- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4108 üzenetére
Nekem a sima S7 sztem már kicsi lenne! Nekem egy fehér V10-em volt utána egy darabig volt S7 edge! Szép telefon szerintem de nem tudott meggyőzni valahogy! Alapból nem szeretem a Samut de S7 kíváncsivá tett,viszont sztem a hangja se jobb meg sztem a kamerája sem mint a V10-nek és visszajöttem V10-re! Impedencia trükk nem érint mert Bluetooth fejesem van (tudom eretnekség) ill. ha kábellel használom akkor minden trükk nélkül átkapcsolja a V10-et nagy ellenállású módba!
Rengeteg telefonom volt nagyon sokat cserélgettem de ez a V10 nagyon bejött,amire nekem kell tökéletesen megfelel! Nem nagyon volt olyan telefonom amire visszatértem,de a V10 megérdemelte! Azóta két kolléga is kért tanácsot telefon ügyben, nem elfogultságból de a V10-et ajánlottam és mindkettejüknek be is vált! Rendes Garival jó áron meg lehet már kapni sztem még mindig jó vétel,a snapi 808 lehet nem mai darab (mint ahogy én se) de jól teszi a dolgát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia Akku 100%
- Apple iPhone 13 128/256GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest