- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #11195 üzenetére
Torolted a logi pipe-ot, es betetted a másodjára linkeltet 1.6.4-es dw packba es nem megy? Tegnap délután direkt rontottam el egy vilagot es ment. Küld el priviben a mapet, kijavitom es visszakuldom. Dw packnak mi a verziója nalad?
-
válasz
föccer #11197 üzenetére
Tehát a bátor emberek nekifoghatnak a Föld felületének modellezéséhez Minecraftban.
Szerintem már minden szükséges biom megvan hozzá. A 256 magas építési limit viszont igen csak betesz, a hegyeket nem tudjuk megcsinálni.
De továbbmegyek: ha nem lenne építési magasságlimit sem, akkor a földgömböt is meg lehetne csinálni, csak a Föld alsóbb területein nem tudnánk járni a jelenlegi fizika miatt.
-
válasz
Geryson #11188 üzenetére
+/- 30 millió block távolságon belül lehet normálisan játszani (X/Z koordináták), utána elkezdődnek a furcsa dolgok. Tehát kijelenthetjük, hogy a Minecraft világ 60 millió * 60 millió block méretű, azaz 3600 millió km2.
Most számoljuk ki, hogy séta tempóban, lapos felületen mennyi idő kell 30 millió block távolság eléréséhez, az X vagy Z tengellyel párhuzamosan haladva:
Séta közben a sebességünk 4,3 b/mp (block/másodperc). 1 óra alatt 15480 blockot teszünk meg. Ha ezzel leosztjuk a 30 milliót, azt kapjuk, hogy kb. 1938 játékóra szükséges ahhoz, hogy elérjük a pálya szélét, sétálva. Ez több mint 80 nap folyamatos játék.
A leggyorsabb közlekedési "eszköz" a játékban a ló, aminek sebessége 50 km/h (50000 block/óra). Ha ezzel próbálkozunk, akkor 600 órára/25 napra van szükségünk ahhoz, hogy elérjük a játszható világ szélét. Persze ez erősen alsó becslés, mert nem lesz akkora szerencsénk, hogy végig lóval tudjunk menni, mert biztos lesznek folyók, tengerek, óceánok, szakadékok, dombok, hegyek stb., amik az utunkat fogják állni.
A furfangosabbak persze ezt a távolságot 1/8-ad ennyi idő alatt is meg tudják tenni lóval olyan helyen, ahol biztos nem lesz előttünk semmilyen akadály.
-
törölt tag
válasz
kmisi99 #11190 üzenetére
persze. általában nem tud sokkal többet mint az ae. azon túl hogy jóval kevesebb energia kell neki, kb ugyanazt tudja csak szebb szerintem
itt van egy dw spot. pt2. ahogy belelapoztam nem teljes, de attól még jó, és az új évadjában is azt tolja, érdemes arra is ránézni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #11180 üzenetére
ezdebeteg igy egybe
-
Geryson
addikt
-
törölt tag
válasz
kmisi99 #11186 üzenetére
hát a logi pipe igazából azért jó, mert annál sokkal több mint amennyit szerintem te láttál belőle
pl fafarmot ellátni saplilng+fertilizer kombóval, vagy bármi hasonlóhoz zseniális, és van benne masszív autocrafting mint az ae-ben. ha persze csak az a kérdés hogy adott itemet letárolj vagy elirányíts bányászás után arra tényleg jó az itemduct is, csak azzal nem fogsz tudni lekérni sehogy sem egy stone gear-t, logival meg pár pillanat
ezen túl meg egy mozdulattal pl szortírozhatsz modok szerint, chestekbe, és még ezer féle képpen. azzal igen masszív, látványos dolgokat lehet építeni, és még attól se nagyon kell tartani hogy kiszórja az itemeket már
-
törölt tag
-
Geryson
addikt
válasz
Hát ez elég érdekes. Egyszer, a régi vanilla szerverünkön elmentem 18.000-ig kb. semennyi idő alatt, ez a fószer meg 38x távot csinált meg 3 év alatt (ha jól értem ő 700.000-nál van)?!?
A másik a világvégés dolog. Egyszer olvastam Notch-al egy riportot és ő ott azt írja, hogy nincs olyan, vagy még senki nem járt ott és mosolygott. Na mármost akkor a térképfelület mindig 12 000 000 blokk egyenlő arányban a 0.0-tól? Ez tényleg így lenne?
-
törölt tag
válasz
kmisi99 #11179 üzenetére
na megvan. az itemeket tudja küldeni csak a fogadó oldalon a bc pipe az nem valid inverotry, tehát a tessa nem tud bepakolni. a küldő oldalon simán lehet bc pipe-olni, a fogadónál viszont célszerű egy chestet betenni, és abból húzni ki tovább.
vagy mégegyszerűbb az itemduct, ha nem kell átlátszó legyen akkor 6 darabot kapsz két tinért egy lead-ért. ha látni is akarod akkor kell hardened glass a tin közé aztán csók.
fluidra fluiduct, valamiért tényleg nem megy a bc féle fluid pipe. érdekes
-
válasz
Lehetetlen vállalkozás, de mindenképpen izgalmas.
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom volt-e már de EZ elég kemény
-
kmisi99
addikt
válasz
#56573440 #11178 üzenetére
BC-t nem ette meg nekem kidobálta mellé az itemeket. Ugyan azon a frekin voltak és mindent letiltottam csak az itemet engedélyeztem minden hogy próbáltam sendre receive re rakni mindig kidobta mellé az itemet. Sőt a fluid pipe még csak hozzá se se kapcsolódott a tessaracthoz ezért keztem logistic pipe al szórakozni csak azt majd ki kell tanulnom mert fogalmam nincs mi mit csinál.
-
törölt tag
válasz
kmisi99 #11177 üzenetére
Mindennel mennie kene. Delutan megnezhetem. Az új tessa egyben küld es fogad mindent, Liquid, energia, Item Mehet párhuzamosan. Ha nem csatlakozik állítsd at a konfigban hogy Liquid legyen bekapcsolva, aktivald egy frekin, aztán jo kene legyen. Bcvel eddig nem probaltam, ott a liquiduct "utód" fluiduct, olcso, parameterezheto,ami nem átlátszó ahhoz hardened Glass se kell
-
-
kmisi99
addikt
Összeomlott a szerverem épp a logistic pipest próbáltam kitanulgatni. Itt a crash report [link] Tudnátok segíteni hogy hogyan csináljam meg? Azóta azt írogatja, hogy end of stream és nem tud felállni, a crash report legelején meg a logistic pipe ot emlegeti. És ahogy eddig láttam a tesseracthoz nélkülözhetetlen BC-s csövekkel nem hajlandó működni tesseract nélkül meg óriási érvágás lenne a játék nekem.
-
törölt tag
alapvetően nem kéne zabáljon semmit, mert nem a vanilla által generált világ, és így ha minden jól megy akkor a spawn chunk sincs loadolva ha nem vagy ott. ha átmész akkor viszont okozhat lassulást az alapvető generáláson túl működő cuccai miatt is. aztán ez is csak egy mod ami memoryleekelhet és társai, én azért a használhatatlanakat mindig töröltem, már amikor használtam, mondjuk akkor a random generált világoknál 10 ből 8 volt olyan ami blindnes és társaival kényeztetett, a nap kinyírt minden élőlényt ha felkelt, és társai
ahogy láttam a géped annyira nem szereti az új világok generálását, mondjuk valójában egyik se nagyon komálja, hogy látványos is legyen, meg pár modot lefedjen azt tudom mondani amit a ph szerón csináltam. összedobsz 1-2 soulshardot mondjuk tear 5 re, nem bonyolult annyira, magic forest alatt találsz elég endstone-t kaptárak alatt amivel már el lehet indulni, a lentebb linkelt, overwoldben található földbuckákból összeszeded vele a zombi és csonti spawnereket, kb egy pár óra alatt abból megvan a tear 5, netherben kicsit bóklászol összekapsz seperc alatt pár blaze spawnert is, ezekkel már bőségesen el lehet indulni. ha megvan 1-2 tear 5 shard akkor már kapcsolgatható a spawner rs jellel, összedobsz egy helyet a kecó alatt mellett akármi, és a leeső mobokat egy mobgrinderrel szétcsapatod, az dobni fogja a lootot is, és mellé mobessence jön, azt tankba betolod. amíg gyűlik a moblé, addig körbefutsz egy safarinettel (reusable kell) és hozzá a gunja, elkapsz vele egy falusit, majd otthon betákolsz a földbe egy auto spawnert, abba bedobod a safari netet, adsz neki szmötyit meg energiát, és belököd hogy nem kell a teljes másolás a spawnolásánál. ezután szépen elkezd random falusiakat "gyártani" a gép, akik között már lehet használható mystcraftos is, felteszel a falon kívülre egy trading postot, a guija listázni fogja a környékén lévő falusiak összes cuccát, lehet farmolni a lapokat, emeraldot, etc
kell hozzá pár dolog, de annyira azért nem para még
első körben viszont inkább gyúrj rá szerintem az energiatermelésre, enderpump, endertank, magmatic dynamo, és akkor menni fog az ae rendszer is
-
törölt tag
ez jó módszer, de így viszonylag sok hulladék világod lesz. ami helyet foglal, és amíg bent vagy RAMot is. de nem probléma. másik módszer villagereket farmolni, spawnolni és tőlük venni a lapokat.
az a lényege a Mystcraft világ írásnak, hogy minél részletesebben megmondod neki milyen legyen, annál kisebb az esélye, hogy "hiba" csúszik a világba.
ami mininum kell, hogy milyen típusú világ, pl. Standard Terrain - mint az overworld.
aztán egy Biome Controller és hozzá Biomeok, Tiled (pontosan 2 biome kell neki), Single (1), vagy épp semmi (legalább 3).
nagyjából elég is. esetleg "featureöket" adhatsz a világhoz, mint Ravineok, Dungeonök, Stronghold, faluk, stb. X blockot Y-ra cserélhetsz. különféle tavakat adhatsz hozzá (pl. nem víz tó, hanem olvadt arany). nap/napszak megmondható neki, pl. lehet két napod egyszerre, egyik erre megy, másik arra...
de vannak "featureök", amelyek szinte garantálják az instabil világot, pl. Diamond Block + Tendrils, ekkor gyémántból lesz kígyók a világon. vagy Dense Ores, ekkor kb. csak oreból áll minden -
Amur
addikt
válasz
#56573440 #11164 üzenetére
Írtad a videómhoz hogy ha így generálok mystcraft-os világokat akkor előbb utóbb belefutok egy instabilba.
Mit tanácsolsz hogy elkerüljem?
Az jó lehet hogy az eddig legenerált háromban megkeresem a könyvtárat, az összegyüjtött lapokból generálok egy aránylag normális, stabil világot, ott is gyüjtögetés, megint általam generált világ, megint új lapok kutatása? -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #11160 üzenetére
ott valami gond van, 1.6.4-es friss dw pack bőségesen ontja az xp-t, van már vagy 700 vödörnyi drumokban
mentéstről backup, gyalu és nézd meg frissen. aztán adogasd hozzá, és kiderül mi nyúl bele. nálam csak pár mod tér el a "vanilla" dw-től, logi pipe új verziója pl kellett mert végre értelmes benne a csövek hierarchiája
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11158 üzenetére
+ Sima non-upgraded hammerrel sem megy, mod kompatibilitás kapcsán csak a direwolf 20 packon belül lehetnek gondok, ha más mod okozza a gondot, mivel kipróbáltam úgy is, hogy kitöröltem az összes modot amit saját kezűleg adtam hozzá. De az is lehet hogy a configoknál van elcseszve valami.
@corvette na de már 6 órája játszok
Still no XP
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11158 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet. Mondjuk random hogy mikor dob xp-t és mikor nem. most éppen bukó szériában vagy!
-
jonnyjoker01
veterán
Az miért van, hogyha a Tinker's Construct-os iron hammerrel bányászok, akkor nem kapom meg az XP-t a Vanilla ore-ok után? Egy redstone (speed), diamond (durability) és lapis (fortune&looting) upgrade van rajta. Ami furcsa, hogy régebben (1 hete
) még működött.
-
Amur
addikt
mystcraftos descriptive booknál hogyan tudom megnézni a legenerált világ tulajdonságait?
Vagy csak akkor látom ha nem random, hanem én pakoltam össze a lapjait? -
Sanyaaa26
aktív tag
Üdv, ha valakinek lenne kedve Ftb Unleashed 1.1.7-hez +gregtech 3.11 moddal, akkor keressen meg privátban, vagy skype-on, sanyesz5.
-
kmisi99
addikt
Szerveren a nethert hogy lehetne újra legeneráltatni? Iszonyatosan szar egy rohadtnagy barlangrendszerben vagyok ahol semerre nincs kiút. Már fel akarom nuke al robbantai hátha valahol meglátom a kijáratot.
-
törölt tag
válasz
Serricon #11144 üzenetére
nem voltatok elég hatékonyak
nem kell akkora rendszert építeni, ha megadatott a tesseractok használata, hát éljünk vele, máris ezerszer kisebb minden. mondjuk a másik véglet voltam én, aki ha lehetett 5 blokk távra is inkább tessán lőttem át a cuccot ha azzal szebben lehetett megcsinálni
-
Serricon
senior tag
válasz
#56573440 #11141 üzenetére
Bezony jó dolog volt az, csak aki odajött megnézni az kifagyott..
De nem tagadom szép látványt nyújtanak ezek a rendszerek, főleg a hordós logi pipe-os, mikor lekérsz egy stack ulti solart és megindulnak a cuccok körbe körbe a hálózaton, jól néz ki.Az AE sem volt piskóta azért, a pincében az adatközpont tizedelte az fps-t, modulosra kellett építeni mindent, mert egy 2000 blokkos AE hálózat azért tud lagoltatni..
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #11142 üzenetére
nekem még ilyet nem csinált
-
törölt tag
válasz
Serricon #11140 üzenetére
mit kell ellenőrizni ?
ráengedsz egy kompresszáló kraftingot a cobble-re 43 milla cobble lemegy egy blokkba, gravel sand dirt 6.5k ig nyomható össze. quarrynként deep darkban kijön legalább 2 64k storage, tehát mégcsak nézegetni se kell semmit, lerakod aztán csá
egy jól megépített ae-t nem kell felügyelni, vagy beugratós volt ?mindig van új, de amire várok az még nincs kint, ahhoz képest az ae sehol sincs, sokkal paraméterezhetőbb lesz, és sokkal rugalmasabb, gyak a kezdetektől fogva modulárisan felhúzható lesz endgame-ig, az új modjamen mutatják majd be
amiket írtam mind megvoltak a hivatalos szerón is, csak látod, átugrottad
emlékszem még amikor istenítetted a logi rendszered, hogy az tartja életben a házat, és volt 1fps ha elindult a hv gyártás
-
Serricon
senior tag
válasz
#56573440 #11139 üzenetére
Súlyos lustasághiányban szenvedsz!
Egy Quarry+AE páros használatát javaslom, naponta 3x minimum 1 órányi működés ellenőrzéssel.Az mondjuk igaz a többi rendszerhez képest elég egyszerű, de hát ezért szeretjük.
Amiket írsz már a fele kínai, van pár új tech mod megint? -
törölt tag
válasz
Serricon #11138 üzenetére
jah
de azért a kezdésnél elég necces azért, meg valahogy most úgy állok, hogy ameddig lehet kitolom a quarry-t, mert akkor nem foglalkozok olyan modokkal, ami alapjában elég mókás. pl tinkers, egy jól összerakott hammerrel végigszaladni és 3x3-as járatokat dobni fortune 3-ra fellapisozva miközben 4-5 luggage kerget és zabálja a droppot valami kegyetlen fun, vagy nézni ahogy a bore felzabálja a tájat, lecsövezni hozzá a luxot meg a többi aspectjét hogy hogy gyorsabb legyen...
ez a bajom a russolt quarry mellett pl a gyors ae-vel, egy csomó jó lehetőség van transfer node-ra, logi pipe-ra, translocatorra, itemductra ezeket viszont nem fogod kihasználni, megismerni, kijátszani ha már duruzsol az ae
pl eddig nem is nagyon tudtam, hogy a bc csövek már egészen intelligensek, a legritkább esetben szórnak ki cuccot, hogy az új logi pipeban van sneaky upgrade, így a barrelleket pl nem kell alul felül csövezni, oldalról megoldható minden, és lehet hogy csak én vagyok öreg, de továbbra is imádom ha egy nagy terem tele van mindenféle barrellel és látom a repkedő itemeket, hogy miből mennyi van, a logi crafting table-je meg egyenesen parádés, jóformán ae szintű, kicsit persze lassabb, de a beshiftklikkelt recepthez a hozzávalókat pl azonnal le tudod kérni, csak azt mondod meg hogy mennyi kell...
az új extra utilities még béta de atomstabil nálam, az új generátorokról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. van ott minden beteg cucc, pink generátor pl pink színű cuccokkal megy, de van amibe ha több cuccot teszel több energiát generál, végre van solar ott is (bár vagy tölt vagy leadja az energiát, a kettő között rs jellel váltogathatsz), enderpearlről futó generátor, még netherstaros is van (más kérdés, hogy azt is teszteltem, nincs olyan rendszer ami képes lenne kirántani a generátorból azt a mennyiségű energiát amit termel, 500k rf-es belső tárolót kb 1s alatt feltolja, utána hiába van minden oldalán resonant energy cell 10k/fr bemenettel, egyszerűen nem lehet utolérni, 2 percig megy egy star tickenként 40.960 rf-en, de 6 cellával darabja kb 1 millára tölt és csók)
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #11136 üzenetére
annyira nem epic, az 1.6.4-es ftb dw packot tolom én is, annyira nem ritka
kezdéskor ha hamar összeharácsolsz egy bat morph-ot, és egy normális seedet dob a gép elég sok lehetőséged van.
- valamiért egészen gyakori a sivatagokban a felszínhez közeli spawner. ráomlik a homok, elég könnyű kiszúrni
- van már magic forest biom, amiben rengeteg greatwood fa nő. azoknál van egy random esély, az alján a törzse és levelei körül pár pókhálóval generálódik, akkor egy cave spider spawner van alatta egyből, az alatt pedig egy chest. magic forestben egymást érik ezek a fák, egy közepesebb biomban simán találsz 10 mutáns darabot. a mostani mapemen szinte minden oldalról azok vesznek körbe, 1-1 stack ingot szinte mindenből lejött, 20+ enderlily seed, 5 portalgun, meg egy tonna jó cucc... további jóság ha abban a biomban ásol, mert ott random spawnolhatnak olyan méhek amik csak netherben vagy endben tudnának, a generáláskor pedig bekerül az adott világra "jellemző" kő is, a nether méhekkel jön 8-10 blokk glowstone, az endesek meg endstone-al vannak körbevéve, utóbbira téve az enderlily-t elég gyorsan nő, még az endermant se kell sokat zaklatni ha van egy 10 seeded, vagy lehet gyártani soulshardokat és szedegetni fel a spawnereket
lvl 5 cavespider, csonti, zombi kb percek alatt megvan onnantól.
- minden második hasadék amibe lemegyek az elmúlt pár generálásban keresztül kasul volt fúrva mineshaftokkal, ezekben viszont meglepő módon alig volt chest mondjuk, ha volt akkor is gyenge loottal.
- elég sok thaumcraft generált kupac van, amiket főleg havas biomban elég szépen lehet látni már mapen is. amikor a chunkokat generálja a havas tájat leteszi, majd utólag a thaumcraft rágenerálja az épületét, de hó már nem kerül rá, így a nagy fehérségben a mapen zöld köröket kell csakkersni
. van bent egy csonti egy zombi spawnerrel, megy egy gázos node, de nem vész, lent 3 chest, néha igencsak korrekt loottal.
én azt vettem észre, hogy elég hamar fel lehet cuccolni ha ezekre ráfekszel, nem gond a kezdeti ore se , mellé bejátszik egy két spawner esetleg tear 5 shard, portalgun, enderlily, sigil, mátrix programer, páncél 4 days, és társai
-
jonnyjoker01
veterán
De epic dolog történt velem... Találtam egy ilyen obszidián építményt, aminek a közepében volt egy chest, és volt benne egy csomó cucc, a legjobb viszont 2
db portal gun!!!! Úgy megörültem ennek... Látam a recipe-t, és tudtam hogy egy ideig tuti nem csináltam volna meg, de találtam 2-t is belőle. Zsír!
-
válasz
kmisi99 #11130 üzenetére
Hát, FTB... vanillánál 2 playernél 512MB bőven jó lenne a szervernek, de tapasztalatból mondom, hogy az FTB szerver önmagában megeszik 2GB-ot, a kliensnek már semmi sem jutna a windows mellett.
Esetleg beszéljétek meg Serricon-nal, neki van egy FTB szervere, és szerintem mostanában senki sem játszik rajta.
-
kmisi99
addikt
Szerintetek 2 ember esetény mennyi ramot adjak a szervernek? Illetve a játéknak is mennyit adjak? FTB direwolf 1.6 ról van szó. Csak mert 4gb ramom van és ha szerver és a játék is fut már nagyon összefossa magát a gépem és van hogy a ram hiány miatt akad be a gép és hallom a HDD-t pörögni mert lapozófájlt használ, aztán lehet túl sok felesleges ramot kap.
-
Freezbeee
tag
Sziasztok . Megvettem a minecraftot de kb 10 perc játék után elkezd elviselhetetlenül laggolni . A gépemnek bőven el kell vinnie és nem csak multiban csinálja . Előre is köszönöm a segitséget!
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11116 üzenetére
nem szokványos épületek(bár ha jól emlékszem a horizons modpack-os rövid pályafutásomra kis vártorony szerü dolgok is generálodnak a dungeonok közelében.(most belenéztem a vidikbe,igen többszintes vártornyok,pár ládával,enderchesttel-persze kirabolható)
egy youtube-os ismertető:
[link]
Ja igen a mod neve roguelike dungeons mod.A vidit készitő srác kicsit idióta,de a lényeg benne lesz! -
jonnyjoker01
veterán
tud valaki olyan modot mondani amiben vannak geпeralodo epuletek? mondjuk valami hasonlo a millenaire-hez.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Serricon #11114 üzenetére
minden egyezik. nincs valami id konfliktusokat megoldó progi/mod? mondjuk a fuгa, hogy amikhez hozzá van rendelve, az mind szabad. nem lehet, hogy el vannak dugva az item id-k a modban?
mondjuk az is zavaro, hogy az idt a millenaire a sajat mappajaban kezeli a /mods/millenaire mappaban
-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11113 üzenetére
Verziók egyeznek, kompatibilisek? Anno kipróbáltam azt a milli cuccot, vanilla játékba beépítve tökéletesen ment, szerintem túl nagy káosz van már nálad.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11111 üzenetére
Bármilyen ID-t akarok beállítani a Millenaire modhoz, nem működik. Természetesen olyat írtam eddig be, ami nem foglalt (NEI segítségével)
-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11111 üzenetére
Szintén ID ütközés, az nem működik hogy csak úgy dobálsz be modokat egy alapból túlszemetelt bugtengerbe, van elég baja így is csóri pakknak.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Serricon #11109 üzenetére
Köszi!
@earl neked is köszi !! Most már egy fokkal könnyebb lesz a túlélés...
Még egy problémám lenne: A Millenarie modot szeretném még feltenni a Direwolf20 mellé, de itt FC-t kapok már a Mojang logónál. (startup). Ezt a modot nagyon szeretném felrakni, mivel nagyon kir, ezért kérném a segítségeteket... Itt egy log: [link]
Nagyon szépen köszönöm!
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #11108 üzenetére
azért nem bírtad leütni a farkasembert, mert nem arany karddal ütötted.
csak azzal lehet megölni.
-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11105 üzenetére
Entity ID: 1003
Entity Name: item.item.projectred.illumination.cagelamp|70
Entity's Exact location: 46,69, 63,69, 442,84Az ID-jét nézd meg van-e mo-ban ilyen, mert ezt a cuccot össze kell rakni, nem a fán terem, valami helyett akarja berakni lehet.
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek ez a Mo' Creatures nagyon durva.. Eddig hard-on játszottam a Vanillával, itt meg easy-n sem bírom
A farkasember az nagyon durva, nem lehet legyőzni
Vaskarddal ütöttem, majdnem bele is tört, kb 20x ütöttem meg, de aztán nagyon megijedtem az életemet látván és azonnal peaceful-ba raktam a játékot.
Úgyhogy most peaceful-on játszom, amíg nem szerzek legalább gyémántpáncélokat meg kardot
(jelenleg vas van)
Amúgy a RedPower 2-nek a light modulját töröltem ki csak, ez megoldotta az előző nagy problémát.
Ezeknek a cuccoknak a hatodát sem ismerem
-
kmisi99
addikt
Szerintetek mi lehet a gond a szerveremmel? Barátnőmmel játszottam de neki bugos lett így letöltöttünk egy régebbi verziójú FTB-t az unleashedet és csináltam egy vadi új szervert de ott is "bugos" neki. A hiba pedig az hogy mikor belép csak zuhan a kékségbe majd olyan mintha falak vennék körül és semmit se tud csinálni.
Eddig tökéletes volt csak tegnap este lett ilyen. Nekem jó a játék nem csinál ilyet.
-
jonnyjoker01
veterán
A Mo' Creatures cfg-jében láttam (/creatures/vanilla.cfg) hogy van egy Giant (Entity spawn setting: S:Giant <MONSTER:6:1:2:3> ; Entity biome setting: S:Giant <> ) Ez most egy upcoming mob a vanillában, vagy ez is olyan, mint herobrine?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11104 üzenetére
Ja, és láttam azt mondtad valami lámpa volt a modban ami a hibát okozta, pedig nálam nem volt semmilyen lámpa, csak a Cinderpearl által összeszedett blaze powder volt nálam. Meg fáklya. Az újonnan legenerált világban pedig még csak fáklyám sem volt... Tessenek parancsolni (log)
Oh, látom itt is a Cage Lamp okozott problémát... Megkeresem a modot és kitörlöm
Nemá, a Red Power modban van benne az meg kellene
Lejárt az 5 perc...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Serricon #11102 üzenetére
Szerintem is az lesz amit utolsónak írtál, a nevem.dat törlése után is shutting down. Nekem Direwolf 20 pack (FTB Launcher-ből letöltve)+ a Mo' Creatures lenne, de akkor ez így nem műkszik... Keresek egy ID conflict removert hátha az megoldja a problémát...
Lefuttattam az IDfixminus nevű modot, ami a forgeos modok ID hibáit hívatott megoldani, de nem talált semmi ütközést. Ötlet?
-
kmisi99
addikt
Lenne az FTB szerveremmel egy probléma. direwolf 1.6.4 Egy ismerősömmel játszottam rajta de teljesen megbolondult most. Nem látjuk egymást. Nekem jó a játék viszont neki hibásan töltődik be a térkép illetve nincs neki NEI van, hogy olyan mintha minden oldalról körül lenne véve valamivel holott a felszínen van. A szerver azt írja ki
[WARNING] [OpenBlocks] Trying to propagate invalid map dataMit lehetne tenni? Szokásos ki be lépkedés szerver újraindítás megvolt.
-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11101 üzenetére
Valamilyen lámpa volt a logban, ami gondot okozott, a hibás cuccot úgy ismerd meg, hogy láthatatlan..
Unnamedként írja ki, azt kidobod, otthagyod, majd eltűnik.world/players/<neved>.dat
Üres inventorinak kell lennie törlés után mikor belepsz, szóval nem kell dobálgatni semmit. Ha még mindig nem jó, akkor ott komolyabb gond van.Jah mégvalami, ha sufnituning moddolt mc-d van, akkor lehet probléma ID ütközés is, mivel mondtad hogy új világnál is előjött, lehet hogy az mocreatures ütközik valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55