Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)

Hozzászólások

(#8390) Hasek válasza Nunder (#8388) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Ha szeretnéd behozni a lemaradást, akkor keresve sem találsz jobb helyet. ;)
Szerintem ha bármilyen kérdésed van, itt tuti megmondják, hogy mi-micsoda, de én is megpróbálom leírni röviden:

Még a kezdet-kezdetén, amikor a topicot csak kostolgatták páran, létrejött a KBK. Ez a Kyrabaybee Baráti Kör. Akik állandó tagjaivá váltak a topicnak, azok automatikusan be is léptek a KBK-ba(ez továbbra is így van ;) ). A KBK-nak ez a hivatalos topicja, és lényegében minden itt kezdődött.
Színt dobott a KBK életébe az, amikor elkezdtem a képregényt. Az addig csak kódoknak nevezett smiley-k, és az addig ismeretlen Kyrabaybee személyiséget, karaktert kaptak. Habár a kódokat még most is csak kódként kezeljük, de már nem tekintünk rájuk úgy, mint szimpla smiley-kra, hanem mint az :L zenekar tagjaira.
Aztán, amikor csatlakozott a KBK-hoz Badman 4ever, és geprombolo, a két pingvin, akkor újabb fejezet kezdődött a topic történetében. Elkezdődött a Galaktikus Pingvin Birodalom megalakulása. Először csak egy viccnek indult a KBK-n belül, méghozzá úgy, hogy mindenki felvette a pingvines avatart, aki csak tudta. Már ekkor lehetett hallani a Galaktikus Pingvin Birodalomról, mint egykor megalapítandó hatalomról, de akkor még nem alakult meg hivatalosan. Hivatalosan csak egy kicsivel később jött létre, majd azon nyomban terjeszkedni kezdett. A pontot az i-re három dolog tette fel. A leírás, amit geprombolo készített. A birodalmi pecsét, amit puttputt csinált, és amit minden birodalmi tagnak viselnie kell. Végül, a Ping Win, amit szintén puttputt alkotott. A Ping Win, az egy birodalmi felkiáltás, úgymond csatakiáltás(bár itt szó sincs csatáról). Így, ez a Pingvin Birodalom tagjainak közös csatakiáltása, amellyel tudatják, hogy kik is ők, és hogy hova tartoznak.

Röviden ennyi. ;)

Kapcsolódó írások:
A Galaktikus Pingvinbirodalom kialakulása és fejlődése: [link]
A KéPH!regény: [link]

Ha valami nem stimmel, a többiek majd kiegészítenek/kijavítanak.

[ Szerkesztve ]

Üdv. H

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.