- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
South Velen #2039 üzenetére
de egészen konkrétan milyen bugok? azon túl persze hogy a menüben kb egy menüpont nem látszik teljesen. csak érdekelne, mert nálam elfogulatlanabb ember nem igazán van szerintem, sw oldalon igen sok ponton pont bele tudnék kötni, de mindegyik inkább a hiányzik kategória lenne mint a bug. csak érdekelne hogy a rossz tapasztalatok mit fednek, mert ha a környezetemben szétnézek nekem konkrétan 1 bugom van (ami valamiért elszigetelt, csak nálam jelentkezik és nem igazán értem miért) a többiek meg kb fél évig sorolhatják. najó igazából tudok még egyet ami végülis a rendszer hibája, a külön alsó navigációs sáv ha elrejtésre kapcsolom nem is jön a legtöbb esetben elő, és ezért a billentyűzet nálam kitakarja pl a gyári mailkliens kezelőgombjait, de az is lehet hogy a megszokott bill pozícionálásos bug ez amit már írtam a topikban, és a meizufan-on se válaszolt rá konkrétan senki...
ezen kívül milyen bugok votlak a rendszerben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest