- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Kérlek a kiemelt hozzászólásban linkelt űrlapon keresztül tedd ezt meg.
-
Hucman
friss újonc
Szeretnék majd én is kérni hozzáférést StreamShark kiegészítőhöz. Előre is köszönöm
-
z0lii
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná velem osztani valaki a streamshark repot?
Hiába igényeltem, nem kapok semmit. -
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Új rendszeren, friss kodira nem települ az 1.0.0 zip. Ahol fent van ott működik.
Mi változhatott? -
ioles
csendes tag
Szia
Azért gondoltam mert nekem a kapott, regisztrált egyedi Repo cím már nem működik nem elérhető a StreamSharkhoz, ma is próbáltam pár hete nem jó már.
Ezért gondoltam valami megváltozott, nem egyedi címek lesznek hanem valamelyik csomagba esetleg MovieShark berakják. Ezért kérdeztem lehet e tudni valamit a jövőről vagy kérjek/igényeljek megint új Repo címet.
köszi ha valaki tud segíteni. -
kat10
tag
Sziasztok, új vagyok ebben a témában, úgyhogy ne nevessetek ki nagyon. Azok a tévéadók érdekelnének ahol csak sport van más nem, van ilyen esetleg? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
2 kérdésem van. Első: Miért van az, hogy mostanában egyre többször a captcha ellenőrzés kirakja az ellenőrző kört a képernyő szélére, amire nem lehet rányomni, így sikertelen lesz az ellenőrzés?
Másik kérdés, hogy a képen látható sorozat 4. évadát kezdeném nézni, és az első rész lejátszása során a szinkronos verziók néha pici, alig észrevehető, de mégis nagyon zavaró ugrással megy. Pár másodpercenként egy pici röccenés, mintha nem kadenciahelyes volna a lejátszás. Érdekes, hogy a feliratos verzióban ezt nem tapasztalon.
Amúgy már több korábbi tartalomnál is volt ilyen apró ugrás, de eddig megoldottam azzal, hogy azt a tartalmat lekaptam a torrentről. De most szeretnék a végére járni ennek a jelenségnekMost kíváncsiságból böngészőből belenéztem az epizódba a Netmozi weboldalon, és ott a színek, minőség is szebbnek tűnik mint az Amlogic boxon nézve és nincs ugrás, nem röcög. Míg az SS-en lejátszva boxon és pc-n is hibázik.
-
ioles
csendes tag
Új StreamShark Addon mikorra várható.
Ehhez s majd kap mindenki egyedi letöltő linket vagy bekerültök a MovieShark repojába majd, vagy hogy kell elképzelni a jövőt? Köszi előre is! -
Danecay
addikt
válasz
lionshamlet #832 üzenetére
Köszi, de nem vagyok akkora tartalomfogyasztó. Olyannyira, hogy nemrég fizettem be a megfelelő összeget inaktivitásból adódó fiókkorlátozás miatt.
-
vacs
veterán
-
Danecay
addikt
És torrent használata esetén mi történik a seed kötelezettséggel? Mivel a saját felhasználói nevével jelentkezik be az ember a fiókjába, feltételezem megtekintést követően letöltött torrentnek minősül az adott film vagy sorozat. ez ilyenkor a Hit'n run terhére megy, hiszen nyilván nincs mit vissza seedelni?
-
fjozsi73
csendes újonc
Szerintetek mikorra várható javítás
-
Biztos készül a javítás, türelem
-
Hellac
csendes tag
Nem megy a keresés, vagyis ingadozó. Ledobja magáról a trakt-ot, néha kicsit később vissza lehet aktiválni, aztán megint nincs. Az hogy milyen oprendszer alatt futtatjátok szerintem mindegy, nálam megy windows-on és CE 21.2-ön is, vagy mindkettő alatt működik vagy egyik alatt se.
-
fjozsi73
csendes újonc
Üdv.
Működik valakinél a keresés?
Chromecast-én fut nálam, de nem keres! -
Danecay
addikt
válasz
interstate76 #816 üzenetére
Nálam nem. FireTV stick, Kodi Omega v21.1.0
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #815 üzenetére
Nem tudom, mi van a levegőben, de nálam mindennemű frissítés/újraindítás nélkül újra működik mind a "keresés", mind pedig a "legújabb epizódok" menüpont, mindkét CoreElec-es mini PC-n.
-
interstate76
addikt
Mi köszönjük a kiegészítőt, illetve a beleölt munkát!
#814 xcsabo Ez furcsa, mert nálam működik, 2 eszközön is.
Szerk.: újra kipróbáltam, és most már CE alatt sem megy a "Legújabb epizódok" menüpont. Másfél órával ezelőtt még működött. A keresés viszont CE alatt rendben. Windowsos laptopon pedig működik mindkettő.
-
xcsabo
senior tag
válasz
interstate76 #812 üzenetére
CE alatt nálam a kezdetektől nem megy a legújabb epizódok menüpont. Trakt fiókkal. Ha nem a Trakt az alap akkor legalább dob valamit.
-
Sziasztok!
Igen, sajnos a trakt API változtatott. Igyekszem megcsinálni a frissítést hamarosan, köszi a jelzéseket.
-
interstate76
addikt
Androidon én is hasonló hibajelenségeket (gond a kereséssel és a trakt-szinkronizációval) tapasztalok, de windows és ce alatt semmi gond.
-
Hellac
csendes tag
Üdv!
pár napja kezdtem tesztelni a streamsharkot és az elmentumot nagyon szépen köszönöm a munkát amit beleraktak az illetők szuper jó addon!
Hibákat illetően a streamsharból ma elszállt a trakt újra telepítéssel se lehet aktiválni nem dobja fel az aktiváló ablakot, míg az elementumban működik.
A kereső se dob semmire találatot gondolom mert elszállt a trakt, de bejelentkezett imdb fiókkal sem ad a kereső semmit. -
vatess
újonc
Sajnos a kedvenc sorozatoknál az előrehaladás sem megy.
-
vacs
veterán
A keresés funkció nem működik (se sorozat, se film) és a jelenleg is nézik sem jó sajnos.
-
balazsbence
senior tag
Halihó!
A jelenleg is nézik menü nem megy a filmek alatt. -
Karesz84
újonc
Hello mindenkinek. Már jó pár hónapja használom e repot minden ok vele. Új gépet vettem egy másik szobába és abba nem lehet telepíteni. Hibát ír a függőség telepitesekor. Mi a gond vele?
-
zumike
tag
Üdv,
az imdb-t milyen formában kell beírni, csak username mező van, gondolom az kevés lesz neki. A trakt.tv max 100-at enged, szóval nekem nem jó.
köszi! -
Faby
senior tag
-- Rossz topik --
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Az elmúlt pár hétben belevágtam egy újabb hobbiba. Hosszabbra terveztem ezt a blogposztot, de egyéb...
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- - ESR Classic Hybrid Case (HaloLock)
- RAM HyperX FURY 2x8gb (16GB) FURY DDR4 2133MHz CL14
- Telesin mágneses adapter - Magnetic Mount
- INGYEN POSTA // ÚJ GAMER PC V25// INTEL i5-14400F // 16GB RAM // RTX 3080 // 1TB SSD// 2 ÉV GARANCIA
- Apple MacBook Pro 15" (2017) i7 2.9GHz 16GB RAM 500GB SSD Radeon Pro 560
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest