- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Egy ilyen készüléknél, ha nem tudsz egy külső romos (kijelző, keret stb. törött) készüléket szerezni, akkor mondhatnám, hogy az alaplapcsere miatt ez GTK. (Ha G3-at akarsz és nem akarsz többet rákölteni, akkor lehet jobban megéri, ha veszel egy másikat, ezt pedig megtartod alkatrésznek.)
Nekem 40-50 körül rémlik alaplap csere a hivatalos szervizben. Vagy nézel hadveraprón szervizt, magánembert, aki foglalkozik mobilok felélesztésével, hátha szoftveresen akadt be valami és újra tudják éleszteni Csipkerózsika álmából.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Aksi nélkül nincs mit tölteni... Hálózatra dugtad aksi nélkül, magyarul.
Aksi probléma szerintem, próbáltad azt, hogy hálózatra dugod aksi nélkül majd utána aksi be, amikor hálózaton van?
Ugyanis, a készülék működik úgy néz ki, ha beleteszed az aksit és nem veszi a töltést, akkor valószínűleg az aksi megmakkant. Azt szoktam javasolni, hogy a lakhelyedhez közeli lokál topic-ban kérdezz bele, hátha van valakinek G3-a vagy aksija, aztán ki tudod próbálni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SkyLine3000
addikt
Nekem stock LP-vel semmi bajom. Mivel a mostani 3/32-es G3-am még szinte új (nincs 3 hónapos), 3,5-5h közti a sot és mindenféle erőlködés nélkül megvan átlag 2 napom egy töltéssel. 100%-ról is elég sokára mozdul el...
Amikor próbálgattam a romokat, a MM-al nekem is rosszabb eredmények jöttek ki.
Főzöttben anno nekem egy Limitless vált be.[ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
Még akár mákod is lehet... 4 éve adtam be gariba egy teljesen megpusztult Optimus3G-t. Nightly Cyanogenmod sz@rság volt rajta, újraindítás után se kép se hang, se töltés, se download. Egyáltalán semmi. A Telemakis szervizesnek csúfolt egyedek nem vették észre, lapot cseréltek benne.
-
dkovizoli
addikt
Bukó, amennyiben megállapítják. Szerintem ez jó neked , de , hogy miért akad el , azt nem tudom. Amit linkeltem az ugyanez, csak az már hard brick- re megoldás. Ott annyi a különbség, hogy a chip lábait kell összeérinteni és onnatól oldja a hard brick-et. Azután már minden ugyanaz. Nagyon oda kell figyelni a sorrendre, hogy megfelelő driver legyen az op rendszerhez, stb. Minden mondat lényeges a leírásban is. Sajnos ennél többet nem tudok segíteni, de mivel láttam ilyent, biztos,hogy működik.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Szerintem jól. Amit én láttam hard brick g3-at, azt fel sem ismerte sehogy egy gép sem. Viszont visszalehetett hozni az élők sorába. Soft brick-el gondolom könnyebb lesz, csak meg kell találni a megfelelő módot. Szerintem ez is megfelelő lenne egyébként, csak a szétszerelős és összeérintős részt ki kell hagyni. De csak saját felelősségre!
-
McCartman
őstag
Őket pont nem, most beszéltem velük, jövő hétre várják. Azért köszi a tanácsot.
B-telnél azt mondta a fószer mikor rákérdeztem, hogy az IMEI szám nincs feltüntetve a számlájukon, fura. Hogy lenne ebből így gyári garancia érvényesítés.Bízom benne, hogy egyszer csak befut egy konténernyi és elárasztják vele az országot.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
plejik
addikt
Szerintem ez az. PLAY STORE
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
MODERÁTOR
-
Fitzgerald
veterán
Ennek még a G2 is elkeni a száját, bár arra nem lesz (hivatalos) Android M, erre meg valszeg igen.
Ez az update téma mondjuk 80 százalékban csak porhintés, aminek a gyakorlati hasznát a legtöbb user nem is látja/tapasztalja. Egyszerűen csak el lett ültetve a fejekben, hogy az update az kell. És ők vannak sokkal többen, nem azok akik mókolnak.
Húgomnak + párjának van egy 2008-as laptopjuk, ami már akkor is gyengének számított, amikor megjelent.
Win 7 van rajta, panaszkodnak hogy nem bírja már a gép a gyűrődést.
Persze hogy nem bírja, minden egyes frissítéssel lassabb lesz.
Ok, teszek rá XP-t ha kell, sokkal jobban jártok vele ezen a gépen.
Ne tegyek, mert arra már nincs frissítés.
Páff. Technikai analfabéták mindketten, azt sem tudják mi az az update.[ Szerkesztve ]
-
Zolio3
senior tag
Jobb felső sarokban van 3 függőleges pont (menü), rányomsz, majd kötegelt műveletek. Itt a visszaállítás résznél lehet csak a hiányzó alkalmazásokat, vagy persze az összeset is. Klikk, amelyiket akarod. Az appok melletti négyzetben ki tudod választani melyiket akarod visszaállítani, felül pedig hogy csak adatot, csak appok, vagy mindkettőt állítsa vissza. Aztán jobb felső sarokban zöld pipa, és elindul a visszaállítás. Igazából nem egy bonyolult program. Én külső sd-t állítottam be mentési helynek, és ütemezve naponta készít mentést az új, és a előzőhöz képest változó appokról.
-
Probert75
addikt
Tibi beállításai. Nem friss, de használható.
-
imi4199
tag
Nem vészesek igazából, de ezeket maga Clodyfa írta:
"Notes:
- Although it has G4 Camera but please dont expect an awesome result bc G4 has way better libs/hardware.
- Must sacrifice Lockscreen weather animation bc of incompatibility between G4 SmartNotice/Weather with G3 system. If you use G3 weather to have it working, then it FC everytime you update weather info -> not worth it. I'll spend more time on that later.
- I removed some "old and not so useful stuff" to have it clean and stay close to G4 look-n-feel." -
gretzky77
veterán
Ez a gyáriban is van a beállitásoknál azt hiszem ott mutatja is mire jó. Pl ha be van kapcsolva akkor kapsz egy sms-t és ha lefordítod majd vissza a telót akkor hívja az sms küldőjét vagy pl böngészőnél visszalép.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Raul227
aktív tag
Köszi, na majd holnap, mobil netrol ezt nem tudom megnezi, Samsung s3 ba egy tenyér húzás volt a kijelzőn
Más : nem találom hol tudom vissza állítani hogy a készüléken is keressen a kereső, mert már beepult a Firefox kereső is meg a Google meg az opera mini, de azok nem keresnek a telefonon, ugye a karika gombot ha nyomva tartom akkor jön ez be, ez a menü, de mióta beepult a Mozilla meg a többi már benn megy, a másik meg hogy szarul lehet fordítva magyarra, mert ezt írja : alapértelmezések törlése :rendszer beállítások /alkalmazasok /letöltött, hát ez mi? így hogyan állítsam vissza ezt például, a készüléken keresést
-
la_cc
addikt
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
-FreaK-
veterán
Pont ezzel a problémával küszködtem pár hete Az Android alkalmazásos topicban az aCalendar nevű appot ajánlották alternatívaként, azóta is azt használom. Nem olyan jó és letisztult mint az LG widget, de használható.
(#23202) Probert75: ha lesz egy kis időm, én is futok vele egy kört, addig nem nyúlok hozzá természetesen, míg nem rakunk pontot az ügy végére
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Clody javít rajta igen, de a Nova is. Én a kettőt együtt használom
Azzal ellentétben ahogy (#23151) Zolio3 írja, sajnos nem működik minden funkció, pl. a legfontosabb, amivel a dupla tap-os lezárást be tudod állítani, csak a fizetősben megy.
Nem tudom emlékszel-e rám, de én is a OneX topicból jöttem
Ha rootolni meg meg custom romot akarsz rakni, nyugodtan állj neki, tök egyszerű a dolog.
DP-Root-al rootolsz mondjuk és az Autorec progival felrakod a TWRP-t (vagy a második módszer az összefoglalóban), abból meg wipe minden és mehet a rom install. Nem kell fastbootból kernelt flashelni szerencsére, mint HOX-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Raul227
aktív tag
Koszi a valaszokat akarhogy keresgeltem a g3 lesz nekem optimalis,100ezer alatt van es tudja a mai megfelelo tudast,na jo nem 8 mag meg ilyenek,de az minek is nekem Valahol olvastam hogy a telo ugy van optimalizalva hogy 2 gigaval legyen jo,szoval a 3 vagy 2 eszre se venni igazan.de persze valahol csak megerezni a plusz 1 gigat.
Ugy dontottem holnap megrendelem 16 gigas sdm van,azzal csak eleg
A titan nem jo szin?[ Szerkesztve ]
-
Raul227
aktív tag
azt mondta a hölgy a telefonban,hogy 2.éven nekik kell visszaküldeni és ők szervizbe küldik.szervizlink
A Ter-ero.com webáruház valamennyi termékére (a kiegészítők kivételével) 24 hónapos teljes körű garanciát vállal! Ezen esetek mindegyikéből az első év gyártói garancia, míg a második teljes körű forgalmazói garancia.
Garanciális javítás feltételei
A termékek garanciális javítását az arra kijelölt garanciális szerviz végzi. A szervizbe való küldés a vásárló vagyis az Ön feladata, és költsége. A szervizbe a terméken túl a garancia füzetet, és a számlát is küldje el, hiszen a garanciális javításhoz ezek szükségesek.
A Samsung, LG és Iphone készülékeket a gyártók saját garanciális márkaszervize végzi.
Egyéb esetben a garanciális javítását a következő szakszervizek végezhetik:
Telemax
olvasgattam nézegettem a teszteket,maradok a g3-nál,csak vacillálok,állítólag hét végén megjelenik a g4,talán lenyomja a g3 árakat.így volt ez a g2nél?mennyi idő alatt esett az ára jobban?vagy csak pár ezret esett a g3 kijövetelekor?mi ilyenkor a trend?
-
gretzky77
veterán
Nincs gyári garim gsm boltból van gsm bolti garival! Elvileg ők is azt mondták ha az lg valóban javitaná akkor ők is javítják csak ugye nincs cserekészülék és nem tudom hosszú hetekre nélkülözni!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
veterán
Hát...Nem tudom milyen a szolgáltatók webshop politikája, lehet lesz.De mindenesetre kíváncsi leszek a tmobilra, hogy milyen kondíciókkal, milyen részletre fogják adni,a tmobil szeret nyerészkedni.A lakótársam nemrég vett tőlük egy tabot részletre, 80-ra jön ki, amúgy meg lehet venni 50-ért a neten.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
veterán
-
veterán
Ma kérdeztem a T-mobilban, hogy mikor lesz, kb 1 hónap. És az ára, mondom, asszondja a csaj, hogy nem tudja, de ha az s6-ból indulunk ki, akkor lehet 200 fölött is.....mondjuk az lg sztem szeret a samsung alá verni, de ez most nagyon ott lesz ez a teló...A g flex 2 mennyi is volt? Lehet akkörüli lesz az ára.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
varmi2
nagyúr
Áprilisba vettem, hétfőn megrendeltem. Még az nap hívtak, hogy nincs fehér 3/32-s, és nem is látják, hogy mikor lesz. Kedden visszahívtam, hogy akkor töröljük, és jó a 2GB-s is, de már mondták, hogy szerda-csütörtök körül jön be egy darab. Azt mondták, hogy hívjam vissza őket csütörtökön. Aztán hívtak ők szerdán, hogy megjött, küldhetik-e. Pénteken meg is kaptam.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Zolio3
senior tag
Lehet, hogy csak szolgáltatója válogatja, de régen nem lehetett előfizetéses csomagot kártyásra váltani. Fordítva igen, azzal nincs gond, de ebben a megoldásban nem biztos, hogy működik. Ha ebben a formában nem tarthatod meg a számod, akkor lehet, hogy változni fog. Először kérdezd meg a szolgáltatót, hogy megy e így a dolog, utána térj vissza a dual simre.
-
H.Bencike
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest