- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
South Velen #2057 üzenetére
gyári i-s volt nekem mall-os rendelésből jött.
" Eleve elég furcsa a flyme-hangerőkezelése."
mondjuk én eleve külső programot használok ébresztésre is
"A gyári bill fagyasztása valóban megoldást jelenthet a random billentyűzetváltogatásra, de a kurzor elhelyezési hiba minden custom billentyűzettel is fennállt"
igen. a gyári fagyasztása minden fórum szerint pont megoldást kínál erre, lásd a "gyárilag" fagyasztott kollégánál is frankón megy.
hogy volt bug az jelentheti azt is hogy a program kezelt valamit gázul, vagy az os, vagy akármi. már nincs
"Igen, a tárcsázó app cseréje megoldást jelenthet, bevallom őszintén nekem ez eszembe se jutott, mert még egyik telefonomnál sem kellett meglépnem"
na ezek után nem fair hogy nekem szólsz be a wp miatt
"Még ma is felforr az agyvizem, ha a lumia 735-re gondolok"
620-at koptattam előtte és a mai napig imádom. korrekt kis rendszer volt a végére, a 10 viszont nem igazán jött át a jelenlegi irány nem tetszett, kellett új telefon, így lett note. csak a helyén kellett kezelni az eszközt és szerethető volt szerintem. de ez véleményes, a tény az az, hogy most kb egy max két bugot tudok az azért annyira nem sok, hugom htc-jével is több van. pedig az 2x többe fájt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest