- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gretzky77 #2030 üzenetére
Az Amber alert az emergency értesítések egy fajtája. Katasztrófahelyzetekben riaszt, valamint eltűnt személyeket köröztet ha épp arra jársz, stb.
Nem is lenne vele sok baj, de a Waze is csatlakozott ehhez, és vannak helyek, ahol rendszeresen spammel elcsavargott cigánygyerekekkel, lehetőleg abban a pillanatban, mikor épp fontos infókat mutogat a forgalomról. Már a hajam hullik tőle.
Értem én, hogy a Waze ingyenes, és én vagyok a termék, de a telefon rohadtul nem ingyenes, ezért elvárnám, hogy ezt ki lehessen kapcsolni. Tudja-e valaki, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest