Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Kezdek beleszeretni ebbe a felbontás dologba.
N. O. V. A 3 mellett lazán futnak az appok -
gyuromoj
veterán
Na jelentem sikerült. Normal flash-el csináltam, V20h-EUR-XX a szoftver verzió.
Köszönöm szépen a gyors és korrekt segítséget!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ricinus13
senior tag
válasz gusthy #24612 üzenetére
Nem, a sarkokon kívül semmi baja, még csak nem is karcos. Csak a sarkai értek a betonhoz utána fűre pattogott. Ezért kéne csak a keretet cserélni de akkor teljes előlap lesz belőle. Majd írok valami szívhez szóló levelet az LG-nek hogy mennyibe lesz nekem ez a borozás.
-
SlyChocolate
senior tag
Srácok tudom már volt szóban de nyugtassatok meg.
Ha rootolom a garis t-mobos telóm nem ugrik a garim?
Illetve ha root alatt modosításokat végzek levehetem-e utána a root-ot úgy, hogy megmaradjank a változtatások?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SlyChocolate #24617 üzenetére
Asszem..."nagyon hivatalosan" a szerződésben talán úgy van, hogy a telefonon lévő szoftvert sem lehet módosítani (az hiába ingyenes és szabad amúgy), de javítsatok ki ha tévedek...
milyen módosításokra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
gusthy
veterán
válasz SlyChocolate #24617 üzenetére
Valóban volt róla szó
Ugrik, de ha visszarakod a gyári romot, akkor nem.
És van olyan módosítás, ami unrootolva is működni fog, pl build.prop módosítások. Van olyan, ami meg nem. -
gusthy
veterán
válasz Meggyi001 #24618 üzenetére
Csak egy része ingyenes...
Egyébként az, hogy ingyenes és szabad, nincs összefüggésben a garanciával. Ha módosítod, akkor nem fog az LG szerzői jogi pert a nyakadba varrni, de ő "as is" adta el a telefont, garanciát arra vállalt.
(A nyílt forráskód egyik lényege az, hogy nincs rá garancia.)[ Szerkesztve ]
-
mazs1
csendes tag
Sziasztok! Pár hete van egy G3-asom. Lercsereltem a gyári flipp tokot, amivel eddig használtam, mert mindig elmozdult és felvillant a kijelző és merítette az aksit. Most ugyan úgy benyomódik a telefon folyton, de önnáló életét el. Sokszor úgy veszem ki a zsebemből hogy tűz forró és 10-15%-ot merül az akku.. Ha le van zárva (knock kód) akkor meg mindig le tilt és biztonsági pint ker. Létezik erre valami megoldás? Nem tudok ezzel a hátsó gombal együtt élni, de ezen kívül nagyon szeretem ezt a telefont.
-
veterán
(#24620) gusthy : na, egy ilyen kiigazításra gondoltam, köszi.
(#24621) dkovizoli: igen, újabb, de neki ezt dobta ki az imei szám, és most teljesen gyári full hivatalosat akar rá, root, twrp, stb nélkül.
(#24622) SlyChocolate: a fene tudja hogy mit vesznek észre, és mit nem , meg egyáltalán hogy figyelik e. Root-ot, recoveryt lehet, de nem tudom...Amikor nemrég szétcsesztem fullra a G2-met, mégis megcsinálták.
https://gamergep.hu/
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Megpróbáltam ROOT-olni a telefont és feltenni a TWRP-t.
A ROOT sikerült is az OneClickRoot-al. De sajnos a TWRP-t nem tudom feltenni. Elvileg felteszi, de mikor újraindítom recovery-ben, akkor a képernyő feket és a led felváltva villog piros-zölden.
Ezt csak az akksi kivételével lehet kikapcsolni, majd be tudom kapcsolni és be is boot-ol a rendszer, de a TWRP-t sehogyan se tudom előhozni.
STOCK rom van fent ROOT-al. V20H a ROM.
Mit rontottam el, vagy mi a gond?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Zolio3
senior tag
Igazából összetettebb a dolog: a készülék zsebben is végezhet frissítést, egy folyamatok terhelhetik a készüléket, ami dolgozik, tehát melegszik. Révén a zsebed nem rendelkezik jó hővezető képességgel, így ezt a hőt érezheted. Szűkebb zsebben aktiválódhat a kijelző, aki még jobban meríti a készüléket, pláne, ha 80%-nál magasabb fényerő van állítva. Esetleg nock kódba is nyomódhat be karakter, így amikor bírod, akkor lehet helytelen kód, vagy rossz helyen nyomkodod, stb. A hátsó gombbal nem szükséges együtt élni. Vannak olyan tokok, amelyikben a készülék eltűnik, csak a kamerának, kezelőszerveknek van kivágva kisebb hely, ez zsebben sem enged benyomódni gombot. A kijelző duplakoppal ki-, bekapcsolható, power gomb nélkül is, tehát a hátsó gomb használata csak fakultatív.
-
HaZse
őstag
válasz Zolio3 #24627 üzenetére
Az nekem nem volt jó, amit itt az összefoglalóban van leírva. Azzal nekem a boot során csak az LG logo jött be. LG Flashtool 2014-essel újra kellet raknom a romot.
Majd a LG_One_Click_Root_v1.3-al root-oltam, meg ott be is jött egy karakteres recovery. De az olyan apró betűvel volt, hogy gondoltam, hogy majd akkor a flashify-vel flasheltem a twrp2.8.7-est. Persze a telefonnak megfelelő verziót töltöttem le.
De így se megy.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
leslien
nagyúr
így csináltad? ezzel működik..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
HaZse
őstag
válasz leslien #24630 üzenetére
Igen, ezzel csináltam. a GUI változattal. download mode-ba is bement automatikusan. A ROOT meg is van a telefonon, de a TWRP nem megy.
Fekete a kép és zöld-kék LED villog felváltva.
-
Geth
veterán
Lehet, hogy hülyeségeket írok, most fogom én is frissíteni a telót, de én azt olvastam, hogy ha LP stockon vagy, akkor a root ugyan megy, de a teljes boldogsághoz (twrp) autorec nevű cuccal vissza kell tenni a KK bootloadert, mert azon megy a bump, LP bootloaderen meg nem.
Szóval autorec-ben rábök a gombra, az kicseréli a bootloadert és fel is rak egy twrp-t.
Ha nem tetszik a twrp verzió (nem biztos, hogy a legfrissebb), akkor twrp-n belül flashelsz egy újabbat .zip-ből (bumpolt legyen). -
HaZse
őstag
Én akkor tuti, hogy valamit elbaltáztam, mert nekem ez a program (autorec) feltelepül, de hiába nyomogatom én a TWRP-s részt, nem megy.
A stock ()alsó) részére kattintok, akkor az megy és kiírja, hogy flash, de változást nem látok, mikor újraindítom a telefont.
-
user2211
tag
válasz gusthy #24636 üzenetére
Nekem újraindítás után az LG boot képernyőnél marad a kijelző, de pl. a feloldási hangot is hallani lehet ha tapizom a kijelzőt. Milyen romot használsz? Csak abban átírod, és nem csinálsz semmi mást vele? Nekem Cloudy 2.5 van jelenleg. Euphoria rommal simán ment a felbontás átállítása, de ezzel és a gyárival nem akar sikerülni.
-
-
supertrezi
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne:
1. Nincs senkinek olyan gondja (vagy nem volt), hogy alvás utáni felélesztéskor folyton földob a telefon valami allstarmobile.mobi nevezetű facebook-oldalt, vagy épp valami Play-es játékoldalt? Mallwarenek tűnik, de eddig nem tudom, melyik programom okozza... Elég idegesítő.
2. Az előzőből következően talán Factory Reset-elném, viszont akkor a KitKatem frissülne Lollira. Annak viszont állítólag még mindig megvan az a számomra elviselhetetlen tulajdonsága, hogy nincs benne Néma mód (amit egy mozdulattal be lehet állítani), csak rezgőre lehet rakni. Vagy ezt már kiküszöbölték?
Köszi a választ előre is.
-
user2211
tag
Milyen típusú telód van? Nekem ezzel a gyári rommal felment az autoreccel a twrp(v20h d855-re nekem imei alapján ezt dobta):
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FWAAX27F22LFA5QECFF3AHU/D85520h_00.kdzLG Backup és sms backupot használhattál volna mentésre, vagy titanium backup...
Az xda root scripttel rootoltam, play áruházból leszedtem az autorec alkalmazást, és tökéletesen fut rajta a twrp. -
HaZse
őstag
válasz user2211 #24642 üzenetére
Most újra raktam az egészet. Érdekes módon 2 frissítést is kapott a telefon. (most teszi fel a 2-ikat).
SMS és minden mentésem megvolt, de valamiért nem látja a mentésemet. (SMS backup, ami az MMS-t, hívásnaplót és minden mást el is ment, elvileg a gmail acc-al.)
A telefon D855-ö9s a v20h-s a ROM rajta.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz user2211 #24638 üzenetére
Ezen egy factory reset segít.
Korábban írtam, bár tény, hogy csak futólag, ezért bocsi, de az van, hogy csak úgy lesz jó, ha a resolution changernél bekapcsolod azt, hogy leállításkor állítsa vissza a defaultot, bootoláskor meg azt, amit kiválasztottál.
Ellenkező esetben ez van.
Egyébként nem megy a levesbe minden, mert ebben az állapotában is tudsz lg pc suite-tel mentést csinálni a telefonról.
[ Szerkesztve ]
-
andreas49
senior tag
Hali,
Köszönöm mindenkinek, aki segített a kérdéseim megválaszolásában. A mai nap elhagyom a G3 fórumot és átköltözőm a G4 fórumba, mivel alig 2 órája egy G4 tulajdonosa lettem.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
mazs1
csendes tag
Na mindegy, örülök, hogy másnak nincs zsebben benyomódós problémája és sokan reagáltak a bejegyzésemre... Nem kerültem közelebb a megoldáshoz :/
-
AtomCity
tag
Sziasztok!
Tud vki vmit a [telefonaruhaz.hu] -ról? Vélemény, stb...?
Sajnos elvesztettem az előző G3-masomat, így pótolnám, de a garancia nálam kulcskérdés.
Csak hivatalos LG garival venném meg, itt meg azt mondták, hogy 1+1 év bolti gari van rá (1 év teljeskörű bolti, és utána 1 év szoftveres, ez utóbbi kb egyenlő a semmivel), viszont elvileg adnak 27%-os ÁFÁ-s számlát.
Anno azt mondta a hivatalos LG support és itt a fórumon is azt olvastam, hogy ha van magyarországi 27%-os ÁFÁ-s számla hozzá, akkor az LG hivatalosan is garanciázza a márkaszervizben. Vki tud erről több infót?Előre is köszönöm!
Üdv: Peti[ Szerkesztve ]
Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Csaba 1980
újonc
sziasztok!! érdeklödnék h érdemes frissiteni 5.0 ra??
mert hallotam h az 5.0 nem az igazi .vagy esetleg van e frissebb az 5.0 nál?
flashelni nem akarom!!
több véleményt várok elöre is köszi a válaszokat.. -
gusthy
veterán
válasz Csaba 1980 #24649 üzenetére
Nos, ez érdekes kérdés. Amikor az ember frissít, nem érzi, hogy mennyivel jobb neki. Viszont játszásiból kipróbáltam, hogy visszaállok kitkatra, és akkor borzasztó fapadnak éreztem.
Persze ez tök szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café