Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
Akkor reagálnék:
Egy használt készülék lehet makulátlan vagy közel makulátlan...én is vettem már használt, de karcmentes mobilt. Tehát a külső kipipálva.
Az LG G2 egy igen-igen jó teló....sokan itt is hasonlítják a G3hoz...mihez máshoz, ha nem ahhoz?Így nem is értem, miért nem lehet a két telefont egymás mellé rakni:
egyik oldalon egy új, független G3 150 ezer Ft körül, másik oldalon egy újszerű állapotú független G2 75-80 ezerért...kinek merre billen a serpenyő.
Azt nem tudom, hogy milyen árhoz hasonlíthatnám, ha most ennyibe kerül a G3???
-
krisztyann
tag
Ezt már én is leírtam egyszer, mert egyszerűen felb@szott, hogy másról se írnak csak, hogy mennyire rossz az egész telefon.Miközben én nagyon elégedetten használom.Nem úgy mint azok akik valahol olvasták, hogy laggol és ide jár fikázni.Egy hibás launcher-rel a 805 is megakadna.
OFF : Nem tudjátok véletlenül, hogy a T-nél az LTE-hez kell vmi külön díjcsomag?Mert nekem Like 300-zal nem is jelzi, hogy lenne LTE.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Nem azért, de szerintem azok a játékok nem is QHD-ben mennek. Csak fel vannak skálázva. Natív QHD-s játékok nincsenek még. De ha tévedek, akkor arra kellene valami bizonyíték.
Szerintem a játékok FHD-ben vannak megírva.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Dreadloord
senior tag
Jó pár külföldi tesztet is elolvastam, és eléggé úgy tűnik, hogy nem csak utolérte az LG ezzel a telefonnal a többieket, de be is előzte, nem véletlenül lett 2014 leginnovatívabb gyártója a világon az LG. A telefonba nagyon nehéz belekötni, az alap felület valóban meg akad néha minimálisan, de ez szoftveres hiba, simán javítható.
A baj az, hogy az itteni tesztben előjöttek azzal, hogy a 801 kevés a telóhoz, és azért laggol, vagyis koncepcióhibás a telefon, na ez egy neves külföldi cikkben nincs kijelentve, hogy így lenne, sőt azt írják, hogy nem hardveres gond.Szóval ez a 800 hozzászólás óta tartó felesleges fröcsögés az itteni MA-s cikk hibája jórészt, mert olyat állít, aminek nem nézett utána, és úgy tűnik, hogy nem is igaz.
Bár az is az emberi butaság csúcsa, amikor egy menü/névjegyzék laggolásról kijeneti valaki, hogy azért van, mert gyenge a QHD-hoz a proci. Ha gyenge lenne, mindenhol laggolna, ebből is egyértelmű, hogy még optimalizációs hiba, amit custom rom, de az LG is hamarosan megold.
Szóval a laggolós témát jó lenne végre ejteni...
-
FókuszPók
tag
válasz ithomas #1283 üzenetére
Nem tartom mérvadónak az antutut, mert feltelepítés után elindítottam, közben a háttérben meg futott még vagy 5 dolog és 30074 pont lett, mondom restart után megnézem futó alkalmazások nélkül és erre meg szüzen 26144 pontot adott. Hidden menüben kinyomtam az mlt-t, utána meg 33101 pont, a halacskás animációnál meg vagy 10 fps-el több volt (előtte 30-50, utána 40-60) Dalvik fut még mindig.
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
-
saintex72
aktív tag
válasz ithomas #2379 üzenetére
Nos, kipróbáltam. Pont ugyan úgy működik, mint amikor a lezárt képernyőn vezérled a zenelejátszót, csak kör ablakban. Amit utoljára használtál azt tudod vele elindítani, és értelem szerűen azt vezérled ami éppen megy.
Noveee, köszi a linket , hasznos cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz ithomas #2729 üzenetére
Ugy ugy...sima jack, kocsiban radugva a muszerfalra...
Eddig azt hittem a kabel volt rossz, azert nem ismerte fel rogton. Vettem uj kabelt (amugy is rafert mar a csere) es azzal mar kevesbe szorakozott. Aztan azt hittem a muszerfalon belul lesz a hiba, mert a headsettel gond nelkul parosit, de meg az itthoni hangfalakkal is.Ez akkor valami sw balfaxsag lesz megint, mert tobbnyire jack ikon jelenik meg, ritkan headset. Valamint van ugy, hogy akkor fobja el, mikor inditom a zenet...
(#2740) attilasd: nem talalok ra opciot
(#2741) DJ. Ru$y: nekem is csak leallitas...de G2 eseten van valami XDA-n, majd utananezek. A leallitas nem oldotta meg a gondot.
Viszont ezzel a VoiceMate + jack felismeres gond... Kb ugy erzem magam, mintha az LG becelzott volna
Lehet, ha headset vegu kabellel kotom a muszerfalhoz a telot, akkor megoldodik a gond elso fele?
-
Kasya
nagyúr
válasz ithomas #2763 üzenetére
Koszonom!
Kiprobaltam a SoundAbout-ot. Lenyegeben a gondom megis oldotta, meg rontotta is. Mondhatni kaptam egy manualis lehetoseget, hogy a media es call hangkimeneteket mire allitsam. Csakhogy ez azt jelenti, hogy mindig allitani kell, kulonben ha lehuzom a jack kabelt, a bejovo hivas, a telefonbeszelgetes stb. nema marad...ha csak at nem allitom. Es mindig allitani kell minden esetre -
Pistakiss
őstag
válasz ithomas #2878 üzenetére
Jaa, az a tartozék a töltőt a fülest, meg az akksit tartalmazza
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
jacis
nagyúr
válasz ithomas #3816 üzenetére
Nem akarok meddő vitába belemenni így ez az utolsó hsz.-om a témában...
Nem gondolod hogy ezek a telefonok "NOT FOR SALE" nem véletlen kerültek ki ilyen számban a forgalomba?
Vagy ezért is a felhasználó/vásárló a hibás igaz?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ithomas #4242 üzenetére
Telenor:
"A kártyacsere az alábbi esetekben díjmentes:programhibás SIM kártya cseréje,
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára,
2 évnél régebbi SIM kártya esetén."Vodafone:
Csak hibás kártyát cserélnek ingyen, mert ők jó fejek.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
shagrath19
csendes tag
válasz ithomas #4317 üzenetére
Igen, igazad van abban hogy 1-2 példa alapján elhamarkodott dolog leszólni bármit is. Csak furcsának találom, hogy egymásután 2 készüléknek ugyanaz a baja, plusz egy tesztben használt készüléknek is, plusz még valaki említette itt a fórumon. Igen, ez így még tényleg csak 4, csak arra gondoltam hogy mivel ez nem feltétlenül látszik egyből a vásárlásnál, lehet hogy ez a helyzet egy csomó mostanság vásárolt készüléknél csak kell pár hét, 1-2 hónap mire előjön.
Szeretem a legkevesebb kompromisszumot kötni ha veszek valamit, főleg ha hosszabb időre teszem azt.
Azt amit írtam, hogy a G2 jobb, természetesen nem a processzorra, kijelzőre, bővíthetőség hiányára értettem. Én abszolút a G3 mellé tettem le a voksomat, de azt azért valljuk be, hogy teljesítményben azért nem annyira eget verő a különbség, plusz nekem személy szerint a bővíthetőség hiánya nem zavaró, mert G2-ből 32Gb-ost vennék, ami számomra elég, az ár nem elsődleges szempont, de nem elhanyagolható az sem. És hogyha 40 ezerrel olcsóbban hasonlót, sőt, esetleg a számomra fontos dolgokban azonosat/jobbat kapok akkor az ember elgondolkodik. Valakinek a bővíthetőség, akksi cseréjének lehtősége QHD kijelző elengedhetetlen, így neki nyilván értelmetlen a G2 és a G3 közötti vacillálás.
A lényeg, hogy nem akartam senki lelkébe gázolni, elnézést ha ha mégis sikerült.
-
szmorocz
csendes tag
válasz ithomas #4308 üzenetére
Sajnos az én telefonom megrepedt a mikrofonnál. Szóval ez valós probléma. Mondjuk addig észre sem vettem, amíg nem volt hír. Nem nézegetem a telefon allját.
Most egyezkedem a LG Ügyfélszolgálattal, hogy soron kívül cseréljék és ne kelljen a Telenor ügyfélszolgálatára várni.
-
-FreaK-
veterán
-
FókuszPók
tag
válasz ithomas #4872 üzenetére
szerintem idejében tudtak a problémáról, nem hiszem, hogy a visszajelzésekből jöttek rá, elképzelhető, hogy olyan dologról is tudnak, amit majd 1 hónap múlva fog majd valaki felfedezni
#4854 apaszka: engem csak pusztán "zavar", hogy az enyém miért nem bír 5 órát szeretek teli akksival útnak indulni reggel, nem akarok váratlan meglepetést, hogy akkor merül le, mikor használni kéne, ezért én is (szinte) minden este töltöm, csak mégis jó lenne a tudat, hogy miként húzhatná tovább akár egy órával
#4860 Gyurike: miért, ad valami hangot? sosem hallottam még semmi nyikkanást se
[ Szerkesztve ]
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
-
-
Gábor-KJ
őstag
válasz ithomas #6497 üzenetére
Jaja - csereljen kartyat vagy vegye ki puceralja meg es tegye vissza.
Amugy ugyanez volt nekunk a G2-vel anno es mint kiderult 4 adotorony kozott hanykolodtunk es abbol se a 2-3 km-re levore csimpaszkodott a szerencsetlen, hanem a 12km-el messzebb levore.
(mondjuk itt megjegyeznem, hogy egy Motorola telefon siman megtalalta a neki valo tornyot es rajta is maradt stabilan, de hat az egy Motorola...)
Mellesleg a T gyakran osszeszarja magat halozatugyileg a Voda meg takarekoskodas cimszoval neha lekapcsolgat tornyokat...
Ennyi.
Allitsa 2G-re es nezze meg ugy mit csinal, mert a 3G stabilitasa mar, a 4G stabilitasa meg nem tuti.
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-FreaK-
veterán
válasz ithomas #6497 üzenetére
(#6498) Zitta:
Jó kicsit lehet túloztam, bocsi. Ha neki nem dobálja el akkor nincs gond.
Nekem viszont el is dobálja sokszor, a jel nélküli idő sokszor 30% ! Ez erősen meg is látszik a fogyasztáson mivel a második-harmadik helyen szerepel a telefon rész.
Ez nem szoftveres hiba meg nem az adótornyok meg a jupiter együttállása okozza.. egyértelműen hardveres hiba. Amint szerzek egy használható pót telót adom be gariba.
(#6499) k5.20:
Nunu! A programmal csak a recovery flashelést oldod meg, de csak miután megcsináltad az előtte lévőket! Önmagában nem működik (de azért kipróbálhatná valaki). Már elfelejtettem hogy mi a dd parancs, de szerintem ez kell ahhoz hogy flashelhető legyen a recovery. Szóval az a program nem egy egyszerűbb módszer.
A rootnál viszont lehet hogy igazatok van, én eddig csak a lila sárkányt próbáltam, azt is írtam meg először.
Most viszont felraktam az L romot, ki is próbálom a stumpot.Talán azt akarják jelezni, hogy ha valakinek mégis szüksége van rá, a Stump nem telepíti automatikusan.
Pontyosan
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
válasz ithomas #6675 üzenetére
Visszatettem a magyar "H" romot és végre működik rendesen az időjárás. Mielőtt visszatettem volna 2x is toltam FR-t, első alkalommal nem volt hajlandó frissíteni, második alkalommal meg "nincs adatkapcsolat" és "a szolgáltatás nem elérhető" hibaüzenet váltogatta egymást, ami azért is érdekes, mert volt adatkapcsolat + wifi bekapcsolása után is ugyan így reklamált.
-
Kasya
nagyúr
válasz ithomas #7656 üzenetére
Ohh
(#7657) szabochris : nem, a garisokra gondoltam, hogy csalni probalnak... Sajnos ebben nem tudok segiteni erdemben, de par kort lehet futtatni: homar.hu-nak levelet kuldeni a dologrol, fogy vedelemnek irni, lg hungary-nek irni. Mindegyiknel hivatkozni mindegyikre, hogy mennyi helyen tettel panaszt... hatha megemberelik magukat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs