Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
DenisMiko
friss újonc
Szia. Elore is bocsanatot kerek a magyaromert, mert Slovak vagyok a magyar hatarnal. Sajnos nalunk szinkronos film hozaferes nagyon sz.r, magyarul nezuk tobnyire mindent. Kodin TV boxon szeretnenk magyar filmeket nezni. Meg kerhetlek szepen hogy kuldenel hozaferest? Elore is koszonom.
-
Adam.d666
kezdő
Szia!
Én köszönöm, hogy foglalkozol vele! Tulajdonképpen más addont már nem is nagyon használok, kivéve, ha épp nem indít el egy forrást sem.
Erről jut eszembe egy másik probléma, ami feltűnt az SS-el kapcsolatban. Néznék pl. egy sorozatot, ahol az SS az egyes epizódokra kilistáz mondjuk 20-25 találatot, de abból egy sem indul el. A találatok közt van pl. 5 darab dmdamedia-s link. Ekkor, ha egyet sem sikerül elindítani, felnézek pl. a dmdamedia addonban, ami viszont ugyan arra az epizódra már tud működő linket adni. Nem tudom, ezzel lehetne-e kezdeni valamit, esetleg kell-e konkrétabb példa (mert akkor megpróbálnék előtúrni 1-2 ilyen epizódot a közelmúltból)? -
neo81
senior tag
-
baji
tag
Én használnám. Igaz ezek gagyi minőségben vannak (egy-két üdítő kivételtől eltekintve), de én néha azokat is megnézem, főleg ha nem egy látványos filmről van szó. Szerintem jó ötlet. Ha nem igényelne sok időt akkor bekerülhetne, aztán aki akarja használja.
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
csibe1
addikt
Jól hangzik, de kb. mindenkinek ott az okostelefonja.
Aztán meg (szerintem) a legtöbbször a mozis verziókat dobná fel.
Biztos öregszem, de nem szeretem a már a szemét minőséget nézni.
Nem azt mondom, hogy nincs jó mozis verzió; de lutri, esetleg teli reklám felirattal.
Havonta pár darab ha lejön ismerősöknek, de utána kuka.
Régen ez még buli volt, hogy kinek van meg előbb; mindegy milyen minőségben.
Jó pár éve meg sem nézem, mert inkább várok egy hónapot a normális verzióra.Szóval részemről nem hiányzik, ebbe ne fektess energiát.
Ahogy láttam amúgy is van olyan lehetőség, hogy évszám szerint, legfrissebb stb. szerint lehet keresni.Köszönöm az eddigi, és a további munkádat is!
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Ikolum
csendes tag
Én használnám ha lenne és bőven elég Budapestet használva.
Eddig azt hittem, hogy csak nálam nem működik ezért a TMDB Helperben használtam a "moziba most" menüt. Egyébként ott van olyan is, hogy a "moziba hamarosan" menü pont ami film előzetest nézni jó.Egy szavazat, hogy legyen.
-
nagyúr
vagy beégetem a Budapestet, aztán mindenkinek budapesti mozi kínálat filmeket fog listázni.
Nem olyan nagy ez az ország, hogy olyan lényegi eltérés legyen bármelyik magyar városban.
Én nem látom értelmét, mert ha azt csinálja, amire gondolok, akkor leginkább mozikópia találat lesz, ha lesz egyáltalán, azt meg nem nézünk.
-
dethroner
veterán
Szia!
Bocs hogy csak most írok, pár napig nem voltam itthon. Szóval Mini M8S II boxom van. Linux? Alapból android, de kodit használok rajta. Elolvasom a likelt oldalt és megcsinálom.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
neo81
senior tag
Ok!
Köszönöm a munkádat mindannyiunk nevében is!
Még annyi, hogy az első abban a listában az Online filmek ingyen, utánanéztem, hogy a vargalex a fejlesztője, és az a kiegészítője tökéletesen működik is.
Akkor a kollégád ezek szerint valami titkot biztosan tudhat azzal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Felraktam egy másik elementum verziót, ami írta hogy nincs burst és nem tudja telepíteni, csináljam manuálban. Megcsináltam, így már van itorrent találat, de a box továbbra se játssza le, nincs találat vagy valami ilyet ír. PC-n ugyanez van, de ott utána végigmegy az ellenőrzés és elkezdi lejátszani a filmet. Lehetséges hogy hiába az itorrent találatra nyomok, mégse az indul el? Lehet ezt valahogy lejátszás közben ellenőrizni, hogy honnan megy a lejátszás?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
drumbox
újonc
Szia Mr Dini, ajánlom figyelmedbe az általad felvetett témához a Fen, Fenlight vagy POV (Fen fork) kiegészítőket, ezeknek a kiegészítőknek a főmenüjében van egy "Saját listáim" menüpont és azon belül pedig "Trakt trendi user listák". Szerintem ezek a legkomolyabban összeszedett filmes és TV-s listák, (top listák, kategória listák, forgalmazók, rendezők stb...) érdemes megnézned.
-
csibe1
addikt
"Mert a StreamShark magyar kiegészítőnek indult magyar forrásokkal."
Pontosan, aki annyira eredeti nyelvű tartalmakat szeretne nézni az talál magának megoldást.
Ne keverjük össze ha nem muszáj.
Részemről elég a magyar nyelvű filmek, sorozatok.Ha annyira eredeti nyelven akarok nézni valamit, vagy csak úgy lehet felirattal mivel nálunk nem jelent meg, akkor beszerzem máshonnan.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
-
aicon
senior tag
Szia,
Csak követtem a leírásod a blogodból a trakttal kapcsolatbanilyen hibát látok a logban:
error <general>: [StreamShark] set_info error: Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\...\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.streamshark\lib\resources\lib\modules\control.py", line 427, in set_info
info_tag.setSeason(convert_type(int, meta_get("season")))
TypeError: an integer is required (got type NoneType)Viszont eltávolítottam a kiegészítőt, majd újra telepítettem, most úgy tűnik müködik.
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
aicon
senior tag
A frissítés (StreamShark 1.1.51) óta nem mutatja a legújabb epizódokat nálam, trakt fiókban test eltávolítás megtörtén, majd sikeres újrapárosítás, StreamShark néven jelenik meg
Mi lehet a gond? Kodi omega======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
urgoz
aktív tag
Köszi! Esetleg meg lehetne ezt is úgy valósítani, mint a filmekre és sorozatokra keresést? Hogy a keresési előzmények elmentődnek?
És még valami: a keresési előzmények törlése jelenleg mindkét kategória (sorozat és film) kereséseit törli. Nem lehetne úgy, hogy csak abban a kategóriában töröl, ahol rányomok?[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
A Videával inkább az a legnagyobb baj, hogy vannak nem kereshető tartalmak. Erre az egyik példa pl. a dmdamedia-n fent lévő Én vétkem című film videa-s linkje (csak login után látható, mert ugye addig csak a Filemoon linkeket mutatja az oldal/kiegészítő). Nekem ezt semmilyen kereséssel nem sikerült közvetlenül a Videán megtalálni (az URL: https://videa.hu/player?v=KPFnDxC0txeKeQhE).
Alex
-
-
-
drumbox
újonc
Szia köszönöm a gyors választ! Esetleg olyanra van lehetőség hogy a kategóriákban állítható legyen a kilstázandó adatlapok száma? Például a jelenlegi helyett, az opcióknál beállíthatónak 10, 25 vagy 50db? Ez szerintem jelentősen gyorsítana a betöltésen ha lejjebb lehetne venni például 25 adatlap/oldal listázásra.
-
-
urgoz
aktív tag
-
adamp9386
csendes újonc
-
Zsadi
őstag
Szia!
Korábban jeleztem én is a pipa hiányát a megnézett sorozatrészek után. Ezt még annyival egészíteném ki, hogy ha manuálisan próbálom "Megnézettként megjelöl"-ni, akkor sem rak pipát az adott részhez. Lehet ez összefüggés azzal, hogy nem folytatja a következő résszel (nálam is be van állítva), de ezt nem tudom, ehhez én nem értek.
(Sajnos logot nem tudok nézni, nem vagyok box közelben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Politika
- Gaming notebook topik
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Napelem
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán