-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveboy86
tag
Érdekes dolog történt. Ma egy külső ébresztő progi hagyott cserben (Timely). Azt már tapasztaltam, hogy a gyári néha nem ébreszt, de sajnos ugyanezt csinálta ez is, akkor kezdett ébreszteni, mikor feloldottam a képernyőt... Minden esetre azt hittem, ez a gyári progi hibája, tévedtem...
Lassan tényleg nem marad más, mint a felhúzós vekker... -
-
steveboy86
tag
Az miért van, hogy ha mondjuk megy már aksiról a teló pár órája és újra indítom, akkor néha 0ról kezdi el számolni megint az akku használatot, mintha most húztam le volna töltőről. Valamikor meg onnan folytatja ahol állt..?
-
steveboy86
tag
válasz zoleeno1 #17863 üzenetére
Naponta töltöm, mert használom munkahelyen is, este 8kor felrakom, alvás előtt leveszem. Másnap estig eddig elég volt, mindig maradt 25-30% és 3 és fél óra kijelzőidővel.Ezt így el is fogadtam, végül is lényeg, hogy 1 napot elmenjen, nem nagyon izgat, hogy most hány naponta kell töltenem... Jelenleg ugyanúgy használom, már több mint egy hete kb a v20h-t(tehát nem egy töltés után mondom ) és este 8ig már nem bírja, illetve 3 óra fölé sem megy a kijelzőidő...
Így már oda kell figyelnem, mit hogy használok rajta napközben...[ Szerkesztve ]
-
steveboy86
tag
Olvastam páran írták a v20h romról, hogy akksi téren náluk visszalépés. Sajnos csatlakozom hozzájuk(Telenoros készülék), míg eddig a 3 óra kijelző időt mindig átlépte, kb. 3 és fél volt úgy áltagban 10-15%nál, most jelenleg 26%nál tartok 2 óra 20 perccel és nyilván a használat nem változott. Volt full wipe, minden, ami tanácsokat olvastam ezzel kapcsolatban mindent megcsináltam, de nem változik...
Előző romokkal nem volt ilyen gondom, eddig mindig gyáriakat használtam. Nem vagyok nagy romolgató, és nem is szívesen foglalkozom ilyenekkel hétvégente, de azért a 2 és fél óra kijelző nekem kicsit kevés..
Esetleg egyéb ötlet ezzel kapcsolatban? Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
steveboy86
tag
Nekem ez a 4-5 óra csak akkor szokott meglenni, ha van benne valami filmezés mert az keveset fogyaszt. Amúgy saját napi használat mellett (facebook,viber,email,kis játék) kb 3 és fél óra kijelző idő szokott összejönni, annál több nem nagyon. Mondjuk gyári lolli, de mókolni nincs kedvem, elfogadtam így, estig bőven kibírja, aztán ráteszem töltőre.
-
steveboy86
tag
Az utóbbi pár napban azt vettem észre, hogy az akkumulátor használat ilyen reggeli időben egy fehér csíkot mutat. Mintha minden reggel újra indulna a készülék de nem veszem észre soha, csak a grafikon mutatja. Nem értem mert az utóbbi időben nem telepítettem új programot.. Vagy ez a csík nem ezt jelzi?
Kdz telepítés volt full wipe kb 2 hete.. Tudom használatot nem nagyon befolyásolja csak engem idegesít.
Ötlet? -
steveboy86
tag
Egész nap ezzel szórakoztam, gyári romot letöltöttem az imei beírós címen belinkelt linkről. tehát hivatalos v20e (Telenoros). Felraktam full wipe, szűz tiszta rendszer, T actions sehol... Nem lehet, hogy ezt is külön be kell valahol kapcsolni, mint a Smart Lockot? vagy már nincs több ötletem.. Nem értem valakinek miért jelenik meg gyári rendszerben, valakinek meg nem...
-
steveboy86
tag
válasz DonLaca@ #13566 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítását csináltam előtte-utána. Intelligens funkciók alatt ennyi van: Mozdulatok, QuickCircle tok, Kettős ablak. Akkor ez a mozdulatok lenne? De ezen belül meg csak ilyenek vannak, ami volt 4.4-ben is, hogy ha a fülemhez teszem automatikusan felveszi, ébresztőnél szundi lesz ha megfordítom ilyenek. De ilyen programon belüli, pl internetböngészős gesztusok nincsenek. Vagy hogy sms-ben lévő számot automatikusan felhív...
Másnál hogy néz ki ez aki gyári lollit használ? -
steveboy86
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy sima v20e-ben benne van ez a t action funkció? Vagy kivették belőle? Kicsit összezavarodtam, hogy most ez egy lollipop újítás, vagy csak bizonyos romokban van benne? köszi előre is
-
steveboy86
tag
Aki hiányolná a Smart Lock-ot V20E verzión: én Kit Kat-ről frissítettem LG PC Suite segítségével, bevallom wipe nélkül (gyári telenoros készülék). Kerestem én is ezt a funkciót, de nem találtam. Rávettem magam a gyári adatok visszaállítására és láss csodát ott van a beállításoknál a képernyő zárolása alatt...
Gondoltam megosztom, hátha más is így járt, nyilván az én hülyeségem volt, de legalább megoldódott. -
steveboy86
tag
Előre is elnézést kérek, ha baromságot kérdezek, de ezekhez a Memory Manager meg hasonló programokhoz is kell rootolni a készüléket?
-
steveboy86
tag
Sajnos úgy veszem észre, akku időben ez az L verzio nem hozza a megszokott szintet. Az eddigi 4 órából nekem 3 lett...
-
steveboy86
tag
Sziasztok csak úgy érdekességből kérdezném, hogyan lehet az, hogy az Angry Birds szinte összes része kompatibilis a készülékkel, kivéve a legújabb kettőt (Star Wars I-II). Illetve létezik valami megoldás rá, vagy várni kell egy esetleges frissítésre a program részéről?
-
steveboy86
tag
Az LG G3 okostelefon EISA díjat nyert
Ezek szerint akkor csak nem lehet olyan rossz választás
[ Szerkesztve ]
-
steveboy86
tag
Sziasztok,
csatlakozom én is a táborhoz, egy LG Optimus F6ról váltottam. Már azzal is nagyon meg voltam elégedve, az LG-ben pozitívan csalódtam az utóbbi időben. Ezt a G3-at sem bántam meg, maximálisan meg vagyok elégedve. Én naponta töltöm,néha két naponta, de használom is rendesen, 4 óra kijelző idő eddig megvolt mindig. Telenoros G rom van rajta, és ahogy tapasztalom, egyre csak jobb lesz a frissítésekkel. Csak így tovább! A végén még tényleg lehorgonyzom az LG-nél, pedig volt Samsung, Sony telefonom is, de ezidáig ezzel vagyok legjobban megelégedve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott