Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Üdv.
A kereső mindenkinél megfelelően működik (Google android tv, Kodi 21)?
Nekem pár hete kezdte el, hogy kereséskor csak tölt, tölt, tölt, de nem jelenik meg semmi, visszalépés után (újra be kell írni a kereső szót, mert nem jegyezte meg) második vagy harmadik kereséskor működik végre (imdb azonosító és film címre is ezt csinálja).(^)(>.<)(^)
-
Adam.d666
kezdő
Nos srácok, először is köszönöm szépen a hozzászólásokat! Titeket olvasva arra az elhatározásra jutottam, hogy kipróbálom azt a fránya 21.1 omegát. Ugyan úgy maradt RPI 4B, libreelec, csak ugye 21.1 omega lett. Épp hogy elkészültem vele, így még nem volt sok időm tesztelni, de első blikkre az észrevételek:
SS-ben ismét működik a keresés (cím szerint beírva már nem csak villog és forog, hanem rövid időn belül találatot dob), ismét van trakt szinkronizáció, jelöli a már látott epizódokat és eddig az összes tesztelt epizód szinte elsőre indult (3 a mandalori-ból, 1 boba fett-ből), illetve mintha sokkal több linket is mutatna az epizódoknál, mint 20.3 kodi alatt.
Vajon a 20-as kodikon miért rakoncátlankodik annyira? -
urgoz
aktív tag
válasz Adam.d666 #590 üzenetére
Nálam ugyanez van FydeOS linux alrendszer (debian bullseye) + Kodi 20.1.
Egy megoldást találtam, a Streamshark beállításaiban a Lejátszásnál kikapcsoltam az "Inputstream Adaptive használata..." opciót. Ezután szépen indul minden, szóval valami az inputstream hívásnál hasal el.
-
brazos
senior tag
válasz vargalex #592 üzenetére
Nálam ez a 64 bites Linux alatti 20.1 Kodi-ban úgy néz ki, hogy a Mandalori 3. évadából egyedül a 8.részt, és abból egyedül egy .com végű kiszolgálónál indul el csak a 8.rész. Az első(és a többi részben is) a waav-os linkek felvillannak jobbra fent, de nem játszik le egyik sem semmit. A voe meg törölt tartalmat ír.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Ránéztem. A StreamShark-ban direkt csak a NetMozit engedélyeztem. A voe forráson kívül az összes indult StreamShark-ban és NetMozi-ban is (néhány részt néztem meg, a Mandalori 1. évad 1. és utolsó részét és a 3. évad 1. részét, valamint a Boba Fett krónikái első részét.
Alex
-
interstate76
addikt
Nálam is gyakran előfordul, hogy StreamSharkban nem indul el olyan netmozis/dmdamediás forrás, ami az érintett kiegészítőkben viszont igen. A trakt szinkronizáció miatt priorizálom mégis inkább a SS-ot, illetve olyan soriba meg talán nem is botlottam, ahol 1 forrás sem indult volna el, csak olyanba, ahol a sok találat között alig találtam lejátszhatót.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Adam.d666
kezdő
Sziasztok! SS-ben újabb lejátszási problémákba botlottam. Az alany továbbra is RPI 4B, LIBREELEC, 20.3 KODI. "A mandalori", illetve a "Boba Fett krónikái" sorozatok a célalanyok. SS talál egy rakat linket (Boba Fett-nél 70+), de a szinkronosok közül egy sem indul (2 napja két epizódnál egyenként kipróbáltam az összes linket, ahol nem a "felirat/külföldi" szöveg volt mellébiggyesztve, nulla sikerrel).
NetMozi volt a következő kísérleti addon, nem is kellett tovább haladni. Mandalori ledarálva, Boba-ból talán a két utolsó rész van hátra. Minden epizódnál volt több működő link is (amiket egyébként SS is kilistázott, ha jól láttam). Ez megint valami platform baki, vagy másnál is jelentkezik a probléma? -
ludnik
tag
válasz lionshamlet #588 üzenetére
Szerintem mindent visz csak ne akarj beletekerni.
-
intuicio
aktív tag
-
DenisMiko
friss újonc
Szia. Elore is bocsanatot kerek a magyaromert, mert Slovak vagyok a magyar hatarnal. Sajnos nalunk szinkronos film hozaferes nagyon sz.r, magyarul nezuk tobnyire mindent. Kodin TV boxon szeretnenk magyar filmeket nezni. Meg kerhetlek szepen hogy kuldenel hozaferest? Elore is koszonom.
-
ludnik
tag
Lassan egy éve használom a StreamSharkot, de mindig Ncore forrásokat használtam, ezzel nincs is gondom. Viszont ha az egyéb forrásokat használnám már a kezdetek óta olyan gond van, hogy látszólag folyamatos a lejátszás, de pár másodperceket ugrik a film pár percenként. Nagyon zavaró, hogy kimaradnak pár másodpercek a filmben. Mintha eldobálna csomagokat. Be kell állítani, hogy mennyi csomagot töltsön le cacheljen egyszerre, vagy mi a megoldás erre, mit kell beállítani? Köszönöm!
-
-
lionshamlet
senior tag
válasz God Vazzeg #580 üzenetére
A moddolt verziót fájlkezelőből telepited.
Az eredetit pedig google playből.Nálam simán felmegy így mindkét verzió.
(NVIDIA Shield Pro - Android 11) -
God Vazzeg
veterán
válasz lionshamlet #575 üzenetére
És hogy lehet 2 verziót egymás mellé telepíteni android alatt? Nekem csak frissíti a kisebb verziót.
-
vargalex
félisten
-
janky1216
csendes tag
Szia!
Én IMDB azonosítóra keresek, úgy megtalál mindent.
Pld:
https://www.imdb.com/title/tt9813792/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_7_nm_0_in_0_q_fromEbben az esetben a tt9813792-re kell keresni. (Csak a webes böngésző írja ki a linkben az azonosítót, én az IMDB alkalmazásban nem találtam...)
-
zoltan6
őstag
Egy kis segítséget kérnék. Nagyon jó lenne a Streamshark kiegészítő,csak a keresőjével szenvedek. Amikor előszőr felraktam,akkor csak szimplán nem igazán talált meg semmit,hiába volt ott például a filmek/legnépszerűbb kategóriában a listában,a keresőbe ugyanúgy beírva semmi találat,se ékezettel,se ékezet nélkül keresve. Most meg azt csinálja hogy beírok valamit a keresőbe,aztán semmi reakció,csak loading a végtelenségig. Szinte kifagy a kodi is tőle,alig lehet kilépni a folyamatból is,csak a vissza gomb folyamatos nyomkodásával.
Streamshark verzió: 1.1.63
kodi: 21.0
Hardver: Amazon fire tv cube gen2
Más kiegészítő müködik ugyanebben a környezetben,pld. netmozi vagy akármelyik. -
lionshamlet
senior tag
Ha nem Gyári, módosítatlan kodit használtok - tegyetek azzal egy próbát.
Nálam most van egy extra szűz kodi egyenesen a google playből a streamsharkoz és egy módosított minden másra.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz dethroner #572 üzenetére
Az SS nálam a sorozat második részének első epizódját még lejátssza a Filmtárról, a többi epizódot más szolgáltatóval lehet nézni nálam, a harmadik sorozat első epizódját már nem lehet a Filmtáros lnkről nézni, azt pl. a sorozatok.net-el lehetett megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Hello!
Nézem a Narcos című sorozatot. Az első évad minden részét a Filmtár-ról indította a SS, nagyon szépen ment minden. A második évadba bele se tud kezdeni, semelyik kiszolgálóról. És így pár nap után már az első évad se indul el a Stramshark-on keresztül. De a netmozi pl még mindig lejátssza, annak ellenére, hogy a SS azt választva se indítja.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
baji
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem -hátha tudja valaki- hogy ha a trakton előfizetek mert eléggé zavar pl. hogy nem tudom elrejteni a már látott filmeket, akkor a SteamSharkban is el lesznek rejtve (pl az új filmeknél, vagy azok között amik éppen a moziban futnak)? Nem lenne rossz, akkor tuti elő is fizetnék rá. Köszi!
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
vargalex
félisten
A kódot elnézve ez azért van, mert a trakt-on nincs kitöltve az adot sorozat tvdb azonosítója. A kód ide vonatkozó része:
tvdb = item["ids"]["tvdb"]
tvdb = re.sub(r"[^0-9]", "", str(tvdb))
if tvdb == None or tvdb == "" or tvdb in dupes:
raise Exception()A keresésre adott válaszban pedig:
"show": {
"title": "Adom a napom",
"year": 2023,
"ids": {
"trakt": 235183,
"slug": "adom-a-napom",
"tvdb": null,
"imdb": null,
"tmdb": 243138,
"tvrage": null
},
"tagline": "",
"overview": null,
"first_aired": "2023-08-27T22:00:00.000Z",
"airs": {
"day": null,
"time": null,
"timezone": "Europe/Budapest"
},
"runtime": 42,
"network": null,
"country": "hu",
"trailer": null,
"homepage": null,
"status": "returning series",
"rating": 0.0,
"votes": 0,
"comment_count": 0,
"updated_at": "2024-08-14T15:19:29.000Z",
"language": "hu",
"languages": [
"hu"
],
"available_translations": [
],
"genres": [
"talk-show"
],
"aired_episodes": 55
}
Viszont a #568-as hozzászólásod teljesen felesleges volt, pont ugyan azt leírtam 1,5 órával előtte...[ Szerkesztve ]
Alex
-
brazos
senior tag
válasz adriankoooo #565 üzenetére
Nálam linux alól nézve a webböngiben simán kiadja a találatot a kérdéses tt számra, epizódra, lásd a képen.(addonból nem kerestem rá...bocsi.) Ha pedig ott az All epizódra kattintasz, megkapod az S1 sorozat epizódlistáját.
https://www.imdb.com/title/tt32143577/episodes/
Az más kérdés, hogy semminemű ismertető nincs beleírva, de ez egy dolog.[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz adriankoooo #565 üzenetére
Szerintem igen, mert az ha jól látom, egy konkrét epizód azonosítója. A kiegészítő pedig sorozatokat, vagy filmeket tud keresni. A sorozat azonosítója pedig tt32143577.
Persze csak mobilról vagyok, remélem nem néztem be.Alex
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok, lehetséges, hogy a tt32309354-re rákeresve nem ad semmi találatot?
-
Adam.d666
kezdő
Sziasztok!
Tegnap feltűnt, hogy ismét működik a TRAKT (SS szépen mutatta a már látott epizódokat/filmeket, működött a keresés, sőt! Mintha több forrás indult volna, mint korábban.) Még ma délelőtt is ment, majd pedig az RPI-ben rottyra ment az SD kártya, így újra kellett telepítenem a rendszert. Minden lefrissítve, erre SS kereső ismét nem működik, illetve a TRAKT sem jelöli már a dolgokat.
Megint elromlott valami, vagy nekem sikerült elcsesznem valamit a telepítésnél (mondjuk több kártyával, más telepítéssel is próbáltam, egyiken sem működik 1-2 órája)? Korábban, ha jól láttam, csak Streamshark Module frissült, ami javította a problémát, most viszont ugye minden frissült azzal együtt, de a frissítés listán az SS frissítése később van, mint az SS module frissítése. Az automatikus frissítési sorrend nem okozhat ilyen problémát, ugye?! -
vargalex
félisten
imdb azonosítóval akkor érdemes keresni, amikor a StreamShark a trakt-on nem találja a megadott nevű filmet/sorozatot. Pl. ahogy a kolléga esetében is történt. Ha a StreamShark ad találatot (még nem a forrásokra gondolok, hanem magára a filmre/sorozatra, ugyanis ez jön a trakt-ból), akkor már az egyes resolvereken múlik, hogy tudnak-e valós találatot adni. A film címét, IMDB azonosítóját tudják használni beazonosításra. Ekkor, ha az adott forrás oldal tárolja az IMDB azonosítót és az megtalálható (persze jellemzően továbbra is csak címre lehet keresni, de a resolver össze tudja hasonlítani a találatok IMDB azonosítóját a kiválasztott film/sorozat azonosítójával), akkor egyértelmű lehet a találat. Ha viszont nem közöl ilyen adatot, akkor azt tudjuk mondani, hogy az adott cím "hasonlít-e" a keresetthez, egyezik-e a kiadás éve. Így simán lehet fals pozitív találat.
Alex
-
vacs
veterán
-
urgoz
aktív tag
Beállítások - Rendszer - Kiegészítők - Függőségek kezelése
Itt nézd meg, hogy a ResolveURL-ből melyik van telepítve. A filemoon csak az 5.1.149 betával megy, az 5.1.148-al nem. Nálam nem települt automatikusan a beta. Ha az 5.1.148 van, akkor a verziók gombbal telepítsd az 5.1.149 bétát a movieshark repóból. -
lionshamlet
senior tag
A bosszú (2018) c. Filmre, a listázott linkek közül egy sem a valódi film.
Eddig 3 különböző filmet adott be a linkek kozul, de egy sem a valódi film. -
Castell
aktív tag
válasz vargalex #555 üzenetére
Igen, pl.: (De egyébként mindegy a film címe, próbáltam sorozatnál is)
Csillagok között (2014)
Ebben van waaw, filemoon és hqq forrás is van. Waaw és hqq-nál bejön ugye a "kirakós" captcha, ezt kirakom, bal alsó sarokban kb. 1 mp-re beugrik a play logó, de nem történik semmi, de ugyanezt csinálja a filemoon-nál is, ugye captcha nélkül.
Netmozi addonnál a waaw, filemoon és hqq forrás tökéletesen mennek, pl. Csajok bosszúja (2014), itt is mind3 forrás megtaláható és a kirakós után el is indulnak, a filemoon kirakós nélkül indul ugye.
Megkérdeztem a szomszédom, nála sem mennek a stremasharkos fent említett források, neki s905x3-as boxa van, 20.x coreeleccel.
Az addon törlése sem segített.
-
vargalex
félisten
válasz vargalex #552 üzenetére
Megnéztem, a Netmozi oldalán az Árulók sorozat IMDB azonosítója el van írva (ff24551021 szerepel).
Alex
-
Castell
aktív tag
válasz vargalex #550 üzenetére
Szia,
CoreELEC 20.5 a rendszer egy S905X-es tv boxon és engedélyezve van a StreamShark beállításokban HLS stream. Természetesen azt is megpróbáltam, hogy megnéztem, hogy mindegyik addonból legfrisebb van-e fent. Kivéve a rendszer ugye, mert az most 21.1-nél tart. Lehet ez lehet a hiba forrása? Köszönöm!
-
vargalex
félisten
válasz intuicio #537 üzenetére
Szia!
Ha jól látom, a Mozimixen a 2. évad nincs is feltöltve. Ez sajnos a resolver "hibája", mert feltételezi, hogy ha megtalálta a sorozatot, akkor annak minden évada és minden része fel van töltve. Azaz, pl. a 2. évad 3. rész esetén a https://mozimix.com/index.php/tvshows/az-arulok-gyilkossag-a-kastelyban/?ep=S02E03%20-%203 URL-el tér vissza (nem ellenőrizve, hogy létezik-e), ami mivel nincs feltöltve, valójában az 1. évad 1. részét adja az oldalon. És ugyan így bármelyik másik 2. évadbeli epizód (vagy akár bármilyen nem létező évad és epizód párosítás) esetén. Persze ezt mondhatnánk az oldal "hibájának" is, mert más oldalak ilyen esetben egy HTTP 404-el térnek vissza és nem az 1. évad 1. epizódjának oldalával.
A Netmozi weboldala nálam most éppen nem elérhető, de a kódot elnézve ott az lehet a baj, hogy vagy nincs kitöltve az oldalon az Árulók sorozat esetén az IMDB azonosító, vagy el van írva, ugyanis a resolver IMDB azonosító egyezés esetén ad csak találatot. Ha elérhető lesz az oldal, ránézek, mert ezen lehet finomítani, igaz így eredményezhet false pozitív találatot is.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Waaw, filemoon források nálam nem indulnak. Waaw-nál bejön a captcha, de a "kirakó" helyes "megoldása" után semmit nem csinál.
Mi lehet a hiba?
Köszönöm!
-
Hege1234
addikt
Tudunk a Trakt hibáiról (mint ahogy páran már jeleztétek is)
amint Mr Dini halad vele valamerre biztos jelezni fogja!
addig kár erőltetni a Trakt ki-bejelentkezést.. -
vatess
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Akadozott a Trakt szinkronizálás, gondoltam kilépek a fiókkal és vissza.
Trakt fiók engedélyezésre nyomva, nem dob fel semmit, vissza ugrik a menübe. Le lett törölve a StreamShark beállításokkal együtt, újra felrakva, de ugyanaz a helyzet.
Én nézek be valamit?AndroidosTvBox és Kodi 21.1 , Arctic Zephyr Reloded 3.0.3 Skinnel, de próbáltam az alap skinnel is.
-
blakey
titán
Ezzel nincs gond, de én sem írnám, ha nem így lenne. Ráadásul minden Kodi fent van, az áruházi is, semmivel sem jobb. A rossz tapasztalatod valami másnak tudható be, mert Fire TV Sticken, Homaticsokon is jól működnek.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Mi az oka hogy te olyat használsz?
- van ISO kezelés, PIP, valamint volt olyan, hogy a gyári Kodi hibáit hamarabb javították, minden eszközömön Maven's-t használok. Kilépéssel soha nem volt problémám, stabilan működik.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Cserébe viszont akad és fagy esetleg.
- ez általánosságban nem igaz, Mavent-t használok Nexusból, Omegából és Piers-ből, nincs akadás, fagyás.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
intuicio
aktív tag
válasz vargalex #503 üzenetére
Köszi az előző segítséget! imdb azonosítóval megtalálta!
Viszont lenne újabb érdekesség.
Ugyan így az Árulók c. sorozattal kapcsolatban.2.évadot nézné párom, talál is a keresője (MOZIMIX) viszont a 2.évadban az összes feltöltött rész az az 1.évad első része.
Majd kíváncsiságból megnéztem pár már rég óta feltett kiszolgálóra, és a NETMOZI-n meg is találtam a keresett évadot, és jól is játsza le.
Ergo maga a Shark nem találja meg a keresőben, pedig be van állítva, hogy a kereső a NETMOZI-ban is keressen. -
gyűrű
addikt
válasz lionshamlet #533 üzenetére
Semmi okát nem látom hogy valaki maven builldot használjon omegán.
Hacsak nem akarsz bluray isokat lejátszani.
Cserébe viszont akad és fagy esetleg.
A normál omega vagy omega nightlyt ajánlom. -
csibe1
addikt
válasz lionshamlet #533 üzenetére
"A módosítatlan, google playből letöltött kodiból viszont igen."
Akkor esetleg használd azt a verziót amivel elindulnak.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
vargalex
félisten
-
lionshamlet
senior tag
Kodi maven buildból nem indulnak pl a Timeless c. Sorozat linkjei.
A módosítatlan, google playből letöltött kodiból viszont igen.
2db nvidia shield Pro eszközön is próbáltam, mindkétszer ugyanez lett az eredmény. -
Adam.d666
kezdő
Sziasztok!
RPI 4B-n, LibreElec, 20.3 kodi alatt én is sokat szívok. Szinte egy captcha sem akar indulni SS-ből (gyakran más addonból sem), ezért azoknál a linkek már kapásból tovább kattintok. Volt egy időszak, mikor szépen indultak, de sem az elején, mikor megjelent ez a kodin, sem manapság nem akarja az igazságot.
A trakt hetek óta nem jelzi nálam a megnézett epizódokat és egy ideje már a kereső sem dob találatot. Próbáltam törölni a cachce-t manuálisan is, hiába (korábban ez megoldotta eme problémát).
Múltkor a régi csillagkapu sorozatot nézve (azt hiszem 3. évad 10. rész) 21 linkből csak kettő indult, abból egyik az atlantiszi sorozatot indította, másik egy dmdamedia-veev link volt, ahol a hang olyan volt, mintha víz alatt beszéltek volna (dmdamedia-ra felnézve, ott is rossz volt a veev-es link, de egy talán filemoon már szépen ment).
Illetve amit vargalex írt, hogy ha ss-ben elindítasz egy linket, akkor automatikusan nyitja a többit míg el nem indul egy, egy ideje nálam ez sem törvényszerű. Főleg sorozatoknál, de gyakran előfordul, hogy 1-2 linket lefuttat, aztán mintha indulna a film, leállítja a további pörgetést, de mégsem indul a film. Ekkor kattintok a következőre. Gyakran egyenként kell kattintani, néha lepörget 1-2-3 linket és csak utána. Ritka az, mikor 5+ lapozás is megy magától.
Szó mi szó, többnyire nem írok azonnal, ha ilyen trakt szerű probléma van. Várok néhány napot, hátha máshol is jelentkezett a probléma és jön frissítés, de egyre inkább látom úgy, hogy RPI-n több probléma jelentkezik, mint az elterjedtebb eszközökön. Többször feltűnt már, hogy a többségnél minden szépen klappolt, míg nálam RPI kekeckedett ... -
dethroner
veterán
válasz vargalex #528 üzenetére
Vajon miért számít ennyit hogy milyen rendszert használunk? Box be van állítva automata frissítésre, de még nem jelezte hogy megtalálná a 21.1.1-et. Manualra állítva látja a 21.1.1-et, de cseszik frissíteni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
myname07
csendes tag
Kiválóan müködik a plugin, de ma 2 problemaba futottam bele.
1. Trakt: mar elejetol nem frissitette a film vegen a trakt elozmenyek listat, de kezzel mindig menubol rafrissitettem es utana rendben volt. Tegnap hiaba probaltam kezzel menubol, nem akarta megnezettenek tekinteni. Majd mikor toroltem es ujra engedelyezni akartam a Trakt-ot sajnos nem indul el az engedelyezes. Hiaba kattintok a menupontra, semmi sem tortenik.
2. Az mitol lehet, hogy a stream megtalal egy netmozis linket de nem indul el mikor kivalasztom. A fiokbeallitasok megvannak a netmozira, es a netmozis pluginbol ugyanez a link siman elindul. -
dethroner
veterán
válasz vargalex #525 üzenetére
Legutóbb a Kopogás a kunyhóban című film csinálta ezt. Pécén a legfelső pár torrentes találat döglött volt, de a lista elején a Netmozi waaw már elindul. Mini M8S II box, 20.5 Nexus rendszer. Boxon szintén megvan a találati lista, de a waaw források egyike se indul. ha elindítom a Netmozi kiegészítőt, ott a waaw-ról egyből elindul ez film, de folyamatosan apró röccenések láthatók, mintha kadenciahiba lenne, másik forrást kell elindítani, pl a filemoon-t. Mindjárt megnézem az SD kártyán van-e valami infó.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
vacs
veterán
Üdv.
Érdekes hibát vettem észre.
Az 1998-as Taxi 1 című filmet szerettem volna megnézni, beirtam keresőbe, meg is találta.
Az első két találat 1080p ... de mindkettő a Taxi 2 volt, csak a harmadik találat volt az első rész!
Ez bug, lehet javítani?(^)(>.<)(^)
-
kissdriga
friss újonc
Én is szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm
-
dethroner
veterán
Hello!
Talán korábban már volt hasonló problémám most megkérdezem ismét.
Szóval, pécén a streamshark megtalálja a keresett filmet, találatok között kiválasztom a szimpatikusat,pl a Netmozit, elindítom, megy, remek. Átmegyek a boxra, ott szintén megkeresem a filmet, elindítom ugyanazt a Netmozi találatot amit korábban a pécén, lemegy a captcha ellenőrzés, majd nem történik semmi. És egy csomó másik találatnál szintén ez van. Aztán a boxon megkeresem a Netmoziban a filmet, és simán lejátssza. Ez nagyon sok filmnél előfordult már, és a Netmozit csak példaként említettem, szinte bármelyik másik kiegészítő lejátssza azokat a filmeket, amikbe az SS beletört. Járjunk már a végére, miért van ez nálam[ Szerkesztve ]
-
Azkalor88
újonc
Na úgy néz ki, hogy nálam megoldódott a probléma. Ezeket csináltam: kevésbé népszerű wifi csatornát választottam, illetve átírtam a DNS-t. Nem tudom, hogy ezek oldották-e meg a hibát, vagy csak egyszerűen központilag állt helyre az egyensúly az erőben :D
Szóval lényeg, hogy nem a Kodival volt a gond!
Köszönöm a segítséget! -
Azkalor88
újonc
válasz vargalex #514 üzenetére
Én egy webOS TV-n és Windows PC-n is tapasztalom a lassulást. De most már az a tippem, hogy a wifi-vel van valami probléma.
Pl.: telón néhány app nagyon lassan nyílik meg wifin keresztül, mobilnettel viszont hasít. Érdekes azonban, hogyha egyszer nagy nehezen bejön a youtube, onnantól kezdve viszont a 4k videók is mennek simán wifin keresztül (ugyanez a helyzet Kodinál is).
Nem láttam még eddig ilyen félig-meddig wifi lassulást, hogy csak az egyik része rossz…. lehet, hogy panelben ez a sok router is zavarja egymást, vagy csak a digi kotlott meg :D -
vargalex
félisten
Milyen operációs rendszeren tapasztaljátok ezt a lassulást? Illetve nálad is a források keresése lassú, vagy már a film/sorozat keresése/browse-olása?
Én Arch Linux alatt Kodi 21.1-el, illetve CoreELEC 19.5 alatt (Kodi 19.5) nem tapasztalok lassulást. Igaz, én esténként használom.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
Szia!
Ez nem hiba. A képeden látható felugró képernyő egy captcha, ami waav, hqq, doplay, netu, stb. források esetén jön fel és meg kell oldani. A jobb alsó sarokban pedig azért látsz hibaüzenetet, mert az adott forrásról nem sikerül a lejátszás (eltávolították, stb.). De a StreamShark úgy működik, hogy ha te rányomsz egy forrásra, de onnan sikertelen a lejátszás, akkor automatikusan megy a következő forrásra és így tovább, míg egy el nem indul.
Alex
-
janky1216
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok sem működik a StreamShark-on belüli episodekoma kiegészítő?
Nálam már egy ideje nem talál semmit...Köszi!
-
Azkalor88
újonc
Sziasztok!
Nálatok is belassult a Stream Shark addon, vagy csak nálam van valami probléma?
Pl.: egy sorozathoz csak nagyon lassan talál forrásokat (korábban ez a folyamat sokkal gyorsabb volt). A csatolt képen lévő ablak elég sokáig csak üresen "áll", máskor egyből pörögtek a találatok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Ignasov2 #499 üzenetére
Még jó, hogy ott a rögzített hozzászólás minden oldalon ezzel kapcsolatban...
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
vargalex
félisten
válasz intuicio #501 üzenetére
Sajnos a trakt keresője adja vissza ezeket a válaszokat. Esetedben pl. az api-n az árulók szóra keresve:
[gavarga@gavarga-5500 ~]$ curl -H "Content-Type: application/json" -H "trakt-api-version: 2" -H "trakt-api-key: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx" "http://api.trakt.tv/search/show?limit=20&page=1&query=árulók"
[{"type":"show","score":32.580032,"show":{"title":"R.I.S. Roma – Delitti imperfetti","year":2010,"ids":{"trakt":41189,"slug":"r-i-s-roma-delitti-imperfetti","tvdb":244891,"imdb":"tt1936662","tmdb":41392,"tvrage":null}}}]
Az arulok szóra keresve ugyan ez:
[gavarga@gavarga-5500 ~]$ curl -H "Content-Type: application/json" -H "trakt-api-version: 2" -H "trakt-api-key: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx" "http://api.trakt.tv/search/show?limit=20&page=1&query=arulok"
[{"type":"show","score":32.58084,"show":{"title":"R.I.S. Roma – Delitti imperfetti","year":2010,"ids":{"trakt":41189,"slug":"r-i-s-roma-delitti-imperfetti","tvdb":244891,"imdb":"tt1936662","tmdb":41392,"tvrage":null}}}]
Persze valószínűleg csak nincs még fenn a trakt-on ez a sorozat. A webes felületen sem találod meg.
De StreamShark keresőben nem csak szövegre, hanem IMDB azonosítóra is kereshetsz. Szóval, ha a szöveg helyett beírod a sorozat IMDB azonosítóját (tt30128014), akkor meg fogja találni.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
iTorrentes forrás megnyitásakor települt a webtor plugin, viszont nem látom a telepített pluginek között.
Hogy tudom eltávolítani? -
intuicio
aktív tag
T95Z#500
Bocsi, nem neked akartam!Sziasztok!
Lenne egy észrevételem a SS-el kapcsolatban. Mai nap elkezdődött a tv-ben a (Az árulók - Gyilkosság a kastélyban)
Párom megkért, hogy nézzem már meg hogy fent van e az első évad, mert lehet megnézné. Egyből mondtam neki, hogy simán!
Majd beírtam a sorozat keresőbe kb. mindenhogy (az árulók, az arulok, arulok, árulók, de még úgy is hogy: Gyilkosság a kastélyban, ékezetek nélkül is) és nem talált semmi találatot. Azaz talált mindent is, csak pontosan azt nem.
Már majdnem feladtam, amikor megnéztem még, hogy (Keresés színészre) mit reagál, és ezt találta:
Árpa Attila - erre nem adott ki semmit
Attila Árpa - erre kiadott jó sokat, amiben szerepel, és ebben benne is volt a Az árulók - Gyilkosság a kastélyban.
Ez valami bug lehet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest