Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rettenet78
csendes tag
Megvettem GGGGGGGG33333333-ammmmmmmmmmm
Bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
zoleeno1
veterán
válasz eladogeppc #11500 üzenetére
Jó ezt még nem bírtam ki, uccsó laggolós hsz
ne szopass már, hogy pont a samut hozod fel névjegyzék lagg témában, amikor köztudott, hogy képtelenek megoldani normálisan a tácsvízben, kb 2-3mp (kis túlzással) mire egyáltalán meg tudod nyitni a névjegyzéket
Azon a videón meg az a pár ms-es lagg ha annyira idegesít, akkor irigylem a problémáidat... De persze ügyesen megmagyaráztad miért is nem adja vissza...
Én külön örülök, hogy pl a kedvencek fost ki lehet venni, sose használtam még semmire, előző telóknál se, csak útban volt... ez a hívásinfó üresség, reboot is egyedi eset, legalábbis senki sem írt még ilyet...(#11504) Lecs@: francokat, nóta 2-nél is lassan nyílt a névjegyzék mondjuk én kb lefostam, szerettem azt a telót is.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
-FreaK-
veterán
Chupa 2.0 kernel bootloopolt nálam is, látom a topicjában is többeknek. Valaki talált rá megoldást?
-
rettenet78
csendes tag
KATASZTRÓFA VAN!
nem szinkronizál a naptár a facebookommal! esetleg valaki tudja a megoldást?
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz eladogeppc #11500 üzenetére
Ajánlok neked egy vajsima Nokia E51 - t. Ugyanis minden egyes aktuális készüléked topikjában csak sírni látlak
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
zoleeno1
veterán
válasz rettenet78 #11510 üzenetére
mondok egyszerűbbet: töröld magad fácséról problem solved
facebook calendar sync - ezt tegyed fel, ezt ajánlotta a kolléga, ott a leírás mit tud[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
álarc
aktív tag
válasz rettenet78 #11513 üzenetére
Le kell tölteni, hozzáadni mint szinkron fiók. Beállítani a szinkron frekit pl. 24 óra. És teszi dolgát. Tud többet is. De erre tökéletes!
-
lewyy87
csendes tag
válasz zoleeno1 #11493 üzenetére
Örömmel látom, hogy a véleményemmel nem vagyok egyedül, és ahogy nézem a romolás dologban is eltaláltam a dolgokat
Tegyük hozzá, nem hiába tette az LG ennyire egyszerüvé a gyári rom visszaállításának lehetőségét.(#11484) Lecs@ SZÉP! +1 bizonyíték, arra amit írtam, köszi!!!
(#11485) DonLaca@ Csak egyesek csak bizonyos szavakat szűrnek le a hozzászólásokból, és pont emiatt értik félre..
Viszont némileg egy vásárláskor fontos az is, hogy mások mit írnak, mert egy üzletben kirakott telefon, nem biztos, hogy azt hozza, amit egy napi rendszerességgel pörgetett készülék nyújt, de szelektálni kell és meg kell nézni azt is, hogy aki a véleményt írja a készülékről, ő használja is vagy csak olvas róla!
Mielőtt én megvettem, sokan felhozták pl ezt az akadás dolgot, és kicsit meg is ijedtem, de belevágtam és nem bánom!(#11486) Justreboot Lehet, hogy csúnyácska, bár nem mindenkinek azonos e téren az ízlése, de ettöl függetlenül teljesen használható!
(#11488) NandorHUN Valóban nem mai a teszt, ezzel csak azt akartam megmutatni, hogy mind a két készülék jó de mindkettőnek vannak gyengéjei.
(#11491) Lecs@: Jelenleg nekem semmi extra nincs feltéve, gyári rendszer van (igaz root van, pl cleanmaster miatt) és teljesen jó, élvezhető, ezt az akadás témát pedig szerintem eléggé kiveséztük!
(#11500) eladogeppc És te tényleg egész nap a telefonkönyvet lapozgatod? Nemár... azt írja valaki, hogy szar mert laggolnak az appok alkalmazások játékok akkor rábóllintok. Lehet az én szemem szar, de most én is leteszteltem, minimálisan lehet, hogy jelen van, de míg ezt nem írtad különösebben fel sem tünt.(és kifejezetten nem zavar...,) valamint a füleket is ki-be kapcsolom, és semmi kifagyás/reboot.
(#11517) rettenet78 Látom kicsit elvesztetted a fonalat Facebook megvan oké. 2en is javasolták már de itt van a link még1x, [ facebook calendar sync ] Ezt az alkalmazást is letöltöd, felteszed és használod. Kész a sync. A másik kérdésedet nem tudom értelmezni. Milyen kijelzőkre szeretnél írkálni?
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Ti mivel masoljatok fel a kb. 1 GB méretű pl: chups romot?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
DonLaca@
senior tag
-
supertrezi
aktív tag
Mintha emlékeznék egy olyan beállításra, hogy bekapcsolt kijelzőnél némítja az értesítések hangjait. Esküszöm, napok óta keresem a menüben, de nem találom... Vagy csak álmodtam drága létét?
-
anzo
senior tag
válasz supertrezi #11523 üzenetére
Beállítások/Hang/Hangeffektusok/Érintés hangja
-
-FreaK-
veterán
válasz DonLaca@ #11522 üzenetére
Töröltem cache+dalvik cache-t, felraktam kétszer is egymás után, bootloop. Előtte felraktam én is az új recoveryt.
Most vissza ment az 1.9. Tudnám mi a francért nem megy egyeseknél, másnál meg igen.Ki akartam próbálni a Rin kernelt is, de akkor így inkább kihagyom.
Ezt a spanyol kernelt megnézem, de valahogy ellenszenvesek nekem ezek a spanyol "termékek". Most belenéztem a rom OP-jába, hát az valami borzalmas.. láttam a kernelt is de így én fel nem rakom
Valahogy nem fér össze nekem, hogy ha valaki ilyen OP-t csinál, akkor az fejlesztésben kiváló munkát végezzen(#11511) Typhoon47: az lesz, ha lesz
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
Van itt valaki Debrecenből? Vásárlás előtt szeretnénk testközelből megtapogatni a telót, a tesztek jók, de mégis más kézbe fogni.
-
zoleeno1
veterán
válasz rettenet78 #11531 üzenetére
quick memo+-al csinálsz egy képernyőmentést arra már azt irkálsz amit akarsz
Honor Magic5 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
Lehúzod az értesítősávot, QuickMemo+ vagy beteszed a gombok közé, megnyomod és ha megnyomtad írsz rá, jobb felsőben pedig "floppy" menti.
Rohadjatok megDuplán lemaradtam. Jól van, van aki még jobban[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SharpSA
veterán
Quick Memo+
Benne van a rendszerben. Ha mégsem, akkor a beállítások - a telefonról - frissítési/app központ - alkalmazás frissítés alatt telepítheted. Ezután a lehúzott redőny legvégén a szerkesztre nyomva lehet aktiválni, majd a redőnyön rányomva használni.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
eladogeppc
veterán
Nem értem miért kell 20 éves kölyök szintre lemenni kedves lecs@.
Ha valaki leirja a tapasztalatait, az már sírásnak számít ?
Egyébként itt a kezemben egy S4 Mini ami a páromé, és ha hiszed ha nem, a Tácswiz egyáltalán nem lassú. Igaz hogy nála mindig minden gyári, soha nem piszkáltam, nem is engedi.
A kérdésemre egyébként megkaptam a választ. Mármint a KDZs visszaállításról.
Másképpen nagyon alacsony az ingerküszöböm a lenéző, olcsó "oltogatós" írásokra. Adjuk meg egymásnak a tiszteletet, hogy más vélemény is létezik.
Nem, nem fogom eladni a G3-at, de optimalizálásban még kell az LGnek fejlődnie.
Egyébiránt visszatérve a proci hőre. Kicsit fura nekem, hogy a proci a sima böngészőtől is meleg tud lenni. Most, miközben írom ezt a szöveget, a CPU 65-70 fokos. Most még az AndroidNow Hd legújabbja van fent.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ßrainiac
addikt
Sracok. Ezt nem probaltam stockon, csak chupa-n. A kameraban nem tudok fenyt merni, mintha az alapbeallitas valami frame average lenne. Amikor valahol tulexponalt egy targy mondjuk, ramered a fenyt, vagy egy koztes pontra es szuper kepet tudsz loni. Na ez eddig nem sikerult. Ranyomok az emlitett teruletre es nem tortenik semmi
Ez egy olyan alap feature ami minden teloban benne szokott lenni. Mindjart megmutatom, hogy milyenek a kepek..
Meg alapbol sok kepen ott ahol a fenyforras van pontosan ugy mosodik el a kep, mint amikor ossze van taperolva a lencse folott, holott nincs, direkt mindig megtorlom. Masnal is igy van ez?
Egy kep
[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
válasz eladogeppc #11538 üzenetére
Valószínűleg ez az oka (melegedés) nálad a sok lagnak. Böngészés alatt egyáltalán nem szabadna melegednie. Nálam 50C° körül van pedig 2760MHz-en megy. Lehet nem érintkezik a hőleadó felülettel a proci.
-
SlayR
senior tag
Ne járj fel akkor fórumokra, ha túl mimóza vagy,
Már 80x leírták nem tökéletes a telefon. Egyik se az, de amiket te irkálsz problémákat nagy része másnál nincs meg szval, ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
Neked az ingerküszöböd az alacsony nekem meg a " mer a szamszung az mennyivel jobb " beírásokra a facepalmos sírvaröhögős szintem alacsony. Kezdesz kicsit átmenni abba a tartományba aminél azt javaslom maradj a régi matávos telefonnál ott nem lesz gondod ilyesmikkel. -
Partybokszos
csendes tag
Melyik a jobb a g2 vagy a g3?
-
DIEGO15
őstag
válasz Partybokszos #11545 üzenetére
És melyik a rosszabb?
-
Lecs@
addikt
Én nem írtam lekezelő dolgot. Tényeket. Volt olyan készülék, amivel elégedett voltál ? Na mindegy. Ettől még a tisztelet megmarad. Na befejeztem. És ha félreértelmezted, sorry.
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.