- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Mennyibe fáj most a minecraft?
-
Amur
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek!
Közben rájöttem,véletlenül a hiba okára:
a gyerköc miatt be van kapcsolva a biztonságos mód a youtube-on, erre a komplett csatornámat letiltotta a saját gépemen... mi alapján?!
NO comment,még csak káromkodni sem szoktam a videóimban...
Na mindegy, youtube,amcsik,számunkra logikátlan tematika.. -
Amur
addikt
légyszíves nézzetek már rá a youtube csatornámra,mert nekem folyamatosan azt írja hogy nincsenek új feltöltéseim,és üresnek látom a paneleket,pedig folyamatosan töltök fel..
Nektek sem hoz videót a csatorna oldalamon?
[link]
Köszi! -
ZoliBen
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a 60 fős szerverünk stressztesztelésére. A teszt időpontja 5-e (vasárnap) du. 6 óra lenne. A szerver címe: minecraft.zoliben.in
Nagyon megköszönném a segítségeteket, s ha jöttök, akkor kérlek jelezzetek vissza!
Köszi! -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10987 üzenetére
tinker's benne lesz a direwolf-ban is(legalábbis az ucsóban benne volt, általában szereti a tinkers-es kütyüket wolfi bácsi, nem hiszem hogy az újból is kimaradt volna!), amióta rájöttem a smelterys olvasztgatásra, én is csípem a hammert és társait!
A fejsze sem rossz ami egy ütéssel kivágja a komplett fát! Valamint van 3x3mas ásó is ami a homokot,földet,sódert "termeli ki" "hammer-módra".
A speckó kardokról nem is beszélve!
(egyébként a hammer extra sebzést is ad a zombik ellen ha jól emlékszem) -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #10987 üzenetére
tinker's construck féle hammer
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #10983 üzenetére
hali
olvasatomban az 1.6.4-es dw20 pack ezen kritériumoknak megfelel, aztán te döntöd el hogy mi a tényleg jó
új biomok: pipa
van egy két érdekes történet, ars magica, thaumcraft és társai miatt, vannak elvarázsolt erdők, lebegő szigetek, biomes o plenty és társai, tonna új fa, színes blokk, stb. a builders wandról nem is beszélve ami atomkirály építkezésnél
ha nem elég még mindig ott a twiligth forest dimenzió tonnányi bossal, biommal, mobbal
kihívás: mo'creatures mod nincs a packban, de az azért elég beteg lenne, így is elég komoly mennyiségű, bár alternatív varázs mob került be, bár mi a varázslós mob az is jó kérdés, mert azért egy zombi vagy egy creeper se mindennapi
békés mobból viszont az előző packhoz képest nem került be több egyik dimenzióba se, olyan ami meg akar ölni viszont beteg mód bővült (netherben a pókok amiket ha kinyírsz két pokot droppol pl agyfrász...). az estég elég parák már az elején overwoldben is, a nether nehezítve lett így, és bekerült a deep dark nevű, craftolható portállal elérhető dimenziója, amiben a nem vanilla ore-ok 2x-es mennyiségben vannak, cserébe mindig sötét van, a "plafonon" spawnolsz, és egy jó 50-60 blokkot kell "áthidalni" hogy leérj a "felszínre", a sötétben 30 s után páncétól független sebzést kapsz, a mobok spawnolnak fénytől függetlenül (csak a csillárral és a magnum torch-al lehet leállítani őket), több élettel, nagyobb sebzéssel támadnak. mókás hely na
-
danih
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10983 üzenetére
Egyszer feltettem egy modot amely többféle mobot tett a játékba. Igazi gangbang lett a vége, túl erősek voltak
Volt valami rust monster is, na az megmaradt az emlékezetemben, elkúrja a fegyót
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Milyen modpackot ajánlotok, olyat keresek amiben rengeteg új dolog van építkezés terén is, mivel szeretek építkezni, elvégre ez egy olyan játék
Ezek mellet minden féle gép is jól jön, amik egyszerűsítik a nyersanyag begyűjtését, plusz több izgalomra is vágyok, új biomok új mobok (pl. a Mo' creatures) új szörnyek stb stb... Remélem értitek. Én az FTB-t néztem, de kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre is.
-
törölt tag
Grinder a neve a gépnek, canola seedből csinálja
-
Amur
addikt
blackrulz, vagy más aki rotarycraft-os cuccokban otthon van:
hogyan tudok lubricated oil-t előállítani? Az olajok forestry-s cuccok nem? Az pedig a Horizons modpacknak nem része..
a hydrokinetic engine indításához mégis kell lubricated oil.(egy vödörrel), hogyan tudom Horizons modpack alatt előállítani?
(játékon belül nem mutat receptet rá, wikiben sem találtam előállításról, sőt a rotarycraft-os fórumán a készítőnek is csak rébuszokban beszélnek róla!
(javasolják neki hogy canola seedsből lehessen előállítani, mire ő válaszol hogy az igen ritka..) -
válasz
jonnyjoker01 #10978 üzenetére
Akkor minden probléma megoldva.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10976 üzenetére
Fuuu nagyon jól néz ki a pakk
@Serricon "We have detected you may be viewing this page in a 32-bit browser. If you use 32-bit and 64-bit browsers interchangeably, you will need to install both 32-bit and 64-bit Java in order to have the Java plug-in for both browsers." - letelepítettem őket, és megy. Eredetileg pedig csak a 32 bites volt fent.
-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10975 üzenetére
Nem lehet, hogy előtte volt 32-es is feltéve, ami még aktív? Anno a szervernél volt ilyen korlát, és ott ez volt a baj, leszedtem mindet, felraktam tisztán, és jó lett.
CMD-ben mit ad vissza a "java -version" ?Nálam így néz ki:
(#10976) jonnyjoker01:
Na ugye, más nem lehetett. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10975 üzenetére
Megvan. A chrome 32 bites verziója futott -> a java úgy érzékelte, hogy 32 bites oprendszerem van -> 32 bites települt automatikusan
Most letöltöttem a 64 bitest, és minden tökéletesen fut.
-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10973 üzenetére
64-Bit-es java kell, az tud adni neki többet, ha van miből.
-
válasz
jonnyjoker01 #10971 üzenetére
Elfogyott a memória. Adj neki kicsit többet, legalább 2 gigát.
-
Geryson
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10969 üzenetére
Jaja, szép darab. Mondjuk szép is a felbontása bár pechemre a stone brick pont még gyári ill. az is biztos, hogy flint sincs benne, mint grafika.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10966 üzenetére
209 MB az R3D 512x??
-
Geryson
addikt
Egy kérdés, nem értem ezt egyik nyelven sem. Építem a squid farmot a sivatagban (majd megadom a koordinátákat, ha kész) és olvasom közben:
If it's a squid, then...
the spawning block must contain liquid (water or lava)
the spawning block must be between level 46 and 62, inclusive
the spawning mob must not be obstructed by other mobsMi az az inclusive? Mire értem? Mit beleértve? Egyszerűen nem értem, hogy mire írják (több nyelven is).
Már megy, jöhetsz!
-
törölt tag
ic2 új, gregtech változatát nézte valaki? beteg lett...
macerator-ore washing plant- thermal centrifuge- furnace kombó a vége, kb triplázza az ore-okat... ezek, meg egy 40. szint körül járó quarry jelenleg a következőt hozta fel:
4.3k copper
4k vas
3.2k tin
320 arany és silver (még csak a szintjüket se értem el)
nem rossz
-
danih
veterán
Meghótt a szeró... 3 percre rá hogy végre ismét felléptem
-
Gomez
aktív tag
Halihó!
Ugye te vagy Cattani a ph szerveren? Neked van a spawn melletti sivatagban az a vörös fás kockaházad? Építenék a közelébe egy vasfarmot (muszáj valahová a spawn chunkokon belülre építeni). Zavarnék ott vele?
A másik, hogy amennyiben mehet az építkezés, úgy kicserélném a fa ajtódat fémre, mert a fa bezavar a vasfarmba. Lehet? -
Geryson
addikt
Phanillások! Valakinek nincs esetleg borzasztóan sok ink sack, amit el akarna velem cserélni? Régebben állandóan ott voltak a csónakom körül (mármint a squidek), de valahogy most örülök ha találok 1-2-öt...
-
Geryson
addikt
Mesterek! Gomez ajánlásával feltettem egy 32-es textúra pakkot, ami valóban sokkal szebb, mint a gyári. Aztán elkezdtem törni a fejem és a kérdésem az lenne, hogy tényleg léteznek HD pakkok is MC-hez? Használ valaki ilyet, amit tudna ajánlani?
Kicsit Gugliztam és találtam super HD, meg 64-es, sőt 128-as pakkot is, de leszedtem egy 128-ast és ez konkrétan ocsmányul néz ki, kb. rosszabb mint a default.
-
válasz
jonnyjoker01 #10952 üzenetére
És az Intel HD le van tiltva, ugye?
-
válasz
jonnyjoker01 #10947 üzenetére
Milyen konfigról van szó? Oprendszer?
-
netpeti98
addikt
válasz
64 Bites java van fent?
-
Sonja
nagyúr
válasz
Java, ne várj tőle többet.
-
jonnyjoker01
veterán
Annyira szeretem, hogy a Battlefield 4 ultra beállításokkal nem szaggat, a Minecraft meg 15 chunkos látótávolsággal igen
-
Sonja
nagyúr
Köszönöm a választ!
Sima Vanilla szerver jó nekem.
Megy PÜ Serricon!
-
Serricon
senior tag
Elkülditek nekem pm-ben az mc-s loginnevet és felveszem a listára.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudok jelentkezni a Vannila PH szerverre? Megkaptam az új gépem, szeretnék játszani
-
Sonja
nagyúr
Végre megvan eredetiben a Minecraft.
Tudnátok ajánlani olyan szervert, ahol szivesen látják a kezdőket is?
Természetesen már Single módban játszottam, nem is keveset, de azért csak kezdőnek számítok.
Igazán én "bányászni" szeretek, azaz a nyersanyagokat megszerezni.
-
Gomez
aktív tag
válasz
Geryson #10935 üzenetére
Boldog Karácsonyt!
Valóban nem, márpedig 64 bites kellene.
Uninstalláld a meglévő Java-t, aztán telepítsd fel innen a 64 bitest. (Igen, elvileg elég lenne kapásból feltelepíteni a 64 bitest, és mivel az lenne az utoljára telepített, ezért azt venné alapértelmezettnek, de menj inkább biztosra).
Esetleg ezután adj még több memóriát a launcherben a játéknak, ennek megfelelően.Ennek a játéknak lelke van, ki tudja, hogy mi kell neki. Nekem az 5 éves laptopomon 40 fps megy most, ha minden maxon van, 32x32-est textúra csomaggal. Igaz, csak 1366x768-as felbontással.
-
jonnyjoker01
veterán
Boldog Karácsont mindenkinek!
-
Geryson
addikt
Hú, rögtön egy kérdés is. Így néz ki a log file, szerintem nem a 64 bites Java fut rajta, vagy tévedek. Teendőm?
[19:32:32 INFO]: Minecraft Launcher 1.3.7 (through bootstrap 5) started on windows...
[19:32:32 INFO]: Refreshing local version list...
[19:32:32 INFO]: Current time is Dec 24, 2013 7:32:32 PM
[19:32:32 INFO]: System.getProperty('os.name') == 'Windows 7'
[19:32:32 INFO]: System.getProperty('os.version') == '6.1'
[19:32:32 INFO]: System.getProperty('os.arch') == 'x86'
[19:32:32 INFO]: System.getProperty('java.version') == '1.7.0_45'
[19:32:32 INFO]: System.getProperty('java.vendor') == 'Oracle Corporation'
[19:32:32 INFO]: System.getProperty('sun.arch.data.model') == '32'
[19:32:32 INFO]: Refreshing remote version list...
[19:32:33 INFO]: Refresh complete.
[19:32:33 INFO]: Loaded 1 profile(s); selected 'GerysonHUN'
[19:32:33 INFO]: Refreshing auth...
[19:32:33 INFO]: Logging in with access tokenFeltoltam minden csúszkát és csak 60 FPS-em van. Nem rossz, de valahogy többre számítottam...
-
Geryson
addikt
válasz
Superhun #10933 üzenetére
Hú, ez egy kicsit nagy területet igényel (nincs ennyi a pinyó miatt), de köszönöm a tippet, megnézem a "double door" kulcsszavakkal a találatokat, hátha találok valami jót. Ez a keresőszó valahogy nem jutott az eszembe.
Összeraktam az erőművemet, miután 1 hónap garanciális ügyintézésre kaptam egy új SSD-t. Hosszú volt, de így legalább tényleg karácsonyi ajándék lett belőle...
Természetesen mindenkinek gyémántblokkban gazdag Karácsonyt Kívánok!
-
Geryson
addikt
FTB DW20-ban emlékszem, hogy ilyen keresztbekötéssel meg lehetett azt oldani, hogy egy pressure plate 2 ajtószárnyat nyisson. Ott mondjuk a kő aljára fel tudtam tenni, de asszem ez mindegy, mert a redstone jel így is megjön ha rálépek, mégsem nyitja a 2 ajtót. Why?
Apropó. Nem úgy volt régebben, hogy obszidián is volt, amit csak player tudott nyitni? Meg a fa hosszabb, a kő rövidebb ideig kapcsolt? Obszidiánt nem is találtam, a 2 típusú plate között meg nem érzek semmiféle különbséget (egymás mellé tettem le és teszteltem).
-
Amur
addikt
sikerült valahogy kikapcsolnom a rei minimap-ot, hogy a bánatba érem el a menüjét?
(elméletileg a rei és a zan's minimapot is tartalmazza a horizons modpack,de egyikről sem találok olyan leírást amiben a billentyűparancs is szerepel.. szétgugliztam már az agyam..) -
törölt tag
Sziasztok!
Gyors kerdes a minecraft oldala jelenleg rossz, mert nem tudom megnezni mennyibe a jatek?
-
danih
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10925 üzenetére
Taliga bejött és neki működött, pedig én ugyanilyet (is) építettem, fene sem érti...
-
csoki
senior tag
válasz
Geryson #10921 üzenetére
"Az összes erődítmény egy körgyűrűn helyezkedik el a térkép középpontjától (0/0) 640-1152 blokkra. A generálási algoritmus miatt az erődítmények egy része kinyúlhat ebből a körből. A három erőd egymástól egyenlő távolságra jön létre a körgyűrűn (tehát mind a három erőd egymástól 120°-ra helyezkedik el, a középponttól számítva)."
-
kmisi99
addikt
Valamit csináltak az enchantal? Képtelen vagyok fortune enchantot kapni. 30-35 szinten gyémántcsákányra kb 10x raktam rá 30 as szintet és mindig efficiencyt ad meg unbreakinget. 1.5 ös ftb ról van szó. Igaz gyémántból alapból annyi van mint a szemét de pl lapisból alig van.
-
Geryson
addikt
Nos, elmentem keresni egy stronghold-ot, felpakoltam 50 szemet, erre "pechemre" 500 blokkra találtam is egyet. Szépen kivilágítottam és megy le egy létra.
Koordináták: 807, -381, baromi szépen látszik a térképen. El is kezdtem szétlopni a követ, de ahogy nézem van itt több embernek is, merthogy szép nagy. A könyvtára viszont elég kicsi volt, pont abba fúrtam bele, de nem az az emeletes fajta volt. Természetesen aktív a portál is.
Tényleg csak 3 ilyen lenne? Merthogy ekkora térképen akkor kettő már meg is lenne (egyik colonel háza alatt közvetlenül).
Apropó, EZ kinek is a nyoma volt? Tudom anno kaptam már választ, de nem találom. Pont mellette futok el mindig.
A másik, hogy a 270, -200-nál lévő piramis kié is?
-
danih
veterán
Vicc, építettem nether kaput, és nem aktiválódik, hiába ütöm a flinttel
Van max nether kapu szám, vagy valamilyen szabály ami miatt nem pöccen be? -
-
törölt tag
egyébként ez a morph ami az új dw-ben kijött ez elég op. azon túl hogy zseniális cucc, kb a játék első 3 percében lehetőséget ad repülésre ha beleszaladsz egy batbe
onnantól gyak kreatív röpködés a világ, sőt gyorsabb is
-
Gomez
aktív tag
válasz
#56573440 #10911 üzenetére
Á, igen, már emlékszem. Amikor Taliga vágott neked lukat editorral a plafonba?
-
föccer
nagyúr
Nem. Egészen más a rendered distance (azaz a látótávolság és más a loaded chunks beállítása.
Ha jól emlékszem, akkor a betöltött chunkok száma a táékostól 16 chunk minden irányba. Ettől lehet kisebb a látótávolságod, attól még a játék számol az ott lévő dolgokkal.
üdv, föccer
-
Gomez
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #10907 üzenetére
Otthon van valaki chunk betöltődésben?
Csak mert valami érdekeset vettem észre: SSP-ben építettem egy kb. 5 chunk hosszan elnyúló, U alakú redstone vezetéket és egy ugyanilyen vasúti pályát. A látótávolságot 2 chunkra vettem le, vagyis azon a chunkon kívül ahol álltam, még 2 chunknyinak kellett betöltődnie a vezetékből és a sínből.
Ráadtam a jelet a vezeték egyik szárára és elindítottam egy "mozdonyt" is, és mi történt? A jel is és a mozdony is visszajött az U-k másik szárán. Vagyis elmentek 5 chunknyira úgy, hogy maximum csak 3 chunk messze mehettek volna el...
Akkor most a redstone jelek és a csillék mégis betöltik a chunkokat?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #10904 üzenetére
pl ha mossy stonte fence-re fáj a fogad
elég jól néz ki vegyítve a cobble fence-el, ha valami régi elhagyatottat akarsz csinálni
-
törölt tag
Este sétálgattam egy boltban, gondoltam szét nézek az újságosnál. És mit látnak szemeim: Minecraft Buch.
Egyből kivettem 1 példányát (2db volt), most már lesz mit olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes