- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
És ha már itt vagyok, elviszem a 8200-at is. Első kerek szám, amit sikerül megkaparintanom
Nokia 8200 -
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
Badman: sok boldog szülinapot, kétszeresen is, hiszen ez a legfontosabb talán az életedben! Happy 18!
Nunder: Maiden rulez! Baszott jó lett az egyénid! Grat hozzá!
És kabbe, mert Eddiet én is akartam a távoli jövőben...
Hasek: újra teljes kapacitással!
-
puttputt
őstag
Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.
(Értsd.: "Bad man".)Boldog szülinapot!
-
Hasek
Közösségépítő
Badman 4ever - Boldog születésnapot!
-
gamerkiller
senior tag
annyira szar a vga-m hogy már a filmek is akadnak.. vicc..
Boldog szülinapot badman!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #8189 üzenetére
Van ám segéd, aki vigyáz, hogy túl ne süljön a tea.
Szerk: Meghaladtuk a 98.000 letöltést.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #8192 üzenetére
Azám. Lassan összeszedem magam, és jönnek biza.
-
Hasek
Közösségépítő
Szervusztok!
Na gyerekek! Jelentem, lemaradtam. De legalább a gépemet helyre raktam. Új alaplap, és minden a legnagyobb rendben. Dübörög a Muse.
p.s.: Közben, míg nem voltam, rajzolgattam ezt-azt. Gyakorlom!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #8188 üzenetére
fel se vettem még
Bedmen forevör! Bojdog szüjinyapot!
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #8188 üzenetére
Kifutottam az időből.
A torta mellé tea is jár: -
geprombolo
őstag
Mindenkinek kellemes pihis délutánt kívánok!
Nunder, veled meg mi történt?Elraboltak a mutáns grincsek és asszimiláltak? Húúúderooondalettél!
Gratulálok, jól sikerültél.
Rarri anyu, mindig csak bejóreggeltezel és utána eltűnsz.Olyan sok a dolgod, hogy nem érsz rá foglalkozni a gyermekeiddel?
Pedig mi szaporodunk szépen, gyarapszik a család
. Remélem nem unsz minket, mert az nagy baj lenne, nélküled nagyon elanyátlanodnánk.
Igen, Rosszembernek Boldog Szülinapot!
Cicamica, lehet, hogy azért fáj a lábad, mert sokat hordod a csizmát... -
Vakegérke
félisten
Badman 4ever: Boldog szülinapot!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8185 üzenetére
Én is álmos vagyok, lefényképeztem nektek hol töltöm a szerda-csütörtök-péntekemet.. mindjárt átrakom..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #8184 üzenetére
az megvan, minnyá' elalszok...és még a lábam is fáj. :-/ próbálok olvasni.
-
gamerkiller
senior tag
Munkamentes délutánt! Elfáradtam..
-
talmida
Közösségépítő
Jó reggelt!
-
Nunder
őstag
Hölgyeim, és Uraim! Hosszú idő után ismét visszatértem, a költözés miatt nem igazán értem rá hódolni a mi kis Bálványunknak. De most, az unalmas egyetemi gyakorlatokon ismét lehet majd áldozni eme nemes szenvedéjnek.
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #8169 üzenetére
EZEK biztosan!
Nézzétek meg, 12 szuper játék!
Többek közt több Yetisports ellenes, annak visszavágó játék!
Lehet regelni is nyugodtan az oldalra!
Jó kis flashjáték bajnokság szokott lenni, az ez évadi épp most indult...
Már nyertem két évadot, úgyhogy lassan fél éve fel sem léptem, hogy legyen a többieknek is némi esélyük...Amúgy "Ping Win"-es jóreggeltet!
Sasmama! Csinálsz nekem egy kis tojásrántottát? -
rarri
senior tag
Minden gyerekemnek szép, vidám napot kívánok !
A nem gyerekeimnek is !
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #8176 üzenetére
Kinyírtam egy kupac koreait, fexem le, ők már nem háborgatnak. Nem akartak átállni a Birodalomhoz. Igaz, nem is kérdeztem, olyan csúnyán néztek rám...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #8175 üzenetére
Jó éjszakát, én is veletek tartok!
De nem hozzátok...
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Psychonaut #8174 üzenetére
Jó éjt, én is lépek..
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8173 üzenetére
Ki a f*szt érdekel? Attól, hogy nagy sztár, ne bánjunk vele kesztyűs kézzel...
Na megyek mára, jó éjt mindenkinek! Milyen jó, hogy utálom a focit...így több időt alhatok... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8172 üzenetére
De Ronaldo-ra 2 embert uszítunk, hogy szétrúgja, de már így is nagyon ideges volt, amikor párszor "átbukott" a játékosaink lábán.
-
Psychonaut
veterán
válasz
gamerkiller #8170 üzenetére
Ez várható volt. Az én stratégiám: 4 emberünk szétrúgja az első 5 percben a portugálok lábát. Így 7 emberrel játszunk tovább, de még mindig több esélyünk van.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #8169 üzenetére
aknakereső, pasziánsz alapból banned
csak ROM hackkel futtatható
-
gamerkiller
senior tag
pszi: A nagy psp topikban kérdeztem. komolyan érdekel.
Vicces ez a magyar-portugál meccs.. olyan jókat röhögök amikor megjátsszák hogy mennyire megsérültek pedig láthatóan nem volt semmi.. ki fogunk kapni..
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8167 üzenetére
Igen, de még addig van két év. Aljasodás meg szerintem lesz most hétvégén is.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8166 üzenetére
Fogadjunk, hogy nagy részegedés lesz a haverokkal, meg ha lesznek lányok is a bulitokon, ki tudja...
Épp a magyar-portugál meccset hallgatom.Remélem nyerünk, nem ártana már...
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek! Most értem haza! Egyik barátunknál csaptunk kis sulinyitó beszélgetést-tequilázást.
gamerkiller: Tedd azt, amennyibe most kerül, nagyon megéri. De szerintem Fat-et vegyél. De ha komolyan érdekel a téma, fordulj hozzám bátran priviben.
puttyputty: humorzsák.
Badman: hajjaj a mi 18. szülinapunkon mi lesz...
Legjobb haverom és közöttem 1 nap van, én '93. június 26., ő június 27.
-
puttputt
őstag
válasz
gamerkiller #8163 üzenetére
PenguinStationPortable?
-
gamerkiller
senior tag
Unatkozom, es venni akarok psp-t..
-
Tulipanti
tag
Üdvözlet!
Hát most mit is írjak? sajnos nincs időm ph-t olvasni és írni.
De ez most éppen ehhez a hsz-hez illik: -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #8159 üzenetére
Az csak az apukapingu, vagyis én. Nincs túltáplálva, csak nagyra nőtt, hogy látható legyen, hogy ő a Hercegnő apukája.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8156 üzenetére
Röhm Signal revolver 59 le petit.. Nagyon jó kis fegyver!
Nem volt semmi éjszaka hál istennek..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #8148 üzenetére
Mid van?
én egy Arminius HW37-est tervezek.
ui.: remélem túlélted az éjszakát.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #8142 üzenetére
Nem, jobb.
-
puttputt
őstag
Napi hódolatom és legújabb "invencióm"!
-
geprombolo
őstag
válasz
gamerkiller #8152 üzenetére
az egész dologhoz:
. Nagyon szar lehet most neked.
-
gamerkiller
senior tag
Eddig *erősen lekopogva, majd átszakítva az asztalt* semmi.. Még 4 óra és megy a buszom..
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Badman 4ever #8150 üzenetére
Kutya most bent alszik a lakásban.. Sztem jobban fél mint én pedig egy nagy teve..
Jó éjt az elmenőknek, akkor én átvonulok On topicba..
-
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #8148 üzenetére
Kutyát is elengedted nem? Az csak megfogja az embert vagy legalább ugat, ha jön valaki. Szóval nyugi, a villám se csap le kétszer ugyanoda.
Psychonaut: Jól van na, semmi se lehet tökéletes.
Egyik osztálytársam volt az, akinek decemberben, amikor 18 lett, volt egy bulija. Tudni kell róla, hogy a húga, meg ő is valamennyire rockker, na aztán amikor odaérek az elsők közt a buli helyszínére, mit látok? Rockkerek mindenhol, bakancs, fekete szerkó, némi nehéz fém, meg egy együttes, amit Nightrain-nek hívtak és egész este Gn'R dalokat játszott.
Jó éjszakát, én is fekszem, sziasztok! -
Psychonaut
veterán
Na, megszűnök mára, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Badman 4ever #8144 üzenetére
Na jó.. elismerem nagydarab vagyok, de azért van ellenfelem.. Meg amúgyis tudjátok.. jobb félni mint megilyedni..
SZVSZ lehet benne valami amit mondotok, főleg így hogy "tetten" értük, mert annyira nem lehet hülye hogy ne gondolja hogy nem készülünk.. Mind1, riasztó-gáz-gáz-gáz-gáz-gáz betöltve..
Sajnálom hogy ilyenekhez kell folyamodni..
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8146 üzenetére
Chinese Democracy és Greatest Hits hiányzik.
Na, kaptok egy kis esti zenét, legalábbis a címében az. Nightrain - by új Guns N' Roses, a szólógitárnál Buckethead, a helyszín Boston, az Úr 2002. esztendejében.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8145 üzenetére
Megvan az összes albumuk...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8144 üzenetére
Hallgass G N' R-t, nagyon jó zene ám.
gamerkiller: Szvsz tök feleslegesen, kétszer egymás után úgysem fognak ugyanoda betörni.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8140 üzenetére
Mondasz valamit, de a Guns N' Roses tagjai közül bennem csak az előbb általad említett Slash maradt meg a fejemben, azzal a kalapjával.
gamerkiller: Nyugalom, mégegyszer miért törnének be hozzád? És veled vagyunk, meg a neved is mutatja, hogy killer vagy, szóval nincs sok esélye a gonosztevőnek. -
gamerkiller
senior tag
Para megkezdve, pisztoly töltve, villany felkapcsolva, :L aktív.. ne hagyjatok itt.. légyszi..
Jól látjátok.. Tényleg megtöltöttem a pisztoly-t..
-
geprombolo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8141 üzenetére
Mondjuk egy rotweileré?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #8139 üzenetére
Pedig liteonkának is ilyen cicája van.
(nem én, én más cicája vagyok
)
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #8138 üzenetére
Izzy Stradlin, a Guns N' Roses ritmusgitárosa volt még az eredeti felállásban '85-től '91-ig. Azóta szólóban tolja.
Jellemzések mennek, Lőrinc atya már majdnem kész van. Van egy olyan érzésem, hogy holnap én felelek. Tavaly 7x feleltem irodalomból...nem tudom honnan gondolom, hogy az idei évet én kezdem.
-
geprombolo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8137 üzenetére
Hasonlít rád
Az avatárodra
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8134 üzenetére
Dettó, most vacsoráztam, jöhet az Ady-vers tanulás...
Kellemes ez a zene, nem is ismertem ezt a fickót eddig, de lehet, hogy rászokok.
Na ezt most elképzeltem együtt:
-
Gergő_
őstag
válasz
gamerkiller #8129 üzenetére
egy rózsaszín Madonna feliratú pólóval biztosan az
-
Psychonaut
veterán
Na vacsi megvolt, jöjjön a lecke...így jár az, aki suli után elgitározza/fórumozza a napot...
SZERK: kaptok tőlem zenét.
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #8131 üzenetére
Macska Sheriff
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Badman 4ever #8131 üzenetére
jajjjj
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8128 üzenetére
Csak nem te vagy a helyi sheriff?
Mr.Csizmás Sheriff... Nem is hangzik rosszul. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #8129 üzenetére
élőben nem, inkább olyan elegáns sötétbarna színű (nem az a világos sz*rbarna)
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8128 üzenetére
Hehe.. Ez kicsit nem gay?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Psychonaut #8126 üzenetére
amúgy tényleg van csizmám...[link] ilyen
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8125 üzenetére
Ha a testi épségemet veszélyeztetné, kapná az ívet...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Mr.Csizmás #8125 üzenetére
Na, azóta vagy Mr. Csizmás.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #8124 üzenetére
hozzáállás kérdése.
szelíd ember vagyok, de amikor kellett, gondolkodás nélkül rúgtam be csizmástul az ajtót.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8122 üzenetére
Van pisztoly a háznál, és engedély is hozzá.. De nem biztos hogy fejbe tudnék nyomatni akárkit is akár csak sima gázzal is.. Nem egyszerű..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #8108 üzenetére
párszor már volt véletlenül, hogy elvittem a kereket....nem is figyeltem, csak válaszoltam és írtam (
)
gamerkiller [link] kis olvasgatnivaló, kezdd mondjuk a Jog, aztán az Elmélet részeknél. Ez a legtöbb, amit "sima" civilként a védelmedre tudsz emelni....sajnos.
-
Gergő_
őstag
válasz
Psychonaut #8117 üzenetére
válts te is pingvin-gúnyára!
-
Psychonaut
veterán
válasz
puttputt #8118 üzenetére
Mindenkinek Les Paulja van...
Túl általános. Meg Stratot sem akarok, ez a 2 típus dominál az elektromos gitárok között. Az SG viszont egyedi, és egyik kedvenc gitárosom Adrian Smith is SG-n (is) tolja. Mondjuk a másik kettő, Slash és Buckethead meg Les Paulon játszik.De áhh, korai még ezen gondolkodni, mikor 1 hete kezdtem az egészet.
-
puttputt
őstag
válasz
Psychonaut #8117 üzenetére
Nem is csaltam. Csak egyszerűen rádöbbentem, hogy ki vagyok valójában.
A Les Paul jó választás! -
Psychonaut
veterán
válasz
puttputt #8114 üzenetére
puttyputty Te kis csaló, már te is pingvingre váltottál? Pedig emlékszem, régen más avatarod volt. Talán ő:
gitár: Egyelőre akusztikus (balkezes), de később tervben van egy elektromos, valószínű egy olcsóbb Les Paul lesz, vagy ha találok belőle balkezeset, akkor Gibson SG-hez hasonló. De még a jövő zenéje, hogy témánál maradjak.
-
gamerkiller
senior tag
De utálom azokat a filmeket amelyikek annyira tetszenek hogy várom a második részüket.. Vajon hogy élnek most Lucy-ék? WÁWÁÁWÁWÁ
Nem látott senki semmit.. Normális ember éjjel alszik
-
Badman 4ever
őstag
válasz
puttputt #8106 üzenetére
Sziasztok!
Vége a napnak a suliban, az osztályfőnök a szokásához híven megint túlnyújtotta az utolsó órát, már majdnem belelógott a 8.órába...
Köszönöm, de ilyesmit még nem nagyon mondtak rám, inkább azt, hogy szétszort vagyok és igazuk van...
Ha már itt tartok, akkor be is mutatom magamat. Jelenleg 17 éves vagyok még két napig, egy Radnóti gimi nevű helyen koptatom az iskolapadot Szegeden. Általában itthon szórakoztatom magam gép előtt és sokat hallgatok zenét, rockkot vagy metált és mindent ami jó. Nem szeretem én se a trendi zenét, ezzel lehet a kútba ugrasztani.A TV-vel úgy vagyok, ahogy a Tankcsapda zenéli, csak pár sorozatot vagy filmet nézek esténként. Van két ugyancsak gimis öcsém, akik leginkább arra tették fel az életüket, hogy a sírba kergessenek.
Ezenkívül barátokkal szoktam lenni, bulizunk vagy valahova elmegyünk pizzázni, esetleg valamit megiszunk vagy leülünk valahova beszélgetni.
Igazából nincs túl sok mindenre időm emellett a suli mellett, főleg így érettségi táján, szóval az időm egy részét itt töltöm a PH!-n, másikat barátokkal, meg itthon. Régebben csináltam modelleket, meg szeretek fotózni és gépeket (is) barkácsolni.
Kb. ennyit rólam.
gamerkiller: De legalább nem vittek el semmi komolyat. Valaki látta a dolgot az utcáról, mert akkor ki is lehetne deríteni, hogy ki a tettes...
Én meg jártam pl. Olaszországban, Velence az nagyon jó hely, csak nagy a piszok...
(#8099) geprombolo: Aki korán kel, PH!-t lel. -
puttputt
őstag
válasz
Milyen igaz!
Utólag gondolkodtam... hogy Hupikék törpikék vagy... De tényleg! A kismanók "Hencegje"!
Liteonka pedig ennek tudatában igyon sok pingvinbogyó szörpöt!
(Lehet ez a hivatalos italunk? Úgyis rég volt már invenció...)
Psyc.: Bocs, igazad van, most nézem a korodat! Neked is elismerés!
(Egyébként én írtam azt a hsz.-t, nem gépromboló!)
Á! Annyira nem vagyok spíler gitározásban... klasszikus gitárdalokkal bolondítottam a csajokat (na jó... Anyák napján játszogattam alá néhány dallamot verseknek...); akkoriban még jól ment... nagyon kimentem a gyakorlatból. Persze, ez is olyan kicsit, mint a bicajozás.
Furulyázni sokkal tovább furulyáztam.
Amúgy, milyen gittyód van? Nagyon szerettem volna valamikor egy elektronyosat...
gamerkiller... Osztozom fájdalmadban..., sajnos ilyen ez az...
Amúgy, én: Szlovákia, Ausztria, Lengyelország, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Szerbia, Románia, Ukrajna, Szlovénia, Görögország, Anglia, Szváziföld (na jó, ez a kakukktojás), Olaszország. Azt hiszem, ennyi. 14; neked 19. Hát, valóban elsöprő.
Boszniát és Hercegovinát külön számoltad? Igaz, szétváltak vagy mi... Mondjuk, én azt a térséget (Horvátország-... szívesebben számolnám egybe e szempontból, de akkor is több...)
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Psychonaut #8112 üzenetére
Ez baj.. Pedig itt a faluban ahol lakom nem is túl gyakori.. Főút mellett, nagy Német juhászkutya az udvarban.. Most kitettem a riasztót, be fogom kapcsolni éjjel, kicseréltem a kinti lámpában az égőt 100W-osról 9W-osra.
Ja, és a kutya is szabadon menni fog..
-
Psychonaut
veterán
válasz
gamerkiller #8111 üzenetére
Durva, de sajnos nem mondhatnám, hogy rendkívüli eset.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Psychonaut #8110 üzenetére
Próbáltak betörni..
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
gamerkiller: megfenyegettek?
puttyputty: taníthatsz gitározni.
geprombolo: és én nem is fogalmazok jól? Meg a többi fiatal? Mármint...hoppá csak gamerkiller van még ki ily' ifjú.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Én félelemtől nem aludtam.. Utállak M.O!
-
geprombolo
őstag
válasz
puttputt #8105 üzenetére
Na, akkor belevágok és mindenkinek fogok mondani, majd szűrjétek ki magatoknak a tartalmat
: reggel nem kockultam, mert ment a laptop (nem kapcsoltam ki, mert asszony nincs idehaza) és megnéztem, hogy mire jutott az én drága leánykám a temérdek melójával. Csóró kicsim, jó keveset aludtál! Együttérzek veled, mert én meg pocsék rosszul aludtam, valamiért rendetlenkedett a gyomrom, én is kb. 4 órát aludtam.
Cicusnak grat a 8100-hoz. Ilyen könnyen még nem vitte el senki a kerek százast, azt hiszem.
A feneséges Henceg nem A Süsüben volt, hanem a gumimacikban. Gumibogyószöööörppp!!! -
gamerkiller
senior tag
válasz
puttputt #8105 üzenetére
Akkor én összeszámolom hány országban jártam eddig
Asszem nyertem?
-Szlovákia
-Csehország
-Lengyelország
-Szlovénia
-Ukrajna
-Horvátország
-Bosznia
-Hercegovina
-Görögország
-Macedónia
-Ausztria
-Németország
-Svédország
-Dánia
-Andorra
-Belgium
-Luxemburg
-Franciaország
-SpanyolországAmit életemben mentem össz kilométert: ~700.000
-
puttputt
őstag
válasz
Badman 4ever #8082 üzenetére
Amúgy, Badman! Sokkal kiforrottabban és érettebben, normálisabban (+jobb meglátásokkal) fogalmazol mint sok korodbeli!
Grat. érte! -
puttputt
őstag
Bemutatkozás:
-24 year - 'old male' -.
Testvéreim száma: 0.
Több dologgal is foglalatoskodom/tam, eléggé szerteágazó..., ezeknek egy része publikus, más részére esetleg kitérek - vagy már kitértem egyeseknek - privátban.
(Semmi rosszra nem kell gondolni, sőt!)
Nyílt tevékenységek: főleg cikkek, tanulmányok írásával töltöm mostanság az időt (közbeiktatva a PH-Logout... - ezért tudok annyit jelen lenni - már amikor), a PPKE-n a Keleti Nyelvek Tanszéken nemsoká' (hetek kérdése) és elbírálásra kerül az MA diplomám, amely aztán, valahol, valamilyen formában PhD-vé fejlődik, ha minden jól megy, olyan 2-3 év múlva...
Ezen kívül szívesen foglalkozom még filozófiával, szintén készülnek e témában is cikkek - főleg külföldre -, csak ez elég lassan...
Földhözragadt is vagyok azért néha, olyankor webszerkesztek, vagy design, vagy "honlapgazdaság", némi internetes újságírás, könyvszerkesztés, gépbütykölés, biznisz.
Nem dohányzom (ám mások füstjét a végtelenségig elviselem, mert általában, szinte így lehet csak szocializálódni manapság-egyetemi körökre gondolok), nem iszom alkoholt.
Gitározni és furulyázni egész elviselhetően tudok...
Táncolni kifejezetten utálok (ahogy fényképezkedni is, viszont a fényképezés egyik hobbim... ), ám ha lenne partner, talán változna a véleményem némileg.
Zenét nem gyakran hallgatok, de általában nehezen bírom a fülben lüktető érzést előidéző zajszintet... Úgyhogy, inkább a komolyzene. Ettől függetlenül kedvelem néhány számát a pl. a Metallicának... A mai könnyűzenétől nem vagyok "eldobva"...
Kedvelem a sorozatokat (TV-ben max. ezeket nézem); a Simpson család, a Két pasi meg egy kicsi (hivatalos feliratgyártója is vagyok/voltam a neten...), a Dokik, a Dr. House, Garfield mint favoritok. Amúgy, ha jó a filmes partner, akkor "meg tud etetni" velem bármilyen gagyit, mert olyankor úgysem a film a lényeg...
Volt egy macskám -odavagyok az állatokért-, sokat reklámoztam itt az oldalon, imitt-amott fellelhető. Hogyha kertes házba költözöm, az úszómedencében szeretnék egy pingvint...
Szeretek utazgatni, volt szerencsém már 8-10 országban járni (pedig nekem nincs csinos kis kamionom, mint "egyeseknek"...), s ellennék még legalább 2x ennyiben. (Azért realista vagyok, na...
)
Ettől függetlenül mérhetetlen sokat vagyok képes a természetben tartózkodni, főleg, ha van, aki kirángat a munka mellől...
A horgászatot szintén élvezem, de sajnos már egyre kevesebbszer jutok ki a tó szélére, a szerelékem meg... nos..., inkább ne is beszéljünk róla..., elhasználódott a sok állásban.Azt hiszem, meglehetősen hiánypótló volt ez a hsz., a végére meg a kép is odafér:
Köszönöm az elolvasást!
Liteonka hencegkisasszony! Jól megdolgoztattál!
Jól emlékszem, hogy a Süsüben volt egy "Henceg"?Most így, visszaolvasás után rájöttem...: csaknem szó szerint ideírhatnám,
amit az aprókhoz szoktam:
"A megkereséseket inkább privátban várom!" -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Infranyuszi #8103 üzenetére
képeid között
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #8102 üzenetére
énnéztem,de nemvolt ott semmi
jelentem 4 órát aludtam, és már dolgozom
és holnap estig meg sem állok
köszönöm,h tegnap velem voltatok és adtatok képeket és úgydeúgy én titeket huh :c))))))))
nyinyányá-nyunyányá -
Mr.Csizmás
titán
válasz
geprombolo #8099 üzenetére
Pff
felkelsz, és rögtön kockulsz?szégyelld magad
Liteonka maga nézzen rá a ziwiwre
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #8100 üzenetére
(lejárt a zidőlimit)
Aktív témák
lo ...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest