- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Pénteken végre lehetőségem volt kipróbálni a V10-est (tudom, tudom, kint van már egy ideje, na de ilyen lassan megy ez vidéken
).
Nagyon tetszik! Egyszerre tudtam egy Nexus 6P-vel összehasonlítani, és hát egyszerűen nem tudtam dűlőre jutni...
Fura mód nagyon tetszik a V10-ben a súlya, masszív, minőségi, és főleg megbízható érzetet kelt. Viszont ugyanígy tetszik a 6P "súlya" is, az a V10-hez képest pehely könnyű - bár épp ezért már attól féltem, hogy a sima kézben tartással behorpasztom...Én személy szerint el tudnám képzelni a V10-et a második kijelző és a dupla előlapi kamerák nélkül, így, ebben a méretben, és főleg ezzel az anyaghasználattal! (Tudom, akkor már ott van a G4, de az akkor sem ekkora, és a használt anyagoknak sincs közük ezekhez.)
Szóval az első személyes tapasztalat nagyon pozitív! Még kicsit őrlődöm e között és a 6P között, illetve még megvárom, mit hoz a OnePlus 3, de ha ez utóbbi valamiben hibázni fog (pl. szoftveresen, mint a OP2), akkor jó eséllyel csatlakozom majd a V10-táborba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest