Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
válasz SG3rg0 #11897 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta független telefonokra nincs 2-év gyári garancia csak 1-év.A szolgáltatós telefonokra van 2-év gyári garancia.De a linkelt oldalon a garanciális időszakoknál már van ,,36-hónap gyári garancia" is .Szerintem a gyári szót ők másképp fogják értelmezni ha felhívod őket.
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
válasz Misi1980 #11903 üzenetére
B-teltől most rendeltem meg. Előtte rákérdeztem hogy valóban gyártói garis, nem bontott a doboz magyar töltőfej és menü stb. Megjegyésbe bele is írtam hogy ilyet szeretnék kapni. Remélem értik belőle ha nem ilyen lesz akkor megy vissza. De bizalommal rendeltem tőlik mert azt hiszem a G2 topikba rendeltek tőlük G2-őt és az is 1 év magyar gyártói garos volt.
Mikor kibontom, ezt a kijelző hibát hogyan tudom egyből kideríteni hogy jelen van e ez a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Most vissza hívtak az xxlgsm ből és az ügyintéző állítja 2 év gyártói gar és 2 év szoftveres van az ő készülékükre.
[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
Akkor szóljatok az LG magyar képviseletének is hogy tudjanak róla hogy két év a garancia. . Nekik elfelejtettek szólni a GSM boltok.
-
Misi1980
senior tag
válasz SG3rg0 #11904 üzenetére
Hidd el hogy 1-év a gyártói garancia az LG-nél.De ha nekünk nem hiszel vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.Milyen kijelzőhibára gondolsz?
Szerk:Van olyan garilevél amiben szerepel 2év gyártói garancia de hivatalossan csak 1év van.Ez a G2 topikban ki lett vesézve többszőr is.Azt hiszem a régebben kinyomtatott garileveleken szetepel a 2év.[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
válasz supertrezi #11912 üzenetére
Vagy csak az ügyfélszolis a hülye hozzá, bármi lehet. Ezért kell kerülni a kisebb magyar boltokat ekkora értékű vásárlásnál.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
supertrezi
aktív tag
válasz Typhoon47 #11913 üzenetére
Az "ügyfélszolis" NE legyen hülye hozzá.
8-10 éve ez még egy megbízható bolt volt. Vettem ott gyártói garis Nokiát 120-ért; semmi gond nem volt. De ma röhejesek ezek az átláthatatlan, s nem is valós garanciák. Változnak az idők.
Zerge, tegnep belinkeltem neked pontosan, hogy mit kell kapnod egy gyári garishoz. Ha nem így néz ki, vagy nincs kitöltve "mánnemjó".
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
válasz supertrezi #11914 üzenetére
B-tel marad 1 év gyártói garral! [link]
Na még annyi hogy egy fóliát javasoljatok hozzá. A tok megvan PIERRE CARDIN (H10-19).[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok!
Megjött ma a Love Mei alu bumperem, nagyon vékony, alig lesz tőle vastagabb a cucc, de nagyon patent. Passzentos, szivacsozva belülről, hogy ne karcoljon, nem bántam meg szállítással együtt 2990 Ft-ot nekem megért.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DJ. Ru$y #11917 üzenetére
Jaj, ami kimaradt, hogy "szépséghiba", hogy nincs külön koreai változata (antenna) és EU változata, ezért rajta van fixen a kivágás, ugyanis olyat vettem, ami D855-höz való, a dobozra is ez van írva, és rajta a kivágás, bár engem nem zavar, ezt már rendelés előtt is láttam több képen is.
[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
Egyébiránt a kisebb problémáim :
1. Ezt a körbe foglalt órát/dátumot nem lehet likvidálni a zárolóképernyőről?
2. Az e-mail app elég fura. Sokszor istenuntig pörgeti a frissítést és semmi. Nem értem, miért nem frissít pár másodperc alatt. Az e-mail értesítések is általában nem jeleznek.
3. LED-vezérlőt használ valaki? (Light Manager; Light Flow) Ezek se nagyon akarnak működni... -
la_cc
addikt
Sziasztok!
Most év végén jár le a 2 éves szerződésem a Vodafone-nál, így lassan aktuális lesz a készülékváltás.
A G3-al szemezek...
A Vodát nem igen hagynám el, mert elég jó flottában vagyok, viszont itt, ahogy nézem, 146k lenne. Ez mennyire számítja drágának, tekintve, hogy garis, nem szürke cucc lenne?
Üdv!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Misi1980 #11921 üzenetére
Ez bumper, nem tok, nem hátlap. "Keret". Szép is lenn, ha alu hátlap lenne, egy kicsit megenné az antenna teljesítményt az tuti.
la_cc
110-115 körül van már állítólag bolti 1 év LG garis készülék, ha neked megér +1 évet amit kínál neked az, hogy szolgáltatónál veszed ~30-35k-t, akkor nem drága.[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
Segítsetek!!
Ha a menüben rányomok a szoftverfrissítés opcióra, kiírja hogy a készülék nincs regisztrálva!
Ha az LG PC Suite-on megyek rá a frissítésre, akkor azt írja hogy a frissítés nem futtatható, ellenőrizzem a telefonkészülék állapotát....1 napos a teló, független, és a V10e van rajta....
ötlet?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
tutaj01
aktív tag
válasz supertrezi #11922 üzenetére
2. A gyári email app nekem sem szimpatikus, de playen millió alternatíva létezik!
3. Én speciel Light Flow-t használtam már a G2-n és itt is, de nálam tökéletesen üzemel! Semmi gond nincs vele![ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
Karácsonyi mobilajánló:
"Az LG G3 ugyan nem a gördülékenység avatott bajnoka, de a QHD kijelző döbbenetesen szép, az előlap helykihasználása pedig példamutató."
Nem akarok megsérteni senkit, de ez lol.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dave182
senior tag
Valaki ki tudná próbálni, hogy a legújabb lollipop alapú romban meg van-e oldva már a bluetooth zenelejátszás hibája?
Köszönöm -
supertrezi
aktív tag
-
SG3rg0
őstag
válasz supertrezi #11935 üzenetére
Fehér és goldba van csak.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz ßrainiac #11873 üzenetére
Az biztos, hogy S4 zoom sokkal szebb képet csinál, mint az LG G3.
(#11874) zoleeno1 Szotyi nem kell, pattanásos leszek tőle
(#11876) Lecs@ Mivel bejárónőm nincs, így saját kezűleg kell megoldani a portalanítási kérdést ..azt az összeget ha talán negyvenszeresére emeled, talán megválok tőle..hisz a biztosítóm kb annyira értékelte fel
(#11894) batai15 Mivel én nem iszok, így inkább gyűjtőm őket..ez kb 20 év termése.
Garancia kérdéshez annyit, hogy én 8-án az Emag-tól rendeltem 139 900-ért. Mivel akkor volt 1 éves a cég így azt reklámozták, hogy aznapra adnak még a promó kedvezményen felül kuponkódot szülinapi akcióként.
Erre mondom letöltöm a garit meg a számlát - mert ott a fiókodból neked kell letölteni és kinyomtatni - erre a következőkre lettem figyelmes:
1. garancián nincs időintervallunk a garanciára, csak egy tájékoztató adat, ami azt írja, hogy a készülék átlagos használati ideje 3 év.
2. számlán nincs pecsét és aláírás
3. kuponkód seholErre gondoltam felhívom őket. 29 percet várakoztam, mire felvették.
1. kérdésre a válasz. Nem tudja miért nincs, de nem is tudja mennyi a garancia..erre én: máshol is néztem és a tmobil 2 évet ad (részleteket nem mondtam) erre várakoztat, majd visszajön a vonalba, máris letöltheti a garancia papírt az emag fiókjából 2 év garancia van rá.2. kérdésre a válasz: a vásárlók nem tartanak igényt a pecsétre és az aláírásra, mire én: magyarországi és EU-s szabályzat mondja ki hogy a számlán kell lenni pecsétnek és aláírásnak, mivel webáruház és hazánkban forgalmazzák - még ha romániai cégről is beszélünk - így a NAV-hoz le kell adni egy digitális aláírást és pecsét mintát, amit kötelesek alkalmazni a kiadott számláikon, kivéve mind akkor ha eszámla kibocsájtása meg van kérve a NAV-tól, amit az ASZF-ben sehol sem találtam.
Na meg a csomagban kötelesek lennének arról is tájékoztatást nyújtani, hogy meddig küldhetem vissza sérülésmentesen a vásárolt árult. De a csomagban se számla, se gari levél, se tájékoztató nem volt.
Ha igényt tartok rá akkor kinyomtatja és aláíratja valakivel és postázza..hmm...De már kinyomtatják, lepecsételik és postán fogják küldeni a számlát
3. kérdésre a válasz ő azt látja 9-én vásároltam..mondom neki itt az igazoló email ami 8-án 23 óra, az hogy ők ezt mikor dolgozzák fel nem volt odaírva sehol, így türelmet kért és talán januárba megkapom, ha nem akkor hívjam őket.
Szóval érdekes ez a garancia történet számomra legalább is..
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
tutaj01
aktív tag
válasz supertrezi #11943 üzenetére
Kérlek szépen ahhoz én hozzá sem nyúlok! Be van kapcsolva minden, de nem az alapján villog!
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
ivatti10
aktív tag
Sziasztok! 2 hónap alatt harmadszor járok úgy, hogy nem tudom feloldani a képernyőt sem kézzel, sem gombbal. A kék fény kivillan, és semmi. Akksikivét szükséges. SEA kódos, 32 GB-os a telefon, és I, valamint a mostani K romoknál fordult elő. Járt valaki hasonlóképpen? Semmi hátránya nincs, ha SEA kódosra nem SEAkódos romot teszek fel?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
sereeff
aktív tag
válasz sereeff #11890 üzenetére
Eztet senki sem tudja? :-) Előzőleg be volt állítva, de most sehogy sem találom! S az 5.0 fehér csikjai nagyon idegesítőek, ráadásul bárki láthatja pl az e-mail értesítőket stb...
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest