- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Móci
addikt
Kellemes szépestét!
Én is beköszönök, úgyis netezős az este, se film, se játék... de azért unalom nincs! -
¤Envy¤
aktív tag
Na igen.. =]
Én a napokban beleolvastam Patrícia blogjába.. Szerintem itt majd' mindenki tudja ki ő...
Érdekes volt, de nem bírtam sokáig.. -
gamerkiller
senior tag
Na, még1 baráttal fogunk bővülni?
Vakegérke: Privátom témája tárgytalan.. Nem vagyok túl jól mostanság.. Bocsánat.
-
Vistaboy
veterán
Ne értsetek félre, nem okoskodni akarok, sőt, jó, hogy van egy hely, ahová be lehet néha térni egy kis ökörködésre.
Topik mentve a kedvencek közé.
Majd még jövök, most sajna fekvés, mert reggel korán kell kelnem.
Jó éjt mindenkinek.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #8790 üzenetére
Pontosan! Első ránézésre tényleg nem tűnik túl értelmesnek a dolog, de már volt itt annyi mindenről szó...
-
Vistaboy
veterán
Szép jó estét!
Most találtam a topikot, feltűnt a rengeteg hozzászólás, elolvastam párat az elejéről, és a végéről is, valamint meglestem pár kerek szám-váltást is, ahogyan vadászik mindenki a kerek hsz-ekre. Láttam pár megfejtést a bejegyzés smiley-jaira reagálva, és rengeteg képet linkelve a legkülönfélébb témákban.
Csak egyvalamit nem értek: Mi az értelme ennek az egésznek?
-
Mr.Csizmás
titán
na jóestét...
jelentem a vasút projektet újrakezdem, mert az RS-em meghalt, és a DDS modul se megy a fotosopp CS4-el...
-
gamerkiller
senior tag
Ezzel még tartozom.: Elkészült az utibeszámolóm, ha minden jól megy hamarosan láthatjátok a címlapon.
jók legyetek..
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
Eltelt hát ez a hétfő is.
Mai zeneEsetleges helyesírási hibákért elnézést, perpill 5 feles van bennem.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #8782 üzenetére
Jaja, puttputt jól mondja... Kicsit felelevenítettük az általánosban tanultakat...
-
puttputt
őstag
Egy kis mese mára...
Katt a megjelenő képre (kell várni vagy fél percet míg betölt...), aztán lehet is nézni a: "Pingvin haragja" c. eposzt.
(A főszereplő egy igazi kemény, birodalmi vérpingvin.)Badman: Épp buzdítottuk egymást az indonéz nyelv elsajátítására...
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #8776 üzenetére
Te most dolgozol... nem?
puttputt: Idővel, csak visszaengedik. Engedtek már vissza mást is.
Ja, egyébként selamat sore!
-
¤Envy¤
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
-
geprombolo
őstag
Jóreggelit mindenkinek! Látom mindenki szorgalmasan termeli az adóalapját
, mert senki nincs itt. Én délutános vagyok.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8771 üzenetére
Kellemes estét!
Rám vár az elhalasztott töri TZ holnap, úgyhogy még tanulok.
-
geprombolo
őstag
válasz
Psychonaut #8771 üzenetére
Jojcakát neked is!
-
Psychonaut
veterán
Na, én távozom ma estére kedves urak (és hölgyek)! Jó éjt mindenkinek!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #8769 üzenetére
Jó volna ha ez történne, én neki drukkolok.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #8759 üzenetére
Enyém a megtiszteltetés!
Valamint: Szerintem akár, ezt is bele lehetne varázsolni a bejegyzésbe: [link] Gyakorlatilag kiváltja azt, hogy az első 300 hsz-t el kelljen olvasnia a frissen érkezetteknek, amely révén még mindig nem fogja nagyon tudni, hogy mi is a helyzet.
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #8760 üzenetére
Hehe. Örülök, hogy örültök neki. (Himnusz).
A pecsét? Nos... A P-P helyett lehetne P-W (fent jobb és balszélen) és máris tökéletes - szerintem.
Ezt pedig cizoe barátunknál - új főhadiszállásán - találtam nemrég, úgy látszik titkon gondol ránk és "inventált" egy kicsit.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8765 üzenetére
Én se, próbáltam elkerülni ezt, de mindenki tömte belém a lét, én meg már olyan szinten be voltam állva, hogy ellenkezésre esélyem se volt.
geprombolo: Sajnos igen és egyáltalán nem esett jól még most is érzem az utóhatásait. -
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8763 üzenetére
Ez igaz, a határon nem túl jó dolog túlmenni. Bár bizonyos esetekben igen. Volt, hogy nagyon magam alatt voltam, és teljesen, de tényleg mattrészegre ittam magam, és elfelejtettem az egészet. Nem voltam rá büszke, de nem is szégyelltem.
De amúgy nem megyek el IHB-szintig (Iszok Hányok Belefekszem).
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #8763 üzenetére
Vagy inkább undorító és szánalmas
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8762 üzenetére
Jó dolog, de nem ennyire, ez a szint nálam az undorító és a szánalmas közt van félúton.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8761 üzenetére
Néha azért jó dolog lealjasodni, valld be!
-
geprombolo
őstag
Gyerekek, melyik lett végül a végleges Pecsét? Egyezik azzal, ami a cikkemben szerepel, vagy az egy korábbi verzió? Köszi
Hasek: cikk frissítve, a képh!regény után be lett írva (pontosabban linkelve) az összefoglalód. -
geprombolo
őstag
Jól összefoglaltad.
Vakegérke amúgy bármilyen gyanús, gyanú felett áll, mert ha ő lett volna, bevallotta volna. Volt olyan is, hogy egyszerre volt fent ő is, meg kyrabaybee is, ami ugye lehetetlen, ha az embernek csak egy gépe van... (nem úgy, mint nekem, hogy van a nagygép, meg a laptop)
Lehet, sőt biztos, hogy belinkelem a hsz-edet a birodalmi cikkembe, hogy megmaradjon és könnyen elérhető legyen mindenkinek, aki esetleg érdeklődik a téma iránt. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
JetiRulez #8753 üzenetére
Egy kicsit összetettebb a dolog. Többféle elmélet volt már, és többféle módot találtunk ki a smiley-k jelentésének megfejtésére.
1. Az Üzenet: A 6 smiley egy, egyfajta kód. Minden smiley, a maga hangulatának megfelelő mondatot takarja. Ha megfelelő tartalmakkal töltöd fel ezeket a mondatokat, akkor kapsz egy történetet. Azt, hogy mi az eredeti történet, vagy hogy esetleg kitalálta-e már valaki körülünk, azt senki sem tudja...
2. Matematikai megközelítés: A cikkben szereplő smiley-knak van 1-1 számuk. Ez a szám, a hozzászólás írásakor megjelenő smiley-készletben betöltött helyüknek felel meg. Szóval az ugráló smiley a 4-ik, a fogatlan az 5-ik, és így tovább. Ami az érdekes, hogy amikor összeadod ezeket a számokat, akkor kereken 60 jön ki, amit viszont ha elosztasz a felhasznált smiley-k számával, azaz 6-tal, akkor 10 a végeredmény. Idáig jutottunk eddig...
3. Egy közvélemény kutatás: Ez az én elméletem, a képregényben olvashatod, hogy mire is gondoltam...
szerk.: Ja igen, és a 4. Egyszerű utalás: Hasonló ötletek tárháza, mint amivel te is előrukkoltál
5. Értelmetlen butaság: Biztos részeg volt... nem baj, fogd a nyuszira...
6. Összeesküvés elmélet: Valaki felregisztrált, a már jelenlévő tagok közül, és csak szórakozik... Eddig az első számú gyanusított: Vakegérke
7. Kép rejtvény: Kiválasztasz egy bizonyos témát(kutya, macska, ló, papír, kő, akármi), és a smiley-k hangulatának megfelelő hangulatő képet linkelsz minden smiley mellé a kiválasztott témában, és ha eltaláltad a helyem témát, illetve képeket, akkor nyersz egy randit Psychonaut-tal, vagy a barátjával.
8. Van még valami srácok?
Psychonaut: Lány barát? Akkor 30 év múlva, ha marad a tendencia, majd b@szélgetni fogtok... Ha nem lány, akkor remélemjük nem.
-
Psychonaut
veterán
Visszajöttem egyik barátomtól, jó sokat beszélgettünk. És még csak 16 évesek vagyunk, mi lesz itt 30 év múlva, My God...
puttyputty: Sokat aludhattál, mert nagyon pihent vagy.
De jó értelemben!
Hasek: képregény hozza a szokásos színvonalat. Amúgy nekem is a piros a kedvenc színem!
-
JetiRulez
őstag
válasz
geprombolo #8751 üzenetére
Bizony tényleg az volt. Nekem pl. az a véleményem a cikkről, hogy talán Kyrabaybee hiányolja a fórumból az xD-t, mert szerintem az a smiley-k királya.
-
Vakegérke
félisten
válasz
JetiRulez #8750 üzenetére
Ej, drága barátom, egy betű az, amely megszólaltat.
A nagy "B".
Nagybetűvel írtad a Birodalmat, és bár jelenleg passzív szemlélődő vagyok, mélységesen tisztelem hozzállásod törekvéseinkhez.Hiszem, hogy érdekes időtöltés lesz gyökereinkkel való ismerkedésed, és remélem, hogy megmaradsz köreinkben.
-
JetiRulez
őstag
válasz
geprombolo #8748 üzenetére
Kösz a felvilágosítást. Bár a Birodalomról olvastam már korábban, de az első 50 hszt. még csak most fogom átböngészni. Azt hiszem érdekes időtöltés lesz.
-
geprombolo
őstag
válasz
JetiRulez #8747 üzenetére
Hát akkor téged is kyrabaybee hozott közénk! Nézz szét nyugodtan, ajánlatos az első 50 hsz elolvasása, abból tisztán kiderül, hogy mi is folyik itt. A Birodalomról kicsit odébb kerül szó először, de Badman 4Ever barátommal alapítottam és itt a főhadiszállásunk. Minden kyrabaybee rajongó tiszteletbeli pingvin, meg tagja a Galaktikus Pingvinbirodalomnak. A Birodalomról itt is olvashatsz, ha kedved van.
-
JetiRulez
őstag
Valahogy a KéPHregényt olvasva késztetést éreztem, hogy benézzek ide és írjak valamit. Kíváncsi vagyok mi folyik itt.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #8744 üzenetére
Mivel nagy kedvenced, felhívom a figyelmedet, hogy MP2K visszatért...
-
geprombolo
őstag
Sziasztok!
Csillagok Háborúja az RTL Klubon!Tanulmányozom, hogy hogyan ne irányíts egy galaktikus köztársaságot. Szeretnék jó vezető lenni. Mert mi köztársaság vagyunk, csak a Birodalom elnevezés szebben cseng
Puttputt: nagyon jooo, már van kyrabaybee imánk! -
Badman 4ever
őstag
Érdekes az én kedvenc színem is a piros, nemcsak Metálpingué.
Jah és hát, azért hamisítanak minket, mert híresek vagyunk.
puttputt: Köszi, meglesz a nagy buli, az biztos. 7-től kezdődik, tehát lassan felszívódok a fórumról és ha minden jól megy reggel jelentkezem, ha nem leszek kiütve nagyon. Bár már most bennem van egy doboz Borsodi Bivaly és még el se kezdődött... mi lesz még itt.
Mivel rég volt elemzés, ezért kaptok egyet bulis hangulatban:
Üzenet a Földnek, itt kyrabaybee kapitány beszél, már nagyon jó a hangulat, dübörög a muzsika az űrhajón.
A nagy részegségben kitört egy kisebb bunyó, meg pár ember foga a Vodka miatt amit a hajóra csempésztek, mert mindenki inni akart belőle, ugyanis...
...tilos a csatahajókon az alkohol, a szintisörben meg annyi az alkohol, mint kempingsajtba a sátorvas.
Itt a buli vége mindjárt és szolgálatba kell állnunk.
De előbb megismerkedek ezzel a helyes pasival.
Jövő héten is lesz hajódiszkó!
-
Hasek
Közösségépítő
Na, hát de eltűnt mindenki. Merre bújkáltok?
Elbeszélgetek én magammal is ha kell...
- Szeva Hasek! Hogy vagy!
- Kösz! Jól, és te Hasek?
- Hát, én is meg vagyok. Kicsit sok a dolgom, de azért amikor pihenek, furcsállom, hogy senki sincs a fedélzeten...
- Dehogy nincs. Itt vagyok Én.
- Ja meg Én is...
-
Hasek
Közösségépítő
Azért meglepődtem. Tudtommal csak a híres, és népszerű dolgokat szokták hamisítani... hát már hamisítják a KBK főhadiszállását is, vagyis kyrabaybee bejegyzését is, az :L-t: [link](bár ez már nem az első próbálkozás)...
Hát igen... az eredetit semmi sem érheti utól...
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #8736 üzenetére
-
puttputt
őstag
válasz
Badman 4ever #8736 üzenetére
Akkor hajrá!
"Fogd meg-ereszd meg" (a hajat) lesz... -
Badman 4ever
őstag
válasz
puttputt #8735 üzenetére
Sziasztok!
Na 9 meccset mi nyertünk, 8-at ők és az utolsó meccsről eljöttem most. 8óta kint álltam a pályák szélén, szóval éhes és fájóslábú vagyok, de végre hazaértem. De jó hír, hogy legrosszabb esetben is döntetlen lesz a kupa vagy nyerjük.
Esti bulira készülök, 7-től ereszd el a hajad lesz és még ki tudja mi... -
puttputt
őstag
válasz
Badman 4ever #8724 üzenetére
Azokat "illik" is elveszíteni.
Az egyetemen mi is rendeztünk nyílt napon Professzorok kontra Diákok focimeccseket. Nem volt rossz. (Bár én aktívan nem működtem közre, csak párszor szurkoltam a pálya széléről, illetve eszegettem a pálya menti "frissítőkből"...
)
Majd kíváncsi vagyok a többi fejleményre is! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Psychonaut #8733 üzenetére
Jó reggelt!
Végre kialudtam magam valamelyest...
-
Psychonaut
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!
Újabb szombati nap, és lecke sincs sok. Hmm...
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Psychonaut #8731 üzenetére
Jóéjt!
Akkor én megyek és nézek vmi jót a gépről.
-
¤Envy¤
aktív tag
Ilyentájt már senki nem jár erre?
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #8727 üzenetére
Ejnye no, nem feltétlenül kell bántásnak beállítani azt a kötözést... csak az már többnyire +18...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8727 üzenetére
Hát a szurkolótábor is lényeges azé'.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8725 üzenetére
Én csak néző vagyok, nem szereplek, csak focizni tudok valamelyest, de az ide nem elég.
Hasek: Tényleg az első két meccsen úgy éreztem magam, mint aki valami bénák klubja mérkőzésre ment.
Csajokat nem bántottuk és egyébként se a sporttehetségükért szeretjük őket, még ha a másik suliból jöttek is... -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Köszi!
74-8? 68-8? Mi az? Paralimpiai kosárlabda-mérkőzés volt, csak a ti sulitoknak erről nem szóltak? Vagy másképp nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet így teljesíteni... Na jó, most már valld be rosszfiú. Hány csajt kötöztetek le a másik csapatból, és álltatok be a helyükre, hogy aztán bénázzatok egy kicsit a sulitok javára? Melyik vagy Te a képen?
Ja, egyébként grat!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hát ha a tesitanár a bíró...
Grat a sulidnak, de te még nem voltál akkor, igaz?
-
Badman 4ever
őstag
Jó a KéPHregény! már megint, bár egy amatőrrel összerakatni szegény szobrot...
Nem tudom milyenek a 9D-sek még nem néztem meg őket alaposabban, más csajszikat bámultam...
Na szóval a kupáról annyit, hogy elment a hangom a sok ordítástól és a kosármeccsek közül csak a tanárit vesztettük el (szokásos). Az első két meccset alázós szinten nyertük:
74-8 és 68-8-as totális győzelmet söpörtünk be. A harmadik meccs az valami 53-30 környékén nyertük, a tanárok meg leszerepeltek a 30-43-as vereségükkel. Még a kötélhúzást veszítettük, a medicinlabda hajigálást nem tudom milyen lett, a 100 méteres vegyes váltót 50 fővel azt megint csak nyertük. Holnap lesz foci meg kézilabda, szóval még nem dőlt el a kupa sorsa (vagy de).
Vagy 130 fotót meg videót csináltam. Itt az ellenfél rádob mindhiába, az eredményjelző már 37-4-et mutat, a bíró a tesitanárunk, a bal szélső pirosmezes pedig osztálytárs. -
puttputt
őstag
válasz
Badman 4ever #8717 üzenetére
Na most hallgatok bele...
"Szépek a 9D-s lányok..."
Tényleg szépek?Hasek: "Kapsz tejet, vajat". Dr. Csizmás. Tetszik.
-
Hasek
Közösségépítő
Új résszel jelentkezett a képregény: [link]
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
Rosszfiú: azt ugye tudod, hogy csak győzelemmel jöhetsz vissza?
Sok sikert!
-
puttputt
őstag
válasz
Tetszik a honlap, az különösen, hogy ki van írva az aktuális szám címe. (Igaz, ennek köze nincs a kupához, de lehet, hogy néha elkapcsolnak...) Csak kíváncsi voltam. Engem igazából a livestream-TV érdekel, mert élvonalban játszó sportklubnak (is) szerkesztek honlapot, jó lenne megörvendeztetni a közönséget egy ilyennel...
Mod.: Már van sportbeszámoló!
(Hogy örülne most Radnóti .
)
Mr. Csizmás: Igen hatásos vagy azzal a sörösdobozzal a kezedben!
Amúgy, tényleg (komolyabbra fordítva), remek vállalkozásnak tűnik. Kifejtheted kicsit bővebben is...
Tulipanti: Szija! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Jó estét, jó szurkolást!
Jó szórakozást!
-
Badman 4ever
őstag
Sziasztok!
Sietek a SÁRA kupára, ami fél háromtól kezdődik (Radnóti vs. Ságvári kupa, Szeged két legjobb sulijának összecsapása minden évben) és estig tart, akkor lesz SÁRA buli az egyik szegedi discoban, de szerintem azt kihagyom. Holnap reggel nyolckor van a kupa második része, focimeccsek stb., majd este szülinapi bulija lesz egyik osztálytársamnak, szóval nagyon jó kis hétvégém lesz.
A sulirádió élő online adásba közvetíti a meccset, ha akarjátok hallgassátok és drukkoljatok nekünk.
Én megyek is csak ide néztem föl, mert elengednek ilyenkor a suliból egy tanórával hamarabb, hogy a nagy összecsapásra mindenki felkészüljön.
Na legyetek jók (ha tudtok) és mindenkinek kellemes napot! Kyrabaybee legyen velünk! Ping Win! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #8715 üzenetére
Nagyon jó! A Mafia főcím zenéje pedig nagyon passzol hozzá.
Milyen hosszú lesz, ha kész lesz végig?szerk: Jó napokat mindenkinek!
-
Mr.Csizmás
titán
jóóónapokat a pinguifanoknak
[link] egy kis előzetes abból, amin most (többek között) dolgozok...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8713 üzenetére
Nem.
Majd ha már magam által is elfogadhatónak tartott szinten leszek, akkor esetleg. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Tulipanti #8706 üzenetére
Szia újra itt, rég láttunk!
(#8704) geprombolo: 512 mega van a gépben és 20-40 FPS-t tudok kisajtolni belőle 1024x768 lowon, minden effekt nélkül. Eddig még nem keveselte a ramot, mert ügyesen lekapcsolok mindent, hogyha játszok.
Psycho: Az nagyon jó, csinálsz belőle videót, ahogy játszod a zenét? -
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
Mától gitárral is kopogtathatok a mennyország kapuján, megtanultam a Knockin' on Heaven's Door-t. -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
geprombolo #8702 üzenetére
Ez már teljes verzió.
Akkor OK, megnyugodtam, és benézek abba a topicba
Szerk: 1napja szinte folyamatosan használom, és eddig nincs vele problémám!
-
Hasek
Közösségépítő
-
Tulipanti
tag
Nos, üdvözlet mindenkinek!
"Cseppet" le vagyok maradva az eseményekkel, alig van időm itt lenni, ha fel is nézek nincs energiám már írni.
De most azért itt vagyok!
Ez a mese jutott ma az eszembe: [link] -
gamerkiller
senior tag
Basszus lassan úgy vagyok hogy csak az üzlet miatt járok ph!-ra..
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #8701 üzenetére
Hű, krájzisz? Mennyire megy? Mert a jó futáshoz kell egy talicska ram, különben akadozik, mint ahogy azt nálam tette.
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #8702 üzenetére
Ezt hallva lehet, hogy felrakom a maradék helyre a Vistax64 és Vistax32 mellé a Win7-et is... Elgondolkodtattál.
-
geprombolo
őstag
Szép pihis délutánt mindenkinek!
A win7 szebb, jobb, stabilabb, mint a vista. Ha végleges verziót kaptál a gépedbe, örülj neki! Nem egy vistás júzer állítja, hogy a win7 végre olyan, amilyennek lennie kell. Nem sokat használtam, de nekem tetszik, csak az XP-hez képest sok memóriát eszik, de nem többet, mint a vista. Részletekért nézz be a win7 topicba, ott kiokosítanak. -
Badman 4ever
őstag
válasz
puttputt #8698 üzenetére
Én PIII-assal száguldok, de nagyon jól fut, kicsit meghúzva.
Továbbra is ott akadnak ki az emberek ha mondom, hogy például a Crysis és a HAWX is fut rajta és CPU Queenben letiporja ez a gép a 2,8 GHz-es P4-eket is (adatlap).
Gyakorlatilag minden elfut rajta, ami nem köt bele a SM3-ba a VGA-n, mert csak SM2 van rajta.
Aktív témák
lo ...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest