Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Én 19 óra alatt megkaptam (igaz MX3-at a Malltól 2 év garival)....
.....előtte M1-et akartam erősen csak ezek a hírek kissé elriasztottak így eleve csak EU-s úgymond vámmentes és pár napos DHL-es kiszállítással rendeltem volna meg a telót - ha nem jön közbe ez a fasza Mall-os ajánlat...
-
judas13
veterán
válasz
AllTheBest
üzenetére

_------------
Unsign
Îgy könnyű, mindennapra más szînben

-
judas13
veterán
válasz
purpledonkey
üzenetére
Franko a dizájn

-
judas13
veterán
válasz
janaman01
üzenetére
Alin belüli EU express vonalról lesz...e hétre rendeltem volna meg de 1 hetet várnom kell (a lé miatt sajna) + ki is vártam a note1-2 közötti difiket árban,tudásban...
A másik topikban berakott képre akkor meg lett itt a válasz..

Xaiomival miért is szopatjátok sokan magatokat hetekig a semmire? Menjenek a . .csába hazug szarok!
-
judas13
veterán
válasz
cinemazealot
üzenetére
Pontosan îgy vok ezzel én is!
Remélem napokon belül berendelhetem már nagyon kéne!!
-
-
judas13
veterán
válasz
janaman01
üzenetére
Köszi a választ, nézem is!
Akkor bátrak vagyunk
Már ez kb az ötödik telónk lesz (remélhetőleg) kintről, de most már "átállunk" erre az "Europa Expressz" ügymenetre, nem hiányzik többé a magyar posta és intézményei szarakodása, vám, áfa, és egyéb nyalánkságaik. Befizetem kint amennyit kell nekik és onnantól kezdve majd csak a futárt várom már...Most szerintem lesz két hét is mire a Pesti vagy Budaörsi raktárból eltalál hozzánk egy telefon, folyamatos levelezés, nyilatkozás, ügyfélszolgálatozás, a kersekedő-posta-meg közöttünk a számla ügyben, mit hova fizessünk még és egyebek....+ hamarabb ért át ide Kínából mint most az országon belül majd hozzánk fog....de gondolom néhányunknál ez már ismerős lehet...
Elég volt.
Lett végre ez az EU-n belüli lehetőség - amit idáig sajna nem igen ismertünk . de mostantól kezdve már a hazai szervezetek, szolgáltatók és a 60 napos free shipping is kihagyva a buliból...és ha nem is biztos olcsóbban,(az itthoni árnál viszont igen) de teljesen legálisan, és hamarabb nálunk lesz majd remélhetőleg a telefon.
A gari meg örök kérdés, de idáig az összes kintről behozott kütyünk jól működik.A fizetéssel sem volt gond idáig amúgy szerencsére...
egy cipőt nem teljesített az eladó régebben és az Ali jelezte is, hogy gondok vannak az illető céggel vagy mi és utalja is vissza már a pénzt.... -
judas13
veterán
Hello!
Komolyan gondolkodom egy ilyen darab beszerzésén és látom, hogy több helyen úgymond EU-s, Angliai stb lerakaton keresztül - igaz plusz díj megfizetésével - de vám, Áfa mentesen hozzák ki a DHL-en keresztül 3-8 nap alatt(?!) a telefont.
Erről van valami tapasztalatotok?
(Mert amit most művel velünk a féreg Magyar Posta egy másik telefon kapcsán az már gyalázat...)
Ebbe a fémkeretes bőrtokba meg rögtön beleszerettem úgy, hogy még telóm sincs hozzá, de kissé jobban néz ki nálam mint a gyári műanyag az biztos...

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi