejátszást, elment az utolsó találatig (19 találat volt, a 17-es már nem indult, így azt indítottam) majd visszafelé lépkedett (esetemben a 16-ra, amit már sikeresen elindított).Alex
-
-
vargalex
félisten
válasz lionshamlet #113 üzenetére
Ahogy korábban már elhangzott, sajnos nem igazán lehet azt megcsinálni, hogy csak az elérhető tartalmat mutassa a találatok között. Ehhez minden egyes találatra azonnal le kellene futtatni az összes forrásra a keresést, ami annyit jelent, hogy az egy oldalon látható találatok számával megszorozhatod egy konkrét film kiválasztása esetén a források megjelenítéséhez szükséges időt. És akkor még csak egy konkrét filmről, vagy epizódról beszéltem.
Az év szerinti szűrés nem is lenne megoldható ilyen módon, hiszen nem minden forrás ad lehetőséget kiadás éve szerinti keresésre.Alex
-
vargalex
félisten
válasz patex1983 #85 üzenetére
Azért, mert ahogy Mr Dini már leírta, a listák az IMDB-ből jönnek (illetve Trakt-ból). De az simán előfordulhat, hogy a kiválasztott film/sorozat egyik forrás oldalon (amikben történő keresés megvalósításra került a StreamShark-ban) sem található meg. Persze, ha te külön az adott oldalon megtalálod, akkor jelezd kérlek, mert ebben az esetben homokszem került a gépezetbe és nem tökéletes a keresés.
Alex
-
vargalex
félisten
Valaki volt olyan kedves tegnap este az űrlapon található példa adatlap URL-t (ami nyilván nem létezik) beküldeni. Köszönjük, de így nem kap hozzáférést.
Illetve megkérnénk a tisztelt felhasználókat, hogy ne küldjék be ugyan azt a felhasználói adatlapot többször, esetleg a lapcsalád különböző oldalairól elérhető linkekkel. Ezeket természetesen szűrjük, így legalább nem kaptok több felesleges privátot.Alex
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest