Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tothak

tag

válasz d@minator #2155 üzenetére

Az első kérdésre azt tudom válaszolni, hogy én amikor leülök, akkor mindig kiveszem a telefont az első zsebemből, mert annó a Nexus 5 eldeformálódott az ilyen jellegű használattól. Ettől függetlenül a telefon alapvetően elfér az elsőzsebben.

A második kérdésre: ez alapvetően android sajátosság, de a válasz az, hogy igen. Bár itt hozzá kell tennem, higy ami biztosan működik az az LG Air vagy mi. Pont tegnap volt egy olyan probléma, hogy egy régi-régi Win7-es gépre akartam pendrive jelleggel képeket feltenni, de valamiért nem akarta feltelepíteni a szükséges illesztőprogramot. Sajnos ez néha előfordul. Valszeg a gép újraindítása segített volna, de nem volt kedvem azzal szórakozni, úgyhogy feltettem a képeket NAS-ra és onnan másoltam a gépre :)

Hármas pont: nekem nem, de én már régóta használom a hátoldali gombokat. Amúgy a Nexus 6P gyorsabb és stabilabb, de ez is teszi a dolgát szépen. Ha kocsiban vagyok, akkor úgyis mindig megy a kijelző, olyankor csak a hangerő állítás kényelmetlen.

Négy: sosem volt még i6s a birtokomban, úgyhogy erre a kérdésre sajnos nem tudok neked válaszolni. Ellenben, ha mindig van a közeledben töltési lehetőség, akkor úgyis mindegy :) nekem van még egy külső akksi is, ha olyan helyre megyek :))

Öt: mintha találkoztam volna ilyesmivel, de ezt nem tudom biztosra mondani, majd a többiek kisegítenek :)

Hat: igen. Olyannyira, hogy a vásárláskor feltétel volt számomra, hogy tudja. Van továbbá Knock Cide, ami ugyanez, csak biztonságosabb ;)

Hét: ez egy érdekes kérdés.. Én az XXL GSM-nél vettem, de alapból a mobilkereskedes.hu volt a kiszemeltem. Ezen kívül van még jópár hely, ahol még lehet venni, de nekem ők a favorit. Ellenben itt ki kell emelnem, hogy NEKEM, de ha később a vásárlás után probléma merül fel, akkor nem vállalom a felelősséget :))

Új hozzászólás Aktív témák