Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez
aktív tag
válasz
Napsugárka
üzenetére
Hát, a fillert nem szokták letiltani, szóval annak működnie kellene...
De remélem, megoldódott a probléma.
Viszont ha új map-ot kezdenél, akkor inkább az FTB modpack-ot ajánlanám a Tekkit helyett. Jobb a támogatása, ráadásul van PH-s FTB szerver Serricon jóvoltából. -
-Faceless-
őstag
Na azt hiszem valamivel közelebb vagyok a megoldáshoz. A chunk update-el van valami, ha hirtelen fordulok, vagy változtatok helyet, akkor hirtelen fölugrik akár 5-600-ra is... Ilyenkor egy korrekt kis 40-50 fps-t vesztek shaders nélkül. Vele olyan 15-20-at, de akkor eleve alacsonyabb.
Optifine nincs fönt, de abban be lehet állítani, hogy valamennyire ezt elsimítsa ?Ha nincs ez az ugrás, akkor normálisan egy olyan 35-40 fps-t tudok bármelyik shaderel. Az nekem bővel elég. Ja és a hypixel is eszi az fps-em nem tudom mit csinálnak, de kb. bárhol máshol vagyok 10-15-el többet kapok. Fogalmam sincs miért...
-
válasz
-Faceless-
üzenetére
És shaders mod nélkül mennyi az FPS-ed dVGA-val?
-
-Faceless-
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
Mert futtattam már integrálttal is, és rövid látótávolságon hozott 35 fps-t shaders nélkül.
Most 20-35 fps-t úgy hoz, hogy shaders fönt van, minden beállítás maximumon, kivétel v-sync, és a látótávolság 8-ason.Integrálttal csak akkor fut, ha összeomlik az nvidia driver, de nem csinálta, és a driver beállításában egyrészt föl van véve az összes játék a dedikált kártya futtatásához. Másrészt itthon kizárólag dedikált kártyára van állítva, ha utazok csak akkor van bekapcsolva a terhelés szerinti átváltás.
-
válasz
-Faceless-
üzenetére
"Amikor játékot futtatok, auto átteszi a dedikált kártyára"
Miért vagy te ebben olyan biztos?

-
-Faceless-
őstag
válasz
apatyas
üzenetére
A gt650m, az integrált max 5 fps-en vinné. Amikor játékot futtatok, auto átteszi a dedikált kártyára. Csak annyi, hogy ennél többet várna az ember, ha Planetside 2 fHD-n Ultrán fut rajta 40 fps-el...
Majd este kipróbálom shader nélkül 1.7.5-el, hátha a render bug miatt van, -
válasz
-Faceless-
üzenetére
Szerintem az Intel VGA alatt fut a Java.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
apatyas
Korrektor
válasz
-Faceless-
üzenetére
Melyik videokártya futtatja a játékot? Sajnos nem vagyok otthon sem intel integráltban sem nvidiában, de a kettő együttműködése nem mindig zökkenőmentes, és rengeteg múlik a gyártói támogatáson. Ezek a notik már csak ilyenek. Erre jön még az openGL intel alatti
teljesítménye -
Akhim
csendes tag
Sziasztok!
Gregtech témában jártas kollégát keresek. Ugyanis az elmúlt napokban igencsak elvesztettem a fonalat.
Gondolom nem csak én tapasztaltam az áprilisi trollkodását a gregtechnek. fel is bosszantott rendesen
. mérgembe ki is vettem a modjaim közül.Most nézem hogy a gretech fórumán hogy van valami változás?! talán egy új verziót adtak ki? nem tudom.
van valakinek erről infója? -
Gomez
aktív tag
válasz
Napsugárka
üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy az újratelepítés után a launcher már egy újabb Tekkit verziót töltött le neked, amin ezek a gépek már le vannak tiltva (vagy másképpen működnek)?
A Builder a Tekkit Lite Wiki szerint is le van tiltva.
Ha ez a baj, akkor az valószínűleg segít, ha a launcherben egy korábbi verziót választasz ki a letöltést megelőzően. -
Gomez
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Az a nagy izé egy automata szortírozó, az összes stackelhető itemre (12x48 db item típusra van benne hely). Egyelőre még nem használom, mert először az egyes szortírozó egységeket kellene feltölteni, de majd idővel arra is sort kerítek.
A potion főzést teljesen automatikusan fogom megcsinálni, hogy ne kelljen gombokat sem nyomogatni, csak kivenni a ládákból a potion-okat. Itt a prototípus (az Etho-féle elrendezést vettem alapul, csak a saját verzióm sokkal kompaktabb és jobban van automatizálva):
Ez még csak a negyede annak, amit meg fogok építeni, mert minden potionhoz egy ládapár tartozik (egy láda a splash-nek, egy a simának). Plusz az egész rendszer az automata szortírozóból tölt majd csillékkel, és akkor csak a vizespalackokkal kell külön foglalkozni.
-
Geryson
addikt
Anno kérdeztem már, akkor nem jött válasz. Árnyékot tud nekem ajánlani valaki?
-
-Faceless-
őstag
Szerintetek vanillia minecraftnak milyen fps-el kellene futnia egy Dell Inspiron 7720 SE alatt?
(négymagos i7, gt 650m [gddr5], 8 GB Ram)Olyan frame droppokat csinál, hogy valami borzalom. Alap shaders moddal (internal shader)-el nyomom, és van, hogy egy-egy Mega Walls játékban rendszeresen leesik 35-ről 20 alá. A 35-öt is keveslem, nem még a 20-at...
-
Serricon
senior tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Itt a vidijük, leírásban van hozzá link.
-
Geryson
addikt
Hát szervusz!

Na, ennek igazán örülök! Láttam, hogy valami szépet építettél a vasfarm alá, majd egyszer mutasd is be nekem lsz., kíváncsi vagyok, hogy mi az.

Az auto poti farm sztem nem egy vészes dolog, nekem volt is a régi kéglimben, EZ volt az. Nem működött teljesen mondjuk, de arra a következtetésre jutottam, hogy az egyik tölcsérbe véletlenül belement egy építőanyag (úgy vettem észre, hogy a legtöbbeknek ez a gondja) és emiatt leállt a rendszer mindig.
Mondjuk nem foglalkoztam vele, mert lebontottam a régi házat és majd most fogom az új házba beépíteni.
Vagy ez a poti farm szted nudli? Ennél komolyabbat akarsz?
-
Napsugárka
újonc
Sziasztok!
Egy problémával kapcsolatban szeretnék segítséget, tanácsot kérni. Tekkit lite-tal játszok már pár hónapja. Pár napja újratelepítettem a gépem és amikor visszatettem a játékot egy hibát vettem észre, ami előtte nem volt. Builderrel és fillerrel hiába jelölöm ki a beépíteni kívánt területet és elegendő energiát és nyersanyagot is adok a gépeknek, mégsem csinálnak semmit. Az újratelepítés előtt ezek működtek. Többször töröltem a játékot, mégsem segített. Mi lehet a gond? Valaki tud rá valamilyen megoldást? Esetleg a beállításokban kell valamit változtatni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Geryson
addikt
Van egy jó pár videó fent, de ebből úgy gondolom látszik (hallatszik) sok mindent!

-
Geryson
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Nem, sajnos láva mellett nem voltam. Az állatok sem voltak gyengék, volt amelyik debil hangon adta az eredeti állathangokat, de jópofa volt, hogy egyik-másik kisebb jópofa mondatokat mondott.
Gondolom ma már nem lesz semmilyen hang, hogy még egy kicsit tesztelgessem. Mondjuk egy idő utána azért terhelő volt, a kisebbik fiam folyamatosan kérdezte is, hogy ki az, aki "butáskodik" a számítógépemben.

Más: Weekend Warriorról tudtok valamit? Azt hiszem itt Gomez néven fut. Ott van az a bazi nagy szerkezete, de belépve nem láttam őt pár hete már.
blackrulz: ha adsz valami linket, ahol meg lehet hallgatni, akkor megmondom.
Igazából az volt a lényege, hogy mindennek kimondta a nevét: stone, grass, gravel amin járkáltál plusz a környezeti hangokat is kimondta nagyrészt: pl. waaaater. Mondom, egy kicsit azért sok is volt 1 óra után... -
molnartibor
tag
Hiszterézis kapcsolót csinált már valaki? Tartályhoz vagy chest-hez
-
Geryson
addikt
Csak gratulálni tudok a mai napi hangokhoz!
Az íj az mondjuk tényleg jó, a többi egy kicsit debil... 
-
törölt tag
válasz
Teaway
üzenetére
alapvetően játszottam már haverokkal az infarmy packkal, és hatalmas fun. alapból egy pvp csak jobb nekem, adtunk hozzá egy pár fegyver modot, és kapott mindenki egy hetet. utána már nem tudom melyik modból lokátorokat kapott mindenki, és indulhat a vadászat. a rakéták ellen radarrendszert kellett építeni, emp-t, és persze a válaszcsapásra saját rakétákat, sunyi bázisokat, megfigyelőállásokat, mesterlövész puskával másztunk egymás nyakára, stb
simán korrekt móka volt, csak egyszerre volt jó ha fent voltunk a kezdőhét után.persze két nap alatt megvolt a győztes, és rommá bombáztuk egymást, de amikor 30 sima rakétából az utolsót nem fogta már meg az emp mert lemerült, és beszámol a nuke indító, az azért vigyort csalt az arcomra

-
törölt tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
beszélj talival, ha akarsz gyere a ph-s szerverre, a mostani techworld 2 nem tudom mennyire aktív már, ha lesz új map és pack akkor lehet vele alkudozni mi legyen az. mi azért normálisak vagyunk, csak néha quarrizzuk be egymás házát, meg nullázzuk ki a készleteket, kéne infarmy pack, és akkor tudnánk egymásra lövöldözni rakétákat
-
törölt tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
nem kéne regenerálás (egyébként icbm modban van olyan rakéta ami regenerálja a tájat
), egészen egyszerűen dedikált ásóvilág kell mystcrafttal és ennyi. meg letiltani a quarrykat overben etc... az a baj, hogy nehéz szabályozni szerver szinten hogy mit hol és meddig használhatsz, és általában a játékosok lojalitásán múlik, hogy beborítják e a mapot vagy sem. kérdezd taligát itt, a privát üzeneteink 99%-a a szerverrel kapcsolatos restart/chunkreset kérésből áll, mert lepusztítottam, pedig még csak direktköcsög se voltam 
-
-Faceless-
őstag
válasz
üzenetére
Én is kételkedem, hogy lenne ilyen van olyan szeró ahol minden modból kivették a grief-re alkalmasakat, de ott meg a 150 slotból 1 ember van fönt...
Ha lenne pénzem csinálnék egy szerót olyan pluginnal ami az általad kijelölt chunkon minden block-ot egy random ore generatorral helyettesít. Na ez jó lenne, és mondjuk minden 24 órában 1 chunkot írhatnál át. Szép álom....

-
törölt tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Publikban para... Ketto perc alatt borítható be, bukkit pluginokat tudok ami tud ilyet de forge alatt nem mennek, meg abban a packban amiben portalgun, quarry, nuke, etc van ne bontsanak be? Ugyan. Én nem Ismerem, de keresgélj, én néztem sokat, vagy azert is lehuzttak hogy kiashass egy blokkot, vagy a tajbol semmi nem maradt mar, quarry wellek, tekosok keresztbe kasul...
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy tudtok esetleg olyan szervert (nem feltétlen kell magyar, angol is bőven megteszi) ami hasonlít mondjuk a Serendipity Unlimited modpackhez, de van olyan dedikált szervere ahol lehet magamnak saját területet claimelni?
Nem lenne hátrány ha a grief lehetőségek ki lennének tiltva a szerverről. Csak gondoltam előbb rákérdezek, minthogy elkezdjem az össze modpackot végignézni.
Ha tudnátok segíteni nagyon hálás lennék

-
Akhim
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia!
Szóval meg lett a ludas, addig addig böngésztem a log fájlt.Volt egy kiegészítője a Computercraftnak a MiscPeripherals (Version: 3.4b2) mod, amit az 1.6 os verzió nem szeret. Hogy pontosan mi a gondja vele azt nem tudom,sajnos akkora szakértő nem vagyok ebben a témában.de így legalább működik.
Köszönöm a segítő hozászolásodat.

-
törölt tag
"The current version of ComputerCraft is 1.6. It requires version 1.6.4 of Minecraft, and an up to date version of Minecraft Forge."
-
-
Geryson
addikt
Akartam már kérdezni, hogy az 1.8 rövidesen kijön? Merthogy a Minecraft wikiben olyan blokkokat hoz, ami az 1.8-ban van (lesz) benne, pl. gránit, diorit, andezit. Ugye a vanilla szervert nem kell resetelni majd, ugye, ugye, ugye?

-
Akhim
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok felétek.Össze válogattam magamnak egy saját modpackot amire igazán nincs panaszom, eddig frappánsan működött.De tegnap frissíteni szerettem volna a Computercraft módot benne
1.58 ról 1.6 ra de a következő üzenetet kaptam.Erre esetleg talált e valaki megoldást?
ha vissza rakom az 1.58 at akkor minden oké.Ha egy uj telepített minecraftba csak simán berakom az 1.6 ost akkor elindul a játék.Előre is köszönök minden segítő válszt.

-
molnartibor
tag
válasz
üzenetére
hmm ez a gép 2010 februárjában lett összerakva de csak jövőre tervezek újat építeni! Maradni szeretnék AMD vonalon egy A10-esben gondolkodtam a VGA lehet maradna is mert nem érzem szükségességét amikkel játszok minden fut szépen FHD high beállításokkal mondjuk nem is tolok AAA játékokat a grafikai parasztvakítás valahogy sosem kötött le
de még az is megeshet hogy marad minden a régiben bár ez az fps lag zavar nagyon amikor már endgame felé ér az ember! Mondjuk laptopomon is volt fps lag i5+5450-el! -
törölt tag
válasz
üzenetére
ha még microblock és facade kompatibilis lenne.
(#11533) molnartibor: sajnos az a tapasztalat, hogy bár az 5770 elég izmos lenne a Minecrafthoz (proci is), de sajnos az AMD nem áll OpenGL/Minecraft helyzet magaslatán, hiába írják hogy így javult, meg úgy. nVidia-val úgy vettük észre jobban / simábban fut.
-
AVarice
tag
Elég érdekes problémával küszködök. Pár hónapja nem játszottam a játékkal, előtte nem volt semmi gondom.
Aztán jelentkezett egy olyan dolog, hogy ha megnyitom az invertory-t nem tudom csomagokban (pl 64- darab fát) kivenni, csak egyenként vagy négy darabot. Elég hosszú míg így összehozok valamit. Ez minden régi és új pályán érvényes. Nem tudom mitől lehet.
A másik nagyon idegesítő dolog - mert ugye ez nem elég - az az, hogy a játékban egy random időn belül egy random ideig nem tudok kiütni dolgokat, csak a hozzájuk illő dologgal. Például földet nem tudok kiütni semmi mással, csak ásóval. Hiába püfölném mással, nem is engedi, kézzel sem.
Tudna valaki segíteni ebben? Rohadtul idegesítő így.

-
Sheld
senior tag
Valakinek megvan az 1.7.4-es server file? Nagyon kène, s az oldalròl csak az 1.7.5ös tölthetö le.
-
molnartibor
tag
válasz
üzenetére
én azért akarok optimalizálni mert szerverünk nem bika nagyon valamint a phenom 955 + xfx5770 sok cucc fps lagot okozott mit valamennyire tudtam orvosolni a smooth lightning visszavételével de jobb minél kevesebb gépet használni

közepesen automatizált AE rendszerem benyelt 250eu/t-t mondjuk lehet szerveren feljebb volt véve az éhsége de akkor is soknak gondoltam
-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
a számítás jónak tűnik, csak soha se értettem, nálam mindig annyit eszik az ae amennyi jól esik neki, egy közepes packban is jelentősen nagyobb fogyasztók vannak mint ő, hátmég a gregtech mellett
a termelési oldal is kb ezt tükrözi, soha nem éltem meg tragédiaként hogy leszórtam egy lyukba 20-30 lávás dynamót, és az épp hasznosra tolta magából az rf-et vagy sem, persze ha valaki végtelenül be akarja optimalizálni a rendszerét akkor hasznos lehet
rám ez soha nem volt jellemző -
Geryson
addikt
válasz
Teaway
üzenetére
színezés nélkül? Hát olyan furcsa vöröses. Nem mondom, hogy a fekete túl szép (inkább barnás), de a fél hálóm ezzel van borítva, így értelemszerűen most már befejezem ezzel a színnel. Amúgy üveghez is elég sok tintazsák kellene. Majd dobok fel tényleg képet, hogy mekkora a kecóm és az anyagigénye...

-
Teaway
veterán
"...és a Minecraft wiki is olyan lassú, mintha türgü-türgüsztán legfélreesőbb falujában lenne, és egy analóg modemről kommunikálna, ennyire terhelt."
Ez sajnos ma is így van.

-
molnartibor
tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Na kiteszteltem ezt az AE ellátását EU vs MJ(rf)! Két egyforma rendszer volt felépítve egymás melett az egyiket gregtech-es Thermal Generátor (24eu/t) hajtotta a másikat Magmatic Dynamo(80rf/ -> 8MJ/t). Átlagosan a Dynamo nyert 44,8% tovább képes volt ellátni energiával a rendszert, de azt a rendszert amit meghajt 10 Geothermal azt 11 Dynamoval kell hajtani mert arányaiban az AE ennyivel többet eszi MJ-ből! Én ebből azt a következtetés vonom le hogy ha Dynamoval hajtom a rendszert akkor 30% kevesebb láva kapszulával tudom megoldani az energiaigényt!
A mérés részletei:
AE rendszer elemei: 1 Controller 1 ME Drive(4x16k + 2x64k driveok) 1 Terminal (ez 3,8mj/t vagy 9,5eu/t)
Táplálás EU oldal: 1 Gregtech Geothermal generátor 2 Glass kábel
Táplálás MJ oldal: 1 Dynamo 2 redstone conduit
A mod config-ok alapértelmezetten voltak hagyva!Mind a két oldalt 4 láva capsulával etettem meg egyszerre és mértem stopperrel melyik rendszer meddig üzemelt (stopper +-1sec-en belül inditva leállítva), a mérést 4x ismételtem meg!
Futásidők: Eu oldal 1. 504sec 2. 504sec 3. 504sec 4. 504
MJ oldal 1. 732sec 2. 730sec 3. 733 sec 4. 737Elvileg jól számoltam!

Még egy érdekesség, Gregtehces generátor a NEI szerint 24eu/t és 30k eu jön ki belőle na ezt sose sikerült elérni 24k körül jött ki belőle átlagosan, lehet van valami trükkje de azt nem ismerem)!
-
molnartibor
tag
válasz
üzenetére
Alapesetben azt szoktam hogy kigenetizálom a demonic méheket foszfor és glowstone termelésre úgy hogy sivatagos biomban is eléldegélnek vagy extrabee-vel bárhol megélnek aztán ugye homok ami végtelen + foszfor ad lávát 1homok+2foszfor=2láva ha jól emlékszem. Ezek után gregtech féle láva generátor 1 vödör lávából 128k eu lesz 24eu/t/generátorral. Ez egy végtelen rendszer mert a méhek az alvearykban bc csövel simán visszafordítva bele örökké élnek csak chunk loadolni kell mindent hozzá! Csak a kérdés annyi lett volna hogy melyik energia a leghatékonyabb bár ahogy számolgatok még mindig ez a rendszer a leg"gazdaságosabb" és az elején ahogy te is mondod lehet szippantani a netherből a naftát!

-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
terveim szerint a mostani packomban mekanism féle generátorokkal, tele van a mod "ingyen" energiával, de ez gondolom nem segít neked sokat

általában valami olyannal érdemes ami megújuló, vagy sokat lehet felhalmozni belőle, és még véletlenül se bc energiával. RF amire voksolni szoktam, thermal expansionnal generálható gyak bc féle módokon, steam, láva, rs, fuel, etc vonalon, ebből már a láva egész stabil lehet ha csinálsz egy nagy tankot és netherből tolod át a naftát hozzá, vagy később steam, szintén modpack függően termelve railcraft boilerekkel, bigreactors féle aktív hűtésű reaktorokkal, etc.
a játék elején viszont én általában a lávára voksolok. sokáig kitart, sok van belőle, könnyű kezelni.
-
molnartibor
tag
AE-rendszert ti mivel tápláljátok? mert ahogy nézegettem arányaiban 9,7eu/t mellett ha mj-vel akarom etetni ott 3,6MJ/t irt és nekem az soknak tűnt ötletek?
-
Geryson
addikt
Mesterek! Csak, hogy tudjátok egyedül garázdálkodom a vanilla szerveren és mindenkinek a kecóját üresre rámolom!
Persze csak viccelek, senkinél nem nyúlok semmihez - most éppen azt hiszem Rembrandt Brown házában várom, hogy elálljon az eső és reggel legyen, közben meg bekapcsoltam a zenéjét. 
Viszont egy kérdés: egyszerűen nincs squid, nem találok valahogy sehol. Van ennek valami trükkje?
Majd tolok fel egy képet a kecómról, kétség kívül elég komoly lett (lesz) a vanilla világhoz képest...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezt defaulton hozza az új reaktor, én abbol 3x3 magot hasznalok 1 magasan mert korrekt boostot ad ha érintkeznek a rudak, es kevesebbet is eszik joval. 2 3 turbina elmegy rola, ill rc Steam is jatszik. Mecanismammal egy bajom van csak, a fluid kezelés. A sajat csovein tankjain kivul semmit nem kezel, igy rusnya az 5x ore gyar ellátása trioxiddal... Szep lassan jona v7 1.7.xre talan abban majd jobb lesz, Steve factoryval jo lenne vezerelni...
-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
jelenleg az 1.6.4 IC2 experimental-ban le van tiltva a robbanás, mert még az is bugos.
lehet GT újra engedélyezi, mert abban kevésbé bugos. 
kábelek esetén nyugodtan lehetne olyan, hogy leolvad. -
molnartibor
tag
válasz
üzenetére
Sajnos nálunk szerveren csak BC-Quarry van azt kihúzom 64*64 és mehet 330rf/t-vel etetem már csak valami setupot kell kitalálnom a fúziós reaktorra hogy endgame elkészülhessen. Ami viszont idegesít hogy az ic-craftos gépek felrobbannak a túláramtól ez nem egészen tűnik reálisnak inkább égjen le és legyen javítható vagy ne de ne vigye magával a fél házat a laptopod töltője se robbantja fel a szobád ha 220V helyett 400V-ot kap csak szolidan kigyullad vagy csak elszáll a biztosíték/tekercs benne! Amúgy ez egy jó ötlet mondani kéne gregnek hogy legyen minden gépben biztosíték és az durran el ha túláramot kap és akkor az cserélhető lenne

Most már ugye az ic-vezetékeken a feszültségek összeadódnak nem lehet azt csinálni mint régen hogy ment 3-4k eu 24-es csomagokban!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Buildcraft Quarrykért nem vagyok annyira oda, néha derpkednek, és emellett összes létező chunkot töltik, szervert behúzva.
a teknőcös mining well cuccnál meg pont kapóra jön egy drawbridge, így egy tekivel ki lehet tolni egy sort belőlük. mondjuk nem szeretek lua-ban scriptelni.

mondjuk a BigReactors-nál konfigból állítható egy teljesítmény szorzó (0.2.x-nél így volt). amit a reddites TPPI packban (egy ~mindenes, de többnyire tech pack, GregTech-kel (+ adv solars, gravisuite), szépen balanszolva, csak önmagát és IC-t piszkálva. oregen is értelmesre módosítva, minden orenak megvan saját "rétege") jól át is írtak 2.25-re. egy egyszerűbb 7^3 reaktor, 5 rod, cryotheum coolant, laza ~4k RF/t, egész süti.

eeelvileg a Mekanism-s universal kábelek átvisznek bármennyit, mert csatlakozások/kábelek számától függ az átvitel, így egy nagy kábelbokorral lehet boostolni...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
japp azt láttam direwolfnál, nem rossz cucc, én viszont továbbra is az egyszerűbb megoldások híve maradok, snap and box turtle program finomhangolt verziójánál, két teknős egy kis chunkloader és pár aprósággal brutál dolgokat lehet ásni szintén wellekkel (és quarry plusban van well plus is
). az enderquarry azért gáz, mert ki kell ugye húzni kézzel a fence-el a területét, bár egy teki programmal ha nagyon kell...a mekanism féle digital miner is jó cucc lenne ha nem korlátozna 32 sugárra, és nem enne annyi energiát amennyit termeli nem tudtam még, de legalább ugyanúgy nem vágja haza a tájat, és paraméterezhető mit szeretnél kiszedni.
energiára mondjuk pont nemrég jött frissítés bigreactors téren, agyament lett az fix. egy reaktorból 20-25k rf-et simán ki lehet húzni erőlködés nélkül, (hűtött reaktor resonant enderrel töltve , masszív turbina mellette, enderium blokk coilnak, és társai), egy kis görcsöléssel ahogy néztem 100+k rf/t se lehetetlen. csak a minert nem igazán lehet automatizálni, és a legjobb kábel enderio-bol van, az is gyík hozzá a 20k max átvitellel
-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
akkor se akkora gond az. lehet gt-vel játszani, csak mondjuk kell pár más mod hozzá hogy jó legyen
egy taligaquarry, leánykori nevén quarryplus (tudom, külön mod, nincs fent a packodban, sajnálatos
), kicsit felenchantolva, bekajáltatva energiával, mondjuk egy 256*256-os méretben, amíg az kirántja a cuccokat addig melléraksz egy pumpplus-t hogy a láva miatt se nyöszörögjön. a kijövő cuccokat átengeded egy jobban eltalált makanism feldolhozóblokkon, ami 5x-ös kihozatalt ad amit nem lehet azon azt gt-n dolgozod fel. közben uránlelkű méhek hozzák a sugárzó gyönyört, az összeszerelést meg rábízod steve's factory manageréreazzal ha le van készítve a cucc akkor szinte instant összerántja a solart, szala lehetetlen nincs
-
föccer
nagyúr
válasz
molnartibor
üzenetére
Nem kell ahoz anniy idő. Ha elő van készítve a nyresanyag, és jó sok processzor van a ae-ben, akkor hamar kipörgeti. Akkor ilyen veszett lassú, ha ércként tárolod a cuccokat és nem ingotban.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Amibol lejön a gépek fogyasztása. 60 hv Solar nem rossz, de abbol is csak stackkeket erdemes gyartani
-
molnartibor
tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Most hogy már fut 20 perce a reaktor 15 generátort bír el 16-ot már nem! Ez 30720eu/t és egy kis plusz plazma generálódik ami segíthet ha esetleg újra kell indítani és leáll/kiürül a reaktor!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. mérgembe ki is vettem a modjaim közül.Most nézem hogy a gretech fórumán hogy van valami változás?! talán egy új verziót adtak ki? nem tudom.
van valakinek erről infója?
ez mekkora

).

" című rovatunkat olvasták...