- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akinnyo
csendes tag
sziasztok!
telefonvásárlás előtt állok; G2-t cserélnék le, három lehetőségen gondolkodom: megvárom a nexus s1-t, vagy veszek most OP3-t vagy LG V10-et.
kamera aránylag fontos,akku is,de egyébként tök hétköznapi módon használom a telefonjaim, zenész vagyok, szóval a hangminőség abszolút érdekel, de általában az ipadem "A" mobil eszköz, amin zenét hallgatok, nyilván elég jó fejhallgatóval, meg vagyok vele elégedve eléggé.
tudom, hogy ez egy v10 fórum, de mivel tudnátok meggyőzni arról, hogy érdemes inkább ezt vennem? egy kézzel mennyire használható a cucc? A G2-t tökéletesnek éreztem méretre, sajnos most minden sokkal nagyobb, ami érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest