- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
válasz Probert75 #29319 üzenetére
Ne erőlködj, biztos lehetsz benne, hogy festett műanyag.
Nálam konkrétan a jack dugó meg a repedés környékén kicsi részen le is van róla kopva, a szálcsiszolt fém imitáció, és alatta FEHÉR színű.
De amúgy már tapintásra is tök egyértelmű hogy műanyag de mindegy...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz saintex72 #22082 üzenetére
Sima füles.
Eleve ott kezdődik, hogy hol headsetnek ismeri fel, hol fülesnek.
Ha headsetnek, akkor minden egyes érintésre elindult,megállt,google talk-ot előhozta stb, mintha headset gombot nyomogatnád.
Ezt sikerült megoldanom egy programmal,tehát hogy a 'nemlétező' headset gombok inaktívak legyenek, tökéletesen működött is fél évig.Most jelenleg tök mindegy hogy ismeri fel, valamikor tökéletesen működik, valamikor fél percenként elindul, leáll.. Tiszta random basszus
Mondjuk lehet egy ROM újrahúzást előtte érdemes lenne megejtenem...valaki arra ébredt volna, hogy ellopták az autóját, azt vigasztalja az a tudat, hogy az enyém megvan.
Ezt nem értem...nem hencegésnek, vagy baszogatásnak szántam...csak leírtam a saját tapasztalatomat...
[ Szerkesztve ]
Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Én havonta indítom újra a telót, és mindig ébreszt, méghozzá időben.
Most loli van rajta régen 4.4 volt..semelyikkel nem volt ilyen gond...Nekem ami probléma az a jack.
Kontakthibás lett vagy mi, mert ha a zsebemben van, akkor időnként leáll, időnként elindul, tiszta agyfasz, úgyhogy megy majd gariba.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz GuruZone #18374 üzenetére
Jó hogy szoba került a téma.
Pont most szombaton történt, hogy jött egy ilyen értesítő sms (T-Mobile)a telefon ott volt mellettem.
Mondom megnézem mennyi a jel nélküli idő, vagy mégis mi történt, és 0%!!! volt a jel nélküli időm.
Akkor ezt hogy?
Amúgy ez most fordult elő először a fél év alatt, nagy jelentőséget nem tulajdnoítok neki, csak ne legyen belőle rendszer..Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
A Thermal mod feltétele után pontosan mit kell wipe-olni (van ott pár opció)?
Illetve így el fognak veszni az adataim?Másik kérdés, hogy Chupa 3.0-ra érdemes felrakni?
-
ithomas
őstag
válasz gixxer-tomee #8388 üzenetére
A képminőségről annyit, hogy csináltunk egy tesztet egy nagy felbontású természet fotóval.
Résztvevők : Iphone5,Iphone6,Note3 , S5 és persze a G3.MINDENKI egyértelműen azt mondta, hogy a G3 a legjobb..még az Android gyűlölő Iphone tulaj is.
A 2k azért csak 2k..az hogy a fórum betűi milyenek, mert valami cleartype szerű szarral el van mosva alapból ha nem nagyítasz rá, az nem mérvadó.Aki meg azt mondja, hogy nincs különbség pl fotók nézegetésénél a Full HD és QHD között, az menjen el szemorvoshoz...
-
ithomas
őstag
válasz gixxer-tomee #8374 üzenetére
Hmm.Érdekes amit mondasz, hogy a neten leginkább a fehérekről lehet repedős képet látni.
Nekem is fehér van, és alúl-felül van rajta kis repedés.
Mondjuk én pont leszarom, 2 év gari van rá, a lejárat előtt elviszem majd gariba, aztán lesz egy zsír új(nak kinéző) telefonom.
Azért vannak kivételek, bár tény, hogy ez az 1 kép amit találtam, és nem fehér.[link]Amúgy ezzel együtt is imádom ezt a telót, napi szintem vesznek körbe S5 Note3 és Iphone telefonok...mit mondjak...én semelyikre le nem cserélném..
-
ithomas
őstag
Srácok az mitől lehet, hogy se ES-el se ASTRO-val nem tudok belső SD-ről másolni semmit az external SD-re, viszont a gagyi gyári file kezelő meg szó nélkül működik.
Próbáltam ES FTP-vel is wifin keresztül másolni külső SD-re, az is kuka.
Miért?Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz steveboy86 #6671 üzenetére
Smart Notice alatt az időjárás frissítést érted?
Mert az nekem sem működik pár hete V10C-vel...
Ez szerintem nem ROM probléma lesz.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Hát pedig itt nem azt igérik...:
* Quick Music - music application for Quick Circle that enables you to use any music player (unlike LG's one)
Külföldi fórumban valahol azt olvastam, hogy akkor működik, ha előtte elindítom magát a zene alkalmazást..akkor az éppen futó zenelejátszót fogja vezérelni..
Hát nekem az se megy. (JetAudio)[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Sziasztok,
Quick Circle Apps programnál hogy tudom megadni a quick music résznél, hogy melyik zenelejátszót indítsa?
(Jelenleg meg se mozdul..)
Illetve azt hol tudom beállítani, hogy pl új gmail üzenetnél legyen valami nyoma?(Pl ikon valamelyik óra widgeten?)Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
-
ithomas
őstag
válasz mckangi #4699 üzenetére
Na én most megnéztem az OTA-s V10C-t, és NINCS beállítva a 60 fps (érzésre se látom hogy gyorsabb lenne mint a B)
Innentől kezdve számomra hatalmas katyvasz ez a build number meg verzió szám, mert akkor ezek szerint mégsem igaz, hogy a T-Mobiles-os V10C a global V10I-nek felelne meg ..Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz sanyika987 #4519 üzenetére
Elvileg még csak a koreai verzióra jött ki.
Nyilván optimalizáltak rajta még aksiba gyorsaságba, de valahol azt olvastam, hogy a térerő és cellaváltás is sokkal jobb lett.
Sok infó még nincsReal eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz shagrath19 #4320 üzenetére
Persze...nyílván mindenki mérlegel, és szíved joga, hogy azt válaszd, ami SZÁMODRA a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik.
Én csak annyit mondok, hogy az ilyen hibák ne vegyék el a kedved, és ha a tesztek képek videók alapján neked tetszik ez a telefon, akkor vedd meg, és legalább 2 évre letudtad a telefon vásárlást.
Ha gond lesz vele (de nem lesz..), akkor erre való a garancia.
Nem kell idegeskedni, használni kell, és élvezni.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz shagrath19 #4314 üzenetére
Amit írsz, az teljesen rendben lenne...DE
Most komolyan 1-2 példa alapján kijelented ezt?
egyszerűen elfogadhatatlannak tartom, hogy egy ilyen telefonnak leválik a kijelzője
Kvázi 1-2 hibás készülék alapján tényként kezeled, hogy leválik a kijelző...
Ennyi erővel a BMW is szar, meg az Arcam erősítő (igaz, xtreme? ), mert vannak köztük olyanok, amit 2 hét múlva szervízbe kell vinni?
Mert ha tele lenne a topic leváló kijelzőkkel, akkor oké..de így...[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Ennyi
Amúgy rendkívül kiváncsi vagyok, hogy mi teszi a G2-t jobbá?
A szarabb kijelző, a nem bővíthető memória, a nem cserlhető akksi...vagy mi?
Jahh..az ára...értem...Meg azon is jót röhögök, hogy a topic első több száz hozzászólása arról szólt, hogy mekkora face palm 801-et tenni a QHD alá...az nem érdekes, hogy a legdúrvább játékok is vajsimán futnak..de akkor is kevés..."me aztat írták a prohardver tesztben.."
És jéé, az újabb sw-el eltüntek az akadozások...biztos azóta megerősödött a telóban a hardver.
Aztán jött a repedő borítás..igaz senki nem látott ilyet élőben...de nem baj...pár száz hozzászólásig emiatt is szídni lehetett..
Most a leváló kijelző, mert 1-2 ember belefutott ebbe.
NE VEGYETEK ILYEN TELEFONT!Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Nekem meg ingyen...
Amúgy meg.. [link]Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Szolgáltató honlapján kerek perec le van írva:
Garancia, jótállás:
1 év teljes körű garancia a készülékcsomagra + 1 év a készülékre (tartozékokra nem)Tehát magára a telóra 2 év normál garancia van, bármi baja van, javítják vagy cserélik.
-
ithomas
őstag
Erre elvileg van egy megoldás, amit a külföldi forumon írtak, de még nem volt időm tesztelni:
[link]Ezzel elvileg mindent lehet állítani, ami a hanggal kapcsolatos..és azt is meg lehet adni, hogy pl ne érzékelje/használja a mikrofont akkor se ha headsetnek ismeri fel...
-
ithomas
őstag
Baromi egyszerű, képernyővel kifele kell hordani, és akkor nem old fel magától.
Ettől még persze gáz hogy így működik, én is jobb szeretem ha a hátlap áll kifele...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Nem azzal van a baj sajnos...
Sima jack dugót használsz ugye?(Tehát mikrofon nélkülit.)
Figyeld meg, hogy a telefon néha rosszul detektálja a rádugott eszközt, és pl a sima fülest mikrofonos fülesnek érzékeli,ezt a felső piktogramon is látni fogod.
Amikor jól érzékeli, akkor sima füles piktogram van, és nem is bolondul meg tőle a telefon.
A jack többszöri ki-be húzásával meg fog jelenni a helyes piktogramm, és akkor gond nélkül működik.
Ez nálam head shoot kategória, és nem egyedi a probléma..külföldi fórumokon is olvastam róla.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Valakinek nincs kedve összefoglalni, hogy pl egy függő G3-ra honnan lehet beszerezni olyan kdz-t ami a legfrissebb, de tuti jó hozzá, telepítési leírással mindennel együtt?
Mehetne első hozzászólásba is...Vagy pl az is érdekes lehet, hogy Titaniummal hogy lehet 2 perc alatt kiírtani a sok szart...stb.
-
ithomas
őstag
válasz DJ. Ru$y #2482 üzenetére
Miért mondana hulyeseget? Az NFC-nek az IS lehet egy felhasználási köre hogy csak párosításra használod (ehhez kell az 1-2 cm és 1-2 mp-ig tart) aztán miután ez létrejött már wifin történik a tényleges adatatvitel, aminél már megabitekrol beszélünk, és nem is kell hogy közel legyen a 2 telefon.
Mi kiprobaltuk G3<-> Note3 komboval , és párosítással együtt 1-2 perc alatt átment egy 100 megas videó.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Quick Music - music application for Quick Circle that enables you to use any music player (unlike LG's one)
No ezt pl hogy kell értelmezni?
Ha van egy zenelejátszóm pl Jet Audio ami alapból nem támogatja a QC tokot, akkor az hogy fog megjelenni, a kör kijelzőn?Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Mostanában azt vettem észre, hogy a játékok többségénél nem tűnnek el az alsó vezérlőgombok.
Én állítottam el valamit, vagy játékfüggő?Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Kérdés :Aki rendelkezik QI töltővel, és sima telefontokkal (tehát nem gyári Quick circle) azoknak működik így a töltés? A tokom még sajna nem érkezett meg, és baromi kíváncsi vagyok fogom-e tudni használni, vagy nem..
-
ithomas
őstag
-
ithomas
őstag
válasz HUTCHDB #1271 üzenetére
Nyilván az Antutu pontszám miatt vesz itt mindenki G3-at
G2-ről én se váltanék..de mivel régebbi telefonom volt, a jobb kijelző jobb kamera bővíthető mem, cserélhető akksi, és jobb anyagminőség és design (ez nyílván szubjektív) miatt eszembe nem jutott volna G2-t venni.
Antutut meg akkor is leszarnám ha 100000 lenne a pontszám...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Én meg a telefonkönyve nem tudok arcképet beállítani.
Miután betallozom a képet és megszerkesztem (kivágom), okéra kattintva azt írja ki:
A fotó szeresztése nem menthető..Van egy olyan gyanúm, hogy az lehet a baj, hogy a névjegyekhez a 'fotók' alkalmazás lett beállítva defaultnak, ami elvileg a google+ szarja..de mivel azt nem használom, ezért nem tudja oda menteni...vagy nem tudom
Mindenesetre az alapértelmezést sem sikerül levennem erről a 'fotók' alkalmazásról..mert nem tlálom sehol az alkalmazások között...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz xtremetuning #1231 üzenetére
Én is fehérbe vettem direkt...szürkébe is szép, de olyan átlagos.
-
ithomas
őstag
válasz Revoltek #959 üzenetére
Hát én olvasgattam anno külföldi fórumokon a G2 DAC - rol valahol azt írták Wolfson amit aztán 20 ember cáfolt kB, hogy sima Qualcom.. mi az igazság?
Nekem G2-vel nincs összehasonlítási alapom.. De tényleg érdekelne.. ha már Shure fulessel használom.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
No és kinek hányszor kapcsolt be a zsebébe a telefon?
Tok nélkül nem tudom comb fele fordítva hordani, mert a double tap miatt bekapcsol..Volt hogy kivettem a zsebemből, és már a böngészőben jártam...
Csak mikor jön már meg a tokom?Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Én erre még a 805-nél is kíváncsi lennék.. De amúgy senki nem beszélt QHD játékról (mivel még nincs is...) hanem arról van szó ha a jelenlegi csúcs fullhd játékot röhögve elviszi , akkor valószínűleg egy szaros 2d launcher nem azért akad, mert annyira keves alatta a hardver...
-
ithomas
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy soha nem fogunk oda eljutni, hogy normális tapasztalatkoról essen szó...én lassan kezdem feladni.
Ebbe a topicba kb úgy van beállítva ez a telefon, mintha egy használhatatlan szarrakás lenne.
Hol ott végülis mi baja van?Az hogy időnként röccen egyet a launcher, amit egy cserével meg is lehet oldani.
MINDEN még a legdurvább grafikájú játékok is akadozás mentesen futnak...akkor hogy létezik az, ha annyira de annyira kevés a 801 ehhez a kijelzőhöz?
[link]
Ezen miért nem gondolkodik el senki?
Esküszöm, hogy az a rosszindulat ami ebben a topicban folyik, kezdi elvenni teljesen ettől a fórumtól a kedvemet, pedig vagy 10 éve tag vagyok....Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
No, hogy a tapasztalatokról is legyen szó, lenne egy kérdésem a tulajokhoz.
Tapasztaltatok -e már olyat, hogy ha valaki hív, akkor 1 mp-re felvillan a képernyő, kiírja hogy nem fogadott hívás, majd 1 mp múlva mégis elkezd kicsörögni?
Tehát magát a hívást nem utasítja el, de mégis az előzményekben ott szerepel hogy nem fogadott hívás.
Nem mindig csinálja, de kb 2-3 alkalommal előfordult már nálam.
Ez egyedi, vagy szoftver bug?Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz Fromtropoja #569 üzenetére
A telekom már csak elektronikus gar jegyet ad.
Regisztrálva van a rendszerben...legalább nem hagyod elReal eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz Alvin_ti4200 #556 üzenetére
Az olcsóbb csak sima tok.
A drágább az hátlap is egybe, tehát a gyári hátlap helyére kell feltenni.
Ezáltal vékonyabb lesz a telefon, és tuti működik majd az NFC és QI is.
Amúgy ennyit semelyik nem ér meg szvsz.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Tényleg jó lenne ha már a tulajok beszélgetnének inkább a tapasztalatokról, mert ebből a sok "életemben nem volt a kezemben ez a telefon, de irigy rosszindulatú vagyok, és imádok ócsárolni mindent ami nincs a tulajdonomban, csak végletekben gondolokodom, nem vagyok IT expert de akkor is tudom, hogy a hardver nem bírja, nem csak a launcher optimalizálatlan.." emberből kúrvára elég volt már
-
ithomas
őstag
Jelenleg mindhárom színből lehet rendelni ahogy nézem...
Amúgy a QHD-ról annyit, hogy Note3-al, meg S5-el rendelkező ismerősök is rácsodálkoztak a kijelzőre, és el voltak ájulva.Na most ha annyira nincs különbség akkor nem értem a reakciójukat.Real eyes realize real lies!