- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
Psychonaut #7599 üzenetére
Monnnyuk hangológép jobb lett volna.
Húrkészletből Elixir-t!
-
Eastman
addikt
válasz
Psychonaut #7597 üzenetére
Már az új húrok vannak rajta, vagy fel is kell húrozni?
-
Eastman
addikt
válasz
Psychonaut #7595 üzenetére
Gityó megjött már?
All: Szép napot mindenkinek!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #7590 üzenetére
Köszönöm, megvolt.
De arra már nem veszem a fáradságot, hogy felkeljek az ágyból is. A laptop előnyei ugyebár. -
Infranyuszi
aktív tag
jobbreggelt.
bárénnemaludtam.
tegnap tudtam meg,hogy a kiscicám nagyon betegveseelégtelensége van,pedig nemrég múlt 1 éves, nagyon fiatalka. A tegnapi napot végig bőgtem-hánytam,szal mondom,jobb reggelt mindenkinek.
pecsét tipp: a pecsét formája lehetne pingvin alaku és benne lehetnének a
kyrabaybee
által megadott titkos jelekis,körbekörbe. Aztán persze lehet már túl bonyolítottam, ha nem láttok benne fantáziát akkor hagyjuk semmisnek.
Bocsánat a szomorkás hangvételért, ettől függetlenül örülök nektek.puszi.
-
Devid_81
félisten
Érdekes egy topik, pontosan miről is van itt szó? Vagy úgy általában mindenről?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #7589 üzenetére
Jó pihenést.
-
Psychonaut
veterán
Hazaértem a gólyatáborból.
Most alszom... -
Vakegérke
félisten
válasz
Eastman #7576 üzenetére
Csak saját véleményem mondom, és lehet, hogy nincs igazam.
Az előző szimmetrikus volt, ez nem az. Ebben viszont szerepel a "KBK", amely egyértelműen kívánatos.Mi lenne, ha nem körpecsét lenne?
Persze maradna a kör, meg minden, de alatta szerepelne vizszintesen a latin szállóige. Esetleg felvehetné a pecsét ívét. Ebben az esetben a KBK lehetne az alsó íven. Avagy akár felül is lehetne, hiszen előbb alapult meg, mint ahogy a jelszavunk megszületett. Helycsere, passz. Felül "KBK", alul "PING WIN!".
Hogy aztán oldalra mit látnék jónak, én sem tudom. A "KB" rendben, mint kyrabaybee. És lehetne "PP" is, hiszen puttputt a jelszó kitalálója. A "PH!" is tuti, mint befogadó, és vele szemben lehetne mondjuk "GP!", mint Galaktikus Pingvinbirodalom.
Így már szimmetrikus lenne.Belül úgy jó, ahogy van.
Nos, elmondtam a véleményem.
-
cizoe
őstag
válasz
Badman 4ever #7584 üzenetére
Szedd le ezt, asszem van windozos verzioja is. [link]
OS X-re keresgéltem épp ma vmi egyszerű platformjátékot, amikor rátaláltam.
-
geprombolo
őstag
Gányolok. Meg vacsizom. Ma korán fexem le, mert az asszony álmos
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #7579 üzenetére
Azonnal megkeresem, Művész úr!
/Mit festesz?/
Imé: [link]
A magyarázat (időpontok) is szükségesek hozzá! (Remélem, még él a filmlink...)
-
puttputt
őstag
Íme, egy újabb belső "szolgáltatás", invenció:
-
puttputt
őstag
cizoe: Jó ez az "emberi erővel hajtott" jármű!
geprombolo főp.uraságtól ("főpingvin uraság") kérném, hogy tegye be a "Történelmi" topikunkba az általam nemrég linkelt online sorozatrészt, (amely bizonyító erővel szolgál arról, hogy a pingvinuralom kezdetét vette).
Folytatom még...
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #7570 üzenetére
Reggeeeelt? Mingyá dél, az írásodhoz számolva kevesebb, mint 2 óra!!
Mondjuk én is 9 körül keltem...
Vakegérke: én is így szoktam, csak nem mindig. Bocs, hogy most 2-t írtam...Amúgy egyfogú nőkre buksz?
-
rarri
senior tag
Minden kisfiamnak és kislányomnak, kispingvinemnek, és egyéb lényeimnek vidám, szép napot kívánok !
-
cizoe
őstag
válasz
Vakegérke #7565 üzenetére
Ne is említsd a sajtot, iszonyat megéheztem. Ez az ára, ha korán vacsorázom. No de van a hűtőben kolozsvári szalonna meg paprika, (na meg paradicsom is talán
)felhozok belőle, és csapok egy éjszakai étkezést, közben meg megnézem az Apollo13-at (vagy 10 éve nem láttam).
Na ennyit a kajáról, itt egy kép, beszéljen helyettem ő:
na meg még egy, ha már munkásokról van szó.
Jó éjt, és hát sajnálatos, de csak néha van úgy, hogy ideírok. Nem mindig vagyok formámban.
mod: Ja és bocs ha van elrás csak szokom még a mac billentyűkiosztását.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #7564 üzenetére
Én inkább sajtos vacsorát ajánlanék.
Holdfény, valaki mandolinon édesbús dalt fúj, szökőkút csobogás, virágillattal terhes levegő...No most kérdés, hogy mi a frász jönne ki egy pingvin, és egy egérke frigyéből.
-
-
Vakegérke
félisten
Egy kis figyelmet kérek, picur220.
Amíg szerkeszthető a hozzászólás, addig nem ildomos újat írni. Haragszanak érte a rendfenntartók, és persze jogosan, hiszen ez alapszabály ezen a portálon. Egyébként 5 perc a türelmi idő.geprombolo: Mivel Gergő_ elfogadta a Birodalmi Titoknok titulust, kéretik bejegyezni a nagykönyvbe.
Mindenkinek.
Lám, a pingvin társadalom kidrukkolta csimav sikerét. Persze megdolgozott érte, ez nem vitás.Jó látni, hogy egyre többen betérnek hozzánk. Csapda, hiszen innen nehéz szabadulni. Mi már tudjuk, ők még nem. De ha rájönnek, már nem is akarnak innen elmenni.
Hírem is van. Megkeresett nagyon csinos fajtársam, Sziporka.
Felajánlotta a Csipet Csapat szolgálatait. Fényképet is hozott, hogy lássuk a vidám optimizmust, amely bennük lakozik. Bíznak benne, hogy befogadjuk őket. Íme a csapat.
Nos, bízom benne, hogy mindenki rábólint arra, hogy szeretettel fogadjuk őket.
Egyébként Sziporka gondolkodás nélkül megválaszolt egy tesztkérdést, amely még tudósoknak is fejtörést okoz.
Mivel főokoska, gondoltam zavarba hozom. Mondtam neki, hogy hozza összefüggés be a tér, az idő, és a tömeg fogalmát.
A válasz tökéletes volt.
Ha jó az idő, a tömeg lemegy a térre napozni. -
picur220
veterán
válasz
geprombolo #7558 üzenetére
Innen tudod meg, hogy én okos vagyok, meg jó is. Ja, és főleg szerény
Nem vagy Te véletlenül a klónom? -
geprombolo
őstag
válasz
Infranyuszi #7556 üzenetére
Nem hát! De olyan jól esik néha egy kicsit gonoszkodni. Tudod, a gonoszok jótékonykodnak, a jók gonoszkodnak. Mint a másik mondás, hogy az okosok hülyéskednek, a hülyék okoskodnak.
Innen tudod meg, hogy én okos vagyok, meg jó is. Ja, és főleg szerény -
Infranyuszi
aktív tag
válasz
geprombolo #7555 üzenetére
nemvagyteolyndoromboló :c)
-
geprombolo
őstag
válasz
Infranyuszi #7554 üzenetére
Júj, most befújlak az összes egyik sulinál.
-
csimav
őstag
válasz
geprombolo #7549 üzenetére
"...és minden tesis napon esett, akarom mondani szakadt az eső, ezért nem lehetett az iskolaudvaron sem téged megtalálni "
Pont úgy volt, ahogy mondod
De többször nem fog előfordulni, max. 1-2 szer, de nem 30 szor -
geprombolo
őstag
...és minden tesis napon esett, akarom mondani szakadt az eső, ezért nem lehetett az iskolaudvaron sem téged megtalálni, hogy szegény tanár valamiből, ha másból nem, de legalább fociból adjon egy átmenőt
Bocsi, de röhej. Ettől függetlenül grat, legalább elhisszük, hogy tényleg szenvedtél. Jól elfáradtál, este jól fogsz aludni. -
csimav
őstag
válasz
geprombolo #7547 üzenetére
Nem fogod elhinni, de tesibőőőőőőőőől.
Azért buktam meg, mert 2. félévben elkerültem a tesiterem bejáratát... -
geprombolo
őstag
Dehogynem! Figyelj!
Az egész Birodalom neked tapsol. Gratula. Miből mentél át?
Szerk: mielőtt bárki hasonlóan sok szmájlira vetemedne, elmondom, hogy ezt sem nagyon szabad csinálni, remélem most azért elnézik nekem az istenek, meg a Mikulás, elvégre komoly dologról van szó, átment a barátunk. Köszi mindenkinek a megértést. -
csimav
őstag
Senki se gratulál, hogy átmentem?
-
geprombolo
őstag
válasz
sp@rtan #7543 üzenetére
Megkarcolták a sisakom! Jujj, mekkora LOL!
Most jön a sz@rráverős rész, igaz? Méghogy rosszra sikerült! Nagyonis jó! Látom, neked is tetszett a film. Meg kell súgjam, hogy szegény Xerxész nem perzsa volt, hanem egyiptomi, de mindegy, a lényeg úgyis a hentelésen volt. Nincs erről valami fps csinálva? Kedvem támadt egy kis perzsavágáshoz, szőnyegem meg nincs olyan.
-
sp@rtan
senior tag
Juppí megyek szétverem a perzsákat!
Meghalnak sorra a kis köcs¤gök!
Nemár ilyen sokan vannak?
Megkarcolták a sisakom
Dicsőséges halál?!
Today we're dine in hell!
Nem is olyan könnyű
Ez nagyon rossz lett.
Na majd még próbálkozom -
csimav
őstag
Most jöttem haza.
Átmentem a vizsgán!!!!!
Igaz szenvedtem másfél órán át.
De most örülök!
mindazoknak, akik drukkoltak nekem!
-
sp@rtan
senior tag
Úúú Respect nektek
Hogy mire nem vagytok képesek
PingWin-ek hajrá!!Szép kis állatok
Spártai Pingvin? -
geprombolo
őstag
Abszolút OFF: miért látja a win az optikai meghajtóimat SCSI eszköznek? Mondjuk még mindig jobb, mintha nem látná, az este 2 órát kínlódtam, míg megláttattam vele. Érdekes, a win7 nem problémázik. Most próbálom XP-ből kiirtami a RAID rdivert, csak utána nem tudom, mit kéne tenni, hogy feltegye a win a saját IDE divereit, állítólag ez a gond. Ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy mitől tűntek el, amikor rádugtam a gépre anyám fényképezőgépét? No vírus, no rootkit, senki nem kártékonykodik.
-
Fadam
tag
válasz
Badman 4ever #7535 üzenetére
Thx.
Egyébként itt még nem adom fel.
Jobbat akarok.
-
Badman 4ever
őstag
Sikerült 1 órával hamrabb kelnem, mint tegnap.
Úgyhogy megint reggeli-ebédelnék, de kicsit nehéz foghíjasan.
Rá kell szoknom, hogy korábban feküdjek, mert jön a suli és korán kell kelnem rá.
Nem akarok suliba menni, olyan rövid volt a nyár.
Viszont sokat buliztam és voltam a haverokkal rengeteget. No persze az :L látogatását sem akadályozta meg semmi...
Gratula a sikeres rubikkockázáshoz...
-
geprombolo
őstag
válasz
Taknyoshal #7533 üzenetére
Jó sokat örököltél legalább?
-
Taknyoshal
tag
válasz
geprombolo #7532 üzenetére
Apám volt a főnök.
-
geprombolo
őstag
válasz
Taknyoshal #7531 üzenetére
hát persze, pláne, ha a főnököt öntöd betonba
-
Taknyoshal
tag
Jó napot topiklakók. Nincs is jobb mint korán reggel betonozni egy kicsit...
-
Vakegérke
félisten
: Múlt hét elején tapsikoltam örömömben, hiszen hosszú hétvége következik.
: Kaja-pia, ha az üveg kiveri a fogam, akkor is. Ja, meg pihi.
: Szerdán közölték velem, hogy dolgozni akarok szombaton, meg vasárnap is.
: Melóztam, és melóztam, ez a hetedik napom. Holnap is menni kell, hiszen ledolgozás esete forog fenn. Van még 26 nap szabim, de csak dísznek.
: Nem baj, előbb utóbb ki kell, hogy adják, és lehet, hogy egy hónapig elfelejthetem a munkahelyemet.
: A túlórás lóvét meg eltapsolom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Infranyuszi #7525 üzenetére
Egész pofás szám a 7525, amit elvittél. Határozottan szimpi.
Szerk: ftc: Tanulságos történetecske.
Nő a főnököd, netán a fiúkhoz vonzódik, esetleg lányból vagy? -
ftc
nagyúr
:L egy kapcsolat kezdete
- DD parancsot használtam a munkámban
- aztán használni akartam a DDD - Data Display Debugger-t, mert a főnök azt mondta
-sajnos ehhez nem értek illetve azt hittem,hogy értek...de értek én valamihez?
- elkezdtem sírni mert azt mondták én profi vagyok mindenhez
- a főnököm azt mondta nem baj megesik mindenkivel miközben szmmel már levetkőztetett
-s megkaptam fizetésemelésem a főnöktől mivel mégis csak értek valamihez....
Ennyi
-
Infranyuszi
aktív tag
csimav majd szorítunk :c) egy kalap pingvin trutyit kívánok ! :c)
nagyon sokat kéne még írnom, hogy lehessen végre saját avatar képem . de nem csüggedek, csak írok, csak írok, csak írok .. :c) -
Vakegérke
félisten
A Galaktikus Pingvinbirodalom lakossága egy pingvinként drukkol csimavnak, és megtapsolja Fadamot pingvinfeletti teljesítményéért.
Szerk: Gergő_, akkor jó lesz a Birodalmi Titoknok titulus?
Szerintem klassz. Ha valaki rákérdez, hogy mégis mit fed, mi a feladatod, Te csak titokzatosan mosolyogsz, és kész. Én például nem tehetem meg, nekem szót kell vinnem, meg békét, a dolgozómba meg szendvicset... -
csimav
őstag
Ma pótvizsgázom.
Elvileg nem lesz nehéz.
De ha átmegyek, akkor jó lesz.
Ha nem, akkor szívás.
Drukkoljatok!
Köszi!
-
Fadam
tag
Jó reggelt.
Irtózatos nagy mákkal sikerült 48 mp alatt kirakni a Rubik kockát úgyhogy most happy vagyok.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #7510 üzenetére
Köszi a gratulát. Ez a második szintem, aminek ez a topic a tanúja lehetett. Remélem, hogy a harmadiknak, sőt, a többinek is ugyancsak tanúja lesz.
Ami a kormányzást illeti, nem ez a dolga egy jóravaló Uralkodónak? Én csak igyekszem rendet tartani, mert az nem buli, ha a Mikulás tart rendet a krampuszaival (bocsi, csak szóvicc volt).
-
Gergő_
őstag
'reggelt!
megtisztelő bármelyik cím, döntsétek el ti! de ló-titoknok nem leszek -
geprombolo
őstag
válasz
Infranyuszi #7511 üzenetére
Lószerafin
A pokol meg exoterm. A bentlévők sűrű kiáltásai nyomást fejtenek ki a falakra, ami hőtermelést eredményez. -
kételkedem
addikt
válasz
Infranyuszi #7511 üzenetére
csodanyihahapónimustángparipacsődörkanvadlóunikorniszpegazusvarázspaci
Végigolvasni sem volt könnyű, értelmezni még nehezebb, de mivel vizuális típus vagyok megpróbáltam elképzelni!
-
Infranyuszi
aktív tag
A következő kérdés a University of Washington kémia szakának egyik ZH-ján ténylegesen előfordult:
“A Pokol exoterm (hőt ad le) vagy endoterm (hőt nyel el)? Válaszát bizonyítsa is.”
A legtöbb hallgató állítását Boyle törvényével próbálta igazolni (a gáz lehűl, ha tágul, illetve felmelegszik, ha sűrűsödik) vagy ennek valamilyen változatával. Volt azonban egy, aki ezt írta:
Először is, azt kell tudnunk, hogy hogyan változik a Pokol tömege…
Tehát, tudnunk kell, hogy milyen sebességgel érkeznek új lelkek a Pokolba, illetve milyen sebességgel hagyják el azt. Azt gondolom, hogy bizonyosan feltehetjük hogy ha egy lélek egyszer bekerült a Pokolba, sosem fogja elhagyni. Ebből következően egyetlen lélek sem hagyja el a Poklot.
Azt illetően, hogy mennyi lélek érkezik a Pokolba, vessünk egy pillantást a világon manapság létező vallásokra. Ezen vallások egy része azt állítja, hogy ha valaki nem hívője az adott vallásnak, akkor bizonyosan a Pokolba kerül. Mivel több, mint egy ilyen vallás létezik, és mivel az emberek nem hisznek egynél több vallásban, levonhatjuk a következtetést, miszerint minden ember, illetve minden lélek a Pokolra jut. A jelenlegi születési és halálozási arányokkal számolva arra számíthatunk, hogy a lelkek száma a Pokolban exponenciálisan nő.
Most nézzük a Pokol térfogatának változását. Boyle törvényének állítása alapján ahhoz, hogy a hőmérséklet és a nyomás a Pokolban változatlan maradjon, a Pokol térfogatának növekednie kellene, ahogy új lelkek kerülnek bele. Ez két lehetőséget ad:
1. Ha a Pokol lassabb ütemben tágul, mint amilyen gyorsan lelkek lépnek be, vagy egyáltalán nem tágul, akkor a hőmérséklet és a nyomás a Pokolban növekedni fog egészen addig, amíg teljesen el nem szabadul a pokol.
2. Természetesen ha a Pokol gyorsabb ütemben tágul, mint a lelkek számának növekedése, a hőmérséklet és a nyomás csökkenni fog addig, amíg be nem fagy a Pokol. Tehát melyik is az igaz?
Ha elfogadjuk azt a posztulátumot, amit Theresa adott nekem még az első félévben, miszerint “hamarabb lesz fagyott éjszaka a Pokolban, minthogy lefeküdjek veled”, továbbá figyelembe véve a tényt, hogy azóta sem sikerült szexuális kapcsolatba keverednem vele, következik, hogy a (2) lehetőség nem lehet igaz, és ezért biztos vagyok benne, hogy a Pokol exotermikus.
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
Vakegérke #7510 üzenetére
Cijasztok :c)
Egérke azért megy így a forum mert én jöttem és jól adtam az ívet :c)))
Másfelől meg Gergő nem lehetne a Birodalom sötét pingvinparipája ?:c))) Egy olyan igazi fekete táltos csodanyihahapónimustángparipacsődörkanvadlóunikorniszpegazusvarázspacivagycsak egy hintaló :c))))) hintalovat akaroook *toporzékol*
-
Vakegérke
félisten
geprombolo: Hoppá, fonnyatikusból szenyor lettél. Gratula!
Egyben hadd jegyezzem meg, hogy avatott kézzel kormányozod a birodalmat. Tényleg jobb, ha Te szólsz megfeddőn, de szelíden, minthogy a moderátoroknak kelljen közbeavatkozni.Liteonka: Ha Cilamila úgy dönt, hogy átadja helyét, én boldogan helyettesítem.
Gergő_: Remélem, hogy nem haragszol meg, szerintem Te vagy köztünk a "sötét ló". Nem pejoratív a megfogalmazás. Arra utalnék, hogy köztünk létezel, csak éppen ritkán szólalsz meg. Van ebben valami titokzatosság.
Nos, van egy ötletem. Ha elfogadod, én javasolnám, hogy légy Birodalmi Titoknok.picur220: Télen hógolyózni nem poén. Most szupi, hiszen fürdőgatyában teheted.
Taknyoshal: Marhapöri koviubival, rihonyával rulez! (Rihonya = tarhonya.)
Végül mindenkinek.
Alig több, mint egy nap alatt jó ezressel nőtt a letöltések száma. Ennyire érdekesek lettünk, vagy valaki F5 akciót indított?
Szeretném hinni, hogy első feltételezésem igaz. Cinkelt lap, ólmozott kocka, cseréptörés nem ér. Ez az egész csak úgy okoz tiszta örömöt, ha becsületesen játszunk. -
rarri
senior tag
válasz
geprombolo #7506 üzenetére
Elhiszed, hogy észre sem vettem ?
Az anyukák másra figyelnek.
-
Gergő_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7502 üzenetére
így már ismerem
ezen a vonalon én a Scamorza-t szeretem... -
picur220
veterán
válasz
Badman 4ever #7496 üzenetére
JA, de én ennek nem örülök, mivel már most vége van a nyárnak... De még ott ár a hétvégén az FIA GT, paddock jeggyel, pit lane walkkal (boxlátogatás).
aztán jön a mikulás, és lehet hógolyózni (mint tavaly) (remélem)
Egyéb iránt: 2 nap, 200 hsz...
-
Gergő_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7498 üzenetére
milyen az a korbacka sajt?
életemben nem hallottam...
Aktív témák
lo ...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest