Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam.d666
kezdő
Sziasztok! Az SS-ben minap próbáltam előtúrni a Totem című sorozatot, de nem találtam a találatok között. Megpróbáltam IMDB szám alapján is, semmi. Ma rátaláltam a trakt.tv oldalon [link] , rányomtam a "Listed on watchlist" lehetőségre, majd megpróbáltam úgy rátalálni az SS-ben, de ott nem szerepel a listán. Más sorozatnál ez a módszer probléma nélkül működik. RPI 4B az alany, libreelec, 20.1 omega. Vajon mitől lehet ez? Netmozi és PPCR is dob rá találatot egyébként.
-
szakg
újonc
Sziasztok! Nekem valamiért a régi repo-n keresztüli install nem működik sem a LG WebOS TV-men (sem SSH push-al, sem rendes file transferrel Dev Manageren keresztül) és Mac-en sem tudom installálni sajnos (Full Disk Access given to Kodi). A repo-t felinstalláltam, de mindkettő megakad ugyan annál a dependency-nél, ami eddig mindkettőn ment. A install nem sikerül az StreamShark Artwork miatt. Előre is nagyon köszi!
(Biztonság kedvéért igényeltem új hozzáférést, lehet túl régi a repo-m.) -
vargalex
félisten
Kérlek a kiemelt hozzászólásban linkelt űrlapon keresztül tedd ezt meg.
-
Hucman
friss újonc
Szeretnék majd én is kérni hozzáférést StreamShark kiegészítőhöz. Előre is köszönöm
-
z0lii
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná velem osztani valaki a streamshark repot?
Hiába igényeltem, nem kapok semmit. -
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Új rendszeren, friss kodira nem települ az 1.0.0 zip. Ahol fent van ott működik.
Mi változhatott? -
ioles
csendes tag
Szia
Azért gondoltam mert nekem a kapott, regisztrált egyedi Repo cím már nem működik nem elérhető a StreamSharkhoz, ma is próbáltam pár hete nem jó már.
Ezért gondoltam valami megváltozott, nem egyedi címek lesznek hanem valamelyik csomagba esetleg MovieShark berakják. Ezért kérdeztem lehet e tudni valamit a jövőről vagy kérjek/igényeljek megint új Repo címet.
köszi ha valaki tud segíteni. -
kat10
tag
Sziasztok, új vagyok ebben a témában, úgyhogy ne nevessetek ki nagyon. Azok a tévéadók érdekelnének ahol csak sport van más nem, van ilyen esetleg? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
2 kérdésem van. Első: Miért van az, hogy mostanában egyre többször a captcha ellenőrzés kirakja az ellenőrző kört a képernyő szélére, amire nem lehet rányomni, így sikertelen lesz az ellenőrzés?
Másik kérdés, hogy a képen látható sorozat 4. évadát kezdeném nézni, és az első rész lejátszása során a szinkronos verziók néha pici, alig észrevehető, de mégis nagyon zavaró ugrással megy. Pár másodpercenként egy pici röccenés, mintha nem kadenciahelyes volna a lejátszás. Érdekes, hogy a feliratos verzióban ezt nem tapasztalon.
Amúgy már több korábbi tartalomnál is volt ilyen apró ugrás, de eddig megoldottam azzal, hogy azt a tartalmat lekaptam a torrentről. De most szeretnék a végére járni ennek a jelenségnekMost kíváncsiságból böngészőből belenéztem az epizódba a Netmozi weboldalon, és ott a színek, minőség is szebbnek tűnik mint az Amlogic boxon nézve és nincs ugrás, nem röcög. Míg az SS-en lejátszva boxon és pc-n is hibázik.
-
ioles
csendes tag
Új StreamShark Addon mikorra várható.
Ehhez s majd kap mindenki egyedi letöltő linket vagy bekerültök a MovieShark repojába majd, vagy hogy kell elképzelni a jövőt? Köszi előre is! -
Danecay
addikt
válasz
lionshamlet #832 üzenetére
Köszi, de nem vagyok akkora tartalomfogyasztó. Olyannyira, hogy nemrég fizettem be a megfelelő összeget inaktivitásból adódó fiókkorlátozás miatt.
-
vacs
veterán
-
Danecay
addikt
És torrent használata esetén mi történik a seed kötelezettséggel? Mivel a saját felhasználói nevével jelentkezik be az ember a fiókjába, feltételezem megtekintést követően letöltött torrentnek minősül az adott film vagy sorozat. ez ilyenkor a Hit'n run terhére megy, hiszen nyilván nincs mit vissza seedelni?
-
fjozsi73
csendes újonc
Szerintetek mikorra várható javítás
-
Biztos készül a javítás, türelem
-
Hellac
csendes tag
Nem megy a keresés, vagyis ingadozó. Ledobja magáról a trakt-ot, néha kicsit később vissza lehet aktiválni, aztán megint nincs. Az hogy milyen oprendszer alatt futtatjátok szerintem mindegy, nálam megy windows-on és CE 21.2-ön is, vagy mindkettő alatt működik vagy egyik alatt se.
-
fjozsi73
csendes újonc
Üdv.
Működik valakinél a keresés?
Chromecast-én fut nálam, de nem keres! -
Danecay
addikt
válasz
interstate76 #816 üzenetére
Nálam nem. FireTV stick, Kodi Omega v21.1.0
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #815 üzenetére
Nem tudom, mi van a levegőben, de nálam mindennemű frissítés/újraindítás nélkül újra működik mind a "keresés", mind pedig a "legújabb epizódok" menüpont, mindkét CoreElec-es mini PC-n.
-
interstate76
addikt
Mi köszönjük a kiegészítőt, illetve a beleölt munkát!
#814 xcsabo Ez furcsa, mert nálam működik, 2 eszközön is.
Szerk.: újra kipróbáltam, és most már CE alatt sem megy a "Legújabb epizódok" menüpont. Másfél órával ezelőtt még működött. A keresés viszont CE alatt rendben. Windowsos laptopon pedig működik mindkettő.
-
xcsabo
senior tag
válasz
interstate76 #812 üzenetére
CE alatt nálam a kezdetektől nem megy a legújabb epizódok menüpont. Trakt fiókkal. Ha nem a Trakt az alap akkor legalább dob valamit.
-
Sziasztok!
Igen, sajnos a trakt API változtatott. Igyekszem megcsinálni a frissítést hamarosan, köszi a jelzéseket.
-
interstate76
addikt
Androidon én is hasonló hibajelenségeket (gond a kereséssel és a trakt-szinkronizációval) tapasztalok, de windows és ce alatt semmi gond.
-
Hellac
csendes tag
Üdv!
pár napja kezdtem tesztelni a streamsharkot és az elmentumot nagyon szépen köszönöm a munkát amit beleraktak az illetők szuper jó addon!
Hibákat illetően a streamsharból ma elszállt a trakt újra telepítéssel se lehet aktiválni nem dobja fel az aktiváló ablakot, míg az elementumban működik.
A kereső se dob semmire találatot gondolom mert elszállt a trakt, de bejelentkezett imdb fiókkal sem ad a kereső semmit. -
vatess
újonc
Sajnos a kedvenc sorozatoknál az előrehaladás sem megy.
-
vacs
veterán
A keresés funkció nem működik (se sorozat, se film) és a jelenleg is nézik sem jó sajnos.
-
balazsbence
senior tag
Halihó!
A jelenleg is nézik menü nem megy a filmek alatt. -
Karesz84
újonc
Hello mindenkinek. Már jó pár hónapja használom e repot minden ok vele. Új gépet vettem egy másik szobába és abba nem lehet telepíteni. Hibát ír a függőség telepitesekor. Mi a gond vele?
-
zumike
tag
Üdv,
az imdb-t milyen formában kell beírni, csak username mező van, gondolom az kevés lesz neki. A trakt.tv max 100-at enged, szóval nekem nem jó.
köszi! -
Faby
senior tag
-- Rossz topik --
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest