Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz Fitzgerald #24850 üzenetére
Új topic gazdát keresett mert neki túl sok időt és energiát rabol az idejéből. Lehet ez volt a legegyszerűbb folytatás. De én is csak azt tudom nyilván amit olvastam. Marad a lam hoang meg a lion. :-)
-
la_cc
addikt
-
steveboy86
tag
Érdekes dolog történt. Ma egy külső ébresztő progi hagyott cserben (Timely). Azt már tapasztaltam, hogy a gyári néha nem ébreszt, de sajnos ugyanezt csinálta ez is, akkor kezdett ébreszteni, mikor feloldottam a képernyőt... Minden esetre azt hittem, ez a gyári progi hibája, tévedtem...
Lassan tényleg nem marad más, mint a felhúzós vekker... -
DJ. Ru$y
félisten
válasz steveboy86 #24853 üzenetére
2-5 perces időközzel kettőt kell beállítani, ha az első nem ébreszt, legalább a telefont felébreszti, második ébreszteni fog, ez 99.9%-osan működik, amióta droidom van így használom.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-FreaK-
veterán
válasz steveboy86 #24855 üzenetére
Custom rom vagy gyári?
Korábban írtam én is ugyan ezt a hibát, akkor írta valaki, hogy a CM alapú romokkal már elvileg nem lesz ilyen mert az Android 5.1-ben javítottak valamit ami ezt okozta. Így persze, ha egyszer végre mi is megkapjuk az 5.1-et akkor már jó kell legyen. -
kajtika
csendes tag
Úgy tűnik megvan minden hiba forrása, ugyanis a lion rom-nál nem ment fel a D855 verzió, mert telepítés után mindig azt írta ki hogy fastboot mode started és ott megált. Megnéztem hát a hardware infót a lion telepítőjében és ott meg azt írta hogy D850, felraktam azt és az most működni látszik. Találkozott már valaki ilyennel? A 4.4.2 meg azt írta hogy D855, meg én is úgy rendeltem. És ha leveszem a hátlapot akkor minden alkatrészen a matricára D855 van írva
[ Szerkesztve ]
-
kajtika
csendes tag
Sőt most már olyan probléma is van a lion-nel hogy 4.4.2 igaz csak edge hlózat volt de legalább volt, lion-on semmilyen mobilnet nincs. Kell feltennem valami modemet vagy mi?
-
fangorn
csendes tag
válasz saintex72 #24819 üzenetére
Sziasztok!
Megvolt az újraindulgatás nekem is. Rohamosan romlott, végül már hetven százalék fölötti töltöttségnél is. Szervízben bevizsgálást ígértek, én meg kértem egy új aksit. Valamit magyaráztak hogy biztos valami app. Mondtam nekik, jöjjön az az új aksi, majd én tesztelem otthon. Adtak egyet gariban. Pont egyéves a telefonom.
Nahát, azóta nincs restart! -
Zolio3
senior tag
válasz kajtika #24859 üzenetére
Nem kell foglalkozni, hogy 850, vagy 855. Hardveres különbség nincs, mindössze szoftverben van minimális különbség: a 855 az a 850-es típus (RDS) rádiós verziója. Ha a rádió telepítve van (a Lion romban benne van a gyári rádió alkalmazás), akkor már onnan 855 verzióról van szó. Más specifikáció béli változás nem volt.
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy belépek itt a fórumon a jelszavammal, de a belépés után semmi nem történik. Ha hozzá akarok szólni valamelyik témához ismét kéri, hogy lépjek be. A jelszavam mentve van.
-
macii97
senior tag
Egy kis összegzés hátha valakinek segít:
CloudyG3 2.5
Nos, sokan dicserik, de blisspop után dadog, lassú, percekig darál. Kernelcsere (gabriel majd navel) se oldotta meg. Sokkal rosszabb mint a 2.2 vagy a 2.3. Üzemidőben sem hozza a stock-ot.
3 napig bírtam.Lion ROM 5.1:
Bár nincs xda-n, de jönnek rá a frissítések. Feltettem, ebben alapból gabriel kernel van (oc nélküli herélt verzió) de dadogott. Nem értettem, de adtam neki egy navel kernelt (eddig nem ismertem) és láss csodát, megtáltosodott. Igaz, hogy Kernel Adiutorral be kellett állítani (gpu 658 mhz-en folyton restartol) de remekül pörög! Szerintem egyértelműen jobb választás mint a cloudy. Üzemidőben is jobban teljesít. -
ivatti10
aktív tag
válasz steveboy86 #24855 üzenetére
Én évek óta küzdök az ébresztővel, több mobillal is. Timely is csődöt mondott már, sőt legutóbb a két ébresztéses módszer is, két héten belül kétszer. Egy perces időközökre van beállítva, de hiába. Hihetetlen, hogy a piacvezető mobilrendszer nem képes biztonsággal megoldani egy ilyen alapvető problémát. Van okostelefonod, vegyél hozzá egy ébresztőórát! Röhej! Ja? Cloudy rommal, Lion rommal, és Spartaxx rommal is rendetlenkedett, de a hozzászólások szerint a gyárival is csinálja. Remélem, a közeljövőben fényképezőt, videót is be kell majd szereznünk a "fejlesztéseknek köszönhetően.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
Fitzgerald
veterán
Vettem eredeti Slim Guard Case-t végül, elsősorban a melegedés miatt. Ez ugye olyan tok ami a hátlap helyére megy, polikarbonát, jól néz ki, és egy gumi rész védi a keretet is. Van benne NFC antenna, QI töltést támogatja, és alig lesz tőle nagyobb a teló. Jó drága volt (9K), de megérte.
A Cloudy 2.5 meg nálam teljesen jó aksiidőben, nem is döcög....a 2.3 viszont döcögött.
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
-
Kloss
őstag
válasz macii97 #24868 üzenetére
Nálam a Lion 5.1 nem tökéletes. Jobban fogyaszt mint a Cloudy 2.3, az volt előtte. Gyorsabb mint a 2.3, de viszont többször csinálta azt, hogy lezártam a képernyőt a hátsó gombbal, majd tenném a tokba, újra világít a kijelző. Kétszer fordult elő, hogy nem tudtam telefonálni, mert nem volt térerő kb 30 másodpercig. Cloudy egyik sem csinálta eddig.
Kipróbálom a 2.5-öt is.[ Szerkesztve ]
-
kajtika
csendes tag
Nekem a lion 5.1 tök jól működik, se melegedés, se térerő gond, gabriel kernel. Viszont olyan problémám van ami stock alatt is volt hogy amikor elkezdtem használni a telót akkor még volt Lte kapcsolat aztán már mindenhol csak edge. Most felraktam a lion-t és ez is azt csinálja. Az elején jó volt, volt 4G most csak edge van mindenhol. Ötlet?
-
-
Fitzgerald
veterán
Újranyitották a Cloudy topikot.
-
dajkapeter
senior tag
válasz ivatti10 #24889 üzenetére
Előző telómon (Xperia P) nfc alamr clock volt, mert hogy az azelőttin (i900 Omnia) puzzle alarm clock volt. Feltettem erre is, de ezen használhatatlan volt. Ellenben a gyárival maradéktalanul meg vagyok elégedve, pláne hogy van benne puzzle funkció is! Sosem késik, mindig pontos és működik is! Ja és stock H rendszer van az enyémen, nem mókoltam.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
torzonkoc
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud az Xperia Gallery widgethez hasonlót ajánlani G3-ra? Sehol nem találok ilyet.
Előre is köszi.
Üdv,
torzonkoc -
Kloss
őstag
válasz Zolio3 #24895 üzenetére
Ezzel is próbáltad? ---> Navel-855-20p-V2.3.zip
-
la_cc
addikt
válasz Fitzgerald #24890 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy mi történt? Lesz további frissítés a Cloudy-ra végül?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest