Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbea
csendes tag
sziasztok.
Én is pár napja kaptam értesítést a frissítésről, így aztán egyben akkor a Lolipopot is lecseréltem a 6.0-ra.
(mikor 6 hete kb megjött a telefonom , nem foglalkoztam vele)
És nem csináltam gyári adat visszaállítást.
(A z-mel is így csináltam anno, és ok volt)
Akkor csak szerencsém van?
Mert azóta is tökéletesen működik, nincs bug, nem akad, szóval teljesen jó.
Igaz én változást sem észleltem (bármi javulást pl aku időben), de én napközben egész nap gép előtt ülök, így a telefon csak telefon, minden egyéb le van róla kapcsolva, csak du.tól megy a WI-FI, bluetooth.
Ja és éjjel is csak telefon.
Így nekem tökre elég, amit bír, 2 naponta töltöm.Egy apró gondom van.
Ha a telefont beszélgetés közben nem tartom közvetlenül a számnál (ugye nehéz és hajlamos vagyok kicsit eltartani, de a Z-met is így használtam), szóval akkor panaszkodnak, hogy nem hallanak jól.
És ez max 2-3 centi, de ez kicsit zavaró. Valaki tapasztalt hasonlót?Mint fényképező, imádom, azóta nem is használtam a gépemet. Még ismerkedek vele, de valóban nagyon szép képeket csinál.
Szép 7végét mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest