- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz dajkapeter #41362 üzenetére
én elfogadom. Ez nagyon nagyvonalú.
-
dkovizoli
addikt
válasz tordaitibi #41295 üzenetére
Esetleg egy tiszta lgup-os telepítés? KDZ-ből? Csak, hogy az ismerősödnek ne kelljen kukázni. Ha meg semmi sem segít, alkatrésznek jó lehet. Akinek még van néhányunknak.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz SkyLine3000 #41290 üzenetére
Mi a kevés szerencsések közé tartozunk.
-
dkovizoli
addikt
válasz lionshamlet #41288 üzenetére
Az ilyen merüléseket új akksi esetén leginkább az okozza, hogy nem eredeti.
-
dkovizoli
addikt
válasz SkyLine3000 #41277 üzenetére
Nekem is megvan még. De igazából pihen. Néha előveszem pár napra nosztalgiázni . Olyankor azért észrevehető a különbség. De nincs szívem megválni tőle.
-
dkovizoli
addikt
válasz SkyLine3000 #41262 üzenetére
Biztos, hogy nem az összeset, mert az enyém is megy.
-
dkovizoli
addikt
válasz SkyLine3000 #41258 üzenetére
Nekem 2/16-os. Sajnos azért itt már érződik a különbség. A repedések előjöttek már nekem is viszonylag korán, de nem zavar engem sem. Nálam is gyári akku, egész jól bírja. Kb mint amit írtál.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Kicsit elővettem nosztalgiázni. Azért a mai csúcsokhoz képest már elég lassú, de igazából még mindig használható készülék.
-
dkovizoli
addikt
válasz dredjudge84 #39050 üzenetére
Igen de a 6.9 másnapra kint volt és javítja ezt a hibát.
-
dkovizoli
addikt
Fulmics 6.8 tegnap, ma 6.9. Igaz, ahogy elnéztem hibajavítások nagyjából.
-
dkovizoli
addikt
válasz Shinjike87 #38288 üzenetére
Szerintem pont az a jó pl bennük, hogy cserélhető a hátlap, ( én qc-t használok) és gyárilag is fehér. De vettem már hozzá feketét is. A G4-hez meg vagy féltucat színem van. Szóval a lehetőség adott és nem is veszett drága. Így épp attól függ milyen hangulatom van, vagy mit húzok fel, olyan a színe.
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #38236 üzenetére
Hmm hmmm, érdekes lenne
-
dkovizoli
addikt
Xenon hd 7.1-es nugat. Nem is értem miért nem csinálja meg a gyártó is rá?
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #37225 üzenetére
Jé, ilyen távirányító van nekünk is! Nem LG véletlen?
-
dkovizoli
addikt
válasz dredjudge84 #37216 üzenetére
Akkor szerintem marad egy kdz flash, és egy korábbi verzió, majd azt rootolni illetve twrp telepítés. Onnan pedig már bármi lehetséges.
-
dkovizoli
addikt
válasz dredjudge84 #37211 üzenetére
Valaminek lennie kell, hiszen már van 30n alapú fulmics. De, higy mi azt nem tudom. Én felteszem a fulmics 6.5-öt és problema megoldva. Remélem jó.
-
dkovizoli
addikt
válasz csanadu1968 #37122 üzenetére
Egy kis piros x vagy mi a manó van fent a hálózat jel mellett?
-
dkovizoli
addikt
Úgy tűnik az új fulmics egész jó lett.
-
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #36787 üzenetére
Ota. Na most mentek egyet és kipróbálom a 6-ot.
-
dkovizoli
addikt
válasz korpicschess #36487 üzenetére
Melyik legújabb twrp-t próbálod? Próbáld a 3.0.0.0-t hátha.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Sikeresen eltörött a kamera előtti üveg. Honnan érdemes rendelni? Lehetőleg eredetit. Gondolom ezt nem cserélik garanciában. A keret repedt, de igazából a kijelzőnek semmi baja és nem akarok rosszabbat még véletlenül sem.
-
dkovizoli
addikt
Valaki felrakta már 10.1 limitlesst, vagy esetleg a tekcafe 5.3-at. Érdekelne van-e valami tapasztalat esetleg a fulmics 5.3-hoz képest?
-
dkovizoli
addikt
Fulmics 5.3 ota kint van
-
dkovizoli
addikt
válasz dredjudge84 #35541 üzenetére
Tud a twrp img filet is telepíteni. Úgy simán lehet frissíteni
-
dkovizoli
addikt
válasz gjoco1 #35435 üzenetére
Értem. Nekem a g sorozatból van 3 féle , közte a g4, g3 is . Lehet én azért nem tartok tőle mert nem vagyok kimondott hardcore használó, egyszerűen csak szeretem a jót. A tulajok közül, én úgy látom, inkább csak tartanak ettől a bootloop dologtól, elég kevés embernek jött elő konkrétan. Nekem a többi probléma sem jelentkezett. Sőt egy igen jó készüléket ismertem meg benne. De a Te döntésed persze . A g3-omban egy évesen kellett alaplapot cserélni, mert feladta. Szerencsémre garis volt.A keret is megrepedt két helyen már, pedig vigyázok rá. De nagyon szeretem ettől függetlenül, mert szép és jó kis telefon, de a g4 egy kategóriával feljebb van sok mindenben.
-
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
Fulmics 5.1 kijött
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #34714 üzenetére
Én ha kikapcsolva feltettem , akkor bekapcsolt mindig.
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #34707 üzenetére
Nálam eddig sem működött. Talán a limitless volt amin igen. De nekem ez most bejövős(fulmics)
-
dkovizoli
addikt
Kint a fulmics 5.
-
dkovizoli
addikt
Közeleg a fulmics 5.0
-
dkovizoli
addikt
válasz Birkuci2 #34190 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359 . ha szerencséd van akkor helyrelehet hozni nagy valószínűséggel. De jó alaposan olvass utána mielőtt elkezded. Nekem is ilyent csinált, visszalehetett hozni, de a vége alaplapcsere lett. De valószínű más okból kellett cserélni. ha jól gondolom nálad valószínűleg elég a szofveres részt végigcsinálni, tehát nem kell szétszedni és belenyúlkálni.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz eladogeppc #34087 üzenetére
Nálam jól megy.
-
dkovizoli
addikt
válasz cam383 #34086 üzenetére
Igen twrp-ből a szokásos módon. Én még felraktam a system mod ui-t is utána. Root először, majd twrp telepítés ahogy az összefoglaló írja a 6.0 marshmallow pontban,ha még nincs. Javaslok utána egy mentést készíteni a jelenlegi rendszeredről. Majd wipe-ok twrp-ből és flash rom zip.
-
dkovizoli
addikt
30E alapú stock rom is található már. Viszont nekem kezd bejönni a limitless 1.1 g5 style rom. Lehet mégsem lesz olyan rossz az új ui.
-
dkovizoli
addikt
válasz dredjudge84 #33893 üzenetére
Pl limitless style g5 v1. Épp most próbálom én is.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #33340 üzenetére
Azt nem tudom, nekem nem szoktak ilyen rejtett dolgok maradni. Pedig már kezdtem azt hinni belerakták a stockba ezt végre. Mert ugye g4-be meg gpad-ba is van. A mikro jó, de a kalapács is töröl mindent.
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #33256 üzenetére
Nálam ilyen nincs. Sem 30b-n nem volt, se most nincs. Sajnos. Viszont fulmics-en volt.
-
dkovizoli
addikt
válasz norbert0622 #33273 üzenetére
Próbáld win7 kompatibilis módban. Hátha
-
dkovizoli
addikt
Bukó, amennyiben megállapítják. Szerintem ez jó neked , de , hogy miért akad el , azt nem tudom. Amit linkeltem az ugyanez, csak az már hard brick- re megoldás. Ott annyi a különbség, hogy a chip lábait kell összeérinteni és onnatól oldja a hard brick-et. Azután már minden ugyanaz. Nagyon oda kell figyelni a sorrendre, hogy megfelelő driver legyen az op rendszerhez, stb. Minden mondat lényeges a leírásban is. Sajnos ennél többet nem tudok segíteni, de mivel láttam ilyent, biztos,hogy működik.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Szerintem jól. Amit én láttam hard brick g3-at, azt fel sem ismerte sehogy egy gép sem. Viszont visszalehetett hozni az élők sorába. Soft brick-el gondolom könnyebb lesz, csak meg kell találni a megfelelő módot. Szerintem ez is megfelelő lenne egyébként, csak a szétszerelős és összeérintős részt ki kell hagyni. De csak saját felelősségre!
-
dkovizoli
addikt
válasz norbert0622 #32019 üzenetére
Ezek a romok mind kártyafüggetlenek. A telefon függősége nem ettől függ.
-
dkovizoli
addikt
+1, erről nekem is ez a véleményem. Én is használom megjelenés óta nagy megelégedéssel. A véleményem az, ha annyira béta lenne, már az elmúlt három hónap alatt a visszajelzések alapján már biztos kiadtak volna még néhány verziót. Lásd a g4-nél már hány variánst kiadtak.
-
dkovizoli
addikt
válasz korpicschess #31772 üzenetére
Ezek pont az akku- és memóriazabáló appok. Főleg az első négy.
-
dkovizoli
addikt
válasz DJ. Ru$y #31478 üzenetére
Az gáz. Én kb háromszor töltöttem vele - egy hete jött meg nagyjából - de szerencsére nincs vele gond, sőt tetszik. Arra kell figyelni, hogy a telefonra merőlegesen le és fel viszont könnyen elmozdul, így is kell ugye leválasztani a csatiról. Lógatva viszont simán megtartja a telefont. Nem lehet hogy elmozdult?
-
-
dkovizoli
addikt
válasz TupacakonHUN #31376 üzenetére
Saját vélemény volt, én így tapasztaltam. Biztos nem megyek vissza lollira. Van root is rá.
-
dkovizoli
addikt
válasz TupacakonHUN #31374 üzenetére
Megveszed, elolvasod az összefoglalót és felrakod a mm kdz-t. Majd örülsz mert nagyon jó lett vele. Persze egy 5000-es powerbank nem rossz ha van mellé ilyen használat mellett. Nekem két napot szokott bírni. Másképp használom.
-
dkovizoli
addikt
válasz SkyLine3000 #30707 üzenetére
Igen
-
dkovizoli
addikt
válasz SkyLine3000 #30702 üzenetére
Én jó egy éve vettem asszonynak z3c-t. Pöpec kis készülék, jó üzemidővel, szép képpel. Gyors is. De én nem szeretem a sony-t. Amúgy tetszik mind fogásra, mind külsőre. Viszont a szolgáltatósnál nem tudsz root-olni, se semmi. Ha ez zavar akkor inkább Lg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott