Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Szia!
Korábban jeleztem én is a pipa hiányát a megnézett sorozatrészek után. Ezt még annyival egészíteném ki, hogy ha manuálisan próbálom "Megnézettként megjelöl"-ni, akkor sem rak pipát az adott részhez. Lehet ez összefüggés azzal, hogy nem folytatja a következő résszel (nálam is be van állítva), de ezt nem tudom, ehhez én nem értek.
(Sajnos logot nem tudok nézni, nem vagyok box közelben.) -
adamp9386
csendes újonc
-
urgoz
aktív tag
-
-
drumbox
újonc
Szia köszönöm a gyors választ! Esetleg olyanra van lehetőség hogy a kategóriákban állítható legyen a kilstázandó adatlapok száma? Például a jelenlegi helyett, az opcióknál beállíthatónak 10, 25 vagy 50db? Ez szerintem jelentősen gyorsítana a betöltésen ha lejjebb lehetne venni például 25 adatlap/oldal listázásra.
-
-
-
vargalex
félisten
A Videával inkább az a legnagyobb baj, hogy vannak nem kereshető tartalmak. Erre az egyik példa pl. a dmdamedia-n fent lévő Én vétkem című film videa-s linkje (csak login után látható, mert ugye addig csak a Filemoon linkeket mutatja az oldal/kiegészítő). Nekem ezt semmilyen kereséssel nem sikerült közvetlenül a Videán megtalálni (az URL: https://videa.hu/player?v=KPFnDxC0txeKeQhE).
Alex
-
urgoz
aktív tag
Köszi! Esetleg meg lehetne ezt is úgy valósítani, mint a filmekre és sorozatokra keresést? Hogy a keresési előzmények elmentődnek?
És még valami: a keresési előzmények törlése jelenleg mindkét kategória (sorozat és film) kereséseit törli. Nem lehetne úgy, hogy csak abban a kategóriában töröl, ahol rányomok?[ Szerkesztve ]
-
aicon
senior tag
A frissítés (StreamShark 1.1.51) óta nem mutatja a legújabb epizódokat nálam, trakt fiókban test eltávolítás megtörtén, majd sikeres újrapárosítás, StreamShark néven jelenik meg
Mi lehet a gond? Kodi omega======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
aicon
senior tag
Szia,
Csak követtem a leírásod a blogodból a trakttal kapcsolatbanilyen hibát látok a logban:
error <general>: [StreamShark] set_info error: Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\...\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.streamshark\lib\resources\lib\modules\control.py", line 427, in set_info
info_tag.setSeason(convert_type(int, meta_get("season")))
TypeError: an integer is required (got type NoneType)Viszont eltávolítottam a kiegészítőt, majd újra telepítettem, most úgy tűnik müködik.
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
interstate76
addikt
Szia!
Részemről egy ellenszavazat. Külön kiegészítőt használok angol nyelvű tartalmakhoz, teljesen jó így, pláne akkor, ha a kiegészítő lassulása lenne az idegen nyelvű tartalmak integrálásának az ára.téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
csibe1
addikt
"Mert a StreamShark magyar kiegészítőnek indult magyar forrásokkal."
Pontosan, aki annyira eredeti nyelvű tartalmakat szeretne nézni az talál magának megoldást.
Ne keverjük össze ha nem muszáj.
Részemről elég a magyar nyelvű filmek, sorozatok.Ha annyira eredeti nyelven akarok nézni valamit, vagy csak úgy lehet felirattal mivel nálunk nem jelent meg, akkor beszerzem máshonnan.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
drumbox
újonc
Szia Mr Dini, ajánlom figyelmedbe az általad felvetett témához a Fen, Fenlight vagy POV (Fen fork) kiegészítőket, ezeknek a kiegészítőknek a főmenüjében van egy "Saját listáim" menüpont és azon belül pedig "Trakt trendi user listák". Szerintem ezek a legkomolyabban összeszedett filmes és TV-s listák, (top listák, kategória listák, forgalmazók, rendezők stb...) érdemes megnézned.
-
dethroner
veterán
Felraktam egy másik elementum verziót, ami írta hogy nincs burst és nem tudja telepíteni, csináljam manuálban. Megcsináltam, így már van itorrent találat, de a box továbbra se játssza le, nincs találat vagy valami ilyet ír. PC-n ugyanez van, de ott utána végigmegy az ellenőrzés és elkezdi lejátszani a filmet. Lehetséges hogy hiába az itorrent találatra nyomok, mégse az indul el? Lehet ezt valahogy lejátszás közben ellenőrizni, hogy honnan megy a lejátszás?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
neo81
senior tag
Ok!
Köszönöm a munkádat mindannyiunk nevében is!
Még annyi, hogy az első abban a listában az Online filmek ingyen, utánanéztem, hogy a vargalex a fejlesztője, és az a kiegészítője tökéletesen működik is.
Akkor a kollégád ezek szerint valami titkot biztosan tudhat azzal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest