- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LewSmith
csendes tag
Ma 3 hét után írtam egy levelet a sziaomiforszelnek lesz e cucc. Azt írták nem tudni, bár kapnak majd 32 gigabájtosat csak nem tudják mikor. Erre írtam, hogy szeretném visszakapni a pénzem amit kifizettem kártyával. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Rendesen visszafizetik e vagy válaszra sem méltatnak, esetleg húzzák majd az időt. Minden esetre nem péjpál volt.
Mérgemben amúgy megrendeltem a hororbuyról ott is in sztokk volt így remélem meg jön legalább amíg visszakapom a pénzem a másiktól. Itt péjpállal fizettem már a biztonság kedvéért.
Szóval most remélem a legjobbakat.
A m2 note meg nekem nagy csalódás az előd tudásához képest még úgy is hogy kevesebbe fog kerülni.
Inkább lehetett volna a neve m1 note 2 vagy m1 not c. Jelezve a kisebb teljesítményt. Így egyáltalán nem tekinthető utódnak hanem csak egy kisebbik öcsikének.
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest