Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stealth
senior tag
Helló ,
Rákerestem a 12 dühös ember című filmre - az 1997-es verziót kezdtem el lejátszani, ami az első találat szerint 720p.
A kodii szerint a stream 672x480, ami SD.Lehet ez hiba?
[ Szerkesztve ]
-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
Sokan nem olvassák a rögzítettet. Lehet ez jó szűrő, lassan terjed, ami cél is volt.
-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
Sziasztok!
Egy kérés és egy kérdés.
Filmvilág2-t nem lehetne implementálni a Streamsharkba?
A kérdés meg inkább csak észrevétel: Kodi frissítés után a TV-n elkezd rendszeresen bufferelni gyakorlatilag minden. Ez tuti Kodi hiba, mert az előző TV-n is ezt csinálta, illetve ha leszedem a Kodit, majd mindent felteszek újra, megszűnik ez a jelenség. C735 és most C805-ről beszélek.-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
válasz Gyurman75 #61 üzenetére
A StreamShark egy KODI kiegészítő együttes, ami képes a multimédiás tartalmakat különféle metaadat szolgáltatók adatainak használatával (pl. IMDB, TMDB, TVDB, trakt) rendszerezni, listázni, keresni és összeaggregálva megjeleníteni.
Röviden: összegyűjti a tartalomhoz tartozó linkeket és lehet választani melyikről streameljünk.Rögzíteni kellene ezt a bejegyzést, ha jól írtam a rövidített változatot.
[ Szerkesztve ]
-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
válasz Neil Watts #56 üzenetére
Igen, összevadássza a linkeket, azokról az oldalakról, amik benne vannak a kiegészítőben. És jól megy.
A magos kérdésre nem tudok választ adni.-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
Helló,
Tegnap én is próbáltam a StreamSharkot, marha jó! Köszi ezt a munkát, le a kalappal!
Egy kérdésem/kérésem lenne.
Láttam a beállításokban, hogy meg lehet adni a max minőséget, amit még keressen.
A legalacsonyabb minőséget nem lehetne szűrni? Én nem szívesen nézek már SD adásokat, mindig legalább a 720p-re megyek rá.
Nem tudom, a többiek, hogy vannak ezzel.
-= Stealth =-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest