Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

Pénteken végre lehetőségem volt kipróbálni a V10-est (tudom, tudom, kint van már egy ideje, na de ilyen lassan megy ez vidéken :D ).
    Nagyon tetszik! Egyszerre tudtam egy Nexus 6P-vel összehasonlítani, és hát egyszerűen nem tudtam dűlőre jutni...
    Fura mód nagyon tetszik a V10-ben a súlya, masszív, minőségi, és főleg megbízható érzetet kelt. Viszont ugyanígy tetszik a 6P "súlya" is, az a V10-hez képest pehely könnyű - bár épp ezért már attól féltem, hogy a sima kézben tartással behorpasztom... :D

Én személy szerint el tudnám képzelni a V10-et a második kijelző és a dupla előlapi kamerák nélkül, így, ebben a méretben, és főleg ezzel az anyaghasználattal! (Tudom, akkor már ott van a G4, de az akkor sem ekkora, és a használt anyagoknak sincs közük ezekhez.)

Szóval az első személyes tapasztalat nagyon pozitív! Még kicsit őrlődöm e között és a 6P között, illetve még megvárom, mit hoz a OnePlus 3, de ha ez utóbbi valamiben hibázni fog (pl. szoftveresen, mint a OP2), akkor jó eséllyel csatlakozom majd a V10-táborba! :C

Új hozzászólás Aktív témák