Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• South Velen

addikt

válasz #56573440 #2051 üzenetére

Egyik kollégának megírtam privátban, ide is berakom (ezeket az m1 note-tal és az my4-gyel is tapasztaltam, tehát flyme-related bugs):

ahogy tapasztaltam ha levettem valamelyik hangerőt (csengő/média már nem emlékszem melyik) az levette az ébresztő hangját is (ez csak mx4-en tűnt fel)

a messengerben kis grafikai hiba volt

régóta nem tudják beletenni, h lehessen állítani mutassa -e a számod a másik félnek (lehet magyarázni, meg meg lehet oldani máshogy - kényelmetlen dolog, de inkább gáz, hogy ilyen alapvető funkciót nem tudnak berakni)

néha visszaállt gyári billentyűzetre az általam telepített google billentyűzetről ok nélkül

kurzort nem tudod akárhova rakni néhány programban, ha pl ki akarsz javítani egy elírást (bármilyen billentyűzettel)

na meg a hiváslistában konkrét időpontok baromi hasznosak lennének, úgy emlékszem csak annyit mutatott, hogy de/du.

egyébként alapvetően tetszett az m1 note, azért próbáltam be az mx4-et hogy az majd még jobb lesz, meg milyen vagányul néz ki, az viszont szörnyen rossz telefon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés