Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz Tibor7878 #10933 üzenetére
Készülj Mindenek előtt twrp-ből csinálj egy full backupot a jelenlegi rendszeredről. Így bármikor vissza tudod rakni a 10L-t, minden beállításoddal amit jelenleg használsz, ezt mentsd le gépre is.
Ha mégsem jön be 20C, vissza rakod.
Én sem tettem még fel a lollit, nem véletlenül Első sorban xposed/tweakbox hiányozna, az meg nem működik még art-on.
Ettől függetlenül a 20A-t is sokan használták már itt megelégedéssel, az első tapasztalatok szerint a C még jobb is lett. Majd meglátod.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Tibor7878 #14593 üzenetére
Mozgasd a töltőn. Az egy elég "gagyi" töltő ha ez az ebayes fekvő és jóra gondolok, nincsenek pont fedésben a töltőtekercsek, ezért nem tölt. Vagy egyszerűen hibás a töltő.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
válasz Tibor7878 #16477 üzenetére
Találtam neked valamit: LGLockScreenSettings.apk, ez kitkat-es. Root kell hozzá, rootexplorer-el felül kell írni a eredetit, előtte persze mentés az eredetiről. Nem tudom már, hogy a kitkat odex vagy deodex rom volt e, alig volt fent nekem, és nem emlékszem . A lényeg ha van odex fájl is akkor arról is mentés, utána felülíratod az eredetit, odex törlése, majd jogosultságok beállítása -rw-r-r. Addig nem kapcsold ki és be a képernyőt, amíg nem indítod újra a telefont, mert fc-zhet vagy rendszer hibával leállhat állandóan. Így sincs garancia a sikerre, és csak saját felelősségre! Ha nem jól írtam valamit, szóljatok....
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Tibor7878 #17769 üzenetére
"Nekem pl a kitkat sokkal jobban tetszik kinézetre."
Most nem a kinézetet kérdezem, hanem azt az ocsmány sharpening effektet. Valamennyi élesítés a QHD-ra skálázás miatt indokolt lehet, azt aláírom, de amit V10h alatt láttam az valami szörnyen borzalmas túlzás.
Nekem a Lollipop kinézetével semmi bajom, most is az fut az egyik (Nexus) készülékemen."Igényesebbnek hat a redőny."
Milyen redőny? Ne haragudj, ha nem vagyok még otthon a G3 szlengben, még nincs ilyen telefonon (várom a G4 bejelentését, hogy eldöntsem ér-e annyival többet az új vagy jó lesz a G3 is).
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Tibor7878 #18017 üzenetére
Téma összefoglaló -> Tippek trükkök -> Grawensféle kameramod
Csak egy picit olvassatok, ha 1x végig olvassátok, utána már emlékeztek mi van benne.
Szerk.: Egy nyakhosszal meg lettem előzve.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Balázs1986
addikt
válasz Tibor7878 #18085 üzenetére
Kb. minden, kijelzővel és megjelenítéssel kapcsolatos beállítás ugyanaz a két készüléken, mindkét ROM v20, fejlesztői opciókat nála inkább nem is engedélyeztem (én meg az enyémen csak tesztelés szinten kapcsolgatok néha 1-2 statot). Épp az MLT-t kikapcsoltam, ennyit nyúltam bele. Ezért gondoltam, hogy vagy hardware, vagy ROM szintű a diffi. Majd, ha lesz Cloudy 20H (vagy újabb), akkor felteszem az övére is. Addig pedig hadd ismerkedjen a telefonnal, most úgysem volt időm mókolni Majd akkor végképp minden egyezni fog, ott már eldől, hol kell keresni a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz Tibor7878 #21423 üzenetére
Nem, nem tudsz se ki- se beletenni semmit. Ez egy lebutított verzió, csak nekünk magyaroknak, és csak idehaza használható. Itt mindent meg tudsz róla a Gyakori kérdésekben.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Fitzgerald
veterán
válasz Tibor7878 #22216 üzenetére
Hello, ezt nem tudom, de szerintem nem jó ötlet.
Dual bootnál a két rendszer közös data partíciót használ, még ha a System nem is közös. Én bootloopra tippelek, de lehet hogy nincs igazam. 5.0 és 5.1 között működik szerintem, de a KK az mégsem Lollipop. Itt kérdezz rá, vagy olvasd át a topicot. 13 oldalnyi hsz van csak.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
válasz Tibor7878 #25092 üzenetére
az az animacio legyen a legkisebb gondod, a telefon vedelme az elsodleges
Amugy tenyleg picit el van szabva.Valaki irta melegszik a telefon, ami nem is csoda, hisz ilyen dogmelegben nincs ami hutse, mint egy szamitogepet. Parome is forrosodik, sot nekem most a G4 is ahogy irogatok. Persze megy a zene is.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest