-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz Tibor7878 #40493 üzenetére
Igen, létezik. A készüléknek több feltételnek is meg kell felelnie: kell recovery (twrp, cwm), kell egy DualBootUtilities.zip, amit flashelni kell recoceryből, lesz egy dualboot apk is, amit telepíteni kell (hasonló folyamat, mint az xposednél) , és persze egy custom kernel (tehát nem Stock), ami támogatja a dual bootot. Népszerűbb telefonokon ez a megoldás működik. Nagy mennyiségben értékesítik, többen tudnak vele foglalkozni, és foglalkoznak is. A készülékgyártók csúcskészülékei mind ebbe a kategóriába tartoznak, már legalábbis android szinten.
-
Zolio3
senior tag
válasz Tibor7878 #40477 üzenetére
Igen. Általában nekem is automatikusan aktiválta az xposed aktiválását MM romnál. Az a biztos, ha megnézed, ez régebben manuális megoldást igényelt. Ha aktív, akkor zölden írja, és kb 87 környéki számot ír, de ez az SDK fájltól függ. Ha nem 23-ast teszel fel, hanem magasabb verziót, akkor több az aktív modul. Ha pirossal írja ki a modulokat, akkor nincs telepítve, hanem telepíteni kell manuálisan, vagy nem jó hozzá az apk fájl. Nekem 3.1.1-el nem működött, ezért írtam, hogy a 3.0.4 alphát telepítsd. A lényeg, hogy működjön, mindegy hogyan!
-
Zolio3
senior tag
válasz Tibor7878 #40472 üzenetére
Pedig az is fent van a szokásos helyén, természetesen az XDA-n! Legalább SDK23-as verziót kell leszedi zip formátumban, amit recoceryből telepítesz. Ha kész, dalvik cache, reboot. Reboot után telepíted a 3.0.4 Alpha installer apk-t, majd belépsz az xposed-be. Ott is lesz egy install gomb, rányomsz, majd újraindítást fog kérni. Újraindítod, és majdnem kész. Ismét belépsz az xposed -ba, és bekapcsolod a modulokat, amiket használni szeretnél, majd ismét újraindítás. Ezután kész. Ha valamit állítasz a Tweaksbox-on, akkor nem muszáj újraindítani a telefont. Az értesítési sávot lehúzod, és ha kevesebb, mint három értesítés van, akkor az Tweaksbox értesítése alatt lesz olyan, hogy restart app. Arra rányomsz, és életbe lép a változtatás.
-
Tibor7878
tag
-
félisten
-
Shinjike87
aktív tag
válasz Tibor7878 #40307 üzenetére
Szia! Ennek még utána kell járnom, meddig kell lebontanom a telefont, de mindenképpen végrehajtom a műtétet.
Köszönöm a tippet, meglátjuk, mire megyek vele.Olvasgattam már olyanokat h gps jel erősítő , meg hardvermókolás, miegymás.. Tiszta gányolás az egész. Nem okozna gondot bevinni az LG-be sem, ha nem épp pár hete futottam volna ki az egy év gariból. Onnantól kezdve pedig borsos a szervizelés.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz Tibor7878 #39931 üzenetére
A jófógáson hirdetnek, meg asszem a vaterán is fent vannak. Egy győri, meg egy pesti cég. 1 év forgalmazói garival. 64900 pénz. A győrihez nincs gyári füles, a pestihez van.
A többi G-vel ugyanígy vagyok. Sajnos a G4nél annyi a hibás, h gyakorlatilag idő kérdése, mikor döglik be...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Tibor7878 #39396 üzenetére
Eloszor az a Fulmics volt, aztan frissitertem az azt kovetore. A legultolso pl mar nem volt annyira jo, tul hamar befaradt.
Az elotte levo volt jo, de Atosan ajanlotta a Tekcafe 5.4 rom-ot. Root, rwrp megvolt, feltettem a romot, es szepen bootloopot kapott a telo. es nem ertem a miertjet..
Most gyari V30F van fent (tmobilos)..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
őstag
-
-
-
SkyLine3000
addikt
válasz Tibor7878 #36014 üzenetére
Ezer fok volt. Teló a szélvédőn, tűzi a nap, fekete tok, megy a mobilnet, gps (hálózatok+gps, minden), waze, kutyaf@sza. Szted nem melegedhet túl a teló úgy h kikapcsoljon? Ne fárassz a hülyeségeddel!
Egyébként az az egy alkalom volt, azóta sem.
Próbáld ki te is, aztán már vehetsz is helyette másikat...[ Szerkesztve ]
-
literati
tag
válasz Tibor7878 #35005 üzenetére
Én teljesítmény orientáltra tettem, minden performance, cpu, gpu, és minden mag max órajelen (2649) van. Nálam így pörög a rendszer. Kicsit többet, fogyaszt, de nem vészes, viszont soha semmi akadás és minden gyors.
A fehér színt is állítottam, hogy ne legyen a gyári zöldes:
Vörös: 237
Zöld: 233
Kék: 256
Telítettség: 66 (30 a gyári, ezért olyan fakó)
Kontraszt: 137
Kép.érték: 135 -
-
-
-
saintex72
aktív tag
válasz Tibor7878 #31919 üzenetére
Biztos igazad van, hiszen nagy lendülettel mondod. Az lg meg kis gonosz és azért nem adja oda másnak, mert elfelejtette.
De amíg csak ez az érv, hogy nekem de jó és milyen gyors az addig nekem kevés. Ha majd arra a kérdésre, hogy pl. a már említett program működik a kurva gyors telefonon vagy nem, addig bizony marad. Esetleg az ilyen dolgokat is meg lehetne említeni, mert azzal, hogy mindenki leírja egyesével "én is felraktam" azzal tényleg sokkal jobb. Kit érdekel? -
gara1
csendes tag
válasz Tibor7878 #31727 üzenetére
Xda- rol a robalm féle bumped 30b verzió volt vennt tegnapig. Az nem fc- zett, nem rajzolt újra egyszerse. Gondoltam előre lépés lesz ehhez képest a fulmics 3.1, de nem..sőt! Szerencsére van mentésem a robalm féle romról.:-)
NandorHun-
Ez van..én is lejjebb vettem az animácio értékeket.[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz Tibor7878 #31637 üzenetére
Sorrendben telepítsd twrp-ből:
- XposedSupport_D855-30b_xpirt.zip
- xposed-v79-sdk23-arm.zipMajd telefonból az XposedInstaller_3.0_alpha4.apk
Utána már modulokból rakhatod a gravity boxot, de a _MM_G4_TWB_1.5_BETA2.apk az nincs benne külön kell letölteni...
goggleval megtalálod a fájlokat xda-n -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Tibor7878 #31628 üzenetére
Az 1.5 BETA2 kell letölteni!!! A kiterjesztett kikapcsoló menün kívül, nekem megy minden rendesen!! Persze én annak idején megvettem a programot! Nem tudom, hogy az ingyenes részében, milyen korlátozások vannak!
Persze, hogyha MM-re rakod fel, csak akkor kell ez a fajta verzió belőle!! Mert ugye Lolira, teljesen más kell!!!! Meg fel kell rakni, az MM-hez való Xposed modult és APK-t is!!! De van egyébként már, Gravity box is, ami jó MM-re!!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Shinjike87
aktív tag
válasz Tibor7878 #31303 üzenetére
Soha semmihez nem használtam ilyet, még 6.0-m sincs, csak készülök rá, megéri-e majd váltani. Ha a mostani alkalmazás panel marad oldalra csúsztatós, az állapotsávot nem buzerálják, és ki lehet majd választani a lolli gyári ikonjait, akkor még mókolni sem fogok vele.
-
korpicschess
veterán
-
-
aTe014
aktív tag
válasz Tibor7878 #31026 üzenetére
Kipróbáltam a KnockCode-ot, működik rendesen (csak ugye 6.0-n már legalább 6 koppintásból kell állnia), utána a beállított feloldás-minta megadással vissza tudtam állni a "Húzza" lehetőségre (csak figyelmeztet, hogy "A készülékvédelmi funkciók ki lesznek kapcsolva.").
Aztán pedig a "Húzzáról" egyszerűen át lehet állni a "Semmi"-re (én alapból "Semmi"-vel használom, szóval alapból nem kellene eltűnnie).[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Tibor7878 #30967 üzenetére
És mit zárok össze, ha nincs folyó áram, mert mikor össze tudnád zárni, akkor nincs töltés. Elég, ha megnézed azt a videót, amikor a srác beledobja a vízbe x időre úgy a G3-at, ahogy van. A víz nem vezeti az áramot eléggé, hogy zárlatos legyen ugye? Azt írta a srác, hogy simán használta a G3-at utána. Illetve, ha kapna pár csepp esőt a micro USB, már attól zárlatos lehetne. Értem, én, hogy le akarjátok róla beszélni az embereket, de na...
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Tibor7878 #30778 üzenetére
Csak nem a képernyő zárolásán belül a "Smart Lock" funkcióban? Legalábbis lollin.
mediumgecso
Microsoft Exchange? Ahhoz kötelező a zárolás gyári programmal, valami ilyesmi volt itt egyik nap.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával