Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz -Faceless- #9742 üzenetére
Szia!
Warezt hanyagoljuk plz.
Szerintem még mindig Intel VGA-val megy a java.
-
addikt
válasz -Faceless- #9744 üzenetére
Próbáld úgy, hogy jobb klikk a Minecraft parancsikonján -> Futtatás ezzel a GPU-val (vagy vmi ilyesmi) -> Nagy teljesítményű Nvidia processzor. Ha nincs ilyen menüpont, akkor lehet előtte engedélyezni kell ezt az Nvidia vezérlőpultjában.
-
escape
aktív tag
válasz -Faceless- #9744 üzenetére
Az eredetiséggel kapcsolatban azt tudnám javasolni, hogy a haverod accjával próbáld ki az eredetit, persze csak ha ő is beleegyezik.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
addikt
válasz -Faceless- #9747 üzenetére
Rakd újra az nvidia drivert, teljesen. Ne csak frissíts.
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11556 üzenetére
Publikban para... Ketto perc alatt borítható be, bukkit pluginokat tudok ami tud ilyet de forge alatt nem mennek, meg abban a packban amiben portalgun, quarry, nuke, etc van ne bontsanak be? Ugyan. Én nem Ismerem, de keresgélj, én néztem sokat, vagy azert is lehuzttak hogy kiashass egy blokkot, vagy a tajbol semmi nem maradt mar, quarry wellek, tekosok keresztbe kasul...
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11558 üzenetére
nem kéne regenerálás (egyébként icbm modban van olyan rakéta ami regenerálja a tájat ), egészen egyszerűen dedikált ásóvilág kell mystcrafttal és ennyi. meg letiltani a quarrykat overben etc... az a baj, hogy nehéz szabályozni szerver szinten hogy mit hol és meddig használhatsz, és általában a játékosok lojalitásán múlik, hogy beborítják e a mapot vagy sem. kérdezd taligát itt, a privát üzeneteink 99%-a a szerverrel kapcsolatos restart/chunkreset kérésből áll, mert lepusztítottam, pedig még csak direktköcsög se voltam
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11560 üzenetére
beszélj talival, ha akarsz gyere a ph-s szerverre, a mostani techworld 2 nem tudom mennyire aktív már, ha lesz új map és pack akkor lehet vele alkudozni mi legyen az. mi azért normálisak vagyunk, csak néha quarrizzuk be egymás házát, meg nullázzuk ki a készleteket, kéne infarmy pack, és akkor tudnánk egymásra lövöldözni rakétákat
-
apatyas
Korrektor
válasz -Faceless- #11582 üzenetére
Melyik videokártya futtatja a játékot? Sajnos nem vagyok otthon sem intel integráltban sem nvidiában, de a kettő együttműködése nem mindig zökkenőmentes, és rengeteg múlik a gyártói támogatáson. Ezek a notik már csak ilyenek. Erre jön még az openGL intel alatti
teljesítményepezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
addikt
válasz -Faceless- #11582 üzenetére
Szerintem az Intel VGA alatt fut a Java.
-
addikt
válasz -Faceless- #11593 üzenetére
"Amikor játékot futtatok, auto átteszi a dedikált kártyára"
Miért vagy te ebben olyan biztos?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz -Faceless- #11595 üzenetére
És shaders mod nélkül mennyi az FPS-ed dVGA-val?
-
Gomez
aktív tag
válasz -Faceless- #11599 üzenetére
Optifine-t mindenképpen tedd föl, az sok mindent megold. A chunk update-re is van benne egy csomó beállítási és optimalizálási lehetőség, lehet, hogy segítene. Ez a shader mod eléggé up to date-nek tűnik, és kompatibilis a OptiFine_1.7.5_HD_U_D1-el.
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11615 üzenetére
Megszűnt, ha nincs a legkisebbnek is hely, nem no. Legalabbis igy vettem eszre
-
föccer
nagyúr
válasz -Faceless- #11623 üzenetére
Ha éppen játékhoz jutok, akkor most a Tech world2-t tolom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11623 üzenetére
az attack of the b team is jónak tűnik egyébként, bár ahhoz is adnék ezt azt
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11627 üzenetére
építkezéshez szerintem a legjobb páros legalábbis nekem a carpenters és a chisel. pl ebben a sárga glowstone betétenek és az üvegen kívül mind cobble-ból csináltam (najó a solar meg mekanism)
beteg mennyiségű cucc van chiselhez, a carpenters mod meg mindenféle formát ad amire rá lehet húzni azokat... gany féle kertészkedős mod szintén brutál, és az is benne van az attack packban, abban konkrét kajákat lehet összekraftolni... meg persze irdatlan sok tech.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11637 üzenetére
első körben megnézed hogy mivel ütközik ha ütközik, aztán eldöntöd hogy az a mod kell e vagy sem. ha a másik nem kell akkor gyalu, ha kell, akkor el lehet dönteni melyik oldalon változtatsz, ha még nem laktad be a világod akkor szinte teljesen mindegy. bemész a telepítési mappába és congig alatt kikeresed azt a modot aminek át akarod írni az id-jét. megnyitod, átírod. általában a gyökérben ad egy olyan txt file-t ha ütközés van, amiben javasol is egy két range-t amibe át kéne tenni szerinte. arra átírod és indulhat is.
az indítóban meg bal oldalon ha kiválasztod a packot, akkor alatta egy fogaskerék van, ott beállítod hogy manuálisan választanál buildet. onnantól nem kéne frissülnie.
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11640 üzenetére
hmm
mi az hogy nem akarja legenerálni a világot
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11642 üzenetére
attól még kéne lássál valamit a logban.
arra gyanakszom hogy összeakad az ore generálása valamivel. tiltsd le a configból azt ami nem kell, mert már generálja valami. copper tin lead tuti mehet, de a többi is szerintem, mert azokat hozza a thermal exp
-
Teaway
veterán
válasz -Faceless- #11644 üzenetére
Mikor játszottál utoljára egyjátékos, túlélő módban?
Nincs itthon csokid??
-
jonnyjoker01
veterán
-
Serricon
senior tag
válasz -Faceless- #11839 üzenetére
Otthon.
Vanilla szeró szinte bármin elfut, rárakod valamelyik gépre és ingyen megvan.
RAM kell neki egy kevés, meg némi stabil sávszél, attól függ hányan használjátok.(#11838) blackrulz:
LOL, most nézem csak, érdekes pózt választottál szegénynek[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz -Faceless- #11843 üzenetére
Vanillia map készítésnél szóval modok nélkül, hogyan lehetne megoldani, hogy a levelek ne kezdjenek el despawnolni?
Erről lenne szó, csináljam meg egyesével, hogy a levelekben mindenhol legyen egy rönk, vagy esetleg lenne valami más tippetek ?
[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
válasz -Faceless- #11847 üzenetére
Néhol teszel bele farönköt, úgyis eltakarja majd a levél, vagy ültetsz nagy fát, az gyorsabb
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11847 üzenetére
a player által letett blokkok mióta despawnolnak vanillában? én mindig le tudtam tenni pl dekorációs céllal is fa a közelben max planks formában volt...
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11851 üzenetére
alapból ha a játékos tesz le levélblokkot akkor az fa ide fa oda nem kéne elhaljon. lehet hogy a hiba a kreatív blokkban van, azt kéne, hogy normál módban leszedsz egyet shearrel, és azt teszed le mindenhova kreatívban. lehet hogy változik valami amikor leszeded.
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11853 üzenetére
melyik verzióval játszod?
-
Gomez
aktív tag
válasz -Faceless- #11853 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod még azt, hogy megépíted a fát levelek helyett pl. téglával, aztán McEdittel kicseréled a téglákat levélblokkokra. Megnéztem, az McEdit-ben külön lehet permanens és sima levélblokkokkal operálni.
Egyébként jól néz ki a dolog.
Viszont ha csak a lebegő szigetek jelentik a lényeget a map-ban, akkor lehet, hogy még jobban nézne ki, ha átmásolnád az egészet egy óriásóceán/lávatenger/void fölé.
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11855 üzenetére
Ha modok nelkul megy akkor ügye hát azert van friss verzio ügye.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz -Faceless- #11857 üzenetére
Hú de fáradok... Beszélni meg tanulni....
-
apatyas
Korrektor
válasz -Faceless- #25148 üzenetére
Akkor szó szerint azt kell csinálnod. Fogod a mentést, és átteszed a másik alá. Amivel nem tud mit kezdeni az új modpakk, azt kiszórja a mentésből. Milyen alapverzió egyébként? Amíg nem vezették be a blokkok egységes/név szerinti azonosítását, addig viszont voltak cifra eltérések még akkor is, ha csak frissítettél egy adott pakkon belül (ID ütközést feloldó programok más ID-re dobták át a dolgokat, és bizony borult minden. Bár elvileg ez a vanilla dolgokat nem érintette, mert azoknak akkor is megvolt a fix IDja.)
Még vmi: a régi pakkod által generált ércek/egyéb erőforrások is lukat hagynának az újban, illetve az új csak az újonnan bejárt területeken tudná generálni a saját dolgait. Szóval, a mentésben a régiófájlok közül csak azt az egyet vidd át, amire az épületeid esnek.
Egy régióban 32*32 chunk van benne, részletesebben megtalálod itt.
Ha ennél is mélyebben akarsz turkálni, akkor MCedit, ott asszem ki tudod vágni az épületeket, vagy pár chunkos környezetüket, bár konkrétan ilyet még nem csináltam.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
addikt
válasz -Faceless- #25161 üzenetére
A nyakradobás teljesen igaz - sokáig küzdöttem magamban, de amikor elfogadom, hogy nem a leghatékonyabb módon kell progresselni, akkor viszont nagyon jó, hogy van sok variáció és kevésbé ismert modok.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest