Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) moonlight115 válasza old rocker (#1900) üzenetére


moonlight115
tag

Ez biztos így van, majd egyszer megnézem az elejétől a végéig. Csak pár részt láttam eddig belőle.

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1902) old rocker válasza moonlight115 (#1901) üzenetére


old rocker
veterán

Nem biztos. Lehet, hogy csak az én véleményem. Megnézni sem kötelező. Azt, hogy ha az ember - nem tévében elcsípve 1-1 részt, hanem folyamatosan egymás után 2-4 részt, jóformán alig bírja abbahagyni, nem egyedül találtam ki. Volt, aki fél éjszaka ezt nézte. Én először az első évadot dévédén láttam, mind a három lemezt egy nap kényszeresen megnéztem, utána kezdtem szisztematikusan keresni, így találtam meg az egész sorozatot, amit aztán youtube-on végignéztem. Igaz, nincs annyira remek,mint kífer száderlend kölyök 24-szer, de nekem megteszi. Sőt, a szereplők sem olyan karakterek, mint a csak Morus Tamás történetéről szóló A Man for all seasons, de epizódról-epizódra jobbak.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1903) moonlight115 válasza old rocker (#1902) üzenetére


moonlight115
tag

Képzeld, a Cromwellt játszó színész szerepelt a 24-ben! Megmentette Kiefer (Jack Bauer) életét.
Sajnos aztán meghalt, mert Jack feláldozta őt a "nagyobb jóért", vagyis a haza védelme érdekében. Nehéz döntés volt.
A szitu: Paulra rálőttek, mikor Jack elé ugrott, véletlenül. Saját bevallása szerint azt se tudta, mit csinált, csak ösztönösen cselekedett.
Épp operálták, mikor betoltak a műtőbe egy kínai fickót, aki komolyan megsebesült, azonnal műteni kellett, csak úgy élhette túl. Ő tudta egyedül, hogy hol van a terroristák (akik atombombát készültek robbantani 1-2 órán belül) búvóhelye. Csak egy orvos volt az elhárításnál, aki épp Pault műtötte. Jack pisztollyal kényszerítette a dokit, hogy abbahagyja az operációt. Drámai jelenet volt. Egy jó embert feláldozni a terroristák segítőjéért (a kínaiért). Aki persze túlélte, elárulta a rejtekhelyet, lekapcsolták a terroristákat, a bomba nem robbant fel (illetve igen, de nem érte el a célpontját), Los Angeles, benne 10 millió ember megmenekült. Jack magánélete ráment erre a döntésre. De hát...ilyen a tragikus hősök sorsa.

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1904) old rocker válasza moonlight115 (#1903) üzenetére


old rocker
veterán

eeeegen... aztán dzsekkbajjer felszállt az elnök különgépére, ahova a Tamil Tigrisek Forradalmi Kardfoga szervezet felcsempészett két szibériai tigrist és 3 atombombát. Pamela Pamírnak, a tenoristák vezetőjének az volt a tervet, hogy New Yorkra rázuhannak az élesített atombombákkal, amik még Floridát is eltörölték volna a föld felszínéről. Tetejében a Szabadság Szobornál szabadon engedték volna a két tigrist, hogy garázdálkodjanak. Amikor azonban a tigrisek éppen szét akarták törni Garnizon Fordot, aki egy vietnami veteránból avanzsált elnököt alakított, Derszu Uzala, aki éppen a gépen utazott Szibériából Long Islandra, elöltöltős távcsövesével egy lövéssel leterítette őket. Garnizon Ford közben sikeresen leütött 15 tenorista pankrátort. Közben kiderült, hogy a gépen utazik a Das Reich páncéloshadosztály máig harcolva elszakadást végző szakasza von Panzerfaust ezredes vezetésével, akik két Tiger tankkal elfoglalták a pilótafülkét és Normandiába akarták eltéríteni a gépet. Ekkor azonban Pamela rájuk vetette magát és agyonszexelte az elit német alakulatot, kioldotta a melltartóját és a gyújtószerkezetet. Dzsekkbauer addig a közjó érdekében megölte Garnizonford elnököt, hogy le tudják zárni a vietnami háborút, mert a terv az volt, hogy Afganisztánon keresztül újra bevonulnak az amerikai csapatok Kambodzsába és Viet King Kongba. Dzsekkkíferkölyök azonban tudta, hogy akkor Japán oldalán Oroszország is hadba lép és kitör a harmadik világháború, ezért megölte az elnököt. Hátbaszúrta. Háromszor, hogy majd öngyilkosságnak lehessen áldozni. Drámai pillanat volt, ahogy Garnizon Ford fejéhez szorította a Colt 45-öst, hogy azonnal szúrja hátba magát, különben szétloccsantja a fejét. A kés azonban elcsúszott, beleakadt Ford vékonykibelezésébe, ezért a Kífergyerek hátba vágta egy jégcsákánnyal. Ekkor látta meg, hogy Pamela melle kiszabadult és sérvet fog kapni, ha kidobja a dögnehéz atombombákat New Yorkra. Ezért vadul beszexelte a mosdóba és magáévá tette. Kétszer, plusz a bombákat. Dzsekk azonban nem használt óvgumit, ezért a mosdóban felrobbantak az atombombák, de szerencsére Derszu Uzala letakarta az ajtót tigrisbőrökkel, így a gamma sugaraknak nem volt hatása a százszorszépekre, csak a lezuhanó Uzala holtteste lapított agyon egy ágyást. A gép darabjai szétszóródtak a Fifthy Avenau felett, így szerencsére nem történt katasztrófa, a szilánkok csak 233453 házat döntöttek romba és 15 millió ember halt meg. A film végén kiderült, hogy nem Kífer, hanem Donaldkacsa Szuderlend szexelte agyon Pamelát, Kífer éppen egy japán atomtengeralattjárót tartóztatott fel Tajvanban és így tudta folytatni a sorozatot.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1905) old rocker válasza old rocker (#1904) üzenetére


old rocker
veterán

P.s: bocsánat, csak közben hasmenésem volt az izgalomtól és lejárt a szerkesztési idő.
Szóval ezekhez az izgalmakhoz képest eltörpül a Tudorok, ahol minden részben átlag két versenyzőt felakasztanak, egyet megégetnek, kettőt felakasztás után felnégyelnek és kibeleznek, 1-3 versenyzőt lefejeznek, ezen kívül átlagosan 6 percenként vadul kefélnek.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1906) moonlight115 válasza old rocker (#1904) üzenetére


moonlight115
tag

Naháááát! Ez jobb, mint az eredeti sorozat! :C :))
Abban egyáltalán nem volt szex, csak az utolsó évad vége felé, de az is csúnyán végződött. Jack lakásán (épp ejakuláció után! Ohh!) egy orosz terrorista orgyilkos távcsöves puskával a kb. 400 méterre lévő házból az ablakon keresztül mellbe lőtte Jack kolléganőjét, vagyis szerelmét, akivel épp aznap jött össze. Jack azonnal kórházba rohant vele, de már nem tudták megmenteni. Megrázó jelenet volt, mikor Jack a műtőasztal mellett megsiratta szerelmét, akinek aznap ez már a második aktus volt, mivel előzőleg önfeláldozóan lefeküdt egy terroristával, (akinek a bandájába be volt épülve) csak azért, hogy megtudja, hol vannak az urániumot tartalmazó rudak, amit egy iszlám terrorista csoport akart megvásárolni a Vörös Tér nevű orosz terrorszervezettől.
Jack elkapta az oroszt (aki lelőtte Renét), és vallatni kezdte. Nem volt kíméletes, még lángszórót is használt! Rájött, hogy az orosz lenyelte a mobiljának a sim-kártyáját, amin a többi terrorista telefonszáma volt (és így megtudhatták volna azt is, kinek telefonált utoljára, illetve kikkel állt kapcsolatban (Mint utóbb kiderült, az orosz elnök is rajta volt a híváslistán és ő szervezte meg az egész támadást az amcsik ellen). Nem cicózott, simán kibelezte az oroszt. Közben egy amcsi újságírónő sikoltozott a háttérben, aki tanúja volt e jelenetnek, hogy ne tegyen ilyet, mert óhh jajj, ez törvényellenes! Nincs joga megkínozni a foglyot! Jacknek persze óbégathatott! Kivégezte a fickót! Bosszút is állt Renéért és felgöngyölítette a szálakat, az atombomba ismét nem robbant fel! Másodperceken múlott, hogy Manhattan nem lett atomsújtotta terület.
Amúgy, mindig Jacket küldték, ha forró helyzet alakult ki és az aktuális terrorista makacskodott. Ezért később be is idézték egy szenátusi meghallgatásra, aminek a végén vádat emeltek volna ellene a "foglyok" kínzásáért. A meghallgatás épp tartott, mikor az Efbíáj Jackért jött és a segítségét kérte, mert egy terrorista csoport elrabolta a mérnököt aki a tűzfalat (amin áttörve a terroristák hozzájuthattak a várost érintő összes rendszerhez és ezáltal megmérgezhették volna az ivóvizet, repülőgépeket téríthettek volna el ( amit meg is tettek) tervezte.
Szóval, amikor "piszkos munkáról" volt szó, akkor kellett nekik Jack, akiről tudták, hogy megbízhatnak benne és aki bármit megtesz a haza védelméért.
Később a szenátor - aki a vizsgálatot indította ellene és mindenáron le akarta csukatni (persze ő is meghalt, lelőtte egy terrorista!) - kérdésére, hogy megbánta-e tetteit (mármint a kínzásokat), azt felelte Jack, hogy ő csak azt bánja, hogy a világnak szüksége van ilyen emberre, mint ő.

René halála 0.33-tól
kínzások és sírások...

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1907) old rocker válasza moonlight115 (#1906) üzenetére


old rocker
veterán

Rettenetes lehetett Dzsekknek a bajuszos orosz tenorista után még Renével is szeretkeznie. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy attól sem kellett félnie, az ejakulációja termékeny talajra hullott, mert egy másik orosz tenorista preventív jelleggel elvégezte a tiltott magzatelhajtást.
Dzsekk meg örült volna inkább, hogy nem kell azt a romlott életűt feleségül vennie, lehet, úgy járt volna vele, mint VIII. Henrik Howard Katalinnal, aki még az óvodáskori papás-mamás barátságait is felújította.
hogy te micsoda marhaságokat nézel...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1908) moonlight115 válasza old rocker (#1907) üzenetére


moonlight115
tag

Egyáltalán nem marhaság! Még Clinton is nyilatkozott ebben az ügyben: [link] A genfi egyezmény értelmében nem megengedett a kínzás. Óhh, és ilyesmi, amiket Jack tett, nem fordulhat elő in real life! Ja. Persze.
És itt van egy klip Renéről: [link] Tragikus halál, rögtön miután Jack magáévá tette...

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1909) moonlight115 válasza moonlight115 (#1908) üzenetére


moonlight115
tag

Ez nem egy bugyuta dzsémszbond-sztori. Jack kétszer halt meg (totál és végleg!)) a 8 évad alatt, és mindkétszer túlélte! :Y

Howard Katalin a fasorban sincs. Tuti nem paráználkodott orosz terroristákkal és tuti nem talált meg egy atombombát se!

[ Szerkesztve ]

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1910) old rocker válasza moonlight115 (#1908) üzenetére


old rocker
veterán

Tényleg nagyon tragikus! Ahogy az a sok kecsap rászáradt a bal orcájára a szája szélétől... Nem egy úrinő, ha még hotdogot se tud normálisan enni...
Clinton meg... minden ügyben nyilatkozott, hogy a Maúnikáról elterelje a figyelmet...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1911) old rocker válasza moonlight115 (#1909) üzenetére


old rocker
veterán

nem-nem; és csaknem annyira durva, mint a sztív szegál!

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1912) moonlight115 válasza old rocker (#1910) üzenetére


moonlight115
tag

Áááá, dehogy! Clinton az interjú idején már a felesége szekerét tolta ezerrel.

Szerk. Sztívszegál fujj.

[ Szerkesztve ]

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1913) old rocker


old rocker
veterán

A következő rész tartalmából:

Német tenoristák plutóniumbombát akarnak robbantani a brandenburgi kapunál. Dzsekknek azonban feltűnik, hogy egyikük sem szerelmes a kancellárasszonyba, ezért nyomukba ered egy gördeszkán, amit egy erős felépítésű 10 éves német sráctól vett el, miután szelíden leütötte és visszadrótozta a srác letört fejét. A gördeszkával azonban egy lejtős úton, ahol nem tudta tartani az előírt követési távolságot, becsúszik a tenoristák kocsija alá és kilyukad a pantallója hátulja. A tenoristák kiugrálnak és rászegezik Jackre René kecsapos hálóingét. Jack azonban iszonyatos erőfeszítéssel felkel róluk és bemutatkozik: My name is Bauer. Jack Bauer. A tenoristák azt válaszolják, azt rögtön tudtuk, hogy te vagy egy grósz bajer (mivel a bauer németül parasztot jelent) és az egyik hetykén megkérdezi: hé, paraszt! Melyik út viszen Budára? Én, paraszt, én? - s e szavaknál szóra vala nagy dobbanásokkal oly villámokat, hogy lyukas gatyája is belenyilallik - ki vóna hát filmsztár széles e határban? Donal Sudárland tán, rókalelkű atyja, kinek Steven Szignál is fattya és Clintonnal a Luinszkit váltja? Azzal megfogja öklelő RPG-jét és fél kézzel, rezzenéstelen arccal kilvi vele a német tenoristákat egyenesen a Sándor palotába.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1914) moonlight115 válasza old rocker (#1913) üzenetére


moonlight115
tag

:)) :)) :))
Tanácsom a következő: Hagyj fel az érdekfeszítő orvosinterjúk írásával - tudom, könyvben jobb, mint in real life! - és hívd fel Szpílberget vagy azt a másik izét...(ja, Coppola már maghalt...RIP) és kezdj el forgatókönyvet írni! :C

[ Szerkesztve ]

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1915) old rocker válasza moonlight115 (#1914) üzenetére


old rocker
veterán

Ne félj, az én forgatókönyvem szerint herriplottert már a második részben rémszarvassá változtatták volna...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1916) moonlight115 válasza old rocker (#1915) üzenetére


moonlight115
tag

Nono!
Egyszer Voldemort belebújt Harry lelkébe és az ő hangján szólalt meg. Könyörgött Dumbledore-nak, hogy ölje meg! Harry tudta, hogy itt a vég. Pillanatokon belül meghal. A szeretteire gondolt és arra, hogy újra láthatja őket a halála után. Melegség öntötte el szívét, szeretettel idézte fel a sok-sok szép emléket. Voldemort ezt nem bírta elviselni és elhagyta Harry testét-lelkét. A The boy, who lived - A fiú, aki túlélte (mármint egyéves korában a halálos átkot) - így menekült meg. A szeretetre való képessége által, ami legyőzte Voldemort brutális kegyetlenségét. Ennél zseniálisabbat senki sem tud kitalálni. :N

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1917) finest


finest
őstag

LOL, ez aranyos: [link]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#1918) moonlight115 válasza finest (#1917) üzenetére


moonlight115
tag

Vakrandi könyvekkel...ez jó!
És ez is: [link] :D

Mit szólsz az előbbi Tudorok vs. 24 - hez? :))

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1919) finest válasza moonlight115 (#1918) üzenetére


finest
őstag

Történetesen egyikből sem láttam egy epizódot sem. :DDD

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#1920) moonlight115 válasza old rocker (#1915) üzenetére


moonlight115
tag

Leginkább a szeretetről szól ez a hét kötet. De nem ám gügyögős-bugyután, hanem elképesztően bűbájosan, varázslatosan...Zseniális, lenyűgöző. A varázsvilág a maga törvényeivel, ahogy sorra kiderülnek a titkok, amelyekről az első részben csak halvány utalások, félmondatok vannak...
Olvastam már egypár könyvet, de ez...elbűvölt.
Ha a 6. részre vártam volna, hogy megjelenjen fordításban, ma csak éppen hogy pedzegetném az angolt. Dadogósan olvasnék. :)

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1921) finest


finest
őstag

[link]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#1922) moonlight115 válasza finest (#1921) üzenetére


moonlight115
tag

Super hero nevem: Mérgező Napharcos!
A következő: Mr. Vakbél
LOL! :D

[ Szerkesztve ]

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1923) moonlight115


moonlight115
tag

Egy érdekes levél

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1924) old rocker


old rocker
veterán

Az emberiség ellen az követte el a legnagyobb büntettet, aki először bekerített magának egy darab földet és azt mondta rá: ez az enyém. A többi meg elhitte.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1925) moonlight115 válasza old rocker (#1924) üzenetére


moonlight115
tag

Ebben van valami...!
Csak most találtam ezt az oldalt és elkezdtem olvasgatni ezeket a régi leveleket.
Pl. ezt

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1926) old rocker


old rocker
veterán

Van. Lásd még Rousseau.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1927) old rocker


old rocker
veterán

[link]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1928) moonlight115 válasza old rocker (#1927) üzenetére


moonlight115
tag

TOP 5. Gratulálok, ez igen!

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1929) old rocker válasza moonlight115 (#1928) üzenetére


old rocker
veterán

köszi, csak a terjesztése ne lenne olyan amatőr...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1930) moonlight115 válasza old rocker (#1929) üzenetére


moonlight115
tag

Igen. De sokan rendelnek neten, gondolom...

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1931) old rocker válasza moonlight115 (#1930) üzenetére


old rocker
veterán

áááááááá

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1932) mave13 válasza old rocker (#1927) üzenetére


mave13
őstag

Én is gratulálok!
És, ehhez még hozzátartozik, hogy a TOP5 első négy helyezettje hivatalos tankönyv az orvosi egyetemeken. Azt nem tudom, hogy az-e mind a négyen, de Pesten, és Pécsen biztos. Ezeket a könyveket minden medikusnak illene megvennie, így a helyezésük inkább ennek köszönhető, és nem a tartalmuknak.
Tehát, ilyen szempontból nézve, még szebb ez az eredmény. Csak így tovább!

Icewolf || kósza ||

(#1933) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

Igazából az ilyen könyveket ténylegesen elektronikus formában lenne jó terjeszteni, még jobb lenne, ha elolvashatóak lennének és csak az olvasásért kellene fizetni, kevés ember teheti meg, hogy egy nyomtatott könyvet megvegyen azért, hogy egyszer-kétszer /minden tisztelet mellett :B / elolvassa. Gondolom a Szerzőnek nagyobb öröm lenne százezerszer száz forint, mint tízezerszer ezer mondjuk.... :)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1934) old rocker válasza mave13 (#1932) üzenetére


old rocker
veterán

köszi... most készül az ápolókról szóló, az más stílus lesz, de azzal nehezebb fába is vágtam a fejszém. Egyébként - emberi gyarlóság - nem dicsekedni akartam én, csak először örömet éreztem és örömömben "eljárt" a kezem... de már bánom. Komolyan.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1935) old rocker válasza philoxenia (#1933) üzenetére


old rocker
veterán

Hát igen... a könyv nyomdai minőségre nagyon exkluzív, nyilván a benne szereplő orvosoknak, akik egyben partnerei is a kiadónak, akartak kedveskedni. A magas nyomdai költség horror árat implikált: 4300 Ft. A lányom háziorvosa is tud (többek között) a könyvről, mint mondta, maaajd megveszi. Sose fogja, ahhoz túl drága.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1936) philoxenia válasza old rocker (#1935) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Pedig a téma rengeteg embert érdekel, nyilván százezrek olvasnák szívesen. Könyvtárak rendelik?

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1937) old rocker válasza philoxenia (#1936) üzenetére


old rocker
veterán

fogalmam sincs. A kiadó nem tud attól elszakadni, hogy konferenciákon, orvosoknak árusítsa... De még az is elamatőrködik. A múltkor (nagy félve) bejelentették a könyvet: a szünetben az összeset elkapkodták, előjegyzéseket vettek fel.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1938) moonlight115 válasza old rocker (#1937) üzenetére


moonlight115
tag

Ezek szerint a marketingeseik nem brillíroznak...

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1939) old rocker válasza moonlight115 (#1938) üzenetére


old rocker
veterán

nem... nagyon bangák, tényleg.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1940) old rocker


old rocker
veterán

Saludo, Carlos
[link]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1941) moonlight115 válasza old rocker (#1940) üzenetére


moonlight115
tag

Ez jóóóóóóóó! :K

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1942) old rocker válasza moonlight115 (#1941) üzenetére


old rocker
veterán

tudom, én is szeretem

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1943) moonlight115 válasza old rocker (#1942) üzenetére


moonlight115
tag

Hangulatos-ritmusos-gitáros...
Santanás. :K

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1944) old rocker


old rocker
veterán

[link]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1945) moonlight115 válasza old rocker (#1944) üzenetére


moonlight115
tag

Hallgatom...Hűűű, de jó szöveg!
Hamupipőke, te sosem alszol? :D

[ Szerkesztve ]

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1946) old rocker


old rocker
veterán

[link]
ez még ... talán még jobb...

Viharban születtem
Jó időre várok
Hosszú útra mentem
És a végén járok

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1947) moonlight115 válasza old rocker (#1946) üzenetére


moonlight115
tag

De jó szöveg!
Én is a jó időre várok. :K

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1948) old rocker válasza moonlight115 (#1947) üzenetére


old rocker
veterán

én az út végére

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1949) old rocker


old rocker
veterán

ezt is de régen hallgattam...pffff
[link]

ez jobb változat
[link]

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#1950) old rocker


old rocker
veterán

Miket találok, még gimis koromból... kommersz és rééégi
[link]

ezt meg a kis olasz emlékére
[link]

RIP Dio

a szabadság himnusza Maiden módra: The Clansman[link]

(elején Niko, a dobos magánszámával:-)

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.